HotCot

Dita és a Cointreau

1836

Dita von Teese maga az erotika, a michigani születésű manikűrös mama és gépész papa lánya mára világszerte ismert 1940 évek mozifilm és klasszikus divat rajongásáról. Egészen tizenöt éves koráig klasszikus balettozott, ez visszaköszön performanszaiban, ahol gyakran láthatjuk, az úgynevezett 'en pointe' pózban. Amióta első melltartóját megkapta, szenvedélyesen imádja a fehérneműket, valószínűleg jóval szebb és nagyobb a gyűjteménye, mint Kiszel Tündéjé. Dolgozott fehérnemű boltban is, karrierje tizenkilenc évesen indult, amikor egy sztriptízbárban kezdett táncolni. Itt vintage stílusban egy méhkas-szerű hajat kreált magának, s hosszú kesztyűket öltött. Később stílust váltott, még a sztriptízbárban glamour lány, majd retro pin-up lány lett, innen egyesen következett a fétis. Címlapokra került, ahol igyekezett felülmúlni Bettie Page-t, a fétis istennőt, igéző pillantásával sikerült is ezt elérnie, mellesleg a többi lány egyáltalán nem tudta felvenni vele a versenyt. Dita már 1992 óta kering az interneten, az első lányok közt volt, akik meghódították a világhálót.

A leggyönyörűbb erotikus performanszokat láthatjuk tőle a világon, a Charlie Angyalaiban Cameron Diaz Dita híres óriás Martinis pohárban fürdő jelenetét adta elő, ült már abszintos és pezsgős pohárban is, volt paradicsommadár egy kalitkában tollakkal, és vonaglott óriási hintalovon. Jelent már meg életrajzi könyve, kozmetikumhoz és fehérneműhöz is adta már arcát, ez évben egy italhoz kötelezte el magát.

Dita von Teese ugyan nem jelent meg a június közepén, Brüsszelben nyitott Cointreaupolitan Sky Bar megnyitóján, ám az esemény így is nagy sikert aratott. A megnyitóhoz igazítva Dita árverésre bocsátotta harisnyáit az eBayen, s az ezekből befolyó összeget a Designers Against Aids-nek ajánlotta fel. Ezelőtt egy hónappal, május 20-án Dita is vendége volt annak az eseménynek, melyet a Rémy Cointreau csoport szervezett Cannes-ban, a filmfesztivál ideje alatt, ahol részt vett Clint Eastwood legújabb filmjének premierjén is, majd odalépett Nikki Beachhez, hogy a róla elnevezett koktélt, a Cointreau Teese-t megkóstolják. Mindebből egyértelműen látszik, hogy a márka megtalálta méltó arcát a modell személyében.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások