Divat

Állati kiegészítők

2259

Az állatoknak nem csak a mintázata jelenhet meg a kifutókon és a divatban - erről korábban már olvashattatok -, számos más módon is, és most nem a Micimackó alakú plüss táskákra gondolunk. Ha a táskáknál maradunk, Christian Louboutin kétezer dolláros retiküljét a Közép-Brazíliában őshonos tatu nevű állat formája ihlette. A divattervezők nem túl gyakran, de a formatervezők annál többször merítenek ihletet és ötletet a természet formáiból.

A táskák mellett az ékszereknél jelenik meg talán a leggyakrabban az állati forma, Ross-Simons oldalán találhatunk sünis vagy kosfejes gyűrűket és persze csillogó kövekkel kirakott állatos brossokat is. Camilla Staerk bemutatóján nem is olyan régen hatalmas műanyag sasokat láthattunk a modellek nyakában medálként lógni.

A sorból Nagi Noda kalapjait sem szabad kihagyni, akinek hajból készült állatokat formázó kalapjai a nyáron nagy port kavartak. A tokiói születési művész és rendező rozmárt, szarvast, elefántot, kutyát, farkast, orrszarvút és oroszlánt formáló fejfedőt álmodott a modellekre.

Ide klikkelsz.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások