Közösség

Amikor a kedves mama nem kedves

2523

Életünk megrontója: az anyósunk. Lássuk milyen típusokkal találkozhatunk.

Szitu: A kedves mama vacsorára jön hozzánk. Mindent megteszünk, hogy jól süljön el a dolog, finom kaja, kellemes hangulat, és látszólag mindenki jól érzi magát. De azért biztos, hogy megkapod a vacsora alatt, hogy a hús átsülhetett volna jobban is, túl mély a dekoltázsod, és hogy mi ez a halvány folt a terítőn.Ő a mindenbe belekötő, házsártos típus, szerinte a fia életében egy nő fér el, és az természetesen ő.
Tipp: eleinte megpróbálhatsz jóban lenni vele (már a pasid kedvéért is), lekörözni vagy megfelelni neki úgysem fogsz soha (és végülis úgysem vele jársz)

Szitu: Ebédelni hív, kettesben. Egy étteremben találkoztok, természetesen ő fizet. Ebéd közben elmondja, mennyire örül a kapcsolatotoknak, hogy mindenben támogat titeket. Ennek két oka lehet: vagy tényleg csíp téged, vagy rajtatok akarja kiélni, amit ő elmulasztott (ez a veszélyesebb típus, lehet, hogy már az esküvőt tervezi).
Tipp: ismerd ki! Ha szerencséd van, komolyan megkedvelt, de ha a második típusba tartozik, legyél kemény, ne engedd, hogy irányítson. (ld: Anyád napja c. film, Jennifer Lopez és Jane Fonda)

Szitu: Az anyós jelölt már a bemutatáskor nagyon szívélyes, ám az első adandó alkalommal mikor kettesben maradtok közli, hogy eszedbe se jusson, hogy ráteszed a kezed a fia pénzére, és amúgy sem vagy elég kifinomult és szép. Esetleg felszólít rá, hogy szakítsatok. Ez a kétszínű típus. A fiának dicsér téged, veled pedig mindig érzékelteti majd, hogy nem vagy megfelelő számára.
Tipp: próbálj beszélni a pasiddal – ha nem elvakult mama kedvence, segít orvosolni a problémát. A másik megoldás pedig, vedd fel a kesztyűt, ha fontos a pasi, ne álljon közétek se ásó, se kapa, se a mama!

És nektek milyen jutott?


Az olvasói cikkek tartalmának valódiságáért a cotcot.hu szerkesztősége nem vállal felelősséget. Ezen szolgáltatásunkat olvasóink saját felelősségükre vehetik igénybe. A szerkesztés jogát fenntartjuk!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások