Divat

Patricia Field a Marks & Spencerben

2420

Biztos vagyok benne, hogy a Patricia Field - többek között a Szex és New York valamint az Ördög Pradát visel című film stylistja - által megálmodott hatvan darabos kollekció olyan vásárlókat is bevonz majd a Marks and Spencerbe, akik azelőtt sosem vásároltak a márka üzleteiben.

Most először fordul elő, hogy az üzletlánc egy világhírű designerrel működik együtt, s mivel Patricia Field kollekcióját nem csak Angliában, hanem az egész világon árusítják, a stylist által megteremtett New York-i stílus szerte a világon elérhetővé válik. A nemrég bemutatott Szex és New York mozifilm miatt a kollekció piacra dobásának tökéletes az időzítése, hiszen a film arra inspirálja a nőket, hogy még divatosabbak és szexisebbek legyenek. A kollekcióban egyébként a mindennapokban hordható, kényelmes és praktikus ruhák kaptak helyet, persze minden darab, a szoknyáktól és nadrágoktól kezdve egészen a kiegészítőkig magán viseli Patricia Field összetéveszthetetlen kézjegyét. Kiváló minőség, különleges szabás és nagyon jó minőségű alapanyagok jellemzik a kollekciót, úgymint a selymek, a jerseyek, szaténok.

Patricia Field így nyilatkozott az angol márkával folytatott  közös munkáról: „Együtt dolgozni egy divatikon márkával csodálatos volt! Azt szeretem a Marks & Spencerben, hogy itt minden korosztály megtalálja a számára legjobb ruhákat. Azzal, hogy a Marks & Spencer az egész világon teret biztosít a ruháimnak, megvalósul a luxus demokráciája.” Kim Cattrall több éven keresztül dolgozott együtt a stylisttal a film forgatásai során, hiszen ő alakította a szabad erkölcsű Samathát a sorozatban, s ő így vélekedik Patriciáról: „Patricia mindig öt lépéssel a divat előtt jár. Egyedi és sajátos stílusa utánozhatatlan. Az új kollekcióját a divatkövetők imádni fogják”.

Jó hír, hogy kishazánkban is kapható lesz a kollekció, október végétől három budapesti Marks & Spencer üzletben vásárolhatunk a limitált szériás darabokból, mégpedig az Arena Plazában, a Mammut II-ben és a Westend City Centerben.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások