Lélek

SOHA ne mondd, hogy SOHA!

2027

Érdekes, de én valahogy mindig úgy gondolkodtam erről a témáról, hogy velem soha nem fordulhat elő, hogy ilyen helyzetbe kerüljek, vagy legalábbis a közelébe. Nem vagyok egy nagy bulizós, nincsenek alkalmi partnereim, és még csak drogos sem vagyok. Nos, most már kijelentem, SOHA ne mondd hogy SOHA!

Történt ugyanis, hogy 2005 nyarán megműtötték a vesémet, a kórházból kijőve boldogan lábadoztam itthon. Épp egyedülállóként. Barátnőm és az akkori barátja kitalálták hogy bemutatnak a srác egy barátjának. Mondom miért is ne! Legalább nem itthon fogok gubbasztani. Szimpi volt a srác, én is neki. Elkezdtünk találkozgatni, közös programok, randi minden ami kell. Aztán a srác elkezdett furcsán viselkedni, egyszer úgy tett mintha egy pár lennénk máskor meg mintha csak barátok. Nem értettem miért. Kérdezgettem de mindig kitérő választ adott. Végül is addig-addig szenvedtünk, hogy összejöttünk. Fél évig voltunk együtt. Meglehetősen furcsa kapcsolat volt, soha nem mondta, hogy szeret. Igaz nem is ez az érdekes, hanem az, hogy miután szakítottunk, véletlenül beszélgettem msn-en egy közös ismerőssel a haveri köréből. Megkérdezte a lány, hogy lefeküdtem-e a sráccal?

Igen. Mire Ő – hát nem kellett volna, mert AIDS-es.

És akkor kezdett összeállni a kép, hogy miért van leszázalékolva, miért nem dolgozik, nem jár el szinte sehova, egy egyszerű nátha is egy hétig ágynak dönti, hogy miért költöztek annyit az elmúlt években, és még sorolhatnám. Gondolom nem kell mondanom, mennyire megijedtem, és kibuktam. Az volt a szerencsém hogy óvszert használtunk. Persze azért egyből mentem tesztet csináltatni, ami hála Istennek negatív lett. Sőt, azóta még kétszer voltam, és azok is jók lettek.
De valahogy nem tudom túltenni magam rajta. Úgy érzem vak voltam, magamat hibáztatom, és azóta egy pasiban sem tudok megbízni. Borzasztó érzés. Azért is írtam ezt most meg mert reménykedem hátha segít abban hogy feldolgozzam.

Ti mit gondoltok, ki lehet valahogy védeni hogy ilyen emberekkel összejöjjön valaki? Vagy minden pasinál kezdjünk úgy hogy akkor most egy negatív HIV tesztet kérnék?!

Az olvasói cikkek tartalmának valódiságáért a cotcot.hu szerkesztősége nem vállal felelősséget. Ezen szolgáltatásunkat olvasóink saját felelősségükre vehetik igénybe.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások