Szépség

Magasságos Ádám

2537

Hát én még 34 éves fejjel is olyan tudatlan vagyok, hogy az már fáj. Sőt frusztrál is, hogy mások mennyi mindenben tájékozottabbak mint én. Idegesít ha valami titokban marad.

Példának okáért itt van a kommentek között ez a College által felvetett dolog, amit valamiért sosem értettem, így feszegetni kezdtem. Mármint mi ez a magasság mánia? Miért lesz a férfi attól igazi férfi, hogy magas? És vajon miért is lenne baj az, hogy ha valaki csak "akkora mint a kutya ülve"? Igazán furának tartom, hogy nálam miért nem alakultak ki ezek a mániák. Nekem miért mindegy a magasság? És miért nincs ideálom? Nekem miért mindegy a haja színe? Miért nem érdekel, hogy pocakos-e vagy sem?

Egyszer Dita kolléganőm próbálta kifejteni nekem a magas fickók rejtélyét, de igazán választ akkor sem kaptam, csak azt, hogy számára egy alacsony egyed maximum nevetséges lehet ha ágyjelenetre kerül sor. Mert bizony képzeljem már el, hogy az ő 190 centiméterére ráfekszik egy 160-as csávó. Aztán csodálkozott, hogy miután elképzeltem, nem törtem ki óriási hahotázásban. De basszus, ha számomra kurvára nem mérvadó a magasság! Számomra a férfias állat nem attól állat, mert egy fejjel magasabb nálam. Lehet valaki úgy is elképesztően jó srác, hogy csak a hónom aljáig ér. Azt meg már jó néhányszor megtapasztaltam, hogy mennyire nem attól lesz valaki izgalmas az ágyban és jó szerető, hogy mekkora. Mármint nem a farka, hanem a magassága. Persze most nem az extrém szélsőségekről beszélek, de azt nem értem, hogy 175 alatt ... valaki.

Nekem például az első plátói szerelmem a suliban egy fejjel alacsonyabb volt nálam. Aztán életem egyik legjobb dugása is egy "törpe" volt. Nem én hívtam így, hanem az állítólagos barátai. Nálam ez a magasság dolog olyan mint a haj, vagy a bőrszín. Leszarom!

De ti, akik szóba sem álltok az alacsony pasikkal, vagy akiket magatokhoz képest alacsonynak tartotok, vajon miért is döntötök így? Mitől más egyik a másikhoz képest? És vajon a csajoknál is ekkora őrület van ebből? Gyanítom ott nem igazán!

Persze simán lehet, hogy én vagyok a nagyon hülye, aki leszarja az ilyen apró dolgokat, mint például a centik, és csak az a fontos neki, hogy mit lát a másik szemében, és milyen illata van az illetőnek. Pedig van itt valami titok amit tudnom kellene, én érzem ezt régóta, és ettől vagyok oly nagyon frusztrált.


Köszi, Gus!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások