Test

Mi van a bugyiban?

1986

A piercingek intim fajtái egyértelműen szexuális funkciót is betöltenek a díszítés mellett. Ez a fajta testékszer nem a mai kor vívmánya, már egyes ősi kultúrákban is megtalálható az öncsonkítás e díszes fajtája. Az első ilyen ékszerek növényi és állati nyersanyagból készültek, később rézből és nemesfémből, mára ezeket inkább bőr és szövetbarát titánból vagy anyagában színezett nóbiumból állítják elő. Viselői nem pusztán a látvány miatt hordanak piercinget, lehet ez vallási vagy kulturális üzenet is, hisz nemcsak a nyugati világban elterjedt viselésük. A törzsi testékszerek üzeneteket közvetíttek, nem a gyönyörködtetés volt a céljuk. Az illető közösségben betöltött szerepéről, munkájáról, koráról és rangjáról tanúskodtak, ezért váltak az emberi kelléktár elkerülhetetlen részévé.

A mai kor piercingjeit nem kell egy életen át viselnünk, a karikák, gyűrűk, pálcikák csavaros zárai lehetővé teszik, hogy bármikor ki- és betegyük az ékszereket. A csajoknál a köldök piercing a legelterjedtebb, és ugyan nem célzottan, de a szexuális vágykeltés fontos eszköze ez is, gondoljunk csak arra, hogy itt összpontosul az erőnk központja. A nyelvbe helyezett ékszerek orális izgatásnál és csókolózásnál szerezhetnek nagyobb örömet, ám közel sem annyira, mint a célzottan hüvely vagy hímvessző környékére helyezett darabok.

Pasik

Mellpiercingnek a pasiknál ugyanúgy helye van, mint nőknél, hiszen a mellbimbó és környéke ugyanolyan érzékeny mindkét nemnél. Legelterjedtebb a karika vagy patkó alakú ékszer, ami különböző vastagságú lehet. Meleg fiúknál jelentése van annak is, melyik oldalon viselik: bal mellbimbóba szúrt ékszer aktív szexualitásról tanúskodik, míg a jobb mellpiercing passzív pasit jelez. Kevésbé látványos a húgycső kivezetésétől a fityma szalagig húzódó Prince Albert gyűrű, mely orális szex közben mutatja meg, érdemes volt-e tűrni a fájdalmat. Van olyan ékszer, melyet a makkon átszúrva viselnek a pasik, ezt Ampallangnak hívják és valójában egy rúd, melynek két végén golyók díszelegnek. Ha már a makknál tartunk, akkor a makkperemen átszúrt karikát vagy gyűrűt is meg kell említenünk, melyen akárhányszor áthalad a fityma, a férfit hihetetlen mértékben izgatja. Ez a piercing fajta (Dydoe) az, ami rengeteg vérrel és fájdalommal jár, és erős a kinövekedés veszélye is. A herezacskót is átlyukasztják egyesek, és olyan gyűrűt helyeznek bele, ami a herét lefelé húzza, ennek Hafada a neve. Divatban van olyan ékszer is, mely intim lakattal zárja le a hímvesszőt, így a behatolás lehetetlenné válik (Oeteg), de a hímvesszőt érintő bodí modification elemek tárháza végtelen. Erős idegzetűek ezzel a kulcsszóval keressenek rá. 

Csajok

A női nemi szerv intim ékszerei közül a legdurvább a csiklón átszúrt (mindegy melyik irányban) piercing, melyet különösen azok a nők hordanak, akik rajonganak a különleges izgalmakért. A kis és nagyajkakra kerülő ékszereket érdemes úgy megválasztani, hogy ne okozzanak járás és ülés közben kellemetlenséget. Sokáig csak pasiknak raktak a húgycsövébe ékszert, ma már a női nemi szerv húgycsövébe is helyeznek általában gyűrű alakú fémet. Sokan a hüvely bejáratát sem kímélik, itt függőleges irányba, a hüvely hátsó részére helyezik az ékszert. Ez is zavarhat járás és ülés közben, ha nem megfelelő helyen van, és minden esetben számolni kell a fokozott fertőzésveszéllyel is.

Amilyen szép és gusztusos lehet egy intim ékszer, annyira el is ronthatja a látványt és az élvezetet, mert ezek azok a kényes területek, melyek könnyen begyulladnak, gennyessé válhatnak. Ha a piercing körüli terület begyulladt, ki kell venni az ékszert, és fertőtlenítő kenőccsel vagy oldattal kezelni kell a gyulladást. Ha megunjuk, akkor sem kell tartanunk attól, hogy nyoma marad, a bőr apró lukai hamar beforrnak, de hogy valóban profi és biztonságos eredményt kapjunk, alaposan nézzük meg, hol lövetjük, lyuggatjuk magunkat. Csak a legális, profi helyekben bízz!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
aug
21
babacska írta:
Wááááá....
A szemtetoválásnál nem bírtam tovább...
10:41
2
aug
21
szaszimó írta:
Nekem kiszakadt a köldökpiercingem :) Pedig nem csináltam mást, mint bicóztam xD este vettem észre, amikor kipottyant a ruhámból.. azóta van egy kis szarvacska alak a köldököm felett xD
10:47
3
aug
21
tinkerbell írta:
Én megijednék tőle,ha a barátomnak intim piercingje lenne és azért kicsit félnék tőle,hogy valami fájdalom éri esetleg szex közben.A mellpiercing viszont szerintem nagyon szexi fiúknál:) Nekem a köldökömben volt,5év után most vettem ki,mert már nem bírtam tovább,és azóta fogytam 4kilót(bár ennek nem hiszem,hogy ehhez van köze:D:D)
11:24
4
aug
21
curlie írta:
Köldökpiercing még oké. De máshova? Na az már nem oké. Sosem kéne.
De ha valakinek úgy a jó, hát legyen, csak én ne lássam.
11:58
5
aug
21
Haylee írta:
nekem a nyelvemben van piercingem már 4éve..nem játszadoztam vele csak az első fél évben, de nem szeretném kivenni, nekem így tetszik:) sokan észre se veszik csak egy pár hét ismeretség után:) pedig nem titkolom.. én ODA soha nem tetetnék mert hát csak elpusztít valamennyi szövetet..a fiúknál meg nem tetszik ez a mellbimbó dolog, én ink. ezt csak a homoszexuálisoknál tudom elképzelni... szép pocijú lányoknak viszont nagyon szépen tud állni egy köldök piercing de ami ízléses és nem ilyen szilikon meg halál fejes meg nagy virágos stb.
12:49
6
aug
21
Haylee írta:
ja, nem szeretnék kuki piercinges fiúval találkozni:)
12:49
7
aug
21
dathmaul írta:
A legjobb ami a bugyi alá kerülhet , az én vagyok.
12:55
8
aug
21
donci írta:
nekem is volt 2 pearcingem, egy köldökben,egy orrban. mindkettöt ki kellett venni,mert nem gyogyult rendesen. de nem is bànom, mert màr nem is tetszik.
és milyen csunya a köldökpearcing, ha egy hàjas hason van!! gusztustalan.
13:16
9
aug
21
Scientistgirl írta:
Nekem a számban volt középen egy karika, két évig ^^ De én szerettem, csak aztán meguntam és kivettem... Ennyi. Ennyi az én történetem :D
13:20
10
aug
21
Rancid írta:
Régebben szerettem volna,még lázadóbb korszakomban..Azaz most is lázadok mert ha lesz rá keret,megcsináltatom a tetoválásom végre..De a tetoválás jól fog állni,a piercing meg nem,ez tény...
A fülemben van 11 összesen,szeretem őket és ott gond sincs velük.Meg magamnak csinálom őket.
13:31
11
aug
21
babacska írta:
Off.
Ma megyek könyvet venni. Olyantól kérdezem, aki már olvasta.Melyik legyen a kettő közül? Szendi Gábor: A nő felemelkedése és tündöklése, vagy Csernustól A nő c. kötet?
Nem tudok dönteni...

13:49
12
aug
21
cuki írta:
Az unokanővéremnek ínyfék-piercingje volt... A felső ajkad ha felemeled van egy kis híd az ínyed és a szád között... és ő azt szúratta át. Egy karika volt benne. Borzasztó volt szerintem. És még fájt is neki. De (szerencsére v nem szerencsére) kinyúlt neki és ezért kivette. Amúgy szerintem is a köldök piercing, ha ízléses szép tud lenni, egy szép hasú lányon. Nekem még tetszik a nyelvpiercing is, de félnék megcsináltatni...meg aztán én is féltem a fogamat, meg mi van ha egy eret szúrnak át...
14:04
13
aug
21
csiliscsoki írta:
Nekem is van, de csak a koldokomben. mar vagy 10 eve. Jelenleg egy nagyon takaros, finoman megmunkalt teknos. A csicsas, strasszos, keresztes, logos hivalkodotol herotot kapok es idegesit hogy ezen a teren is meg van a kialakult trend. Olyan nehez megfelelo, szolid ekszert talalni! :(
Mashova nem tennek, plane nem a bugyimba, vagy lathato helyre.
A homoszexualisok mellbimbos jelzeseiket nem tudtam... :O
Szancs:
velem is elofordult kb 5 ev utan "eloregedett" a bor es elengette kis karikamat. Elszakadt lett szarvacska aztan ugy 3 het alatt visszaalakult es megcsinaltattam megint. Azota nincs panasz, bar szerintem az volt a gond hogy nem eleg bort fogtak ossze a lyukasztasnal ezert a bor feladta. Ez most mar klasszabb.
14:06
14
aug
21
zzs írta:
aúúúúúúúúúúúúúúúúú.
én végig ezt éreztem olvasás közben, ennyi elég is volt.
14:07
15
aug
21
azabaj válaszababacska írására:
Babacska, szerintem vedd meg ezt:
http://legalja.hu/?leg=view&img=20051121_bestseller.jpg
14:29
16
aug
21
babacska válaszaazabaj írására:
Te maximum majomcsászár vagy...XD
14:37
17
aug
21
Illumination írta:
Én szánalmasnak tartom, hogy egy nő hagyja hogy vadidegen pasi nyúlkáljon a bugyijában egy ilyen szar miatt.
14:40
18
aug
21
amelita85 írta:
Sokáig akartam piercinget, de már nem tetszik. Viszont a tetoválásról nem mondtam le, és van egy a hátamon. Nekem az tetszik, és lesz is még.
A piercing kiszakadhat, és és láttam nagyon csúnya sebeseket is. :S Nekem a bőröm amúgy sem bírná, mert a fülem sem bírja a fülbevalót (se aranyat, se ezüstöt, se szilikont).
Ha a pasimnak lenne mellpiercingje, azzal a lendülettel tépném ki. Elég gusztustalan szerintem, ahogy a vastag láncot se engedném hordani, amilyen a bátyjainak van. :S De a nyelvében tetszene egy golyóbis :)
14:45
19
aug
21
amelita85 válaszaIllumination írására:
Az egyik volt osztálytársam csináltatott, és a második mondtat az volt, hogy helyes volt a srác aki berakta neki... o.O
14:46
20
aug
21
Kacu válaszababacska írására:
A Szendi Gábor könyvét vedd meg. Csernus könyvét fél éve elkezdtem olvasni, de 80-100 oldal után abbahagytam. Lehet, h csak én vagyoki így ezzel, de szerintem lenézően írt a nőkről a könyvében. Csernus nem az én világom.
15:01
21
aug
21
Illumination írta:
Akkor lehet nemcsak a piercinget rakta be.
15:04
22
aug
21
kacsa írta:
7fülbevalóval rendelkezem... egy orr piercingel, és még szeretnék egy amolyan intimebbet. christina piercing a neve... semmi köze az itt elmondott piercingekhez se a nagyajakhoz se a kicsihez sőt a csiklót és a hugy csövemet is kössz békén hagynám:D
ha valaki kíváncsi lenne... mi is ez hol helyezkedik el... 18+ :)
http://www.gportal.hu/picview.php?prt=203769&gid=1189526&index=21
15:21
23
aug
21
hedvig válaszaKacu írására:
szerintem is szendi :)
15:23
24
aug
21
katttika írta:
nekem a köldökömben van és nagyon hiányozna, ha kivenném. Egyszer már elvesztettem - a Szigeten lecsavarodott a teteje és kipottyant - és mire észrevettem, hogy nincs, összehúzódott a bőr és már nem lehetett visszatenni. De három hónap teljes begyógyulás után újra megcsináltattam. Eddig csak pozitív reakciókkal találkoztam. Szerencsére szép a pocim ;o) persze elfogadom, ha valakinek nem tetszik.. csak ne az szerint szelektálja az embereket. mert soha nem tudhatja hogy épp kinél üt be a ménkő... :)))
15:32
25
aug
21
azabaj válaszababacska írására:
Te meg spammer:)
16:28
26
aug
21
Adriana írta:
Nekem a köldökömben figyel egy sárkány. Szépnek találom, mert izmos a hasam. De: intim helyre soha! Nem véletlenül van az úgy megalkotva. Láttam egy videót, amikor a pasinak a makkon szúrják át a fémet, de iszonyat volt! Mintha még én is éreztem volna, hogy fájhat neki! Viszont én eleve nem nagyon szeretem, ha egy férfi ékszert hord. A fülbevalót és piercingeket nem bírom pasin.
17:15
27
aug
21
meszykate írta:
Nekem Köldök, nyelv és ajak piercingem van, ezen kívül a hátam tele van tetoválással, a hasam és a mellkasom is. Ebből ha az utcán találkozom egy idegennel, csak az ajakpiercingemet látja, mégis amikor kiderül, hogy ez az egész helyes lány, tele van ilyen dolgokkal, egyből megváltozik az arckifejezése. Nem értem miért vagyunk mi olyan hú de hihetetlenek, nekünk ez tetszik, az önkifejezés egyik eszköze, és mi így érezzük jól magunkat. Ettől lehetünk, okosak, buták, erősek vagy gyengék, mint ahogy azok, akiken nincs semmi ékszer vagy tattoo.
"Az a különbség a tetovált és a nem tetovált emberek között, hogy a tetovált nem nézi meg a nem tetováltat!"
18:23
28
aug
21
ismeretlen válaszakacsa írására:
Hát ez nem semmi! Akinek szép, annak enélkül is, akinek nem annak ettől nem lesz szebb, csak felhívja a figyelmet arra, amire nem kéne! üdv.
18:24
29
aug
21
meszykate válaszakacsa írására:
Ez igen, ilyenen én is gondolkoztam! Lehet még meg is csináltatom egyszer :)
18:25
30
aug
21
ismeretlen válaszameszykate írására:
Az idézet a végén nagyon jó! Tatun régóta meditálok.
18:27
31
aug
21
nicicica írta:
Inkább nem csináltatok.
19:02
32
aug
21
Mirage írta:
Nekem az jutott eszembe először, hogy nekem már nincs is piercingem. Aztán rájöttem, hogy az orromban van, de ezekszerint már fel sem tűnik...:)
Volt a nyelvemben is (brahiból csináltattam, mert megfogadtam,ha felvesznek az egyetemre, csinálok valami hülyeséget), de kivettem egy év után, mert féltettem a fogaimat.
Ezekután kitaláltam, hogy csináltatok a gyűrűsujjam alsó percére egyet, ami egy kis pálca a húsban, és a két szélén kiáll két kő, ez nagyon szép lett volna.
De a szalonban közölték,hogy azon a helyen sosem gyógyul be, max. 3 hónap, és kiszakad. Úgyhogy letettem erről is. Kár.
19:23
33
aug
21
maki1 válaszababacska írására:
A CSernus NŐje nagyon király de én ma már hangoskönyvben venném meg bár imádok olvasni. Mindenképp megér egy misét. Marha nagy igazságok.Mindenképp ajánlom. A másikat nem olvastam DE FOGOM!
piercing: lányok köldök rendben van ha kidolgozott szép a has. nyelv: én félnék hogy egyszer nagyot kiáltok és kiütöm a fogamat. Fiúnak ne legyen pláne ne ott. Ha már ott ilyen plusszokra van szükség akkor már valami gáz van szerintem. Arcra neee! Olyan akupunktúrás pontokat lehet eltalálni (Fülben is) hogy kirügyezel vagy lefogyol meg ilyenek. Én nem merném és nem is néz ki jól amúgy sem.
20:07
34
aug
21
ViCat írta:
Ehhh, ez tetszik! Egyetertek Libertas! ;)
20:08
35
aug
21
kacsa válaszameszykate írására:
örülök h nem csak negatívumot kapok...:) persze elfogadom azt is...
am nekem sem mostanában lesz... :) majd ha úgy érzem eljött az ideje:)
20:30
36
aug
21
kacsa válasza írására:
erre csak annyit mondok h elfogadom a véleményed! de nekem tetszik.
20:33
37
aug
21
Mido írta:
nekem köldökpiercingem van 6 éve,semmi baja,profi,többszörös bajnok tetkó és piercingművész rakta be,nem éreztem semmit.És sem akkor se később nem volt semmi baja.Ma sincs.
És kb 3 hónapja agyalok azon hogy kéne egy intimpiercing.nekem teccik....ugy látom én vagyok az egyetlen.Ez van.
20:49
38
aug
21
Mido válaszakacsa írására:
na pont ijet akarok én is
20:50
39
aug
21
kacsa írta:
csak találtál valakit hogy ne maradj egyedül:)
21:23
40
aug
21
peacegirl írta:
nekem van 2 tetoválásom, + már 5x volt piercing az ajkamban...hol itt, hol ott....:D és hamarosan jön a 6. + a 3. tetoválás... én naon szeretem, bár intimpiercingem sose lesz, m az nem teccik...a ciciéxer is teccik, de az csak fijúkon.
22:11
41
aug
21
marimatsu írta:
AUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! ne a punciba...oda ne rakjanak csavarokat és ne szúrkálják, ne gyűrűzzék...simogatni, kényeztetni, szeretgetni!!!
nem szúúúúrkaaaa!!!!:(....
22:25
42
aug
21
DijaBaba írta:
Nekem csak a számnál van, úgynevezett szépségpötty, egy rózsaszín strasszkő... nagyon szeretem, eddig nem is kaptam miatta semmilyen beszólást :) Máshova nem rakatnék (nah jó, a köldökömbe igen, ha szép hasam lenne, de így nem). Nálam ez is olyan mint a tetoválás, tetszik, ha szép és igényes.. és ha nincs belőle túl sok :D
22:33
43
aug
21
peacegirl válaszameszykate írására:
1etértek!!!
22:53
44
aug
21
szaszimó írta:
Nekem nem volt se nagy hasam se semmi, csupán csak túl lapos :D A piercinges nem tudta rendesen megfogni a bőrt azzal a kerek végű izével, kb fél év után elmenekült a kis gyíkocska a hasamról :D
22:57
45
aug
21
szaszimó írta:
Jah és azóta nem rakattam be mégegyszer, nincs hely a köldököm felett :S vagy mi
22:58
46
aug
22
nimfomancsaj írta:
Nekem volt a csiklómba, de kivetettem mert érzéketlenebb lett , és a pasim ahogy szopogatta nem izgultam ahogy előtte. Azóta ugyanúgy elélvezek csak a csiklóm simogatásától is, ez masztizásnál is nagyon fontos, mert nem okoz fájdalmat ha izgatom, és ha felkeményedik kb. 2 cm és fergetegesen ordítva elélvezek.
00:40
47
aug
22
ismeretlen válaszacuki írására:
az még hagyján, de ha egy ideg bánja a beavatkozást! ezért kell profiknál csináltatni.
01:00
48
aug
22
Maminti válaszaKacu írására:
Egy az egyben ugyanez volt a véleményem a Csernus-könyvről! :)
08:03
49
aug
22
Maminti írta:
Nekem nem tetszenek a testékszerek, de volt egy barátom, akinek a (bal) mellbimbóján volt egy piercing... Huh, hát az nagyon szexi volt. Ettől függetlenül nem csináltatnék, főleg nem intim helyre. Brrrr!
08:05
50
aug
22
sziszuscicus írta:
A hideg kiráz, ha belegondolok, hogy átszúrnak valamit...Mondjuk nekem nem tetszenek sem a piercingek, sem a tetoválások, bár hozzá kell tenni, mindkettőben van olyan ami nagyon szép és igényes, sőt művészi. Sajnos, több az ocsmány, de ez van.
12:02
51
aug
22
xxxxxx írta:
ha ez kell nekik, váljék egészségükre.
12:24
52
aug
22
xxxxxx válaszanimfomancsaj írására:
köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk:)
12:26
53
aug
22
LiDzsin írta:
Ami nekem max bejön, az a több lyuk a fülben.. de ott is inkább a fülcimpán és nem a fülkafgyló porcos részén :) És az igazat megvallva, asszem ez már nem is számít pircingnek. :)

Egyszer néztem egy tetovás honlapot, és a honlap másik "témája" a pircingek voltak... a főoldal nyitóképe egy szép tetkó, és egy másik valami volt,amire csak nehezen jöttem rá h mi volt.. de megfejtettem.. egy pircing volt egy csaj csiklójában .. brrr. Kicsit sokkoló volt.
12:59
54
aug
23
Ekka válaszakacsa írására:
Nekem tetszik...bár ennél sokkal diszkrétebb helyeken viselek piercinget...csinálom is őket, de intimet sosem vállaltam be....
00:23
55
aug
24
Usaboy írta:
Soha nem vágytam arra hogy a nőmet fogja a mágnes, de a farkamba szúratni bármit is!!????
Akkor inkább a forgó köszörüköre harapok............
Még olvasni is fájt.........
09:05
56
aug
24
Usaboy válaszaxxxxxx írására:
Én is hálás vagyok.........
09:06
57
aug
25
Memento írta:
Tökéletesen meg vagyok piercing nélkül. Másokon szép látvány tud lenni pl: köldöknél, de én félnék, hogy beleakad valamibe stb. stb. A szájszélen már nem igazán szép látvány számomra, intimebb részeinken meg hát...az már fakírság a javából:))) De tényleg, hogy nem félnek a piercinget viselők, hogy egy rossz mozdulat és beleakad valamibe és áááááááá, az rossz lehet.
16:28
58
aug
25
original77 írta:
nem tudják jó módjukban mit csináljanak ezek a tizenéves, eszement szukák -
gondolnak egyet unalmukban, és elmennek a legközelebbi szalonba, hogy a pöckükbe fém karikát tetessenek egy hasonlóan perverz alak közreműködésével (aki végrehajtja kívánságukat) -
pfujj!!!
17:12
59
aug
26
csigusz írta:
az orromban van egy pötty, meg régebben az ajakpirszing tetszett nagyon , de a fiúm kért h oda ne. inkább tetováláspárti vagyok, ő is, mindkettőnknek van és lesz is sok. és ami még hozzám közel áll (bár nem ehhez a témához kapcsolódik, de az önkifejezés egyik eszköze szerintem), az a raszta haj. olyan szép tud lenni egy igényesen elkészített korona...
00:30
60
aug
26
ACat válaszababacska írására:
Csernus: A nő. Én erre szavazok, mert már olvastam és nagyon szókimondó ugyan, de Jóóó!
Én ajánlom ....
Pussz: egy nő.
10:13
61
aug
26
ACat válaszaszaszimó írására:
Nekem is köldök volt. Egy kicsi ezüst gyík. (feszes hasam van.)
Csak aztán (raktáros vagyok ) egy nagy ládát emeltem, és túl nehéz volt. Ledobtam és rhán keresztül beleakadt és kiszakadt.
... Körzeti,tetanusz, és közölte a doki, hogy még hashártya gyulladást is kaphatok...
Úgyhogy bármennyire is tetszik, nem szúrattam vissza. ;-(
10:24
62
aug
26
ACat válaszacsiliscsoki írására:
Igazad van, egyetértek...
Csicsásat, óriásit, Szemöldök, nyelv és... piercinget NEM!
Nők vagyunk és nem kiállítási darabok.
Ettől még nem lessz valaki értékesebb vagy szebb. Csak feltűnőbb (de minek...).
10:29
63
aug
26
elizadunn válaszaMido írására:
Szia!

Megírnád ide, ki volt az a mestertetováló és hol van a szalonja? Köszi :-)
22:22
64
aug
27
e52tiii írta:
már olvasni is fáj az intimpiercingeket.
nekem jobboldalt az ajkam alatt van egy, most éppen ezüst golyó, de változó milyet teszek bele. ingyen csinálta egy csaj aki piercingesnek tanul, persze több haveromnak is szúrt már előtte, különben ha nem látom milyen ügyes, szalonba megyek (mondjuk az a röhej hogy van ahol 8000 ft-ot elkérnek érte...igaz hogy piercinggel együtt, de akkor is. nem több ugy sem a költsége 2000ft-nál).
egyátalán nem vérzett, sőt, nem is fájt, holott lidocain nélkül csináltuk. utána kb egy hétig érzékeny volt, de azóta semmi baja.
jah és mivel franciaórákon ki kellett vennem (igazgatói utasítása volt rá a tanárnőnk, hogy nem vetetheti ki, de jobb volt a békesség...), tudom, hogy kb egy óra alatt be tud annyira forrni, hogy alig lehet visszatenni, úgyhogy nem félek tőle, hogy ha majd megunom, nagyon fog látszani a helye.
22:36
65
aug
30
Dudusch írta:
Nekem 4 piercingem van (hála párom nagyon szereti őket), köztük mellben is, és abszolút nem fájt, amikor szúrták.
Hülye kérdés, hogy minek piercing, mert akkor minek fülbevaló? Ez is az is dísz, az ember ettől nem lesz se jobb, se rosszabb, se több, se kevesebb, ugyanaz az egyéniség marad, de jobban tetszik magának ( a divatból piercingezőkről nem is szólnék, az tényleg szánalom...). Akinek nem tetszik ne nézzen rá, és ne beszéljen baromságokat...
A beforrásról.. A fülbevaló helye azért nem forr be, mert lőtték és nem szúrták, köztudott, hogy a lövés jobban felsérti a dolgokat, ezért nem forr be soha, ezért tudtam akadálymentesen betenni 7 év múlva is a fülbevalóim. A piercing, ha olyan típus vagy, nyomtalanul beforr, barátnőimen tapasztaltam.
Túl sok a régimódi ember...
18:57
66
aug
31
Dudusch írta:
Még egy okosság: köztudott, hogy csiklóba nem szabad piercinget rakatni... Aki mégis bevállalja az hülye...
Párom meg nem homoszexuális és mégis van a bimbójában piercing.
08:56
Felhasználónév:
Jelszó: