HotCot

Borzalom! Újra itt a FUNZINE Frász-Éjszaka!

2493

Budapest legrettenetesebb és leghalálibb Halloween Partyja újra életre kel! Ütött az óra: itt az idő, hogy végre felvállald legrémesebb Önmagad! Öltsd fel a legiszonyatosabb álruhát és ijessz halálra mindenkit! Kísértetiesen emlékeztetsz egy kísértetre? Rémkosztümödet most szellemes nyereményekkel büntetjük! Mielőtt azonban a Symbol katakombáiba aláereszkedve ereidben megfagyna a vér, ördögien elbűvölő Rézangyalaink tüzes bájitallal készítenek fel a FUNZINE Frász-Éjszaka minden rémálmára! 

Igazán pocsékul nézel ki, de nem elég horror a sminked? A MAC mesterei ebben is segítenek Neked – ráadásul ezen az estén mindezt ajándéka kapod!

Rémes nemzetközi zsűrink most élet és halál ura: Piringer Patrícia, Viva TV és Megatánc sztár, Michael Simmons, Radio Café 98.6 DJ, Herczeg Zoltán és Kenguru, a két szuper stylist, valamint Fugerht Andris, designer.

Vedd magad véresen komolyan és kápráztasd el őket gyászos megjelenéseddel! Csak rázd a rongyot és a sok tökfej között szellemességedet a következő kategóriákban díjazzák majd: őrülten legkreatívabb, vérbőn legszexibb, vérfagyasztóan legfélelmetesebb, csoportosan elkövetett garázdaság. 

Ess kísértésbe és seprűnyeledre vagy ördögszekeredre pattanva október 31-én irány a Symbol rossz hangulat temetője! Kaparintsd meg a boszorkányosan fantasztikus wellness hétvégét vagy egy pokolian jó vacsorát, vagy csak táncolj ki magadból lélekszakadva minden szörnyűséget hajnalhasadtáig! A csontzenéről és a síri hangulatról a boszorkányos ügyességű ész- és fejnélküli VOLT lemezlovasok, DJ Fülöp és Lobenwein gondoskodnak!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások