Divat

Lődd be magad Juliett-tel!

2206

Tesztünkből kiderül kit is követsz, ha divatról van szó! Ha a lenti állítások közül néhány igaz rád, akkor te Őt követed!

1. A provokatív szó kitűnően jellemzi megjelenésedet, öltözködési stílusodat.

2. Egyik végletből a másikba esel - ahogy éppen a kedved tartja - sokszor teljesen fiús cuccokat húzol magadra, máskor pedig szuperszexi dögös csaj vagy.

3. Bár egyik végletből a másikba esel - hangulattól és alkalomtól függően - ennek ellenére mindkét stílusban teljesen otthonosan tudsz viselkedni, természetesnek hatsz.

4. Szereted a különleges fejdíszeket, nem éppen a kalapokat, a mi kiválasztottunk a hajpántért és néhány színes tollért rajong.

5. Frizurád egyszerű, és a színe sem túl provokatív, így kitűnően illik a nőies ruhákhoz, de simán a válladra hullva passzol a lazább szerelésekhez is.

Mai stílusikonunk

Ki is lehet ez a végletek között ingázó stílusikon? Nem más, mint az amerikai színész- és énekesnő Juliette Lewis. A most harmincöt éves színésznőtől sokat el lehet lesni, persze a vadságból nem árt visszavenni, de sok ötletet lehet meríteni öltözködési stílusából. Mindenekelőtt azt tanulhatjuk meg, hogy bátran vegyünk fel éppen a hangulatunknak megfelelő ruhát, mégha előző nap a szöges ellentétében is mutatkozunk. Biztos vagyok benne, hogy Juliette - ugyanúgy, mint Agyness Dyen - megosztja majd a véleményeket, de azért választottam őt, mert stílustippeket - szerintem - csak nagyon jellegzetesen öltözködő csajoktól lehet ellesni, és a magunk képére formálni!

Ki is Juliette Lewis?

Juliette L. Lewis 1973. június 21-én született Amerikában, már hat évesen színésznő akart lenni, első lehetőségét pedig tizenkét éves korában kapta a televízióban. Jelenleg színésznőként és énekesnőként tevékenykedik, bandája a Juliette and the Licks idén már másodjára lépett a Sziget fesztivál nagyszínpadjára. Rock zenekara a hetvenes és a nyolcvanas évekhez nyúlik vissza, de mégis nagyon mai témákat és gondolatokat feszeget. Számos filmben bizonyította színészi tehetségét, játszott például a Martin Scorsese által rendezett Rettegés fokában, Brad Pitt partnere volt a Kalifornia című alkotásban, de láthattuk az Egy kosaras naplójában vagy például az Alkonyattól pirkadatigban. 1999-ben hozzáment Steve Berra gördeszkáshoz, de később elváltak. Érdekesség, hogy akár csak az ütődött Tom Cruise, Juliette is a Szcientológia Egyházának tagja.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások