Test

Hozd ki magadból a legjobbat!

2347

Réka, az on-lány

Amikor színre lép a nagy ő, a lehető legjobban akarunk kinézni, hogy meghódíthassuk. Réka arról mesél, hogyan valósította meg ezt úgy, hogy mindeközben rátalált a leginkább hozzáillő fogamzásgátlóra is.

„Kittyvel, a barátnőmmel már minden létező módszert kipróbáltunk, hogy elmulasszuk az arcunkon éktelenkedő pattanásokat. Együtt főztük a zölddió levelét, pakoltuk magunkra a Holt-tenger iszapját, és tartottunk céklakúrát – hiába. Mindeközben összeakadtam a neten egy szimpatikusnak tűnő sráccal, akivel elkezdtünk csetelgetni. Vészesen közeledett a pillanat, amikor már nem rejtőzhettem el a számítógép mögé, hanem „színt kellett vallanom”. Úgy gondoltam, nem árt, ha az ember lánya mindenfajta eshetőségre felkészül, mielőtt találkozik a nagy ővel… Felmentem egy internetes fórumra, hogy informálódjak a fogamzásgátlás lehetőségeiről. Egy lány megírta, hogy amióta tablettával védekezik a teherbeesés ellen, elmúltak a pattanások az arcáról. Ez a gyógyszer ugyanis éppen csak annyi hormont tartalmaz, ami biztonsággal megvéd a teherbeeséstől, viszont jótékonyan hat a bőrre is. Ez kell nekem – gondoltam –, és elvágtattam a tesóm nőgyógyászához. 

Kiderült, hogy tényleg kapható egy „új generációs” tabletta, ami mindazt tudja, amiről a fórumos lány írt nekem. Sőt, állítólag a menstruáció sem annyira kellemetlen azoknál, akik ezt szedik, és súlygyarapodástól sem kell tartani. Nosza, felírattam, és elkezdtem szedni a bogyót. Éppen ideje volt, mert Tomi már sürgette a randit. Megtörtént a nagy találkozás, és az első felvonást teljes sikerként könyvelhettem el. Rögtön lefixáltuk a második találka időpontját, aztán a harmadikét… Most már igaziból járunk – olyannyira, hogy „arra” is sor került. Megtehettem, hiszen a tabletta miatt teljes biztonságban érezhettem magam.Nos, ez a fajta együttlét egy egészen más dimenzió a netes levelezgetéshez képest. Kitty azt mondta, egészen kivirultam a szerelemtől. Ugye mondanom sem kell, hogy már ő is szedi a tablettát?” 

További infot kaphatsz nőgyógyászodtól, vagy kérdezd  a www.fokuszbanano.hu oldalon az on-line nőgyógyászokat. Bayer Schering fogamzásgátlás.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások