Divat

Levi's - Kustaa Saksi

2442

A Levi's sem marad le innováció terén a többi márkától, a nagy múltú farmermárka 2008/2009-es őszi-téli kollekciója során Kustaa Saksi designerrel működött együtt. A finn származású tervező a kollekció számos darabjához tervezett mintákat. A Kustaa Saksi által tervezett grafikák kissé szürrealisták, jövőbeliek, furcsák, kuszák és játékosak mégis letisztultnak hatnak. A neonszínek, az érdekes figurák és a minták különleges designt teremtenek. 

A finn designer a Levi's Engineered Jeans vonalának tervezte a mintákat. a Levi'snek ez az irányzata a városi embernek készül, aki élvezi a mozgás szabadságát, a város játékosságát és a független szellemiséget. A mozgás szabadsága alatt a tervezők olyan városi sportokra gondolnak, mint például a gördeszkázás vagy a görkorcsolyázás, amely laza személyiséget takar.

A komorabb színű - barna vagy fekete - pólókon kiválóan mutatnak a neonos színű összevisszaságot sugalló grafikák. Az egyediség és a lazaságot tükröző minták biztos vagyok benne, hogy eltalálnak a célközönséghez, akik rövid időn belül szétkapkodják a boltokból a kollekció darabjait.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások