Test

Táncra fel, itt a Nike Dance Nu Soul!

2465

A Nike újabb táncos órákat indít november elejétől, ami a hip-hop videoklipekben is látható tánckoreográfiákhoz hasonlítható leginkább. A  Nike Dance Nu Soul névre keresztelt órasorozat a táncos mozgásokat kedvelőknek igazi kedvencükké válhat. 

A  Nike Dance már régóta a köztudatban él, és évről évre megújul. Az idei év táncórái ahhoz a koreográfushoz köthetők, aki Beyonce személyi edzője és koreográfusa is egyben. A most induló táncórákat a hazai oktatók személyesen tőle tanulták el, majd továbbadva más tánc- és aerobiktanároknak közel harminc oktatóterembe viszik el szerte az országban.

Az elmúlt  évekre alapozva a táncos koreográfia ritmusos, laza, kicsit soulos, kicsit funky-s, fűszerezve némi hip-hoppal és r'n'b' -vel, amihez a Nike a lehető legkényelmesebb ruházatot fejlesztette ki erre a szezonra. A tánc maga divatos sport elemmé alakult a köztudatban hála a médiának, így most már játszva, dalolva leadhatjuk felesleges zsírpárnáinkat vagy épp kitáncolhatjuk magunkból a súlyos hétköznapokat. A Nu Soul tánc lényege is ez az alakformáláson és a kardio edzésen túl. A táncórákat heti két órában ajánlja a program hazai vezetője Füzessy Balázs, aki szerint öt-hat hét alatt teljesen elsajátítható a koreográfia. Az órák célja, hogy minden résztvevő jól érezze magát, és felszabaduljon mozgás közben. További információkért és a pontos időpontokért kattints a www.nikewomen.com/nikedance oldalra.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások