Divat

Kiegészítők könyve

2471

Candy Pratts Price a Vogue és W magazin online otthonának, a Style.comnak a divatszerkeszője. Candy nevével fémjelezve kijött a divatkönyvek egyre bővülő tárházának egy újabb darabja. Az október végén megjelent könyv a kiegészítőkre fókuszál, ahogyan ezt a címe is mutatja - American Fashion Accessories.

A könyv háromszáz oldalon több mint kétszázötven illusztráción keresztül mutatja be az amerikai kiegészítőtervezők munkáját. A könyvet a pop, a Hollywood, az újítások és a jövő szóval lehetne leginkább jellemezni. A gyűjteményben helyet kaptak Ralph Laurentől kezdve, Madonnán át még a CFDA, azaz Council of Fashion Designers of America tervezőinek a munkái is.

Az album a neten keresztül kicsivel több mint harminc dollárért vásárolható meg, ugyanez a kiadó honlapján ötven dollárba kerül, de megvehetjük a mindössze háromszáz példányban kiadott limitált díszdobozos változatot is háromszázötven dolláros áron. Kitűnő karácsonyi ajándék lehet, hiszen nem hiányozhat egy ékszer, egy cipő, egy táska és egyéb más kiegészítők iránt rajongó személy könyvespolcáról sem!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások