Divat

Lődd be magad Agyness-szel!

2156

Tesztünkből kiderül kit is követsz, ha divatról van szó! Ha a lenti állítások közül néhány igaz rád, akkor te Őt követed!

1. Bátran kevered a second hand cuccokat márkás holmikkal, ettől lesz laza és teljesen egyedi a megjelenésed, és nem hatsz olyannak, mint aki egy katalógus lapjaiból lépett elő.

2. Még mindig a keverésnél maradva, bátran passzintod össze különböző színeket és mintákat. Ez kicsit nehéz lehet, mert nagyon vékony a határvonal a borzalmas és tökéletes összhatás között, de sok próbálgatással megy ez is, csak bátorság kell hozzá!

3. Nem hanyagolod el a kiegészítőket sem, egyszerre mindig többet is viselsz. Egy nyaklánc, egy sál, egy kesztyű vagy egy kalap igazán egyedivé varázsolhat. Előnye még, hogy egy-egy kiegészítőnem olyan drága, mint egy cipő vagy egy ruha, tehát olcsón dobod fel szereléseidet!

4. Mindig az alkalomhoz illően öltözöl! Egy estélyre elegánsabb eseményre nem húzol szakadt farmert, olyankor oda illó ruhát viselsz, persze egy-két trükkel a saját stílusodra formálod azokat is.

5. A frizurád egyedi, de mégis könnyen kezelhető. Ahhoz, hogy jól nézzél ki, nem kell naponta a fodrászhoz rohanni, csak a megfelelő frizurát megtalálni, amit te már megtaláltál!

Mai stílusikonunk

Na, és vajon kinek a stílustippeit vettük most itt végig? Igen, Agyness Deyn-ét, akinek hirdogénszőke fiús frizurája mára már védjegyévé vált, egyszerű, egyedi és tökéletes! Agyness Deyn nem csak modell, hanem stílusikon is egyben. Az elmúlt években a Sarah Jessica Parker által alakított, Carrie Bradshow-hoz hasonló divatdiktátorrá vált, a hétköznapi divatra nagy hatással vannak az általa viselt összeállítások, a szakma pedig árgus szemekkel figyeli mit is visel éppen. Zizzent, hóbortos és fiatalos lendülettel átszőtt szerelései miatt mindenki egyből megjegyzi, és mindenki kíváncsi, hogy miben is fog megjelenni a soron következő eseményen. Tény, hogy Agyness megosztja az divatbolondokat - valaki frászt és hányingert kap a szereléseitől, mások pedig ugyanolyan frizurát vágatnak, mint a szupermodell és ugyanolyan kalapot húznak a fejükre, ahogy azt Agyness teszi. Te melyik táborba tartozol?

De ki is ez a szőke modell?

Agyness Deyn Laura Hollins néven 1983. február 16-án született Angliában egy három gyerekes család második gyermekeként. Karrierje első állomása az volt, amikor tizenhat évesen megnyeret a „99-es Év Arca” versenyt, és ezután nem sokkal később tizennyolc éves korában felfedezte egy fényképész. 2007-től kezdve a legnagyobbakkal dolgozott együtt, mint például a fényképész Steven Meisel-lel, a divattervezők közül pedig Marc Jacobs-szal, Zac Posen-nel, és szerepelt többek között a Burberry, Giorgio Armani és a Hugo Boss kampányában is, többször pózolt már Vogue címlapon. Karrierje már a csúcson van - köszönhetően jellemének kisugárzásának, amelyet egy fényképen keresztül is tökéletesen át tud adni a vásárlóközönségnek -, de  még sokáig ott is marad. Érdemes ellesni a stílusát, és persze saját arcunkra formálva alkalmazni azt.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások