Divat

Utálatos pasitípusok

1926

Reggel munkába menet melyikünk nem nézi meg a pasikat az utcán? Szembejönnek és vagy erős szisszenéssel nyugtázzuk, mennyire ízléstelenül van felöltözve pedig jó pasi lenne, vagy épp majdnem kacagunk a haja láttán. Azért vannak jó pasik is, nyugi, csak most azokat a típusokat vesszük elő, amiket nagyon nem szeretünk.

Vicces nyakkendős

Valószínűleg jó lenne egy stílusrendőrség, vagy valaki, aki fejbevágná azt, aki a vicces képekkel és grafikákkal ellátott nyakkendőket a piacra dobja. De vajon aki felvesz egy ördögök egymással szexelnek nyakkendőt, az mit gondol, ha belenéz a tükörbe? Neki tetszik? Ultrabéna.

Hátizsákos öltönyös

Az öltönyös pasik olykor arra vetemednek, hogy hátizsákot vesznek magukra, ami egyértelműen nem passzol egymáshoz, akkor sem, ha épp turista valaki, de hivatalos ügyben érkezett a városba. Valamit le kell cserélni, vagy az öltönyt, vagy a hátizsákot. Ennél még eggyel cikisebb a szamárszínű műbőr autóstáska csuklóra csavart változata.

Átfésült hajas

Emlékszem, pár tanárom a gimiben így hordta a már kopaszodó haját, hátulról előre fésülte a kopasz területre vagy éppen oldalról azt a pár szálat ráegyengette a csupasz kobakjára. A legrosszabb, hogy ezek a bácsik hordanak magunknál műanyag tatafésűt. És olykor átfésülgetik vékony hajszálaikat, miközben ujjukkal tapogatják, hol nem takarta el még a kopaszságot a hajacska. És néha bemennek a vízbe. A hajuk meg mellettük úszik.

Szoros és bő ruhák

Vannak pasik, akik képtelenek tudni a saját méretüket, de persze lehet, hogy otthon anya adta rá a nagyobb pólót vagy éppen ő maga vette fel a még tíz éve pont jó volt kis kabátot. Azért ez nemcsak pasik kiváltsága, lássuk be, hogy csajok közt sokan kisebb méretű cuccokat vesznek magukra, melyekből itt-ott kilógnak a hurkák.

Kecskeszakáll és pajesz

Oké, hogy itt a rockabilly láz, de ez csak a csajdivatra vonatkozik, ami a hajat illeti. pasik, légyszi szedjétek le a kecskeszakállat és a pajeszt, mert nem szexi! Ha az ember ránéz minden eszébe jut, csak az nem, hogy azt az arcot megcsókolja vagy megérintse. Még rokonpuszira is irtózatos érzést keltenek a csajokban.

Szandál

A flip-flopon kívül ne erőltessük nagyon ezt a szandál dolgot. Nemrég betipegett egy tök helyes pasi a kocsmába, és barátnővel önkéntelenül kiáltottunk fel, jézusom, azt a szandált neeeeeee! Az egész lábfejet takaró bőrdarab iszonyatos látványt kelt, pláne, ami beakad a hüvelykujjba és ami nem tudja eldönteni, hogy ő most zárt cipő vagy szandál. És még mindig él a klasszik szandál fehér frottírzoknival!

Mit hagytunk ki?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások