Lélek

A legrosszabb randik

2050

Az is, aki nem randizgat rendszeresen biztosan belefutott már élete során olyan kellemetlen szituációba, amiből legszívesebben azonnal elrohant volna, sikítva, vagy épp ő nem tett olyan hatást a másikra, amitől pedig a földre került. Nem lehet megúszni a randis időszakot elcseszett randik és csalódás nélkül. Az még mindig kérdés számomra, hogy első randin mindent lehet-e, ha nagyon bejön az illető vagy semmit sem. 

Mást bámul

Az biztos, hogy ha randipartnerünk egész este félszavas válaszokat ad, és a szomszéd asztalnál ülő csajokat vagy csajt bámulja egyre izgatottabban, nem mi vagyunk a nyerők. Ő az, akinek ha elsütsz egy viccet és te nevetsz rajta, talán elhúzza a száját. Ha illedelmes vagy és nem akarsz tapintatlan lenni, finoman minél hamarabb lezárod a randit. Ha pedig nagyon bejön, jobb, ha túlteszed magad azon, hogy nem fog megcsókolni téged az ajtód előtt.

Ha ő nem jön be neked

Van olyan eset is, amikor mindent megtettél az estéért: szőrtelenítettél, fodrászkodtál, körmöztél, tiszta vagy és illatos. Ő megjelenik és kiakadsz, hogy ezzel kell most együtt töltened pár kényszeredett negyedórát. Ilyen esetben fogalmam sincs, mennyire jó a másik lelkébe taposni, inkább végigcsináljuk, és még az is lehet, hogy csak a külseje nem jön be, de kedves. Szóval irány a randi és ha mákod van, talán nagyon szórakoztató és kedves embert ismersz meg, ha nem, akkor le kell lépni, de azonnal.

Az elkeseredett

Akad olyan lelkiállapot, amikor minden mindegy és akár úgy is odaadjuk magunkat egy ismeretlennek, hogy egy életen át fogjuk a fejünket és többnyire kussolunk erről mindenkinek. Van olyan ember is, aki nagyon megszánja a másikat, és ezért lefekszik vele.

Sajnos az ismeretlenekkel de sokszor az ismerős ismerősével összehozott randik nem mindig sülnek el jól. Ezek mind együttjárnak azzal a folyamattal, amíg megtaláljuk azt, aki mellett jó felkelni. De tény, horrorrandikból akad bőven. Milyen volt eddigi legrosszabb randid?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások