Divat

Ruha a cipődnek

2333

Egy angol cég, név szerint a Swims árusít olyan gumiból és neoprén-szerű anyagból készült "ruhákat", "zoknikat" cipőnk számára, amelyek megvédik az idő viszontagságaitól nem csak a lábbelinket, hanem minket is.

Gondolom, akik hozzánk hasonlóan viseltek már párszor magas sarkú cipellőt, azok - akár csak, mi - csúsztak már meg a sáros, latyakos időben veszélyessé vált talajon. Nem egy életbiztosítás jeges téli napokon egy bokatörően magas sarkú csizma sem, de persze mi nők hiúak vagyunk, és szépek akarunk lenni, ezért a testi épségünket is képesek vagyunk kockáztatni... A Swims által piacra dobott darabok ebben is segíthetnek - a gumiból készült cipőre húzható akármicsoda nagyobb tapadást biztosít a cipő és a talaj között, minimalizálva ezzel a csúszásveszélyt. A másik nagy előnye a cég szerint, hogy ezt viselve méregdrága cipőnk nem koszolódik be, így akár borús napon is átvághatunk az egész városon, mégis tiszta és kifogástalan cipellőben léphetünk be célállomásunkra.

Szerintünk a praktikumon kívül a cipőruha által kölcsönzött stílus sem elhanyagolható. Izgalmas, újszerű az anyaga, és élénk mókásak a színek, bármilyen uncsi fekete magas sarkú cipőt feldobhatunk vele. Képzeljük el, hogy rendelünk pár színt, veszünk egy fekete cipőt, minden nap másikat húzunk rá, és minden nap olyan, mintha másik lábbeliben feszítenénk, nem lenne szuper?!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások