Divat

Újragondolt 70-es évek

2121

Az őszi-téli szezonkalauz kapcsán felmerült egy kérdés, hogy a trapéznadrágot milyen cipővel lehet viselni és, hogy divat-e még egyáltalán. Természetesen ma is divatosak a trapéznadrágok, a legtrendibbek mostanában a felül is bő nacik, amelyek már-már eltúlzottan hatalmas trapézban végződnek. Az anyagok terén mind a farmer, mind a szövet hódít. A farmer lazább, míg a szövetet élére vasalják, így elegánsabb megjelenést kölcsönöz.  Ezek a nadrágok készülhetnek csípő fazonnal és magasított derékkal is, hiszen most mindkettő jelen van a divatban. Akár farmert, akár szövetet, akár magas derekú vagy csípő fazont választasz, a leginkább passzoló lábbeli hozzá a magassarkú. Ez természetesen nem azt jelenti, hogyha egy sportcipővel hordod nem leszel divatos, de az merőben más megjelenést kölcsönöz. 

Egy magassarkú csizma, bokacsizma azért is jobb választás, mert az esetlegesen nagyon bő nadrágok optikailag alacsonyíthatnak, de ez könnyen kompenzálható egy magas sarokkal. Ennek a bő szabású nadrágnak hatalmas előnye, hogy eltakarja az esetleges kényes részeket, a széles csípőt vagy a nem olyan tökéletes lábakat. Nem feltétlenül kell elegánsan öltöznöd, ha magassarkút húzol a trapéznadrágodhoz, egy laza felsővel és kiegészítőkkel - kalap, kendő, öv - máris saját stílusodra formálhatod az öltözékedet.

Bármilyen cipőt is választasz a trapéznadrágod mellé, érdemes abban menni vásárolni, hogy már a boltban azzal a cipővel tudd felpróbálni a kiszemelt darabot, hiszen ha kicsit hosszabb a nadrág mint kellene, könnyen rongyossá taposhatod, ha pedig nem elég hosszú az adott magassarkúhoz, akkor nem túl esztétikus az eredmény... A szűk csőnadrágok mellett végre felüdülés lesz egyszer-egyszer ilyen kényelmes bővebb fazonú nadrágba bújni, mégha magassarkút is kell viselni hozzá. Én biztosan beszerzek egy magasderekú szövetből készült darabot az előttünk álló szezonra.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások