Divat

Lődd be magad Rihanna-val!

2289

Újabb stílusikont veszünk nagyító alá, hogy megtudjátok kit is követtek, ha a divatról van szó! Lássuk a mai öt állítást:

1. Inkább diktálod, mint követed a trendeket, de legalábbis bátran a saját arcodra formálod!

2. Fiúsan rövid hajaddal is szexi és nőies vagy! Bátran kísérletezel új vadabb, rövidebb fazonokkal a frizurák terén.

3. Szívesen kombinálod a nőies és a kissé rockos, keményebb cuccokat. Egy-egy magas szárú bőrcsizma, egy motoros kesztyű, szegecses karkötő vagy halálfejes sál is lapul a szekrényedben a nőiesebb színű és fazonú darabok mellett.

4. Szívesen viselsz tűsarkú cipőt és fűzőt, de sokszor laza nadrággal és kiegészítőkkel párosítod, hogy nehogy közönségesnek hass.

5. Hajszíned természetes, legalábbis annak látszik, és a sminkelést sem viszed soha túlzásba, inkább csak a szemedet hangsúlyozod.

Mai stílusikonunk

Mai rockosan nőies stílusikonunk nem más, mint a barbadosi énekesnő, Rihanna. Rihanna öltözködése korából adódóan fiatalos, bátor és újító. Szívesen kísérletezik a szabásokkal, a mintákkal és a stílusokkal is, jól ötvözi vadságát és nőies imázsát. Rihanna öltözködése talán populárisabb, s nem osztja úgy meg a véleményeket, mint előző két ikonunk, Agyness Dyen és Juliette Lewis, de ötleteket tőle is érdemes ellesni!

Ki is Rihanna?

Rihanna énekesnő, bár még csak húsz éves - 1988. január 20-án született Barbadoson -, de máris egy Grammy-díjjal büszkélkedhet. Karrierje úgy indult, hogy egy barátja mutatta be az éppen Barbadoson nyaraló zenei producernek, akinek a segítségével végül Jay-Z leszerződtette. 2005-ben jelent meg első bemutatkozó albuma, amely a Music of the Sun címet viseli, majd ezt követte 2006-ban a A Girl Like Me, egy évvel később pedig a Good Girl Gone Bad című korongot évezheti ma is a közönség. Dalai közt sok a feldolgozás, melyek könnyen sikeressé tették az egész világon. Olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint a jamaicai Sean Paul, Justine Timberlake vagy például Timbaland. A zenélésen kívül Rihanna két filmben is szerepet kapott, és jótékonykodik is. 2006-ban hozta létre beteg gyerekeket segítő alapítványát, fellépett már Madonna jótékonysági szervezeténél, és több énekesnővel együtt csatlakozott egy rák-ellenes kampányhoz is.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások