Divat

Lődd be magad Gwen Stefanival!

2342

Tesztünkből kiderül kit is követsz, ha divatról van szó! Ha a lenti állítások közül néhány igaz rád, akkor te őt követed!

1. A platinaszőke - olykor Marilyn Monroe-s loknis - hajad már a védjegyeddé vált!

2. A  tűzpiros rúzs elengedhetetlen sminkkellék a hófehér bőrödhöz, ja és a piros körmökről sem szabad megfeledkezni - stílusos és klasszikus.

3. Kedveled a mintákat, azokból is az olyan feltűnőeket, mint a skótkockás, a fekete-fehér tyúkláb minta vagy az állatminták, de sosem kevered őket, nem válsz közönségessé!

4. Most kezdtél visszavenni korábbi vadabb, rockosabb stílusodból, és cserélted nőiesebbre a ruhatáradat. Régebben az olyan vad dolgoktól sem riadtál vissza, mint top fölé bikinit húzni, vagy bikinihez nyakkendőt. Ma szolidabb, nőiesebb darabokat viselsz, de ugyanolyan jellegzetesen öltözködsz, csak másképp.

5. Egy nagy napszemüveg nem hiányozhat soha a kiegészítőid közül, nem csak öltöztet, de ha kell el is takar, praktikus viselet!

Mai stílusikonunk

Azt hiszem a feladvány nem volt túl bonyolult, és sokan nagyon hamar ráismertek Gwen Stefani stílusára. Az énekesnő hatalmas változáson ment keresztül az 1996-ban slágerré vált Don't speak óta szólókarrierjéig. A vad rockos csajból, aki durvábbnál-durvább szerelésekben tombolt a színpadon, ma már egy visszafogottabb, családjára és szólókarrierjére koncentráló nő lett. Végignézve a Gwen Stefaniról az elmúlt tíz-tizenöt évben készült fotókat, láthatjuk, hogyan vált vad csajból érett nővé, és ez a változás az öltözködésében is kitűnően megfigyelhető.

Ki is Gwen Stefani?

Gwen Stefani amerikai énekesnő 1969-ben született Gwendolyn Renée Stefani néven. Zenei karrierje a nyolcvanas évek közepén indult, mikor is Eric, a bátyja megkérte, hogy csatlakozzon No Doubt nevű bandájához. Első nem túl sikeres lemezük 1992-ben jelent meg, majd a nagy áttörést az 1995-ös korong jelentette, amelyen a Don't speak című sláger is hallható volt. Érdekesség, hogy ezt a számot Gwennek és a csapat egy tagjának, Tony Kanalnak a szakítása ihlette. Gwen bátyja Eric viszonylag hamar kivált az együttesből, hogy a Simpson család című animációs filmben dolgozhasson, a No Doubt pedig ezután is sikert sikerre halmozott, majd Gwen 2004-ban szólókarrierbe kezdett, és még abban az évben megjelent LAMB című bemutatkozó albuma.

Ezt követte 2006-ban a The Sweet Escape, amelyen már olyan nagy nevekkel dolgozott együtt, mint Akon, Pharrell vagy az ex Tony Kanal. Nem sokan tudják, de az ezen a korongon található Early Winter című dalhoz készült klipet itt nálunk, a Nyugati pályaudvaron forgatták. A zenélésen kívül színésznői szárnypróbálgatásai is voltak Gwennek, akit például Az Aviátor című moziban láthattunk.

Ami az énekesnő magánéletét illeti, 1995 decemberében ismerkedett meg Gavin Rossdale-lel, a Bush gitárosával, akivel 2002 óta élnek boldog házasságban, és két fiuk is született már.
A család és a zenélés mellett Gwennek még saját márkás ruhakollekciójára is jut ideje. LAMB nevű kollekeciójával 2004-ben jelentkezett először. A divattervezői vér valamennyire öröklött Gwen esetében, hiszen családjában a nők többsége varrónő volt, és már korábban is ő vagy az édesanyja kreálta a ruháit. A ruhakollekció azóta bővül egy L névre kersztelt parfümmel és egy nemrég piacra dobott öt illatból álló Harajuku Lovers parfümkollekcióval is.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások