Test

Praktikák felfázásszezonra

2172

Csajok ezreivel a következő történhet az ősz beköszöntével: elkezded a klasszikus tüneteket érzékelni, de még nem tudod, hogy valóban fölfáztál-e vagy csak bebeszéled magadnak. Kisebb diszkomfort érzés az alhasban, mintha többet kéne pisilni, mint általában, ég is picit, fáj is picit, de még nem vagy teljesen biztos a dologban. Ilyenkor tökéletes recept az alábbi - ami egyébként nagyobb felfázásnál is tökéletes kiegészítő kezelés az antibiotikum mellé, enyhébb esetben a gyógyszer helyett is beválik.

Az első dolgod legyen, hogy felöltözöl rendesen, majd bekocogsz egy drogériába vagy egy patikába, és beszerzed a következőket:

Cickafark tea - fontos, nagyon fontos, minden nőnek alapból kéne tartania otthon. Azonnal lefőzöl belőle egy litert, majd még egyet és még egyet. Maga a hatóanyag csodákat tesz, és fontos ilyenkor a sok folyadék is, egyrészt, hogy ha már pisilhetnéked van legyen is mit, másrészt azért, mert a folyadék átmos, és kiviszi a bacikat. Forrázatot készítesz, tehát nem főzöd a cuccot. Mindegy, hogy filteres vagy nem, mindkettő jó, s a filtereset a munkahelyre is magaddal tudod vinni. Ha úgy érzed, ülőfürdőt is készíthetsz belőle (már korábban írtuk: először hideg vízbe áztatod, fél napig állni hagyod, majd éppen hogy forrás előtt leveszed és a kádba öntöd. A szíved vonala sose legyen benne, s ha kezd kihűlni, irány az ágy, dunsztold be magad!)

Tőzegáfonya kapszula - mindenhol kapható, és alapfelszerelés ez is. Vörösáfonya levet is ihatsz, de ez koncentráltabb, így hatásosabb. Ha épp tüneteid vannak, nyugodtan emeld az adagot a tájékoztatóban megadott legmagasabb dózisra, de arra hajlamosak megelőzésképpen az egész felfázós szezonban szedhetik. Iszonyú sok csaj szenved egyébként különféle húgyúti gondokkal, amik persze könnyen átterjednek máshova is, s mára számos orvos egyetért abban, hogy ezek a bacik sokszor a szex során kerülnek a nőbe, ezért elengedhetetlen fontosságú a szex utáni mielőbbi pisilés, de a tőzegáfonyát egy-egy együttlét után is be lehet szedni nagyobb adagban, és megelőz minden esetleges bajt.

Urogin - ez egy alkoholos folyadék, csupa gyógynövényből áll, és szinte azonnali eredményt hoz. Az első jeleknél kezdd el inni, és másnapra a kellemetlen érzetek nagy része tényleg eltűnik. A kúrát szerintem szedd végig, azaz fogyaszd el az egész üveggel, ez nagyjából négy napot jelent.

Azonnal fordulj orvoshoz - bár ennek szükségét érezni is fogod - ha véres a vizeleted, ha görcseid vannak, ha nem tudsz pisilni vagy ha nagyon zavaros, gennyes a pisid. Urológiára menj, akár éjjel is, és az antibiotikumot is vedd be. Mellé egyél probiotikumot.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások