Divat

Szexi boszorkányok

2134

A szerkesztőségben nagy népszerűségnek örvend az Agent Provocateur fehérnemű márka, amely különleges, szexi és ízléses fehérneműket árul pikáns kirakattal rendelkező üzleteiben. A cég 1994-es két alapítója nem más, mint Vivienne Westwood fia, Joseph Corre és felesége Serena Rees. 2006-ban tizennégy év házasság után, a közös gyerek ellenére Serena elhagyta Joseph-et egy bizonyos  Paul Simonon-ért - a The Clash punkbanda basszerosa -, ekkor hatalmi harc ütötte fel a fejét a fehérnemű cég körül, amely végül Joseph kezében maradt, aki megvásárolta volt felesége részét.

Joseph Corre-ról tudni kell, hogy Vivienne Westwoodnak és második férjének, Malcolm McLaren-nek a fia. Malcolm McLaren pedig nem más, mint a legendás és Vivienne karrierjét nagyon is befolyásoló Sex Pistols nevű punkbanda menedzsere. Ilyen szülőkkel nem csoda, ha Joseph bugyik tervezésére adta a fejét, hiszen anyja mellett könnyűszerrel elsajátíthatta a tervezés csínyját-bínyját. 2007-ben visszautasított egy kitűntetést, amelyre Tony Blair terjesztette fel II. Erzsébet királynő születésnapja alkalmából. Joseph-et lovaggá ütötték volna, de nem fogadta el, és élesen bírálta a Tony Blairt:  "Blair hazugságai miatt több ezer ember, köztük gyerek halt meg, került fogságba vagy szenvedett el kínzásokat Afganisztánban és Irakban"

Serena és Joseph első Agent Provocateur nevű fehérnemű üzletüket a londoni Sohóban nyitották meg, és mára a cég  huszonkilenc bolttal rendelkezik szerte a világon. A márka megtalálható például Párizsban, New Yorkban, Milánóban, Isztambulban, Moszkvában és hozzánk legközelebb Bécsben. Nem kell azonban odáig utaznunk, ha flitteres kombinéra, csipkés harisnyatartóra vagy prémes magassarkú papucsra vágyunk, a cég honlapján online válogathatunk és vásárolhatunk - már ha van hozzá pénztárcánk, mi eddig csak a nyálcsorgatásig jutottunk élőben és neten egyaránt.

Érdekesség, hogy fehérneműk mellett 2000-ben dobták piacra első saját márkás parfümjüket, továbbá az eladók munkaruháját - ami nem más mint egy szexis rózsaszín ingruha -, Vivienne Westwood tervezte. Az álomszép és szexi fehérneműket, olyan arcok reklámozták eddig, mint Kate Moss, Dita Von Teese, Kylie Minouge vagy Maggie Gyllenhaal, a szexi csipkék feltűntek a Szex és New York moziban is.

A tavaszi Kate Moss főszereplésével készült kampány után, most itt vannak az új képek, az új szezon kampányához, amely a 'The Season Of The Witch' címet viseli. A képet, amelyek egy klasszikus festmény hangulatát idézik Joseph egy jóbarátja, Tim Bret Day készítette. A fotókról Joseph a következőket mondta: "Hogy erotikusnak találom-e a boszorkányokat? Persze. Az erőteljes nők nem áldozatok. Uralják a helyzetet, és ez nagyon szexi."  Azt hiszem ezzel a gondolattal a legtöbb mai nő teljes mértékben azonosulni tud.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások