Divat

Látványos eredmények

1794

Olyan technológiát hozott létre a Nike, amellyel tökéletesen személyre szabott futóedzéseket vihetsz véghez, ráadásul megalapozottabbá, kiszámíthatóvá is teheted azokat. Hogy mi ez? A Nike+ Sportband, azaz egy digitális karpánt és egy chip, ami a cipődből küldi az adatokat a szerkezet agyába. 

Biztosan hallottatok már, a 2006-ban bevezetésre került Nike+ iPod Sport Kit-ről. Ez alapvetően megváltoztatta a futás élményét. A Nike+ igazi futótárs lett, a cipőben elhelyezett érzékelő közvetlen kapcsolatot tartott egy iPod nano-val, és valós idejű információkat és visszajelzéseket adott futás során a fülhallgatókon keresztül. Idén nyártól új lehetőségeket kaptok, amennyiben profin akartok edzeni, fejlődni, és ha mindezt nyomon is akarjátok követni. Mostantól az iPod nano-n keresztül hallhatod, hogyan futsz, a Nike+ SportBand bevezetésének köszönhetően pedig láthatod is.

Mi ez? Nike+ SportBand, azaz világ futói egyesüljetek!

A Nike+ iPod Sport Kithez hasonlóan a Nike+ SportBand is folyamatosan figyeli a lépéseidet; mostantól azonban egyetlen pillantással ellenőrizheted a szintidődet, tempódat, a távolságot amit megtettél és az általad elégetett kalóriák számát is monitorozhatod. Futás után bejelentkezhetsz a nikeplus.com-ra, feltöltheted a kemény munkával előállított adatokat, és nyomon követheted fejlődésedet – mindezt a dinamikus Nike+-közösség részeként. Tehát a New York-ban élő barátnőd adatait is megnézheted, és akár versenyezhettek is, ha épp az motivál. Csatlakozhatsz a Human Race nevű világméretű futóversenyhez is, amelyet 2008. augusztus 31-én a világ huszonöt országában rendeznek meg.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások