HotCot

Fanszőrzet fazon

2230

Korábban már beszéltünk a borotválkozás, gyantázás, trimmelés előnyeiről, hátrányairól. De mégis milyen legyen a fazon? Te melyiket hordod? Szavazz!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
Sep
24
whitetulip írta:
én semmilyen szőrt nem hordok..:D
12:55
2
Sep
24
opel írta:
Szerintem minden szőr undorító ott és ott :)
Nincs annál kiábrándítóbb mikor a "kutya ugat "...
Meg kényeztetés közben elhangzik :ohh várj van valami a számban.... :/
Fujjjjj :S
Lehet tőlem akármilyen formájú,alakú vagy színes is én inkábbmaradok "mesztelen" csiga :D
13:19
3
Sep
24
Lida válaszaopel írására:
Felnőtt ember vagy? Vagy kisbaba?
Ez ugyan olyan, mintha valaki undorodik a haj érintésétől, ezért legyen ezentúl a kopasz a divat...
Végülis faraghatunk magunkból egy tökéletesen mű lényt. Mű- színű hajjal, méretű mellel, feltöltött szájjal, tetovált -összes szálig kihúzkodott szemöldökkel, műszempillával, műkörömmel...és még sorolhatnám. NŐK EZEK MÉG?
Nézzetek már szét egy kicsit Európában, csak nálunk van így elszabadulva, ez az átalakítjuk divat...
Elég siralmas...
13:34
4
Sep
24
medit válaszaLida írására:
miért ne hordhatná mindenki úgy, ahogy neki tetszik? nehogy már ettől ne legyen valaki nő!!! Egyébként higiéniai, és főleg: élvezeti okok is szólnak a csupaszság mellett. De még1x: mindenki döntsön maga, nem kell azonnal megvetni vkit csak mert más tetszik neki.
13:48
5
Sep
24
gigiangi válaszaLida írására:
Teljes mértékben egyetértek. Különben is: valakinek ez jön be, valakinek az. Volt már olyan palim, aki azt szerette, ha van szőr, valamelyik azt ha nincs, és biza a mostani mindenhogy szereti a nunimat, mert az enyém és szőrösen is szeret, meg szőr nélkül is. Bár, én nem kedvelem, ha dzsumbuj van, de egy kis pamacsot azért mindig hagyok:) sokkal kisebbet, mint a jobb alsó, így nem is kell kiköpködni:D
Viszont egy baj azért van a kopasz puncival: sűrűn kell oviba vinni:D
13:52
6
Sep
24
gigiangi írta:
Úgy értem a jobb alsó képen...
13:54
7
Sep
24
Ahogy kényelmes. Nem mellesleg az ilyen olyan testrészek (intim is) szőrtelenítése, évezredes történet. Sőt valószínűleg olyan ősi, hogy az emberi kultúrával egyidős. Nem a "majmokról van szó", észak-amerikai "őslakosok" (indiánok), belső-ázsiai lovas nomád népek, tibeti szerzetesek, távol keleti kultúrák, kaukázus környéki népek, törökök, más mohamedán népek... mindenre van sok-sok példa. Haj, arc, mellkas, test, végtagok, és persze hónalj, kuki, nuni is.
14:06
8
Sep
24
cotcotgirl83 írta:
Tényleg, mindenki ahogyan akarja. Csíkkal, csík nélkül, csupaszon, bozontosan. A lényeg úgyis az, hogy a másik fél bele van bolondulva, nem?
14:11
9
Sep
24
kincs0420 írta:
Mindenki maga döntse el, hogy neki mi jó, de pasiknál csak a csupaszság elfogadható (szerintem).
14:22
10
Sep
24
Hella írta:
Én is csupaszon szeretem, de megengedett a szőr is max 1 cm-es hosszúságig, de csak a pasin, mert magamon nem viselem el.
Életem legrosszabb élménye pont azért volt borzalmas, mert a pasi bundát hordott odalent, még most is felfordul tőle a gyomrom.
Nekem nincs türelmem fazont vágni, már próbálkoztam vele, de béna lett az eredmény.
14:35
11
Sep
24
ismeretlen írta:
Szerintem legyen csupasz.
15:01
12
Sep
24
Tibor írta:
Utalatos az olyan no aki nem viseli el a ferfin a termeszetes szorzetet, aki femet szur a testebe a fulet is beleertve, aki ruzsozza magat, tetoval, magassarkuban jar es kiszedi a szempillait -- mert mindez termeszetellenes! A termeszetes apoltsag az egeszseges lelek jellemzoje -- persze mindenki ugy el, ahogy akar. Vagy ugy probal...
15:03
13
Sep
24
NorbiTo írta:
Kopasz barack. Az a legjobb! :) Nem szeretem ha szőrös. Se az enyém, se az övé. Tényleg borzalmas a "belement a szőr a számba" mondtat, vagy a "csikizi az orrom" :D
15:22
14
Sep
24
clerion írta:
Volt olyan idő, hogy a kedvesem nevének a kezdőbetűjét fazoníroztam ..oda... még jó, hogy ez egy T volt, és nem egy Á például... :) merthogy ő meg az enyémmel kedveskedett.... :) szerelem...azt sem tudom már mi az....
15:38
15
Sep
24
aislin válaszaTibor írására:
Tibor, már nem azért, hogy kötekedjek, de aki a szempilláit szedi, azzal tényleg baj van. Azt azért festegetjük, hogy még dúsabbnak hasson:)
15:58
16
Sep
24
ismeretlen írta:
a barátom mindig azt mondja, hogy maradjon egy kicsi, h tudja nem egy 12 évessel vagy együtt, hanem egy felnőtt nővel, de elfogadja azt is ha kicsit szőrös, mert engem szeret, és nem csak a nunimat. amúgy én is jobban szeretem ha csupasz:)
16:23
17
Sep
24
Adriana válaszaTibor írására:
Kevés olyan nő lehet, aki természetes Neked...
17:47
18
Sep
24
Iphigenia írta:
Szerintem legtöbben a párunk elvárásainak próbálunk megfelelni bizonyos keretek között. A bizonyos keret azt jelenti, hogy az adott egyénnek mi a kényelmes. Egészségügyi és higiéniás okokból nekem is kényelmesebb, ha a szőrőm nagy részét leszedem (egy kicsit felül azért érdemes meghagyni... végülis nők vagyunk, nem kislányok... vagy mi. :-)).

Amúgy igaz az, hogy mindenki tegyen kedve szerint. :-)
Férfiakon viszont az a jó, ha sok a szőr. :-) Borzasztó vonzó, én az illatát is szeretem. Természetesen ápolni kellazt is, de nem bírom, ha egy férfi borotválja magát, akár a hónalján, akár "ott lenn". :-) Más kérdés, hogy a szkálltól-bajusztól is meg tudok őrülni - pozitív értelemben, de ez nem annyira fontos azért.

Viszont azért dobtam már ki pasit az ágyamból, mert le volt borotválva 'ott'. Egyszerűen nem tudtam hozzáérni. Biztos perverz vagyok. :-)
17:58
19
Sep
24
PiciVadmacska válaszaTibor írására:
Dettó mint az én pasim!!!!

Ő azt mondja (ironikusan) h a Jóisten nem azért teremtett nekünk olyan testet, amilyet, hogy fémeket szurkodjunk bele, meg festékkel kenjük. Még a fülbevalót se viseli el, a parfümöt, de még az erősebb illatú deot se.
Nagyon boldog vagyok mellette, bármilyen fura.
18:15
20
Sep
24
PiciVadmacska írta:
Egy helyen nem szeretem, ha szőrös a pasi: a hátán. Sorry, srácok. Amúgy szakáll-bajusz minden mennyiségben (HA ÁPOLT!). Éljen a tesztoszteron látványos kivetülése!

Meg aztán a "combkefe" se viccből kapta a nevét ;)
18:17
21
Sep
24
celina válaszaPiciVadmacska írására:
Pontosan, én is így látom a dolgot.... :D
Egyáltalán nem zavar, ha a pasi szőrös egy kicsit, sőt... :)
Borosta, bajusz, és a szőrös kar is nagyon vonzó, legalábbis szerintem!! Persze az ápoltság elsődleges!!
18:35
22
Sep
24
Anouchka írta:
beteg oldal :D
19:04
23
Sep
24
morgan írta:
Ehhez annyit fuznek hozza, hogy par hete a channel 4-on volt 1 dokumentum film a tokeletes vaginarol, durva volt. Mivel nagyon elterjedt a brazil gyanta (tok csupasz) sok 15-16 eves angol kislanyka kes ala fekszik, mert a suli oltozojeben/zuhany alatt egymaset lesik es lefikazzak azt akinek nem szep a kisajka es kilog... Szerencsetlen lanyok elmennek, hogy levagjanak 1 darabot belole es minimum 6 hetig szenvednek. Szegenyek nem mernek pasiknal sem kezdemenyezni, mert felnek az elutasitastol, mert persze a gonosz kislanyok mindenkinek elhiresztelik, hogy kinek milyen ronda....
19:29
24
Sep
24
vinczeb válaszaHella írására:
úristen, én vagyok csak ilyen öreg, hogy volt még dolgom alul szőrös fiúval? képzeljétek, 15-16 éves lánykák, kb. 7-8 éve a fiúk még csak az arcukat borotválták, milyen érdekes ugye?!
amúgy én is csupaszon szeretem, fiúnál pedig borosta, az olyan férfias.
19:44
25
Sep
24
Jucc válaszamorgan írására:
mivaaaaan???morbid...pfff (grimasz)
21:05
26
Sep
24
NorbiTo írta:
Uramatyám, az a kisajkas komment nagggyon durva. Lőni kéne azt aki ilyeneket kitalál. :S Kopaszbarack. Ja a név kezdőbetű jó 5let. Hétvégén kipróbálom. XD kösz! \o/
21:27
27
Sep
24
pipitanc írta:
nemmondommeg:P
21:36
28
Sep
24
ismeretlen írta:
Szerintem mindenki úgy hordja ahogy kényelmes neki. Ha valaki előállna nekem ilyennel hogy "Kicsim vágd már le a Vénuszdombodon a szőrt szivecske alakúra....", el is zavarnám a fenébe...
21:37
29
Sep
24
zazababa válaszaLida írására:
Kedves Lida

1. Mindenki úgy hordja ahogy neki tetszik, ahogy kényelmes.
2. Ettől még nem vagyunk rosszabbak, mint te, aki ha jól veszem ki a szavaidból csubakkaszőrzettel rendelkezel...
3. Sztem inkább az a siralmas, ha vki egy csepp ápolást sem fordít magára.
4. Nem tudom került e már a szádba innen - onnan szőr... ?
5. Miért is kell vkit leszólni azért mert máshogy szereti mint te?
6. Miből gondolod, hogy mindenkinek olyannak kéne lennie mint neked?
7. Miért undorító vmi ha más mint ahogy neked van?
8. Attól szines a világ, hogy nem mindenki egyforma.
9. Te talán belenéztél más országokban az emberek bugyijába, illetve alsónacijába, hogy így tudod hogy mindenkinek vadul burjánzik ott a szőr???
22:06
30
Sep
24
morgan válaszaJucc írására:
Jol olvastad, ez az ujabb "divat" a nuni plasztika, hala a csupasz puncinak.
Engem sokkolt a film, de sztem masokat is. A riporter no nem egyszer elbogte magat.
Jah, es a legjobb, mutattak, amikor a 22 eves csajnak levagtak a kiallo reszt+ utana a gyogyulasi folyamatot es persze 6 het utan amikor mar "meggyogyult".
De mutattak kepeket 15-16 eves lanyok nunijarol is elotte es utana fotokkal is.
Sot nem 1 plasztikai sebeszt mekerdeztek es mind azt mondta, hogy ok is csinalnak ilyen mutetet, mert nagy ra a kereslet.... Mar olyan lett, mint 1 orrplasztikai mutet. Sztem nem kell sokat varni, hogy elerjen Mo-ra is a hullam...
22:07
31
Sep
24
morgan válaszaLida írására:
Melyik europai orszagban lattad azt, hogy nem szedik a szemoldokot, nincs mukorom, nem borotvalkoznak??? Jartam mar eleg sok orszagban, de meg jetikkel nem talalkoztam. (lehet jol elbujtak, mondjuk vissza a barlangjukba)
22:09
32
Sep
24
zazababa válaszaPiciVadmacska írására:
Azért remélem mosakodni szokott....
22:10
33
Sep
24
zazababa válaszaPiciVadmacska írására:
Azért remélem mosakodni szokott....
22:10
34
Sep
24
zazababa válaszamorgan írására:
Ez jó volt :-))))
22:10
35
Sep
24
zazababa válaszaLida írására:
Úristen Lida, neked a haj egyenlő a lenti szőrzettel??????????????????? Jézus....
22:15
36
Sep
24
zazababa válaszamorgan írására:
sztem Lida is onnan jött... legalábbis a hozzászólásai alapján gondolom :-)))
22:16
37
Sep
24
mugeb válaszaLida írására:
Kedves Lida, minden szavad a szivembol szolt. Amikor meglattam a tema cimet, nem szamitottam masra, mint ezekre a 'mainstream' csupaszsagparti hozzaszolasokra. Iszonyu halk ma a normalitas hangja a vilagban, es kulonosen ebben az orszagban. Ketsegkivul vannak meg vadabb extremitasok, ld. lejjebb intim plasztika, de egeszen bizos, hogy hamarosan azt is atvesszuk, mint mindent, ami kartekony vagy folosleges. Erdekes, az ertelmes dolgok valahogy sehogy nem tudnak mifelenk gyokeret ereszteni (jobbra allni a mozgolepcson, leszokni az utcai csikkeldobasrol stb). Es az is egyertelmu, hogy a 'tobbseg' darabokra szedi, aki a normalitas hangjan szolal meg.
Lida, koszonom, hogy meg nem halt ki teljesen a "fajtad"!
22:29
38
Sep
24
NorbiTo írta:
Te atya ur Isten. Ez a Lida jol odavan. :D Rasztásítsuk is esetleg? Úgy jobban tetszene? Te jó ég.
22:38
39
Sep
24
tomtom írta:
Szerintem is a csupasz az igazi. Hangsúlyozom, szerintem. (De a két jobb oldali is "belefér" még nálam.) Életemben egyszer volt dolgom olyan nővel, aki egyáltalán nem csinált vele semmit. Szóval ő természetes volt. Szégyen, nem szégyen, de nem tudtam "elmenni". (Remélem, sikerült finoman fogalmaznom.) Akkor nem derült ki, mert többször nem került rá sor, de azóta is sokszor eszembe jut, vajon emiatt volt-e. (Még rutintalan voltam. Mai eszemmel megkérném, hogy borotválja le.)
Akkor még én se borotváltam (csak hónalj), de egyszer egy hölgy hatására megtettem - és azóta az én nemi szervem is szőrtelen. (Mármint a "zacsi" és a "vessző". Elvégre vannak olyanok - nem is kevesen -, akik az összes szőrt eltüntetik még a környékről is.) És nekem így jobb a szex... Érzékenyebb a terület... Az egész sokkal érzékibb.
Szerintem itt nagyon fontos a pár véleménye, akarata. Elvégre ő van a legközelebb hozzá.:) Ha a párom kérné, akkor szőrös lennék, de nem kéri. Így szereti.:)
Összegezve: Én nem ítélek el senkit, mert ilyen vagy olyan. Vki így szereti, vki úgy. Hisz különbözőek vagyunk. Szerencsére.:) Egyszerűen én szőr nélkül szeretem (vagy csak nagyon kevés szőrrel). A lényeg, hogy mindenki jól érezze magát, amikor orálisan kényeztetik - és főleg akkor, amikor ő kényeztet mást.:)
23:16
40
Sep
24
Tia89 válaszamedit írására:
higiénia? a fenéket! nem hallottál még arról, hogy mire való az intimszőrzet? képzeld, pont a bakteriális és egyéb fertőzések elleni legelső "védvonal".
a hozzászóló pedig, akire te reagáltál, nem azt mondta, hogy nem nő aki leszedi az alsó szőrzetét, de azt el kell ismerni, hogy ez egy értelmetlen trendi dolog, melyet a divat- és műnők alkalmaznak szeretettel.
ez az "élvezeti szempontból jobb" dolog, meg hogy kellemetlen a partnernek nyelvmunka során, erről csak annyit, hogy a teljes csupaszság és a dzsungel közt is létezik középút!

egyébként pedig mindenki hordja ahogy neki tetszik és ahogy neki kényelmes!
23:18
41
Sep
25
Rancid írta:
,,ez egy értelmetlen trendi dolog, melyet a divat- ésműnők alkalmaznak szeretettel."

Ezzel nem értek egyet.Abszolúte nem vagyok műnő,a közelében sem járok,mégis zavar ha van ott lent valami.Mindigis zavart,egyszer leszedtem és azóta megszoktam,mert így kényelmes,és esztétikusabb is,számomra.Amúgymeg van aki épp azt szereti ha olyan jó puha ott...Ízlések és pofonok de leszólni meg leműnőzni emiatt nem kéne senkit.Főleg hogy a szőrtelenség nem mai találmány.
08:30
42
Sep
25
mon válaszaTia89 írására:
na pont ezt akartam mondani.
én se szeretem a bozontot, de épp a kozmetikusom mondta - és nem azért, mert nem volt kedve a művelethez - nagyjából szó szerint ezt, amit Te. hogy a szőrzet nélkül nagyobb az akármilyen fertőzésveszély. (és a kozmetikusomnak orvos a férje ráadásul, elég tájékozott nő nem csak a kenveficéket illetően)
08:51
43
Sep
25
LiDzsin írta:
Hát én bizony nem szeretem a csupaszságot... nekem van egy kis pedofil felhangja :D persze ez nem vicces. Amikor összejöttünk a párom mondta h ő csupaszon szereti, én meg mondtam h nem. Aztán eccer egyekutya alapon leszedtem. Meggyőződhettünk róla, h a csupaszság nem az én stílusom :):) Marad a saját egyéni fazonom.. (még jó h ilyen nincs a képek között :D) a páromnak meg hála istennek meg se fordul a fejében saját csupaszítása... lehet h ebből a szempontból ősasszony vagyok, de a pasim legyen férfias és kész. Egy férfias pasi pedig szőrös. szerintem.
Amúgy egy kérdés: ha vki a csupaszságot kedveli, hogyan vészeli át azt a pár napot, ami addig telik el, míg a növekményt le lehet irtani? Addig nem kerül a pasija szeme elé? Mert bizony tudtommal még a borotváláshoz is kell néhány mm... :S :D
De egs mindenkinek, mindenki úgy legyen önmaga, ahogy szeretne :)
08:52
44
Sep
25
whitetulip válaszaLiDzsin írására:
szia!
én minden másnap borotválom..vagy harmadnap..ezalól kivétel a menstruációs időszak, mert akkor nincs értleme bántani, akkor pihentetem a bőröm..és hidd el borostásan is a párom elé merek állni..:D lehet, én is hagynám kicsit tovább nőni, ha az nekem nem lenne kellemetlen szúrós érzés..ha meg már nem szúr, akkor meg már dzsungel..:D
a páromat nem zavarná, ha lenne egy kis szőröcske, de szerintem az idétlenül néz ki..nem miatta csinálom, hanem a saját kényelmem miatt..ha tudsz valami praktikát, hogy ne szúrjon, írd meg légyszi!:)
amúgy a férfi szőrrel kapcsolatban teljesen egyetértek veled, a férfi legyen szőrös és kész..:D
azt a dumát meg utálom, hogy "jaj, de úgy szőr mehet a számba.."hát és?? túl lehet élni..nekem legtöbbször amúgyis haj megy a számba, nem a szőre..most akkor borotválja mindeni a fejét is vagy mi?:D
09:55
45
Sep
25
Mirage válaszaTibor írására:
Te jóisten...
10:26
46
Sep
25
kincs0420 írta:
Nem értem, hogy egyeseknek miért kell a csupaszságot kedvelőket rögtön leműnőzni, meg azt állítani, hogy divatból borotváljuk. Engem már akkor zavart a szőr, amikor elkezdett nőni. Egyszerűen nem tetszik úgy, ezért el is kezdtem borotválni, eleinte hagytam egy csíkot, de éreztem, hogy ez nem az igazi, ezért megpróbáltam csupaszon és az nagyon bevált. Így érzem jól magamat, nem tehetek róla, hogy nem szeretem ha szőrös vagyok ill. a párom, aki ezzel egyetért. És nem azért kezdtem el borotválkozni mert a Bravo azt írta vagy mert állítólag a divat előírja. Én sem mondom a szőrösökre, hogy gorilla vagy ősember. Jó lenne ha mindenki elfogadná, hogy van aki így és van aki úgy szereti.
Egyébként egy pasin nem zavar a szőr: Magnum :-)
10:40
47
Sep
25
Lida válaszazazababa írására:
Nem, nem volt alkalmam tömegeket tanulmányozni, de nem is szőrökről beszéltem.
Viszont a szürke tetkó szemöldök elég ritkaság nyugaton, (itt meg minden második pénztáros csaj ilyenek alól néz ki!) a melltartó nélkül égnek meredő cicikről nem is beszélve. A férfiak lassan már el is felejtik milyen egy igazi, szép, formás mell, ami természetes irányba áll.
Nem kell röntgen szeműnek lenni, hogy észrevegyem a lila hajkat, kocogó műkörmöket, amivel a mai napig nem tudom elképzelni, hogyan lehet normálisan kitörölni a nagydolguk után...(vagy utána mennek körömkefével, domestossal fertőtleníteni, röhög a májam).
Azért, mert ezek az "átváltoztatjuk természetes mivoltunkat" dolgok távol állnak tőlem, még lehetek ápolt, és természetesen szép...én nem közöltem, hogy nekem mennyi szőröm van, és nem is értem, hogy embereknek miért az a hozzászólásuk lényege, hogy az övékkel kérkednek...
11:02
48
Sep
25
Veronikka írta:
Én úgy szeretem a párom, ahogy van. Ő csak lekurtítja picit néhanapján. De úgy is imádom, ha nem teszi. Volt olyan emberem, aki full szőrös volt mindenhol, azt is szerettem. Mert ebben is az volna a lényeg, hogy úgy legyen és úgy szeressem a testét, amilyen, legfőképp úgy, ahogy jól érzi magát. . És számomra Ő a legeslegeslegszebb dolog, amit valaha láttam. :-)
11:03
49
Sep
25
Norc69 válaszazazababa írására:
Így van cicuskáim, tessék csak nyugodtan nekiugrani Lidának, anélkül hogy rendesen elolvassuk amit írt! (Egyébként a témához nincs mit szólnom, amit érdemes volt leírni és elolvasni, az már a parák a szexben, parák a bugyiban, és a férfi fanszőrről cikkekben már leírtak/elolvastam).

Tehát: nem Lida mondta, hogy a szőr undorító, hanem előtte Opel. Szerintem ez szegénységi bizonyítványt állít ki róla, de egyrészt azt írta hogy szerinte unbdorító, másrészt meg ízlésekről nem vitatkozunk, így el kell fogadnom; ő sem tudna meggyőzni arról hogy a véres-eres húst megegyem vagy a tojásban lévő genyákat megegyem, és ne szedjem ki amikor rántottát/tükörtojást csinálok. Tehát vissza is vonom a szegénységi bizonyítványos dolgot, és bocsi tőle.
Amiben Lida hibázott szerintem, az hogy megkérdőjelezte a plázapicsák nőségét, és hogy a sorok mögött olyan képet festett, hogy minden borotvált punci egyben feltöltött szájjal, műkörömmel, stb jár. De épp olyan joga van a véleményéhez, mint Opelnek az undorodásához, és ennek mindketten hangot is adhatnak.

Egyébként meg, ha egy fasz nem másfél centi, akkor a szőr jó eséllyel nem lesz pisis akció közben, és ha utána az úriember (mondjuk a megrázás előtt) megtörli vagy neadjisten a csapnál leöblíti a makkost, akkor utána sem.

Éredemes tehát egy kis vitakultúrát tanulni, elfogadni a másik véleményét, még akkor is ha azt nem a legfinomabban/tökéletesebben van tálalva. Na meg elolvasni (javaslom a keresőt) hogy mi az amit már korábban leírtak a többiek erről.
11:04
50
Sep
25
Lida válaszamorgan írására:
Lehet, hogy nem egy társadalmi rétegben mozgunk, én éveket éltem nyugaton, és ez volt a tapasztalatom...
És nem "nem szedett szemöldökről" beszéltem, hanem kopaszra kiszedett, és két tetkó szemöldökkel pótoltról!
11:05
51
Sep
25
Norc69 válaszaLida írására:
Ej-haj, vannak azért plasztika nélkül is szépen meredező méretes cickók, és nem csak a 16 éves korosztályban!
11:06
52
Sep
25
dkny írta:
hát ez ismét olyan kommentsorozat amely elől nem lehet felállni :)
az én nunim olyan szép h kár lenne szőrrel takargatni :D
viccet félretéve, szerintem mindenki úgy hordja ahogy szereti vagy ahogy szeretik a partnerével...
és igen műnő vagyok!!!! mert borotválom :) és szedem a szemöldököm :) és festem a hajam :) és még a lábamon meg a hónaljamon is gyantázok :) és rúzsozom a szám :) éljenek a "műnők" :D
és éljen soká Henci ;) Jó téma ismét!
11:46
53
Sep
25
Norc69 írta:
Hú, elolvastam a Henci által belinkelt cikket; nem semmi a csaj!
12:15
54
Sep
25
Hella válaszavinczeb írására:
Nem vagyok már 15-16 éves. Annyi idős koromban volt egy pasim, aki a lábát is borotválta, ez 6 éve volt.:D:D:D Nem voltunk együtt sokáig. Szerintem a nem huszonéves korosztályban jellemzőbb a szőr.
12:23
55
Sep
25
Hella írta:
Most, hogy elolvastam az összes kommentet, csak egy dolog lep meg, hogy ettől a témától sokan idegesek lesznek, és mennek egymásnak a beszólongatások.
Szerintem tök mindegy, hogy kinek milyen, vagy mit szeret a partnerén.
12:41
56
Sep
25
aislin válaszaLida írására:
Lida, nem tudom, hogy vagy vele, de úgy nagy átlagban az ember nem a körmei segítségével használja a wc-papírt:) A műköröm semmiféle tisztálkodási tevékenységben nem akadályoz.
Nekem volt, most a meló miatt nincs, de ilyen gyakorlati problémáim sosem voltak:)
12:59
57
Sep
25
Sanza írta:
Én teljesen kopaszra a világért sem borotválnám.Egyszer kipróbáltam,és annyira gáz volt mikor kezdett visszanőni,hogy egy életre elhatároztam hogy ilyet soha többet!Meg különben sem tetszettem úgy magamnak,úgyhogy maradtam a visszafogottabb borotválásnál. :)
De egy dolgot nem értek,légyszi' vki magyarázza már el,hogy nem szúrja az a párotokat mikor már kicsit nagyobb a visszanövő szőr,és neagyjisten már borosta?Mert nem hiszem el hogy a hetek vagy hónapok alatt nem erősödött meg a szőr a borotválás miatt.Idővel nem lesz olyan mint valami süni??Mert ha az akkor szerintem inkább legyen valakinek puha szőr a szájában,mint hogy apró szőrikék szurkálják az épp kérdéses területen.
Amúgy pedig nem hiszem,hogy attól lenne valaki kevésbé higiénikus mert nem kopasz alul.Én sose éreztem magam annak.Szerintem ez nem a szőrtől függ,hanem a mosakodástól.
Valami olyasmit is hallottam,hogy a szőrnek a feromonokhoz is köze van,vagy legalábbis az amúgy csábos nemi illat jobb terjedéséhez.Ti hallottatok ilyesmiről?
Azzal pedig végképp egyetértek,hogy nem feltétlenül műnő aki borotválja.Szerintem a két dolog nem függ össze.Mármint a műnő szóról nekem nem a meztelen punci jut először eszembe.
Előre is bocs a hülye kérdésekért.


13:06
58
Sep
25
tein írta:
jól szórakozom a kommenteken. tizenöt-húsz, vagy még több évvel ezelőtt mindenki a szőröspunciért kampányolt volna, a srácoknak meg eszükbe se jutott volna a kopaszbarack. most meg, hogy pár éve itt a csupasz, a hozzászólók 95%-a csak azt tartja elfogadhatónak. ugye nem befolyásolnak bennünket az aktuális trendek? haha. :)

a higiéniáról: a szőrnek funkciója van. és lehet, hogy mondjuk a lányoknak könnyebb tisztára törölni magukat pisilés után, ha csupaszak, azért a szőr nem véletlenül nőtt oda.

én amúgy váltogatni szoktam. van, hogy teljesen leborotválom, van, hogy hagyok egy pici dekorációt. eddig még nem volt panasz. közben meg gondolkodom a gyantán, hogy kevesebb legyen a macera.

én amúgy megcsináltam a fazonírozást a honlapon, és négyest kaptam. :( bár közben többször elrontottam, és az eredeti elképzelésemhez képest egészen más lett a végeredmény. meg elfelejtettem borotvahabot használni, így pöttyös is lett a virtuális nuni. beteg egy oldal mindenesetre.
15:38
59
Sep
25
whitetulip válaszatein írására:
egyik barátnőméknél találtunk egy régi (1991es?)"pornó"magazint, és már abban is volt egy olyan cikk, hogy a férfiak igenis vágynak a szőrtlen puncira..:D meg olyat is olvastunk, hogy egy nő azt nyilatkozta, hogy amióta leborotválta a punciját, azóta akkor is orgazmusa van, hogy összedörzsöli a lábait...:D
és már a nagymamám korában is volt puncigyanta..:D azt mesélte ő csak egyszer csináltatta meg, mert nagyon fájt..:D
szóval régen is volt, és most is..:D
16:40
60
Sep
25
tein válaszawhitetulip írására:
na jó, akkor befogom a csőröm. :)
17:41
61
Sep
25
dkny válaszatein írására:
hát ez tényleg beteg :D muszáj volt kipróbálnom :) és 8 pont:P
17:56
62
Sep
25
marimatsu írta:
én csak csupaszon érzem jól magam... :)
18:43
63
Sep
25
zoldtara írta:
Én is csak kicsit hagyok magamon, mert nekem úgy esik jól. Viszont azzal a kis időszakkal sincs semmi bajom, amíg megnő, hogy leszedhessem ismét. :)
Ami pedig a férfiakat illeti, csatlakozom azokhoz, akik a férfiasságot éltetik... :) azt hiszem sikítva rohannék el, ha valaki tök csupaszon állna elém....valahogy természetellenes.
Lent is szőr, fent is szőr, én így szeretem a férfiakat. :)
És érdekes, nem is tudom, hogy mikor volt utoljára, hogy szőr ment a számba. És nem azért mert nem vagyok hozzá közel... :P
19:33
64
Sep
25
Lida válaszamugeb írására:
Hahó, van itt valaki? Áh IGEN! VÉGRE!
Köszönöm!
Ezért az egyetlen hozzászólásért már megérte az összes szemetet végigolvasni.
20:48
65
Sep
25
Lida válaszaNorc69 írására:
Igen, lehet, hogy vannak, de számold már ki, hogy százból hány? Elenyésző!
A kályhacsőtől, a nagyítóval kereshetőig minden van, de a szép, elég ritka. Az égnekmeredőről pedig egy női szem rögtön meg tudja mondani, hogy alátöltött, vagy sem. Csak a férfiakat lehet hülyíteni.
20:54
66
Sep
25
Lida válaszaNorbiTo írására:
Te vagy a képen? Szeretem az igen nagyokosokat.
És a hónikád szőrösödik-e már? Mert a tinik ezekre nagyon büszkek szoktak lenni ám!
Vagy ha nem, akkor csak úgy simán kiskorúnak látszol a képen. Tilos a nénikkel gúnyolódni ám!
21:02
67
Sep
25
Lida írta:
Eddig te vagy az egyetlen, aki végre megértette, hogy nem szedett szemöldökről, hanem nemlétező szemöldökről beszéltem. Köszönöm, ismét egy értelmes ember.
21:04
68
Sep
25
Norc69 válaszaLida írására:
A férfiakat nem kell hülyíteni, már alapból azok vagyunk.
És hogy száz ciciből kevés peckes és méretes a maga természetességében? Na bumm, adott a sors vagy hatot, amire jó visszaemlékezni ebből a szempontból, a többit meg szerettem/szeretem a maguk tökéletlenségében is ;-)
21:52
69
Sep
25
Norc69 válaszadkny írására:
Most így hogy említitek, hogy ezek a fazonok egy weblapról jönnek, én is kipróbáltam. Nanaá hogy 10 pontos lett; látjátok, csak férfi is kell a borotva mögé. Egyébként egy kellemes Adidas-ihlette fazont nyírtam - csak szerintem a rendszer következetlen, mert láttam a galériában jobbakat kevesebb ponttal.
21:58
70
Sep
25
whitetulip válaszatein írására:
:) csak olyan kis vicces tájékoztatásnak szántam, nem kioktatásnak..:)
Téged bírlak!:)
22:23
71
Sep
25
LiDzsin válaszawhitetulip írására:
Praktika h ne szúrjon: olyat nem tudok sajna, mivel amit leszedek azt nagyon ritkán borotválom csak, amúgy vagy gyanta (ha nem érek rá annyira), vagy szemöldökcsipesz (ha ráérek és kipihent vagyok:D) :) mivel úgy nem erősödik meg annyira a szőr :)
22:28
72
Sep
25
LiDzsin írta:
De persze nekem se őserdő a maradék... max pár millis (kb 2-3), ami már pont nem szúr, de még nem hűdehosszú :)
Összefoglalva: a fazon fenntartása rohadt pepecs meló.. leglábbis nálam :)
22:32
73
Sep
26
mano26 írta:
8/10!!! mármint a virtuális borotválás.
Egyébként meg ízlések és pofonok. Egy férfi esetében nekem teljesen mindegy,ha szeretem az illetőt. Ha csak kaland,akkor inkább legyen csupasz.
Azért szerintem egy nőnél annyit mindenképpen le kell szedni,ami kikandikálna a fürdőruhából. Mert az szerintem gusztustalan.
21:21
74
Sep
27
PiciVadmacska válaszazazababa írására:
Képzeld, szokott.
De ha nem tenné, az se neked fájna, nem igaz? :D
00:40
75
Sep
27
Tejjata írta:
Jó téma...

A mocskolódó hozzászólásokról: lányok, ha a hónaljkutya és a lábszőr gáz, akkor a fehérneműből sem szép, ha kilóg...ez-az. Ettől még nem lesz az ember műmellű, műszájú plasacica.
Személy szerint nekem is többször megy haj a számba, mint más...
A fazon pedig csupasz-tól (amit nehezen viselek amikor éppen visszanő)
a "szakállas"-ig,
Az "igazi"-nak pedig, mellszőr OK (Magnum rulz :D), lent és hónalj-ban inkább legyen szolidabb.
02:55
76
Sep
27
majtika32 írta:
Nekem csupasz volt, míg megkért rá a pasim, h középen nem-e hagynék egy kis csíkot, tehát oylasmit, mint a felső 3., csak sokkal vékonyabbat. Azóta ez van.
16:40
77
Sep
27
aleciamoore írta:
nálam is a csupaszság a nyerő.a szőr egyszerűen undi.
21:16
78
Sep
27
Dorcsee válaszakincs0420 írására:
Teljesen egyetértek!Mert az nem jó, ha egy pasi tele van szőrrel ott lent, de milyen már egy pasinak egy kis csík "Öcsike" felett???Legyen csupasz...A pasi is, meg a nő is.Szerintem.
21:51
79
Sep
28
petya70 írta:
nőnél a bozont az csúnya, ha egy picit pelyhes vagy teljesen csupasz az jó. a férfinál a szőrösség szerintem csak a buziknál probléma.
12:01
80
Sep
28
Adriana válaszawhitetulip írására:
Hogy ne szúrjon: epilátor. Először belehalsz, aztán onnantól nem fáj. A borotvától viszont begyullad. De ez saját tapasztalat, attól függ, kinek mekkora a fájdalomküszöbe. Az enyém magas.

A férfi meg legyen szőrös...
19:56
81
Sep
28
whitetulip válaszaAdriana írására:
hallottam már egyik régi osztálytársamtól, hogy ő is epilálja, de engem szerintem nem vinne rá a lélek, amikor a lábamat csináltam abba is majdnem belehaltam..de lehet majd egyszer pár év múlva hasznos lesz a tanácsod! köszi!
20:31
82
Sep
28
Adriana válaszawhitetulip írására:
Az első kb. 3 óráig tartott. Sokszor tartottam szünetet. De úgy voltam vele, hogy ha már elkezdtem... A következőnél pedig teljesen meglepődtem, hogy nem is fáj! Azért sok sikert, ha mégis kipróbálnád! :-))
20:36
83
Sep
29
morgan válaszaAdriana írására:
En is nekialltam egyszer, de nem tudtam teljesen befejezni, sot utana jol ki is pattogott es mega erzekeny volt... Azt sem ertem, hogy hogyan lehet az egeszet epillalni, mert meg a venuszdomb ok, na de lejjebb.... Nekem intim helyen marad a borotva.
11:32
84
Sep
29
cuki írta:
Mikor megnyitottam a cikket, az jutott eszembe, h "Te jó isten!! Honnan szedtétek ezt a képet!?" :D:D
Amúgy. Voltatok már csupasz puncival nőgyógyásznál? Én egyszer mentem el, de úgy leb*szott miatta, h alig mertem megszólalni. Merthogy az az egészséges, ha van. Ő is ilyen természetes védőrendszerként emlegette...
Azóta is csupaszra borotválom, de mielőtt elmegyek nőgyógyászhoz minimum egy hónapig "növesztem":)
18:07
85
Sep
29
Adriana válaszamorgan írására:
Hmm, engem meg a borotva készít ki. De az tényleg durva, hogy mit meg nem teszünk egyes dolgokért! :-)))
19:29
86
Sep
29
Borbie válaszacuki írására:
egyébként a nődokik tényleg nem kultiválják...valahol érthető is.
20:48
87
Sep
30
nimfomancsaj írta:
Szerintem sokkal érzékibb a szex csupaszon, ajánlom mindenkinek .
11:27
88
Sep
30
antares777 írta:
Én még azt is hallottam az orvosoktól, hogy lengéscsillapító szerepe is van a szőrnek ott lent, ha a két fél nagyon döngeti egy vadabb menetkor.
És a nőkben tesz inkább kárt ha csupaszak.
Ennek ellenére a nagy bozótot egyik félnél sem annyira kedvelem, de szerintem az arany középút a legjobb, normálisan megnyírva.
Persze a csupasz sem rossz nőknél, de pasinál már gáz szerintem...
Egyébként mint pasit engem a hónalj és a hát zavar, azokat leszedem, alul meg kicsire vágom...
De hason és mellkason szerintem szexis férfinél a szőr...
13:56
89
Sep
30
kincs0420 válaszacuki írására:
Az orvosok se tudják néha, hogy mit beszélnek mert nekem meg azt mondták, hogy a mai világban, ahol nagyon fontos a higiénia, és elvileg mindenki rendszeresen tisztálkodik, már nincs szükség a szőrre. Illetve ha valaki szőrös és nem veszi annyira komolyan a tisztálkodást akkor az még veszélyesebb is, mert a "jó meleg" szőrben sokkal jobban tudnak gyarapodni a bacik.
Vagyis: mindenki úgy hordja ahogy akarja, az a fő, hogy tisztálkodjunk! :D
16:32
90
Sep
30
Adriana válaszaantares777 írására:
Neked tetszik férfiakon a szőr????
Csak vicceltem, de nekem tényleg tetszik.... :-)))))
21:02
91
Oct
01
Bettus22 írta:
ÚRISTEN!!!!!
Bocs, ha egy kicsikét konzervatív vagyok ezen a téren, de szerintem ez egy olyan dolog, ami csak 2 emberre tartozik.Rám, meg az aktuális hapsimra. Nem pedig ország-világ előtt kitárgyalni, hogy kinek, milyen, hol, meg hogyan.
10:41
92
Oct
01
LittlePrincess válaszacuki írására:
Én voltam, illetve mindig úgy megyek, mivel nem fogom miatta növesztegni, de semmit nem mondott:)
Bettus22: azért van csak nickünk, és nem iwiw-jellegű adatlapunk, hogy gond nélkül ki tudjunk tárgyalni minden témát:)

Egyébként, akkor már elmondom a véleményemet is: én teljesen csupasz vagyok, illetve fél évente egyszer olyanom van hogy hagyok egy fél centi széles csíkot, aztán egy darabig elvagyok azzal míg meg nem unom:) Pasikon az egyetlen(illetve 2:) hely ami zavar ha szőrös az a hát, és a hónalj, de odalent legalább vágja rövidebbre, hogy ne dörzsöljön ki. De ha kopasz, se zavar, sőőőt:)
18:56
93
Oct
02
katabata írta:
Egy férfi ne legyen csupasz. Én nagyon szexinek találom a szőrös lábakat, a hason cuki kis csíkban szélesedő szőröket, a mellkas közepén a szőrszálakat, még a hónaljban is. Persze nem kilógó ugató kutya :) hanem kordában tartott. Seggre és hátra szőr nem való. És nem chuwaka-style, hanem férfiasan szőrösen. Az én pasim a fanszőrzetét pl villanyborotvával tartja kordában, jelzés értékű, - számomra - szexi pár mm-ert meghagyva. Őelőtte csak csupasz pasijaim voltak, és soha nem szerettem: számomra az volt visszataszító (kicsit erős szó), természetellenes. Mindig egy olyanra vágytam, mint a mostani! :) A Férfi legyen szőrös.
Én egyébként ott lent csupasz vagyok, csak a szeméremdombon hagyok egy kis leszállópályát hogy azért lehessen tudni: nem óvodással van dolga az embernek - nem reprezentatív kutatásom is ezt a megoldást hozta legnépszerűbbnek.
20:35
94
Jun
30
melsie írta:
Én eleinte a kopasznak voltam a híve, de mióta a párom rábeszélt, hogy kéne hagyni egy kis csíkot, azóta meg is marad annyi.. Nem zavar semmiben, de persze akkorára nem is hagyom, hogy zavarhasson.
Mondjuk azért nem szeretnék én sem dzsumbujt oda lent, hisz azért találták fel a borotvát, hogy használjuk és én nem mondok nemet rá. :)
18:45
95
Mar
19
Meyus írta:
ÉN meg ősszel veselkedek neki egy "végleges" lézeres szőrtelenítésnek.
Amúgy ha már szőrtelenítés, akkor csak gyanta.
22:50
Felhasználónév:
Jelszó:
Hirdetés