Lélek

Ha férfi lennék..., ha nő lennék...

2503

Egyszer Kiele írt egy ilyen posztot a régi blogjába, ami akkora hatással volt rám, hogy azóta is dédelgettem a gondolatot magamban, hogy egyszer bizony én is nő leszek egy napig, ha máshol nem, hát most és itt, csak nektek.

A félreértések elkerülése végett már most szólok, hogy ez nem vágyakozás, mert eszemben sincs nőnek lenni, hiszen túl jól érzem magam már így is a bőrömben, a melleim meg úgy is nőnek a hízás miatt. Viszont érdekes lenne kipróbálni pár dolgot, ami szerintem különlegessé teszi a női nemet és mivel kitaláció az egész, így időhöz sem kötött. Tegyük fel, hogy egy nap alatt is kivitelezhető az ami máskor kilenc hónapig tart. És természetesen külsőleg Monica Bellucci-ra hasonlítanék, ezt talán felesleges is volt mondanom, annyira evidens. Na szóval:

01. Tudom most sokan hülyének fognak nézni, de az első és legfontosabb dolog amit nőként át szeretnék élni, az a terhesség és a szülés. Szerintem kilenc hónapig a testünkben hordani valakit, aztán megszülni, az egy csodálatos dolog lehet még akkor is ha fáj. Egyébként is egy csomó dolog van ami fáj nagyon, mégis csináljuk, mert aztán ha a kín megszűnik, bizony nagyon jó lesz nekünk. Szóval anya szeretnék lenni!

02. Aztán átélném azt a szinte filmbe illő jelenetet is, amikor gyönyörű nőként lépek be egy férfiakkal teli helyiségbe és minden szem rám szegeződik. Ez biztos nagyon izgi, hiszen én vagyok Monica, aki bárkit el bír csábítani! És persze a leghelyesebb srácot elvinném a hotelszobámba és egész éjjel kefélnénk. Aztán behívnék még egyet és egyszerre punciba és seggbe!

03. Persze kipróbálnám nőként nővel is a szexet! Láttam már ilyet filmen, de ha benne lennék egy női bőrben, biztos izgalmasabb lenne.

04. És ide vág az is, hogy mivel férfikén sosem fogom felfedezni egy nő testét, lévén a saját nememhez vonzódom, akkor bizony megtenném. Önkielégítenék is a nővel történő szex előtt, méghozzá azért, mert kíváncsi vagyok arra, hogy milyen többször elmenni egymás után. Tussal, műfasszal, az ujjammal és még egy csomó dologgal.

05. Ja, a szoknya! Bizony az alatt amíg nőként létezem, semmi másban nem járnék, csak abban a bizonyos ruhadarabban. Felvennék mindenféle típust a minitől az egész hosszú szabásokig.

06. Megnöveszteném a hajam, mert férfiként ezt sosem bírom ki, de nőként ez biztos másként lenne. Csodás hosszú hajam lenne és dobálnám egyik vállamról a másikra egész nap, aztán copfba kötném, és csíkosra színezném.

07. Aztán kipróbálnám milyen nőként egy olyan férfivel élni, akinek teljesen ki vagyok szolgáltatva minden értelemben. Át szeretném élni, mit éreznek azok a nők, akik egy számukra lekicsinylő és megalázó kapcsolatban élnek, mert tudni hogy van ilyen, és látni kívülről nem ugyanaz mint benne lenni.

08. ... aztán ettől, az egy idő után nyilván rettenetesen elviselhetetlen érzéstől szabadulni akarván, megpróbálnék erős és egyedülálló nőként élni. Ez egy viszonylag friss dolog nálam, ami abból adódik, hogy mostanában egyre több olyan nő vesz körül, akik egy szörnyű csalódásból, kapcsolatból, házasságból menekülve, újra felépítették az életüket és megint büszkén, tisztán, egyenes háttal tudtak a tükörbe nézni. És ez felemelő lehet!

09. És érdekes lehet az is amikor valakinek úgy igazán udvarolnak. Nálunk buziknál is van persze ilyen, de én azt szeretném átélni, amikor egy hetero pasi, romantikusan, érzelmekkel tele, gátat nem ismerve, mindent beleadva el akar varázsolni. Virágot szeretnék kapni egy előttem térdelő pasitól, na!

10. Huh, és a durvaság, hogy egy napig kíváncsi lennék a menstruációra is. Biztos nagyon szörnyű, és undorítónak is látom én férfiként, de azt egyszer át kellene élni, hogy érdemben nyilatkozhassak róla! A görcsöket, a fájdalmat, a nedves érzést és a tampon felhelyezését!

És akkor most ti se felejtsétek el a hozzászólásotokban leírni azt a 10 dolgot, amit kipróbálnátok akkor, ha egy napig a másik nem bőrébe bújhatnátok. Kíváncsian várom, hogy ti mit tennétek nőként egy férfi testében, és fordítva! Ja, és persze ha van kedvetek lehet vinni láncposztba is, csak kommenteljétek ide, hogy írtatok a témában, és akkor én is elolvasom.

Köszönjük Gus!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások