HotCot

Ápold a lelked a Cinetrip Partyn!

2546

Megújult vízárammal és energiákkal, a Röntgen-sugár felfedezésének napján, november 8-án, valóban újraindul a Cinetrip Sparty Rudas-szezonja.
A 7 órányi pillanat felvételére (és heteken át tartó feldolgozására) alkalmat kínáló bulira a partizók többsége természetesen nem orvosi beutalóval érkezik! Itt korra és nemre való tekintet nélkül bárki lelkét ápolja a vérpezsdítő víz- és fénysugár, a légútfrissítő gőz, színes lények, fantázia-mozgató látvány (úgy a performanszoké, mint az önfeledt szórakozóké), táncra-ingerlő zenék - 4 helyszínen. A Cinetrip Sparty szombatjain DJ-k és VJ-k munkája varázsolja át a Rudas különféle korokat idéző helyiségeit. Az aulában ezúttal Vida G, Waxman és Superman bootlegei biztosítják az átmenő és az ottragadó forgalom tempóját. Az uszodában a Girls and Mathematics, Grasshop és Marvin zenéi közben LED-installációkban, fényesőben, lézershowban és szinkronúszók mozdulataiban lehet ámuldozni. A 600 éves törökfürdőben hagyomány szerint Kaszi és Jácint ambient szettje andalítja az 5 különböző hőfokú medencében lötyögőket, éjfélkor Amira és a fürdő hurijainak hastáncbemutatójával fűszerezve. A hammam és az öltözők között megbúvó Kabin Discóban pedig Sanyi és Solid soul, funk és disco lemezei kínálnak majd vidám meglepetést az arrabolyongóknak.A vizuál mágiáról a Skylab/Nano VJ’s from Space és a Kiégő Izzók gondoskodik.

Nézegess képeket a Cinetripről! Katt-katt-katt...

Közlekedj okosan, hozz papucsot, fürdőruhát vagy nyári öltözéket - és a törülköződ ne feledd!

A 2008/09-es szezon következő Cinetrip Spartyjai: december 6., december 20., január 1-2., január 17., február 7., március 7., április 4., május 2.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások