Divat

Lődd be magad Katie Holmes-szal!

2422

Tesztünkből kiderül kit is követsz, ha divatról van szó! Ha a lenti állítások közül néhány igaz rád, akkor te Őt követed!

1. Az elmúlt időkben fiatal lányból érett nővé váltál, és ez a stílusodon is meglátszik!

2. Mindig elegáns és sikkes vagy. Kedveled a magassarkúkat, a hatalmas napszemüvegeket, a sikkes táskákat, s ezek mindig harmonizálnak rajtad!

3. A frizurád egyszerű és természetes, de nem riadsz vissza a merész újításoktól sem, hosszú hajadat könnyű szívvel vágatod szexisen rövidre!

4. A hétköznapokban is elegánsabb darabokat húzol, ceruzaszoknyát, fehér blúzt, ballonkabátot és hasonló ruhákat szívesen kapsz fel egy átlagos napon.

5. A feketén kívül is kedveled a színeket, nem riadsz vissza a királykék és a narancssárga merész párosításától sem.

Vajon most kit takar ez az öt állítás? Igen, az elmúlt két évben stílusikonná váló Katie Holmes-t, aki mióta Tom Cruise felesége lett, és megszületett közös lányuk, óriási celebbé nőtte ki magát, s ebben bizonyára nagy szerepe van egyik legjobb barátnőjének Victoria Beckhamnek is. Katie azóta kézenfogva Suri nevű lányával csak toptrendi és divatot teremtő összeállításokban jelenik meg, mik általában lánya szettjével is harmonizálnak. Házassága óta egészen felnőtt, és végképp szakított a Dawson és a haverok című sorozatból ismert lánnyal. Tom Cruise pénzén designer táskákat és cipőket vásárol, a legnagyobb tervezők ruháiban jelenik meg nyilvános eseményeken, így válhatott stílusikonná. Persze a pénz nem minden, mert a tervezők méregdrága darabjait is tudni kell összeválogatni, amely Katie-nek mindig tökéletesen sikerül!

De ki is Katie Holmes?

Katie Holmes 1978-ban született amerikai színésznő, első nagyobb sikerét 1998 és 2003 között érte el a nálunk is vetített Dawson és a haverok című televíziós sorozattal. 2005-ben kezdődött Katie Tom Cruise-zal folytatott, és nagy médiavisszhangot kapott kapcsolata. Az első találkozásukat követő második hónapban már jegyesek voltak, az esküvőt villámgyorsan 2006-ban Olaszországban tartották, miután Katie is felvette Tom vallását, a szcientológiát. A vallás azóta is nagyban meghatározza a család életét. Katie filmes karrierje helyett az utóbbi időben csak férjének és lányának él, szerepei közül talán kiemelkedik a Batman:Kezdődik és a Fülke. Dacára annak, hogy ezekben sem kapott nagyobb szerepeket, napi bulvártéma a színésznő.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások