HotCot

Hétvégére

2214

Vicc, hogy egy hete még tangapapucsban csoszogtunk, most meg leginkább forralt bort szopogatnánk, és ez a rettenet egyet jelent azzal is, hogy zárt helyekre húzódunk megint. Melegíts vagy melegedj most szombaton, szeptember 20-án a Merlinben a Hypnosis buliján, kizárólag magyar fellépőkkel. A breakbeat és a house mellett színházi programokat is kínál az esemény, egészen hat órától éjfélig láthatunk előadásokat, a party pedig kilenckor kezdődik. A belépés tizenegyig a lányoknak ingyenes, egyébként jegyek csak a helyszínen kaphatóak egy ezresért.

Party

Groove Bar 21:00 - 05:00-ig
Parti-előmelegítő szett a finomabb breakbeat és house hullámain. Grande Local lemezjátszós válogatott: DJ-ző bábok, bábozó DJ-k a pultban!

Grande Local Room 21:00 - 05:00-ig
Anorganik + Menzkie (audiovizuális cucc)
Hypnosis Puppet Company pres. „The Timeloop”
9b0 live! (Electrofly Rec, Glack Audio, Morphosis Rec)
Peepshow Ownerz (Flack.su + G / Glack Audio)
Marvin, Grasshop, Psure
Urbanizer visuals

Színházi programok 18.00-tól Scallabouche Company: The Story Room
19.00 Tom Princz and the Ex koncert - a HOPPart
20.00 Hólyagcirkusz Társulat: Zsúr
21.00 Szent Iván éjjelén - discoDance theatre
23.00 TÁP Színház: Teliholdkor az emberek olyan bolondosok – utcaszínház odakint!
00:00 Hypnosis Puppet Co. (villanyzenés báb performansz)

Vásár

Ha valami laza nappali, de igazán csajos programra vágysz, akkor vasárnap ismét várásnap! WAMP Indián Nyár lesz, szeptember 21-én, az Erzsébet téren, este hétig. A szeptemberi művészeti piac az egyhetes Európai Mobilitási Hét programjaihoz kapcsolódik, amelynek idei mottója "Tiszta levegőt mindenkinek". A WAMP napján lezárják az Andrássy utat, így a szokásos Erzsébet téri helyszínt most a szokásosnál is érdemesebb lesz biciklivel megközelíteni. A WAMP állandó és elmaradhatatlan attrakciói, a designerek egyedi, igényes termékeikkel várják a látogatókat. Egésznap DJ Nizar pörgeti a bakelitet, aki Wiener Schnitzel, vagyis bécsi szelet néven ismert DJ Nizar "vénasszonyok nyári tánca" témában készül laza, vidám, nyugodt szettel. Az osztrák elektronika specialistája szöveges, mesélős, magyar betéttel ellátott hangulatzenét ígér a WAMP-ra, amely elmondása szerint akkor is jó, ha a háttérben szól, és akkor is, ha odafigyel rá az ember. Vásárláshoz, nézelődéshez és kikapcsolódáshoz is a legjobb talpalávaló. Aztán délután háromkor megnézhetitek a Te szemét! - a Tünet Együttes, Szabó Réka táncos, koreográfus, rendező előadását. Személyében kiváló utcai performanszművész lesz a szeptemberi WAMP vendége. A szokatlan, kreatív megoldások és utcaszínházi spontán előadások mesternője Tünet Együttes nevű társulatával a Te szemét! című előadással készül a WAMPra. A Te szemét! ún. lehempergő tánckommandó, amely a fogyasztói társadalom nemkívánatos melléktermékét, a szemetelést állítja a fókuszba. Az előadás a köztér különböző pontjain felbukkanó kommandó megdöbbentő akcióiból áll: pl. etűdök a szemét újrafelhasználásának vicces módjairól, élő szemetes, akinek ruhája teletömhető szeméttel, és aki táncra perdül. Az előadásba bevonják a járókelőket is, így a nézők a performansz részesévé válhatnak.és persze, hogy lesz kreatív gyereksarok.

És hétfőn Critical Mass!


Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások