Közösség

Ismeretlen bulvárlányok

1827

Régóta gondolkozom azon, mennyire jó lenne kipróbálni, hány hét alatt lehet egy hétköznapi emberből sztárt csinálni, de akkorát, hogy minden bulvár címlapon ő legyen. Egyáltalán, mi kell ahhoz manapság, hogy valaki címlapokra kerüljön? Szerintem semmi, úgy értem egyáltalán nem szükséges kiemelkedő tehetség, ész vagy képesség. Bőven elég az, ha valami pikáns sztoriról van szó, amiben szerepel még egy hatodrangú sztárocska, mert akkor biztosak lehetünk abban, hogy tuti befutó az illető. Lehet, hogy másoknak nem, nekem problémát jelent olykor, ki kicsoda a címlapokon. Kinyitom, végignézem, és ahol ismerős nevet látok, akkor elolvasom a pletykát, de ma már egyre több ismeretlen sztár arca van a fotókon. Azok, akik nem néznek egyáltalán sorozatokat vagy csak bizonyosakat, fogalmuk sem lehet arról, ki az, aki épp nyaralását tölti szeretőjével egy szigeten.

Lindsay Lohan

Utánaolvastam, ki ő, mikor először megkérdezték tőlem, ki ez a csaj. Ez akkoriban volt, amikor Paris Hiltonnal pörgött, bogyókon élt, hogy karcsú legyen és kokaint szívott, hogy szexinek érezze magát. Volt már elvonón, volt anorexiás, keveredett hármasszexbe Paris-szel és annak egy pasijával és még sorolhatnánk, de amiért érdemes lenne nyilvántartani, az a színészkedés. A 86-os születésű bulvárlány gyerekmodellként kezdte pályafutását, majd amerikai sorozatokban kapott szerepeket, többek közt ő volt Bette Midler lánya a Bette című nálunk is ismert sorozat első évadjában. Láthattuk Jamie Lee Curtis lányaként a Nem férek a bőrödbe Disney produkcióban. Ő az, aki Marilyn Monroe-s fotósorozatot készíttetett magáról, és aki újabban leszbikus viszonyt folytat Samantha Ronsonnal, aki lassan egyedülálló celebbé növi ki magát a színésznő mellett. Jelenleg a Pharrell Williams vezette N.E.R.D. Everyone nose című klipjében láthatjuk, mellesleg három zenei albummal is büszkélkedhet.

Brooke Hogan

Hulk Hogan lánya nagyon hasonlít a papára. Futott róluk is egy valóságshow, apuci kicsi lánya egy kicsit hisztis és elkényeztetett. Hogy mi miatt kerül a bulvárlapok címlapjára nem tudni, hisz mindössze annyit tud, hogy ő az erőművész lánya. Valahol olvastam, hogy a popzenével próbálkozik és kisebb lánybandájával fellép amerikai plázákban. Legtöbbször a nagyon kigyúrt testét láthatjuk bikiniben. Ehh.

Mischa Barton

Ő az a sorozatszínész, akit csak akkor ismerhetünk, ha függői vagyunk a szappanoperáknak, a lány ugyanis a Narancsvidékben játszik és semmi másban nem láthattuk itthon. Életét végigolvasva szintén '86-os, gyerekszínészként kezdte, akárcsak Lindsay, és őt is láthattuk videóklipekben: Enrique Iglesiaséban és James Bluntéban. Ő a mindig jó kislány, nem iszik, nem drogozik, egy baja van csak, ugyanaz a stylistja, mint Paris Hiltonnak, és a színésznő bizony a leganorexiásabb sztár az összes közül. Testtömetindexe jóval a normális értékek alatt van, s még akkor is csoda, hogy még él, ha egyébként tudjuk, a testtömegindex egy hülyeség. Egyébként őt sosem láthatjuk bugyiban vagy bikiniben a címlapokon.

Ashley Dupre

Eliot Spitzer, New York-i kormányzó szeretője volt, pontosítsunk, a hölgy egy prostituált, aki volt olyan gerinces, hogy kitálalt a sajtónak ez év márciusában. Azóta rengeteget szerepel amerikai tévéműsorokban, emellett a Rolling Stones, a Hustler, a Penthouse és New York Post magazinok címlapján szerepelt. A bulvársajtónak ennyi pont elég ahhoz, hogy beszámoljanak arról, hol volt a hölgy nyaralni, kivel volt, mit csinált és hol jelent meg, miben. Ő az a bulvártípus, akiről egy év múlva azt se tudjuk, hogy létezett. 

Tara Reid

Lehet, hogy szégyen, de valóban sokan nem tudják, ki ez a lány. Az Amerikai Pite 2-ben, A nagy Lebowskiban és az Egyedül a sötétbenben láthattuk. A tengerentúl 2005 óta fut a Taradise nevű sorozata, melyben buliról bulira járja végig a világot. Ennélfogva a hölgyet a címlapokon enyhén vagy márnemaranyosmindjárthány ittas állapotokban láthatjuk. Bulvárkarrierje 2004 novemberében kezdődött, amikor P.Diddy harmincötödik szülinapi buliján lecsúszott ruhája pántja, és így bal emlője napvilágot látott. E csöcs képe végifutott az interneten és a címlapokon egyaránt, majd a következő évben mellplasztikán és szájfeltöltésen esett át, amit szépen sorban ki is teregetett, mint ahogy azt is, hogy elrontották,  amellei nem lettek egyformák és a bőre is lógott elmondása szerint itt-ott. Mindennek tévéműsorokban adott hangot, így ismételten közszájon keringett a neve és mellei. Egy szilveszteri bulin elrontotta a visszaszámlálást éjfélig, ami egyébként álmából felébresztve is megy bárkinél. Nála nem, így ez is felkerült a netre. Egy évre rá pedig alkohol elvonóra ment, mert már muszáj volt. 

Sarka Kata

Egy kiváló hazai példa arra, hogy lehet valaki híres: híres ember csaja lesz. A google-be beírva a nevét, csupa olyan szöveg kerül ki, mint Sarka Kata meztelen fotói, szexi képei, levette ruháját, satöbbi. Egyébként 2007-ben ő volt Budapest legszebbje, legalábbis egy szépségverseny szerint, és még ugyanabban az évben a Miss Universe Hungary versenyen második lett. Összességében semmi különöst nem tett, nem színész, nem modell, csak a tévés Hajdú Péter csaja évek óta. Ezért van olykor a tévében és a bulvársajtó címlapján.

Amúgy vettünk három féle pletykamagazint, és az alábbiakról nem tudtuk kik ők, ám az internet megoldotta a bajt, sorozat színészek: Brózik Klára, Juhász Adrienn, Létay Dóra. Te kiket nem ismersz a magazinokban?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások