HotCot

Elmarad a Bonobo!

2151

Nem is reméltük, hogy Jose Padillai magasságokat érhetünk el már 2008-ban, de úgy tűnik sikerült: a BombTheJazz 2008. szeptember 13-i nyárzárója BONOBO vendégszereplésével ebben a formában ELMARAD, De nincs ok az aggodalomra, Okt. 18-án kamatostul BEPÓTOLJUK:

A helyszín változik: az A38 terasza helyett a fedett és futott Merlin Klub (Bp. V. Gerlóczy u. 4.)
A műsor viszont változatlan: Bonobo, Smarton Trio és egy szinti új számokkal, Benny "Drama" Rosehill, Suhaid es Vázsonyi Janó - a fényekkel pedig a Kiégő Izzók bánnak.

A belepő változatlan: 1500 Ft, amiből az eredetihez hasonlóan 500 Ft leiható. Hasonlóan, de nem ugyanúgy, hiszen csak éjfélig. Tessék korán érkezni és ajándékba fogyasztani! Elővetél nincs, jegy csak a helyszínen kapható.

Vigasztaljon mindenkit, hogy most szombat éjjelre 7-9 fokot mondtak, ez az oka annak is, hogy Bonobo nélkül mégsem tartjuk meg a bulit.

Simon Bonobo Green az idős spanyollal ellentétben nem küzd egészségügyi problémákkal, de elloptak a táskáját. Ezt üzeni:

"Unfortunately I've had to postpone my show this weekend in Budapest. The reason is I had my bag stolen in Barcelona last weekend. The bag had all my stuff in it. Records, phone, wallet and most importantly my passport. If there was some way to make the show I would but for now I'm grounded in the UK until I get a new passport. We've set another date for next month tho so hold tight. peace. Simon Bonobo"

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások