Közösség

Gúgliságok

2155

A Google nem unatkozik, két hét alatt kijött a saját webböngészőjével a Google Chrome-mal, aztán a a Picasa-t újította meg  arckép felismerővel és most itt vannak az iGoogle-ök. 

Hogy személyiségednek megfelelőre szabhasd iGoogle oldaladat, elindították a művész témák gyűjteményét, amely egy folyamatos projekt, és április óta tart. Világhírű művészeket kértek fel arra, hogy tervezzenek dinamikus témákat az iGoogle fiókhoz. Az új kollekcióban huszonnyolc új téma található, amelyet neves divattervezők és zenészek álmodtak meg, éppen ezért sokféle stílust és műfajt érintenek: Radioheadet és Gnarls Barkleyt ragyogó színek jellemzik, Gucci, Burberry, és Vera Wang szép mintákat használnak, Bob Dylan és Celine Dion ikonikus témát hozott létre. Attól függően, hogy mit szeretsz, melyik művészt, melyik tervezőt, milyen zenét, hogy milyen hangulatban vagy vagy milyen a személyiséged, választhatsz a témák közül. 

Miért pont zenészek és tervezők? Mert a ruhák, amelyeket hordunk, a zene, amit hallgatunk segít kifejezni magunkat és személyiségünket, és ezt lehet, hogy a minden nap használt Google felületen is ki tudjuk fejezni. 

Te használod a google minden funkcióját?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások