Test

Mutasd a járásod, megmondják, mennyit orgazmálsz

2105

Létezik egy intézmény, ahol a szexuális gyógymódokkal, s a női szexualitással foglalkoznak behatóan, s érdekes kísérleteket folytatnak. Legújabb eredményük, hogy egy nő járásából egy tapasztalt szem könnyedén megmondja, az illető milyen mélységű és milyenségű orgazmusokat képes átélni. Ami a tapasztalt szemnek, azaz a szexológusnak papírra vethető tapasztalat, az talán a laikus szemnek, azaz a férfiembernek tudat alatti izgatószer.

A kíséreletben, mit a Journal of Sexual Medicine közölt, egyetemista nőket faggattak szexuális életükről, s leginkább orgazmusaikról. Ezután videóra rögzítették mozgásukat a tömegben járkálva, s ezt mutatták meg szexológusoknak, akiknek a szexuális életekről semmilyen információkat nem szolgáltattak, azaz a kérdőíveket nem mutatták meg.

Az éles szemű szakik az esetek nyolcvan százalékában, tehát igen magas arányban tudták a kérdőívek eredményeivel összecsengő módon elhelyezni a nőket az orgazmuskészség tengelyén. A lépések hosszúságát, illetve a gerinc csavarodását - magyarul csipőlengetést - nevezték meg mint árulkodó jeleket, a kutatók ezt tekintik a szabadon áradó altesti, szexuális energia jelének. Persze ebbe igen sok minden beleszól. Egy nő anatómiai felépítése is nagyban befolyásolhatja azt, hogy képes-e a vaginális orgazmusra, merthogy ők ezt vizsgálták - bár mi nem értünk egyet az orgazmustípusok különválasztásával.

A különböző okokból fakadó izomfeszültséget is megjelölték lehetséges okként, ami a járásban is megnyilvánulhat, s ez a feszültség valóban gátolhatja a felszabadult szexualitást és elengedést, ami egy kielégítő orgazmushoz elengedhetetlen.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások