Test

Egy leszbiszextől leszbikus vagy?

2280

Sok lány fejében ott a vágy, hogy megérintsen, megcsókoljon egy másik nőt, tovább merészkedve mondhatjuk úgy is, vágyik arra, hogy egy nő elégítse ki vagy viszonozza ezt. Ezek megmaradhatnak a képzelgések szintjén, fenntartva az izgató vágyat, de realizálódhat is egy alkalmi kaland vagy alkoholmámoros éjszaka során. A bátorságot magunkhoz ragadva belefolyhatunk a leszbikus szeretkezés mikéntjeibe, és mint minden első alkalom, ez is bizsergéssel és eszméletvesztéssel tölthet minket el. 

Béna kezdések

A befeszülés előtt lazítsunk, semmi olyan nem történhet velünk, amit nem akarunk. Az első lépések mindenben nehézkesnek tűnnek, és az ember mégiscsak egy nőt akar megérinteni, így a kusza gondolatokat jobb távol tartani. A dolog pikantériájának eleget vehetünk, ha hagyjuk magunkat sodródni az eseményekkel, és a fantáziánkban forgó női szeretkezésre gondolunk. Jó esetben beindul a kémia, vagy az alkohol, így aztán egymásnak eshetünk már a szórakozóhelyen egy csókra esetleg kisebb fogdosásra a vécében, úgy, hogy vágyunk tárgyát követjük a mosdóba.

Merészebb vizeken

Ahogy a bulis jelenetnek vége, és egy lakásban kötünk ki, a pulzusszámunk és testünk diktálja mire is vágyunk. Az első komolyabb közeledések ekkor következnek, egy pohár bor vagy egy közös fürdés lehetősége mindkét felet rávezetheti az ellazulásra. Az első csókok közben már kérdések cikázhatnak a fejünkben, mit is kezdjünk a helyzettel. Az, hogy egy nem ismert, eddig még nem tapasztalat testtel mihez kezdjünk, hogyan fogjuk meg, s mit érintsünk meg azon jogosan vetődik fel. Idegen érzés lehet egy női mellet megérinteni és simogatni, mélyebbre merészkedve az intim részek is okozhatnak bennünk parákat.

A partner simogatása, masszírozása, vetkőztetése tökéletes előjátéka lehet a szeretkezésnek, és el is lazíthat annyira, hogy átadjuk magunkat az eseményeknek. Az addig nem ismert mellek és a női test látványa megfelelő esztétikai élményt nyújt ahhoz, hogy meg akarjuk érinteni a másikat, hogy simogassuk az addig idegen testrészeket és belesimuljunk a másik testébe. A kézzel való simogatás, érintés az intim tájakon bizsergető és különleges érzés, s mivel ajtóstul nem rontunk a házba, ezért érdemes e területet simogatással felkészíteni valami másra.

Leszbikus vagy sem?

A technikai részleteken túlmenően felvetődhet az a kérdés, hogy mennyire helyes az, amit teszünk és az is joggal cikázhat bennünk, vajon leszbikusnak számítunk-e egy ilyen este vagy többszöri csókolózás után egy lánnyal. A válasz az, hogy nem. Mindaddig nem róhatják ránk, hogy leszbikusok vagyunk, amíg életünk más területeit nem akarjuk megosztani egy azonos neművel. Ha érzelmeink mélyebbek a fizikai vonzódásnál, akkor magunkba nézhetünk, mit is akarunk ettől az egésztől. Az is előfordulhat, hogy nem merünk a történtekről beszélni senkinek, és elfojtjuk a bennünk élő bűntudatot. Érdemes valakivel, talán azzal akihez vonzódunk, mindezt tisztázni, mert a társadalomban kétesen elfogadott leszbikusság felemészthet minket. 

Valóság

A helyzet, hogy nővel voltunk, nőt érintettünk vagánynak tűnhet a társaságban, akár pasizhatunk is ezzel a történettel. A klubokban menő a diszkóleszbizés, aminek célja nem az egymás közti vonzódás megélése, hanem a másik nem figyelmének felkeltése. Ezt fordított helyzetben viccesnek tartanám, azaz ha két pasi egymást ölelgetve és szorosan táncolva próbálna csajozni. Ezzel szemben két nő együttléte férfi és nő fantáziáját egyaránt beindítja, így részben érthető a diszkóleszbizés, de a valóságban ez nagyonis visszatetsző.

Társadalmi helyzet

A társadalomban kétesen fogadott homoszexualitás olyan válfaját súrolja Katy Perry az I kissed a girl dalban, amit nem tekintünk mégsem homoszexualitásnak. Katy Perry egy egyszerű csaj csókról énekel, amiben nincs semmi, nem ígér szerelmet, nem ígér semmit, egyszerűen csak megcsókolt egy lányt és kész. Azt hangsúlyozza, hogy nem leszbikusság lánnyal csókolózni, az csak egy csók.  A dal maga nagyon szerethető, olyannyira, hogy a '84-es születésű lány Madonnát is lesöpörte a tavaszi Billboard listáról.


A homoszexualitás kérdése ma megosztja a társadalmat, az idősebb generációban és keresztény vallásúakban még az él, hogy saját nemünket szeretni bűn és szodómia, míg a fiatalokban ez sokkal inkább elfogadottabb, sőt nem nagy szám.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások