Közösség

Láss, hallj és írj!

1939

Néhány hónapja bevezettük, hogy írhattok ti is cikkeket. Arról, hogy mit láttatok, hogy milyen kérdés merült fel bennetek, mit hallottatok, min gondolkodtatok el. Ambivalens eredménye lett ennek az akciónknak, ugyanis szuper sok cikk érkezett, viszont nagyon kevés ütötte meg azt a mércét, amit cikknek lehetett nevezni. Nem szeretnénk megfosztani tőletek továbbra sem a lehetőséget, hogy írjatok, és azok megjelenjenek egy sok ezer olvasót vonzó sajtótermékeben, és újságírói gyorstalpalót sem szeretnénk tartani, de...

De...

Lenne egy-két kérésünk, hogy benneteket is jó érzés töltsön el, amikor a cotcot.hu hasábjain viszontlátjátok a gondolataitokat. Fontos a témaválasztás, lehetőleg nagy tömegeket érdekeljen a téma, de legalább közérdekű legyen, esetleg vessen fel kérdést, tájékoztasson, elgondolkodtasson. Viszont mivel ez a felület nem egy „énblog”, ezért nem tudunk mit kezdeni azokkal az írásokkal, amikor tanácsot kértek, és bánatosan sírtok, hogy megcsalt a csávótok, most mi legyen? És azt sem tudjuk, hogy mit kezdjünk egy olyan felvetéssel, hogy a pasitok anális szexben látja a szerelmetek kiteljesedését? Aha, és? Szóval ,ha írtok valamit, lehet az abszolút szubjektív, de ne legyen az az érzés, a cikk elolvasása után, hogy : „Aha, és?!”  Ja, és olyat minek írni, amiről már írtunk. Ha témáztok, előtte guglizzátok meg a cotcot szóval karöltve.

Szerkezet, hejj S írás

Amennyiben szövegszerkesztőt használtok, legalább a helyesírás-ellenőrzőt futtassátok le! Fontos lenne még, az ékezetek helyes, de legalább használata. Nagyon sok olyan írást kapunk, amelyekben nincs ékezet, ezeket legtöbbször nincs kapacitásunk átírni, kivéve, ha olyan a téma, amit mi is szívesen megírtunk volna, de nem jutott eszünkbe. Ajánljuk még a Helyesírási kéziszótár pörgetését, amihez már egy százasért hozzá lehet jutni, antikváriumokban, ha véletlenül nem lenne a polcon. 

Szóval írjatok és küldjetek be cikkeket. A lehetőséget az adatlapodon keresztül éred el, bal oldalon, az avatarod alatt ott a link: beküldök egy cikket. A szerkesztő felületbe kerül a szöveg, és itt választhatod ki, hogy írásodat melyik rovatban szeretnéd viszontlátni. Írj meg mindent, amiről úgy érzed, másoknak is érdekes, tanulságos lehet, amit szeretnél megosztani, ami kikívánkozik belőled. Mindent kiteszünk, ami nem öncélú művészkedés, hanem gondolatébresztő, ismeretterjesztő, szórakoztató, érdekes, hasznos dolog. Jönnek a fesztiválok, ezekről is várjuk a beszámolókat, ajánlókat. Ja, és saját gondolatokat várunk!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások