Test

Kiderült, hányszor szexelünk!

2401

Azt régóta tudom, hogy a tiniknek feszes a testük, szépek és nincs narancsbőrük, ezért esztétikusabbak, mint a harmincas korosztály. Igen ám, de nincsenek tisztában azzal mijük van, így bánni sem tudnak vele, kiderült például az is, hogy nem ők csinálják többször, és nem valószínű az sem, hogy ők a legjobbak benne. Elkészítettük az összesítést arról, kik hányszor szexelnek, és kiderült, hogy hozzuk a magyar átlagot a heti három-négy alkalommal. Száraz adatok a nedvcseréről.

17 és 21 év között

Az olvasók közül 2143 kattintottatok az egyedülállókat bombázó kérdésekre, s kiderült, 23 % akár fél évet is kihagy két szex között. Közel ennyi, azaz 21% azok aránya, akik heti három-négy alkalommal szexelnek. Naponta többször 198-an bújnak össze, ami 9 százalékot tesz ki a szavazók közül, bár ezt józan ésszel nehéz elképzelni, hogyan kerül megvalósításra. Ettől még nem vesztjük kedvünket, ha kamu, ha nem, ez van. Hetente egyszer 316-an élnek nemi életet. A kezdeti párkapcsolatokban tudjuk, hogy minden korosztály a lehető legtöbbször éli meg a testiséget, a 17 és 21 év köztiek legtöbbje heti 3-4 alkalommal teszi ezt meg, naponta többször 21 %, míg naponta 15 %. A több mint kéthavonta szexelők számát nem számítottuk bele, elvégre is az már nem kezdeti stádiumú kapcsolat, így ennek valódisága nehezen hihető. E korosztályban összesen 2185-en éltek tartós kapcsolatban, és ebből 962-en szeretkeztek heti három-négy alkalommal, ez a szavazók 44 %-át teszi ki. Hetente egyszer 18 % él nemi életet, naponta 13 %, naponta többször pedig 12 %. Összegezve ebben a korosztályban általánosságban hetente három-négy alkalommal szerelmeskednek a legtöbben, mindegy, kapcsolatban vagytok-e vagy sem.

21 és 30 év között

Összesen 1668-as szavaztatok arra, hogy 21 és 30 év között egyedül élitek mindennapjaitokat. Ennek megfelelően jelölgettétek, mikor szexeltek. A legtöbben félévente kerítetek erre sort, majd rögtön utána fura mód heti három-négy alkalmat jelöltétek be. Ez elég kettős, azaz azt feltételezi, hogy korosztályunk e téren végletes, vannak a gyors numerákra hajtók vagy szeretők, és a szende szüzek. Amúgy egyedül ebben a korban akár két évet is ki lehet húzni szex nélkül, tehát én egy évvel ezelőtt nem is tudtam volna szavazni. Amit nehezen tudok elképzelni az az, hogy egyedülálló huszonévesként hogyan lehet naponta szexelni? Nem tudom, hogyan csináljátok, osszátok meg a titkot! Kollégiumi csoportszexet nyomtok, és arányosan elosztjátok? Vagy hogy? Azért vannak reálisabbnak tűnő megoldások, közel annyian (8%) éltek szexuális aktust havonta, mint kéthavonta, ez hihetőbb, mint a napi, már bocs.

Azok, akik ebben a korosztályban most vágtak bele egy új kapcsolatba, heti háromszor négyszer esnek egymásnak, ez a kattintók 36 %-át jelenti. Naponta többször a 20% cserél testnedveket, amit el is tudok képzelni,  mert nemrég vált tartóssá a kapcsolatom, és jól tudom milyen még a reggeli cipőfűző bekötésekor is egymásnak esni a falnál. (Meg este a konyhaasztalon, fürdőben a mosógépen, az előszobában bármikor, éjszaka az ágyban, hajnalban az ágyban, és alig bírni dolgozni, mert napközben is megy az egymás izgatása.) Naponta is sokan nyomjátok ezt, majdnem annyian, mint naponta többször. Kevesen vannak, akik a havonta opciót választották, hát ha ez igaz, akkor érdemes lenne elgondolkodni, elvégre is friss a kapcsolat. Azok, akik a több mint kéthavonta gombot jelölték be szerintem elnézték. Több mint háromezren szavaztatok arra, hogy tartós párkapcsolatban éltek. Ennek megfelelően hozzátok is a magyar átlagot, a legtöbben (42 %) heti három-négy alkalommal szeretkeztek, utána a legtöbben hetente. Naponta és naponta többször jóval kevesebben húzzátok magatokat egymásra (6-8 %), de ugyanennyien vagytok azok, akik havonta értek egymáshoz. Átlagolva ebben a korosztályban is a heti három- négy alkalom a reális mennyiség.

30 és 40 év között

1881-en szavaztatok harmincon felüliek, akik konzervált kapcsolatban éltek, hogy hányszor szexeltek. Nagy átlagot vontatok, igyekeztetek a normálishoz - elvárthoz - közelíteni. Egyharmadotok hetente három-négy alkalommal szexszel, tényleg bízunk benne, hogy ez így van, mert akkor ti tökéletesen, a hivatalos felméréseknek megfelelően teljesítetek. Ebben a korban, amikor már lehet, hogy van egy-két gyerkőc, a munka csúcsra jár, háztartásban is van egy csomó tennivaló, nehéz kivitelezni naponta több kufircot, nos van akinek mégis sikerül, közel 3%-ot nyilatkozott eképp. Nyilván bejárónő, dadus és milliárdok a szekrényben, csak így juthat erre idő, ahogy elnézzük magunkat pár év múlva.

Az álom csoport - számomra-, akik mindennap szexeskednek... ez mennyire jó! Mondjátok el nekünk, hogy lehet ezt kivitelezni! Köszi. A közel kétezer ember közül, ugyanis 10% állítja, hogy átlagosan mindennap szexel! Sose betegek, sose véreznek, sose fáj a fejük és sose fáradtak, mindig csúcsra jár a libidójuk. Atyaég, tényleg irigykedem és várom, hogy betöltsem a harmincat! Hetente egyszer szexel a harminc-negyven közöttiek 30%-a, ha tartós kapcsolatban él, havonta két-három alkalommal közel 10%-uk, és kéthetente, ami majdnem havi kettő, a 6%-nyi szavazó. Sajnos közel 12% a harminc feletti, szexelőknek, akik kéthavonta jutnak egy kis örömhöz.

Azt gondolnánk, hogy ez rosszabban alakul, ha nem él valaki tartós kapcsolatban, de nem, akik harminc feletti szinglik, ők is hasonlóan gyakran dugnak. Sőt! Naponta többször 11%, ez hét százalékkal több, mintha tartós kapcsolatban élők lennének. Ezt meg hogy? 2076-an szavaztak azok, akik egyedülállóak a harminc-negyven közötti csoportban. Az egyedülállók közül naponta viszont kevesebben csinálják, mondjuk ez hihető, összesen 4%. Heti három-négy alkalommal és hetente közel azonos arányban szexelnek a harminc feletti egyedüliek, 20-20% ez az arány. A maradék, teljesen átlagos, havonta két-három szex közel 10 %-uknál van, kéthavonta 5% szexel és 3%-uknál több mint kéthavonta csúszik be... ez utóbbi a tartóséknál 8% volt. Furi. Viszont az egyedülállók 4%-a félévente csak egyszer szexel, és jelentős részük, az összes szavazó 12%-a pedig évente egyszer.

30 és 40  év közötti, kezdeti stádiumú kapcsolatban élők is nyilatkoztak, néha furcsán, mert vannak kik arra szavaztak, hogy félévente, holott egy féléves kapcsolat már nem kezdeti stádiumban van, nem? Naponta, vagy naponta többször érintik össze nemi szerveiket a szavazók egyharmada ebben a csoportban, és szintén egyharmaduk heti három-négy alkalommal. Hetente szexel, az épp összejöttek 17%-a, kéthetente 5%, havi két-három alkalommal 4%-uk. És most jöjjenek a furcsa adatok: a kezdeti stádiumú kapcsolatban lévők 1-1%-a kéthavonta vagy több mint kéthavonta dug, félévente pedig 8%-uk, hát ezt hogy? most akkor kezdeti vagy tartós? Kinek mi a kezdeti?

Mindhárom korosztályt megkérdezve levontuk a következtetéseket. Testnedveinket átlagosan heti három-négy alkalommal cseréljük, ha kapcsolatban vagyunk, ha nem. A 17 és 21 éves korosztályban sokan félévente szexelnek az egyedülállók, ugyanígy vannak ezzel azok, akik 21 és 30 között vannak, míg ez 30 és 40 év között hetente vagy heti 3-4 alkalommal történik meg. Tehát nem igaz, hogy a tinik és huszonévesek többször dugnak. A legtöbb szavazás a 21-30 év közötti tartós kapcsolatban élőktől érkezett, akik összesen 1303-an arra szavaztak, hogy heti három-négy alkalommal esnek egymásnak.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások