Közösség

Fehérváron (is) csináljuk a fesztivált

1894

Közeleg augusztus vége, és fátyolos tekintettel szögre akasztanád a legmenőbb kalapodat és a kedvenc fesztiválcipődet? Ne tedd! Székesfehérváron, a Velencei-tó szomszédságában hatalmasat bulizhatsz szeptember 11-13. között a Fehérvári Zenei Napok (családon belül csak FEZEN) fesztiválon. Az immár tizenegy éves múltra visszatekintő rendezvényen a szervezők idén is ügyeltek arra, hogy a hazai zenei élet meghatározó alakjai mellett elismert külföldi fellépők szórakoztassák a nagyérdeműt. Idén öt színpadon száz koncert várja az érdeklődőket. Az előadóknak tehát se szeri, se száma, a teljesség igénye nélkül lesz ATB, Anima Sound System, Back 2 Black, Deák Bill Blues Band, Junkies, Kispál és a Borz, Neo, Sterbinszky, Tankcsapda, The Moog, és Zagar koncert. 

Újszerű és vendégbarát megoldás, hogy a koncertek után ingyenes buszjáratok indulnak a város legkedveltebb klubjaiba, ahol a lelkes fesztiválozók reggelig folytathatják a bulit. Az afterpartykra a belépés FEZEN karszalaggal ingyenes. A kempingezés a rendezvény területén szintén díjmentes, emellett számos kedvezményes szálláslehetőség várja a látogatókat a kollégiumtól kezdve a szállodai szobáig. Napközben, két buli között érdemes bejárni a macskaköves belvárosi utcákat, ahol rengeteg kávézó és söröző vár, hol modern és letisztult, hol századfordulós hangulatban. Megnézheted a Romkertet, amely évszázadokon keresztül királyaink temetkezési helye volt, megcsodálhatod az Országalmát, vagy meglátogathatod a frissen felújított Színház egyik előadását is, ezzel színesítve a bulizós nyárutót.

Az olvasói cikkek tartalmának valódiságáért a cotcot.hu szerkesztősége nem vállal felelősséget. Ezen szolgáltatásunkat olvasóink saját felelősségükre vehetik igénybe.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások