Étel+Ital

Cukormázas pillanatok

1835

Popkulturális-pszichedelikus, valamint az avantgárd vonalon tovasuhanó ízlésemet is erősen megrongálta Liz Wolfe, akinek képeitől először összefut a nyál a számban, de aztán heveny hányinger és undor tör rám. Ez már edzett szememnek is sok, pedig mindig mondom, hogy mindegy milyen színű, csak szemba..ó legyen! Ennyi édesség, nyalóka, cukorka és mindez megöntözve rózsaszínnel már nálam is kiveri a biztosítékot.

Ennyi színt még kedvenc mesefilmemben az Óz, a nagy varázslóban és a popkult filmmé vált scifiben, a Flash Gordonban sem láttam együttvéve. Hogy folytassam a filmes kitekintést, akkor a vérnyulakról eszembe jut Monthy Python. Aztán van a nyalóka+talp kombináció, amitől Kojak is elhányná magát.

De szerencsére a képek oldalára mindig tesz egy egyszínű sávot, ahol a kifolyni készülő szem megpihenhet és felkészülhet a következő gejattakra. Ja és vannak nála polipok és halak is, nem tudom, milyen megfontolásból, de az már tényleg sok. Ja és a shopjában lehet rendelni is, de ezt már nem nyalom be!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások