Közösség

Az olaszok szexelnek, a németek vonalzók

1744

Nagyon vicces, mi mindent gondolunk, sőt olykor erősen tudjuk, mindenféle igaz alátámasztás nélkül, hogy egyes nemzetek, a különböző országban lakó emberek milyenek. Az ítélkezéssel elég jól állunk, ez is egyfajta tömegbetegségünk, de hála az égnek sokszor a saját magunk által tapasztalt tények felülírják a mendemondákat. Végigvettük a sztereotípiákat.

Olaszok

Az olaszok hangosak, alacsonyak és sokat szexelnek, rengeteg órán át. Folyton tésztát esznek, mindenkinek barna haja van és a szeme is olyan, öregkorukra megnő a hasuk. Az olasz pasik macsók, előszeretettel flörtölnek és néznek, mindenképpen jól öltözködnek. Röviden mindenkit megdugnának, és isteni kávékat isznak. A valóságban családszeretőek, életük központja a családjuk, akikkel sok időt töltenek, és imádják a gyerekeket, még a férfiak is nekiállnak gügyögni az utcán. Tényleg flörtölnek, teszik a szépet, de tésztán kívül esznek krumplit, zöldségeket, húsokat, isteni fagyikat, salátákat, szóval szeretik a pocakjukat. A nők katolikusok, a férfiak focisták, de mindkettőjükön egy csomó kereszt lóg.

Franciák

Ők az a nép, akik büdösek, nem fürdenek, borvirágos az orruk és minden idegennel bunkók, azaz nem nézik jó szemmel, ha valaki nem beszél az ő nyelvükön. Nem hajlandóak angolul beszélni és csigát zabálnak. Náluk minden nagyon drága, és egyébként is folyton a drága kávéházakban ülnek a drága és tökéletes ruháikban.  A valóságban kedvesek, vendégszeretőek, tény, hogy a nem turista részeken nincs angol nyelvű étlap de ha megnézzük, ez sokszor nálunk is hasonlóan van. Szeretik a bort és a hasukat, ám csigát szinte alig esznek, inkább este kajálnak egy hosszabb baráti csevej közben. Irigylésre méltóan működik az élni és élni hagyni elve, konkrétan nem érdekli őket ki kivel hál, ki kicsoda, az ember a lényeg. A drágaság igaz, de csak magyar szemmel, ami a kávézást illeti, életemben olyan rossz kávét nem ittam, mint Párizsban.

Angolok

Róluk több dolog is beugorhat egyszerre, az egyik, hogy semmi más nem esznek, mint húst, krumplit és zöldborsót, és hogy egyáltalán nem tudnak főzni. Eleve rejtély, hogy hogyan maradnak életben. Viszonylag nagy a fejük az angol gyerekeknek, mert egy szigeten szaporodnak nagyon rég óta, és egyébként is rondák, fehér a bőrük, vörös a hajuk, a nők pedig szét vannak esve. Vértelenek, rossz szeretők, kimértek, udvariasak, távolságtartóak, műmosolygók. Angol humoruk van, amit rajtuk kívül senki nem ért - talán ők se, sört isznak és focihuligánkodnak. Télen is szandált hordanak, mégsem fáznak fel.

Németek

A németek olyanok, mint a vonalzó. Mindent kicentiznek, élére állítanak, katonás fegyelemmel bírnak és még az otthonukban is patinás rend van. Meg sör folyik a csapból is. Sokan közülük az Alpokban élnek kis faházakban és kiválóan jódliznak. A hajuk elöl praktikus, hátul szép. A világ összes strandján korán reggel ők foglalják el a legjobb napágyakat. Égnek és nem barnulnak. A zokni-szandál kombóról nem tudnak leszokni.

Skandinávok

Nagyon nagyra nőnek, főleg a lányok. A nőknek nagy és gömbölyű mellük van, tejszőkék és Ingridnek hívják őket. A Pasik Olafok, és mindegyiknek viking őse van. Gyakorlatilag annyi sört tudnak meginni amennyit csak akarnak, és télen mindenki Thaiföldre megy. +5 fok felett szerintük minden víz meleg. Szaunában élnek. Európába csak egy pólóban utaznak, az is elég nekik. Akiket nem Ingridnek vagy Olafnak hívnak, azok érthetetlen névvel rendelkeznek.

Oroszok

Bunkók, megisszák az ablakmosó folyadékot is, ha mástól épp nem lehet berúgni, de többnyire van náluk pár kanna vodka, amit uborkával isznak. Viselkedni egyáltalán nem tudnak, lökdösődnek, tolakszanak, és a műanyag homárt is a tányérukra rakják az all inclusive szállodában. Ha turistáskodnak nem csak erről, de rettenetes öltözködésükről és vérvörös rúzsukról is meg lehet ismerni őket, ráadásul mindig seftelnek valamivel, és szerintük minden nő ribanc.

Amcsik

Buták, azt sem tudják, hogy az Európa nevű ország nem határos a Párizs nevű országgal, mindenhova autóval járnak, van drive-in patikájuk, de még drive-in templomuk is. Csupa olyan kaját esznek, amitől tíz évesen is szívrohamot lehet kapni, mindenki dagadt, aki meg nem, azt Hollywoodba viszik, és mutogatják a világnak. Ülnek az olajukon, tartalékolják, másokat meg leigáznak miatta és vígan pöfögnek tovább. 

Görögök

Minden görög csávó nősülni akar azonnal, és sok gyereket, de rögvest! A mamaimádatuk tényleg túlzás, már-már beteges. Persze ők is napbarnítottak, izmos testük van és csillogó bőrük. Karakteres, férfias arcuk, a női álom netovábbjai. Tényleg azt gondolják, hogy minden tőlük származik, az egész világegyetemet Görögországból eredeztetik. Hangosak és lusták, későn kelnek, későn fekszenek. A nők halálra dolgozzák magukat, míg a férfiak játszanak a sarki tavernában. A csajok nagy seggűek és szőrösek, fiatalnak gyönyörűek, de hamar ráncosodnak és vénülnek. Jókedvűek és életvidámak, vallásosak és nagyon babonások egyszerre. Minden szavuk és nevük -isz re végződik.

Izraeliek

A fiúk gyönyörűek, a lányok tininek csodálatosak, de a húszas éveikre már szétzuhannak. Két véglet létezik: a nagyon piperkőc és a hót' igénytelen. Nincsenek tekintettel senkire, utálják őket külföldön, de maguk között is farkastörvények uralkodnak. Hangosak. Sok köztük a zsidó.

Feka csávók

Általánosan elterjedt, hogy az afro-amerikai pasiknak nagy a péniszük, melyre előszeretettel gondolnak a férfiak szerint a nők. Az efféle frusztráció megér egy hosszabb okfejtést, itt jegyezzünk meg annyit, hogy a nők hüvelye általánosan 4-8 centi hosszú, ami persze tágul, de egy pont után tovább nemigen van mit hova. Az afro-amerikai pasik pénisze nem nagyobb és vastagabb, mint másoké, pusztán nem sokkal kisebb ernyedt állapotban mint mereven, míg a fehér férifaknál ez több centi különbséggel jár. Rappelve beszélnek.

Feka nők

Irigylésreméltó feka seggel rendelkeznek, amit akkor sem tudsz direkte előidézni, ha az egész életedet a lépcsőző gépen töltöd a konditeremben. (Csak furcsán, deréktájon kezdődik a fenekük.) "My boy is mine" - alapon birtokolják a pasijukat, ergo ne merj a közelébe menni a csávójának, mert biztos nem kerülsz ki jól belőle. Igazságtalanul hosszú és ívelt szempillájuk van, viszont sokkal szőrösebbek, mint a fehérek.

Kínaiak

Mindenhol ott vannak. Kicik. Olcók. Sárgák. Minden cak összá forint.

Japánok

Használt kislány bugyikat vásárolnak automatákból, nem dugnak, de mindenféle perverz szokás tőlük ered, csak rizst, halat és olyan élő állatokat esznek, amik nyelés közben bármikor megölhetnek. Agresszíven beszélnek egymással, rengetegen seppukut követtek el közülük, a többiek földrengésben halnak meg. Olvashatatlanul írnak, minden nagyon drága, sokan vannak és icipici lakásokban élnek. Rengeteget dolgoznak, öltönyben alszanak a metrón, külföldön meg olyanok, mint egy óvodáscsoport. Ha nem lenne rajtuk hátizsák, orra buknának a rengeteg fényképezőgéptől és kamerától, ráadásul minden tetszik nekik, és mindent kibírnak.

Amiket a magyarokról gondolnak

Hála ledérebb női honfitársainknak, sok nemzet azt gondolja, hogy a magyar lányok szépek és könnyen kaphatóak. Találkoztam már olyan külföldivel aki valóban azt hitte, hogy itt mindenki ostort csapkod a pusztában, betyárok és parasztblúzok közt élünk, és meglepődtek azon, hogy van nálunk melegvíz. A csúcs egy olasz lánnyal esett meg, azt hitte nem ismerem a banánt, és elkezdte magyarázni mi az és hogy kell enni. Ettől értetlenül bámultam a világba. Ja, és hogy vendégszeretőek vagyunk. Pedig nem.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
Jul
18
flo írta:
Azt nem értem, miért mondja mindenki, hogy a magyarok vendégszeretőek és kedvesek. Szerintem egyáltalán nem vagyunk azok, csak ha valakinek nyalni kell, mert sok pénzt költ itt, akkor azt jól csináljuk. De persze minden relatív...

Az angoloknak nem bírom a távolságtartását, még az olyan ismerősömmel is még mindig csak kezet fogok találkozásnál, akivel 3 éve rendszeresen találkozom, amúgy meg 15 éve ismerjük egymást. Az amcsik meg a másik véglet, bár nem sokat ismerek, de annyi elég is.
Amúgy Hollywood meg a sok film miatt mindneki azt hiszi, hogy tényleg ott mindenki szép meg vékony, kivéve ha direkt olyan dokumentumfilmet lát az ember, ahol csak a kövér embereket mutatják, és közben azt mondják, hogy ott mindenki kövér. Én ezt sosem hittem el, mert egyrészt azért mindenki mégsem lehet az, mert hát a filmekben, meg különben is, másrészt mikor próbálják bebizonyítani, akkor mutatnak 20 embert, aki mind kövér. Na de a kettő között nincs semmi? És aztán elég volt megnéznem egy "A színfalak mögött" rövidfilmet egy filmből, ahol a főszereplőn kívül mindenki normál ill. kicsit-testesebb-de-még-normál volt. Szóval én magamban lezártnak tekintem a témát...
16:31
2
Jul
18
satc írta:
akárki akármit mond, a feka csávóknak tényleg nagyobb (nem hivatalos, magánjellegű kutatásom alapján:D), és én úgy tudtam, h az átlag nő 10-15 cm mély.... bár 20 cm fölött már oly mindegy.....
a többivel egyetértek, mármint nekem is egyből ezek ugranak be a népekről.:)
(általánosítani pedig nagyon nem szép, de néha jólesik;))
(és köszi Gattusót félmeztelenül:D)
16:45
3
Jul
18
Megara írta:
Én voltam amcsiban, összefoglalva: Keleti part kövér, nyugati part vékony (persze ez túlzás, de általában igaz). és aki kövér, az minimum 100 kilo. szereeik a sültkrumlit, köretnek mást szinte el sem tudnak képzelni. botrányosan öltöznek (120 kilos csaj minszoknyában, sortban, hajmutogatós felsőben).csak a lányok és a gyerekek fociznak (európai foci)-senki nem tudta, ki az a Del Piero!!!!!!!!!!Nem tudják mi az és hol van Magyarország, szerintük van még Csehszlovákia (már aki hallott róla), Európa az egy ország, így furának találták, hogy a magyarok és a szlovákok (és egyéb eu nemzetek általában) nem egy nyelvet beszélnek. meglepődtek, amikor aug 20-án a több, mint 1100 éves ország alapítását ünnepeltük (nahát, d eöreg). nekika káromkodásra kb 3 szavuk van. az amerikai palacsintát (cukros, édes) legjobban fagyival, tejszínhabbal és szalonnával szeretik. minden péksüti édes, általában cukormázban vagy porcukorban. az eper nagy, gyönyörű, ízetlen (meg álalában agyümölcsök). az innivalóból az a jobb, aminek a furább színe van (rózsaszín, lila, piros)
16:52
4
Jul
18
Megara írta:
amúgy nagyon bejött a cikk, nem kicsit röhögtem. mi az ikea=finn neveken szoktunk nevetni. hogy lehet bármit bjárnum-nak, vagy ljusdalnak hívni?
16:56
5
Jul
18
Anouchka írta:
angolok: nemrég értem haza a szigetországból (történetesen kedden) és az angol pasik nagyon jól néznek ki, nem tom ki honnan vette, hogy nem. Számoltam Londonban a Globe Színház előtt: 15 jópasi/10perc. Nha tnap Szegeden számoltuk és 5 óra alatt 5tel találkoztunk. Azért ez jelent valamit, nem? A lányok tramplik, de legalább stílussal és egyedien öltözködnek. És sokkal toleránsabbak mint hazámfiai.
Jha és már a 10 évesek is úgy öltözködnek a jó kis skót 15 fokos nyárban mint a 20évesek: picsaszoknya top SZANDÁL. :D
feka csávót sokat láttam Belgiumban, Angliában, Skóciában és Franciaországban is és még mindig szerelmes vagyok beléjük, úgy összeségében. :D
17:32
6
Jul
18
sziszuscicus írta:
Nagyon ott van ez a cikk:) Rég nem olvastam ilyen frappánsat, szóval gratula lányok!
Mondjuk a következő részben lehetnének a brazilok, írek, spanyolok stb.:)
Én franciákat ismertem közelebbről, és csak jó tapasztalataim voltak. Meg egy olasz srácot, ő nem volt komplett...de ez nem általánosít, ugye.
17:41
7
Jul
18
flo válaszaMegara írására:
az mindenhol rémhírként terjed, hogy az amcsik mennyire nem tudnak semmit az amerikán kívüli világról, de pl. az "okosabb vagy, mint egy 5.-es?" amcsi verziójában az egyik részben pont azt a kérdést tették fel, hogy minek a fővárosa budapest, és ott a kölykök tudták.
szóval elvileg tanulják ők is, de aztán hullanak az információk, ahogy helyet szorítanak a sültkrumplinak :))
amúgy magamból kiindulva így hirtelen szerintem az európaiak többsége se tudna felsorolni 10-nél több amerikai államot együltő helyében, vagy éppenséggel hogy hány szigete van japánnak és mi a nevük, meg hasonlók. persze, ez még nem mentesíti a többi tudatlanság alól őket, de sokkal többen vannak, ergo sokkal nagyobb az esély, hogy olyanba botlasz, aki nem tudja.
és még egy - persze, hogy nekik sok az 1100 éves állam, az övék alig feleannyi idős...
18:38
8
Jul
18
nikoletke írta:
húúú.. hát ez a cikk nagyon tetszett...mennyire igazak ezek, annál a résznél lepődtem meg amikor azt írtad le, hogy mit gondolnak a magyarokról....szerintem meg mi magyarok vendégszeretőek vagyunk a külföldiekkel szemben, de egymással már nem....:(
18:54
9
Jul
18
Voleth írta:
Hát, én ennyire még nem röhögtem cotcot-os irományon! Köszi Lányok:D
Idén volt szerencsém megismerni pár olasz fiút! Az egyikük fel van háborodva, hogy itt mindenki playboynak nézi őket, pedig nekik is van szívük:S Na persze, én csak azt látom, hogy most hogy hazamentek, több törött lányszív maradt utánuk, mint a new kids felbomlása után:-)
Egyébként meg annyira nem is családcentrikusak, nem akarnak mindenáron házasodni, de ha mégis, akkor ökröt és asszonyt csakis Iáliából, annak ellenére, hogy odavannak attól, hogy az olasz lányokkal ellentétben a magyar lányok a testük sokkal nagyobb felületét szőrtelenítik! Ja, azt kifeljtettétek, hogy Szicíliában mindenki maffiózó és Ármenáj öltönyben jár!
20:07
10
Jul
18
norejka írta:
tetszett nagyon a cikk,tényleg jó lenne, ha lenne folytatása is...! ((:

ha lehet ilyet kérdezni : olasz válogatottról honnan szedtétek ezt a klassz kis képet? (: danke előre is
20:13
11
Jul
18
Anima írta:
De jó cikk ,vicces nevettem sokat.Köszi a küldőnek.De én meg Amerikához vagyok hülye.Nem kell általánosítani ennyire.Első barátom orosz volt.De nem ilyen amit itt ír.Nem bunkó,hanem kedves,érzelmes,bort ivott,vodkát nem...jó volt.
20:21
12
Jul
18
Megara válaszaflo írására:
nos én három hónapot töltöttem kint és összvissz 2 normális emberrel /felnőttel (értsd okos, értelmes, tudja h Európa nem ország stb) hozott össze a sors.
A főnököm nem tudta, hogy írják a kard szót angolul (nem ismertem a szót, megkérdeztem, majd kértem, hogy írja is le) 40 körüli nő volt. tudnék mesélni, órákat... de imádtam őket, mert kedvesek, mosolygósak, érdeklődőek voltak (nahát, Magyarország nem Ázsiában van, nahát; mi az a főzelék?; Hungary-hungry, jesszus hányszor hallottam a szóviccet, még jó h nem török vagyok:)), sok borravalót adtak, és a legtöbbjük mellett gebének néztem ki, és S-es ruhákat vettem magamnak (ott minden 1-gyel kisebb). de a legfontosabb, megtanultam merni angolul beszélni
20:34
13
Jul
18
abi írta:
Persze hogy azt hiszik hogy parasztok vagyunk:D hisz ugy reklámoznak minket népviselet stb:D
20:38
14
Jul
18
azabaj írta:
A rómaiak uralták fél európát, de akkor honnan jöttek az olaszok?

Volt szerencsém hozzájuk a földalattin, 5 megállón keresztül ordítoztak egymással, kellemes utam volt, gondolhatjátok. Legszívesebben k...tam volna őket az ablakon.

A magyarok nem vendégszeretőek, mert már túl sok itt az idegen.
20:42
15
Jul
18
Szerintem sokmagyarnak semmi sem tetszik.Ha erdelyi magyar erkezik Magyarorszagra,az roman,az a baj.Sajnos nekem rengeteg rossz tapasztalom van ezzel kapcsolatban erdelyi magyar leven.Irigyek,nem segitokeszek,stb.Es ez a szavazas a kettosallampolgarsaggal kapcsolatban!!!??? Hat nem buta a magyar?Azt hittek,hogy kitelepedik fel Romania es a tobbi orszag kissebbsegei..... Ugyan!Ebbe a magyar csinalta Gyurcsany orszagba????Hehehhehehe.
20:57
16
Jul
18
lillacska írta:
6 éve laktam pár hetet egy angol családnál Londonban. A megérkezésemkor körbevezettek a házban, megmutatták, hogy nekik van számítógépük, és azt is, hogyan kell használni... Akkor szerintük mi a rossebb segítségével íméleztem velük odautazásom előtt fél éven át??? :))) Ja, és vacsora közben az apuka megkérdezte, hogy az oroszok kivonultak-e már Mo-ról...
21:11
17
Jul
18
hubbabubba írta:
szerintem az angolokkal kapcsolatos sztereotípiákban van a legtöbb hülyeség. (tudom h itt nem volt ilyen...)
ugye elvileg az angolok ridegek meg csak az időjárásról beszélnek (jó, ebben van vmi:))
meg hogy csúnyák a pasik.
hát csúnya pasik mindehol vannak.. viszont nagyon sok helyes srác van, nekem az angolok jönnek be leginkább az összes nemzet férfijai közül! :)
meg akárhova mentem, míg Angliában voltam, mindenki halál kedves volt, pozitív, mosolygós, érdeklődő, segítőkész és még sorolhatnám.
21:11
18
Jul
18
Voleth írta:
Én eddig csak az angol nőkkel kapcsolatban hallottam, hogy csúnyák! És a férfiak pedig ridegek! Erre a vicc: az angol férfiak nem ridegek...Csak undorodnak:P
21:24
19
Jul
18
majtika32 válaszaMegara írására:
Akkor nekem XXs-es kéne...:D
21:43
20
Jul
18
majtika32 írta:
A címben van német, de az írásban már nincs. Kár h kihagytátok , pedig annyira nem szeretem őket, akartam rajtuk egy kicsit nevetni. Egyébként tök jó cikk.
21:49
21
Jul
18
zsofi válaszamajtika32 írására:
eltűntek!!!!!!
és az angolok is
nyomozok
jaj
21:53
22
Jul
18
flo válaszaMegara írására:
úristen neeeeeeeeeeee XD hát erre már nem tudom, mit mondjak :))) nekem mindenesetre nagyon húz a szívem a nagy almához, és mindenképp szeretnék ott lakni legalább 1 évig.
de a jó ebben az, hogy így egy tanultabb embernek könnyebb érvényesülni, mert valószínűleg a nagy többségnél okosabb.
azt mondjuk a filmekből is le tudtam szűrni, hogy a gimikben náluk nem olyan hűde a követelmény - volt olyan, hogy 12.-es matekóra volt a filmben, és 9.-es fejjel megoldottam az "extranehéz" feladatot...


az angolokkal és az időjárással kapcsolatban pedig: a (fentebb említett) ismerősömmel minden találkozásunk alkalmával 5 percet beszélünk az aktuális időjárásról, közvetlenül ugye a baráti kézfogás/üdvözlés után...
de a vicces ebben az, hogy ebben a végeláthatatlan 5 percben nem ismétlünk meg semmit, mindig valahogy sikerül úgy beszélni a teljesen felhőmentes időről is, hogy viszonylag érdekes marad, ha meg hirtelen kezd el szakadni az eső, akkor meg pláne... :))
és ami az angol humort illeti... szerintem maga a humorérzék a kultúráink miatt eltérően fejlődik, pl. ez az ismerősöm (gondolom a tartózkodóbb volta miatt) soha nem vette a lapot, ha esetleg egy perverzebb poént elejtettem... azóta már felhagytam ezzel, olyan furcsa volt, hogy teljesen másképp értelmezte, mint ahogy én eredetileg szántam...
21:53
23
Jul
18
zsofi írta:
MEGVANNAK :)
21:58
24
Jul
19
mecemok írta:
ismét zseniális cikk :D:D banyek...teljesen cotcotfüggő vagyok...
00:11
25
Jul
19
dorybaby írta:
:)
06:52
26
Jul
19
nejus írta:
hát nem tudom, mikor angliában voltam (igaz, csak pár napot - iskolakirándulás volt) az emberek nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. a mekiben se néztek idiótának, mikor reggel 7kor sajtburgert kértem, szépen elmagyaráztak h az csak 10 után van =) (még itthon sem voltam mekiben olyan korán, nemhogy külföldön:D)
bár a család ahol laktunk nem volt túl közvetlen, meg nem is adtak sok kaját (volt akit pizzával, sütivel, pepsivel vártak, mi 'csak' jó borsos csirkecombot kaptunk sült krumplival.. :P meg valami teszkós kólát:D) de egyébként nagyon kedves volt mindenki.. az üzletekben is, mikor kerestem a pénzt hogy melyik melyik nem anyáztak, szépen nézelődtek meg elvoltak magukban =)
bár volt egy szatír aki madame tussaudsban ránkszállt.. oO
10:36
27
Jul
19
bici válaszaflo írására:
Erre válaszolva,azt ajánlom,aki még nem látta ezt a videót,nézze meg!!Durva. Legszívesebben szájbarúgnám a csajt,már elnézést.
http://www.youtube.com/watch?v=THyTnt00b5I
12:29
28
Jul
19
Thecain írta:
Sziasztok lányok!

Én csak azt nem értem ebben az ömlengésben, hogy mégis, hogy jut eszetekbe? :D Mi fiúk is bírjuk a playmate-ket, de nem emlékszem, hogy bárki is kivágta volna a frankót oldalakon keresztül, hogy "jaj Istenem, micsoda nők". Ennyi erővel engem is zavar, hogy miért nem lehet minden nő olyan, mint egy playmate? Sajnos Magyarországon rengeteg rosszul kinéző nő van. Alig vannak szép lányok, hiába szőrtelenítik magukat nagyobb felületen, az olasz csajok ezerszer jobbak. A svédek meg végképp. Ti magyar lányok miért nem tudtok ilyenek lenni? Majd ha olyan jók vagytok, akkor nyivákolhattok néger, meg olasz szerető után! Amíg középszerűen néztek ki, addig érjétek be a középszerű pasigárdával. :D
14:16
29
Jul
19
tejpor válaszabici írására:
hát ez amerika: két harmaduk azt se tudja h hány napig tart 1 év...
jah meg a MCdonalds, és a Burger king, egy ugyan azon cég tulajdona, csak más néven.Hát meg az a gyerek a képen, sztem 10 embernek 1 évre elegendő koleszterin tartalma van. Pár év múlva ugyan az a gyerek már nem bemegy az ajtón, hanem befolyik.
Külföldön eddig horvátországban voltam, és ausztriában. horvátban télleg vendég szeretők az emberek, és kedvesek is :) és vannak ott szép lányok is :), ausztriában is kedvesek, de ott az 1 napos kirándulás alatt, egyetlen számomra, szép lányt se láttam.

mondjuk amire kíváncsi vagyok, az csiga pörkölt, meg a szusi. ( szeretem az ismeretlen kajákat ki próbálni h milyen, de itthon amit dinszóvágáskor szoktam enni, annak hallatán már más embereknek felfordul a gyomra, nemtom h miért. az abalében megfőtt disznó szeme ósval és őrőlt paprikával megszórva igenis finom :) és a sült vér tojással és egy kis pirított hagymáva, az is naon finom :) )
14:16
30
Jul
19
BJosh írta:
"Minden cak összá forint." NAGYON NAGYON gonoszak vagytok, de halálra röhögtem magam ezen :DDDDDD
14:44
31
Jul
19
Voleth válaszaThecain írására:
Hű, Te aztán bátor fiú vagy! Persze arc és név nélkül nem nehéz! Miről beszélsz? A magyar lányok középszerűek??? Kíváncsi lennék, Te mennyire állsz a középszerűség felett? Na jó, igazából annyira nem vagyok kíváncsi:D A magyar lányok szépek, okosak, igényesek! Persze nem általánosítok, mert az butaság! Vannak kevésbé okos és igényes lányok is, de lehet, Neked eddig csak olyan jutott!? Én soha nem nyivákoltam külföldi fiú után, megtaláltam itt is a számításaimat! De akkor már érdekes lehet, hogy sok lány miért keres(ne) párt inkább külföldön! Lehet, a magyar fiúkkal van a gond???
14:45
32
Jul
19
csiliscsoki írta:
:D superlol a cikk!
Thecainnek: ideje hogy letedd a tepozarasra erlelt magazinjaidat es valami ertelmesebbet vegyel kezbe! Van akinek a playmate van akinek mas! De hogy tobb playmate kulsot akarsz az orszagban!!!! Brrrr inkabb emigralok!
A nok vedelmeben pedig gondolom teged ezek szerint a fotosopp csak ronditana, mert te megutod az os-him szintjet! Ha igen gratula, es mutass peldat a tobbi tesztoszteronhordozonak mert otthon kezd durvulni a helyzet! No vagyok es kritikus is a magam nemeben, es hidd el: minden szep es ertelmes nore 10 elhizott, vagy tulkockazott, szoros, izzadt v pacsuli szagu, udvariatlan, sablonszoveggel hodito elfuseralt macho don juan jut! Szoval a tendencia ket iranyu! (Tisztelet a kivetelnek mert olyan is van am szep szammal!)
Amen! :)
Egyebkent az angolok tenyleg helyesek, az olaszok hevesek, a nemetek meg vorosek! :)
14:51
33
Jul
19
Voleth írta:
Ilyet még én sem láttam, de gondolom, teljesen természetes! Biztos oda kell tenni az elemet:D
15:23
34
Jul
19
zsuzsika4 írta:
És a spanyolok hol vannak??!!
Ibizán láttam a leggyönyörűbb spanyol fiúkat, a barna olajos bőrükkell, gyönyörű fekete fényes hajukkal és a nézésük....hm... elolvadtam tőlük
és viccesesek(már ha tudsz spanyolul), kedvesek, figyelmesek....
15:57
35
Jul
19
donci írta:
a magyar férfiakrol miért nem irtatok???
a többin meg jokat röhögtem, plàne ha tényleg igy lenne!!?
16:01
36
Jul
19
zsuzsika4 írta:
Az a linea alba azaz a fehér vonal, ami a hasizomzat része, azért látszik neki ennyire mert nagyon izmos és feszít:D
16:11
37
Jul
19
ratatata írta:
Ahhhh a japános részen bahaltam,én bírom az "óvodás-turistacsoportokat"!Szerintem nagyno ai a sok kis szemüveges feketehaju:D
Más:inkabb úgy mondanám hogy a magyar nők igényesek,nem biztos h sokkal szebbek más nemzetek nöinél, de igyénesebbek sokkal.
Fikáztunk az angol nöket,nos mikor kint voltam tényleg nagyonsok rondát láttam..nemrég viszont volt szerencsém találkozni munkám során egy csapat angol növel akik leánybúcsúra jöttek ide,és kiríttak a tömegből:mindegyiknek gyönyörüen megcsinált haja volt,telitalálat volt mindegyiken a ruha és a smink is.Látszott h sok időt és pénz szánnak magukra..Úgyh ez azt hiszem csak pénz kérdés amit sajnos sok nő itthon nem engedhet magának: /(értem én itt ez alatt h hetente 2szer fodrásznál szárittassa be a haját.)
De nem mondom h szépek voltak, átlagosak voltak,de volt ízlésük!!!!Megmondtad róluk h nem magyarok!Jó monjdjuk elég fehérek voltak,náluk nem igazán divat a szoláriumozás..:)
Sok mindenben egyet értek.A németeket nem szeretem.Rossz tapasztalat.
Viszont egy nagyon kedves francia fiúhozt volt már szerencsém aki csak nevetett a "büdösek vagyunk és nem szeretjük a turistákat" beszóláson..Az elismerte h nem beszélnek nagyon más nyelvet a franciák és szeretik ha valaki bezsél az ö nyelvükön,de azt meg is bcsülik!
Nagyon jó humora volt,nem volt helyes az igaz, és nagyon tetszett neki a pogácsa(nem látott még ilyet:D)és angolul beszéltünk vele!!És tök szívesen tanulgatott magyarul!!!:)
Szóval mindenhol vannak kivételek... de nagyon jót nevettem a cikken van benne pár dolog ami tényleg igaz.Még sok ilyet:)))


Jah !! és az elferdült női ideáloktól meg aztán tényleg a f*sz kivan!!!!
Beteg férfiak,a photoshoppba vagytok szerelmesek???meg a mesterkéltségbe???
Nem tudjátok,hogy azok a nők Photoshop meg smink és a sok mütéti beavatkozás nélkül ugyanolyan lenne mint bárki már?!! ennyi erővel a nők is elvárhatják hogy minden csávó napbarnított bőrrel,kockahassal és 20centis bottal járjon az utcákon!Térjetek már észhez!!!!!
szomorú h az érvényesüléshez ár minden nö elgondolkodik azon h lehet h ha nagyobb mellem lenne akkor előnyben részesülnének akár párválasztásban akár munkahelyen bárhol..
Nem egy helyen hallottam már hasonló sztorikat h előtérbe helyezték azt akin "optikai tunning" volt..Szomorú ez...
16:46
38
Jul
19
ratatata írta:
látom valami egészségügyi hallgatóval van dolgunk;)Csak nem SE-ETK?vagy SOTE?: ))
Én nem látok semmit ezen a képen..nem tudom myilen göndörödö akármiről beszéltetek..
16:48
39
Jul
19
Ancsimancsi írta:
Annyit meg hozzafuznek, hogy a gorog pasik 30 eves korukra kivetel nelkul mind ugy neznek ki mint Saddam Hussein.
16:51
40
Jul
19
Thecain írta:
Jah említette itt valamelyikőtök, hogy emigrálna, hogyha ez az elvárás, hogy jól nézzen ki minden nő. Tedd meg kérlek! :D Ha elmenne az összes csúnya lány, akkor a következő generáció már szebb lehetne, és így tovább... Végre az ember nyugodtan körbenézhetne. :D Egyébként voltam kint Olaszországban és nem győztem forgatni a fejemet, egymás hegyén hátán álltak a jó csajok! Persze amikor visszajöttünk rögtön megéreztem, hogy átléptük az országhatárt, ugyanis a benzínkútnál egy csúnya lány volt a pultos csaj. Ja és az a legszebb, hogy a magyar csajok a legkevésbé kaphatóak az egyéjszakásokra. Nemhogy rondák, de még prűdek is. :D De azért csak hajrá! Magyarázzátok meg, hogy az, hogy valaki a szép lányokért van oda, az az elferdült ízlés miatt van. :D

Angliában tényleg csak ronda lányok vannak, ott is voltam, csak egy lánnyal találkoztam 1 hét alatt, akiről azthittem, hogy nőformájú, aztán közelebb mentem, és kiderült, hogy mégsem... Sajnos igaz a sztereotípia. Na hajrá csajok! Támogatom, az emigrálásotokat! :D
17:03
41
Jul
19
ratatata írta:
IQ betyár..no comment.
nem értetted miről írtam.ennyi.
17:19
42
Jul
19
Thecain írta:
Igen így van előtérbe helyezik azt, akin "optikai tuning" van. :D Nincs ezzel semmi gáz. Emberek vagyunk, nem pedig robotok. Semmi kifogásom az ellen, ha valaki plasztikáztatja a mellét. Ha ettől kívánatosabb lesz, akkor tegye meg. Úgy írjátok le csajok, mint valami óriási áldozatot, holott abban a pillanatban, ahogy 100-as mellmérettel kijön a műtőből, onnantól fogva ő sokkal jobb csaj. Ennek igazából örülni kéne. :D Óriási lehetőség! Egyébként is megőrülnek a lányok, hogy minél szebbek legyenek, ez egy remek alkalom rá! Kinek akartok tetszeni? Természetesen a férfiaknak. Akkor hol van a probléma? :D
17:45
43
Jul
19
V10R1C4 válaszaJuliannaPuente írására:
A kettős állampolgárságos népszavazás úgy egy ökörség volt, ahogy kipattant az ötletgazda agyából. Majd pont a sok, állását és parkolóhelyét féltő magyar, pláne pesti (már most kb kétszer annyian vannak ebben a városban, mint amennyit elbír:-/a víyfej ugye) fogja azt megszavazni, amit a sok okos öltönyös nem bírt eldönteni (pedig azért tartjuk őket). Ez egy külpolitikai ügy, nem lett volna szabad pont ezt megnépszavaztatni. És ráadásul el se mondták egzaktul, hogy mi az, hogy kettős állampolgárság. Volt, aki tojt hozzá egy teóriát, ami neki emberségesen hangzott, és már rongyolt is szavazni. Én meg nem szeretek olyanra szavazni, amiről nem tudom, mi és mire jó. Különben meg nem féltettem az országot se romántól, se erdélyi magyartól, aki még azt hiszi, hogy itt jó, úgyis átpasszírozza magát, de lassan már a bérek is utolérnek, majd állva hagynak minket. Tavaly voltam Moldvában: a béreik még kriminálisak voltak, de olyan rendes népség, hogy csak na. Bízom benne, hogy ez csak felfelé van. Úgy dolgoznak, mintha sejtenék, hogy fognak még élni is a munkájukból.
Ancsimancsi: anyukám főnöke görög, Dimitrisznek hívják - idősebb, mint 30, és nem olyan, mint Huszein. Hanem mint egy vigyorgó vadgesztenye!!:-)))))
17:48
44
Jul
19
V10R1C4 válaszaThecain írására:
Széplyány-csúnyalyány... jaj, de egysíkú dumák röpködnek itten. Mi a jóégnek kellene mindenkinek playmate-nek lenni ahhoz, hogy jól nézzen ki? Van, aki ettől néz ki jól/rosszul, van, aki amattól. Ilyen feketefehéren általánosítva nekirontani a nem porcelánból készült nőknek, amiért van képük reklamálni a jól kinézni meg se próbáló trotlik miatt - elég egybites dolog.
Nézz csak meg egy "átöltözős" amerikai filmet, abból értelmesebb ember csak azt az egyet tudja leszűrni, hogy a szépség mennyire relatív. Mert hogy csúfítanak el egy lányt az ilyen filmekben? Elcseszik a frizuráját és ráraknak egy szemüveget! Hát hű de ronda lett, tényleg.
18:07
45
Jul
19
V10R1C4 válaszaThecain írására:
*Természetesen* nem csak és kizárólag a férfiak tekintete tart életben minket. Kilométerekről ki lehet szúrni az olyan csajt, aki csak külső parancsra néz ki úgy, ahogy kinéz, közben meg nem érzi magát sehogy se a bőrében. Csak ha nézik, akkor virul ki, mert lám mégiscsak megfelel, tehát élhet még egy kicsit! Kinek mi a stílusa, én sem ellenzem egy józan mértékig a plasztikázást - ha attól tényleg jobb, arányosabb lesz valami. Tehát nem azért, mert "a barátom most épp a bögyös szőkéket szereti, holnap meg a fekete hajú, párductestűeket fogja bírni, jaj, mit találjak ki?!"
18:13
46
Jul
19
Jana írta:
hát ez nagyon kemény sokat röhögtem ezen a cikken:Degyébként tényleg azt hiszik a külföldiek,hogy valami elmaradt ókori nép vagyunk lovakon közlekedünk és jurtákban lakunk
egy francia család megkérdezte az egyik ismerősömtől,h milyen érzés h nálunk még nyilakkal vadásznak az emberek,és hogy ő tud-e vadászni
18:16
47
Jul
19
csiliscsoki válaszaThecain írására:
:D Már emigráltam! :D Felnőttországba! Ahol a férfiak, férfiak és nem playmateket kukkolo, mikrogizda tinik akik a nagycicikre huncutkodnak! Nahát! Komolyan, nőjj már fel, mert csak te maradsz meg a mancsaid meg az összeragadt lapokból állo magazinjaid!! :D De most komolyan: Nem tök mindegy a mellméret, meg a szájméret, meg a szemszín meg hajszín, ha egy egész életen keresztül boldog vagy vele és nem unatkozol mellette soha?
18:21
48
Jul
19
csiliscsoki válaszacsiliscsoki írására:
Egyébként visszatérve a cikkre.... nálam a holland család mutatta meg a színestévét, a mosogatógépet meg a mikrot! Én meg adtam alájuk a lovat és rákérdeztem a villanykapcsolókra meg a mosógépre is! :D
18:25
49
Jul
19
orshy írta:
Nagyon tetszett a cikk.
Angliaban elek, nem tom hol lattak itt egyesek helyes angol pasikat, mert olyan nem letezik. Akit lattatok az valoszinuleg bevadorlo volt :-) A csajok nagyon ronda trampli tehenek, es mind ugyanugy oltozkodnek. A zenet uvoltetik a buszon, 4-en legalabb 8 helyet foglalnak el, es kiabalnak a jarmu egyik vegebol a masikba (itt a tinedzserekrol beszelek). A felnott korosztaly nagyon kedves, segitokesz, igazi gentlemenek.
Egyszer voltam Amcsiban, ott meg a feka taxis srac is tudta hogy hol van Mo. De lehet csak veletlenul fogtam ki egy "okostojast":)
A kinaiakrol mindig az jut eszembe, hogy kutyat esznek, nem szeretem oket.
20:01
50
Jul
19
syssy333 válaszaThecain írására:
Ember! A szépség nem a csöcsnél kezdődik és nem is ott ér véget! Hiába jön ki 100-as méretű csöccsel a műtőből, attól még nem biztos, hogy jobb csaj lesz, ha mellette pl. annyira sötét, mint az éjszaka!!!! Te sem lennél jobb pasi attól, ha dupla akkora pöcsöd lenne és kitudnál elégíteni egy csajt!!!!!!!!!!
Inkább maradj a Playboy-nál, az legalább tűri, amit "csinálsz vele"!!!!

20:27
51
Jul
19
nicicica válaszalillacska írására:
De tájékozott apuka!hehehe!
22:28
52
Jul
19
nicicica válaszazsuzsika4 írására:
Egy picikét tudok spanyolul,de nem hiszem,hogy nagyon érteném a mondandójukat.Ha tényleg olyan helyes pasikat láttál Ibizán,azt muszáj látni.
22:36
53
Jul
19
nicicica válaszacsiliscsoki írására:
Azt még hozzátenném:mű nagy cicikre.Mert van,aki nagyot örökölt és nem megműtette.
22:41
54
Jul
19
nicicica írta:
A cikkről:az olasz pasik tényleg alacsonyak.Erről Rómában bizonyosodtam meg.Velencében leginkább bevándorlókat láttam.De én tudok mondani egy rohadt magas olasz hapsit.Az nem más,mint Luca Toni,aki 196 cm.Ezt übereljétek!
22:45
55
Jul
19
nicicica válaszanicicica írására:
Ja?Tetszett a cikk és a kínaison jót röhögtem.
22:46
56
Jul
19
Katus írta:
de jót nevettem :)))
"amiket a magyarokról gondolnak" > ezt szinte nap mint nap tapasztalom,hiszen idegenben dolgozom.igaz,ide nagyrészt tehetősebbek járnak,így ami Mo.ról eszükbe jut az Balaton,Hévíz és Budapest.Ritkán még Debrecen.és ilyenkor elkezdek beszélni az élményeikről,mikor jártak ott,mit csináltak és hogy jó volt...úgy vettem észre,előszeretettel gondolnak vissza kis hazánkra.
22:46
57
Jul
19
Riri válaszaThecain írására:
Jaj akkormár inkább emigráljanak az ilyen primitiv szűk látókörű pasik mint te!:D
Bocs de szerintem nagyon beégetted magad ezzel a beszólással.
22:47
58
Jul
20
Thecain válaszacsiliscsoki írására:
Szal ott tartottunk, hogy nem tudnám-e elfelejteni, hogy hogy néz ki valaki, hogyha a személyiségével tudja kompenzálni... Na ezaz! :D Egy óriási baj van veletek nőkkel...az, hogy nők vagytok! :D Régebben reménykedtem, hogy biztos van valamilyen csaj, aki másmilyen, és mondjuk "szórakoztató". De sajnos nem találtam ilyet. Ott van a probléma, hogy teljesen másképp gondolkodtok a dolgokról, mint ahogy valójában azok vannak (vagy ahogy mi férfiak). Igazából nem is gondolkodtok, hanem "éreztek". Én nem mondom, hogy hibátlanul észlelem a dolgokat magam körül, és maradéktalanul igaz minden gondolatom. Bizonyára sokmindenben tévedek, de legalább megpróbálok az eszemre hagyatkozni. Ellenben ti nők kizárólag az érzésekre hagyatkoztok.

Ne értsetek félre...szeretem és elfogadom a női nemet a maga valójában. Szeretem, ahogy kedvesen mosolyognak, meg ki tudja azt is szeretem, össze vissza játszadoznak az emberrel, amíg úgy érzik megtehetik. :D De eddig még sosem éreztem, hogy bármit is kaptam volna INTELLEKTUÁLISAN egy csajtól. Nem volt életemben egy olyan beszélgetés sem, amikor egy csaj előadott volna nekem valami olyat, ami rabul ejtett volna. Vagy valami olyan tudást adott át, ami nagyon érdekelt volna. Vagy mondjuk megváltoztatta volna az életemet valamilyen bölcsesség által. Egyszerűen ez egy olyan képesség, ami hiányzik belőletek. Összefüggéseiben, aránylag higgatlan látni a világot. Ez sose ment, és amíg élünk nem is fog menni. Még az is borzalom, amikor egy pszichológus csaj a pszichológiáról beszél. Ez most elég furcsán fog hangzani, de nem véletlen, hogy mind a férfi pszichológusok (Csernus, Popper) a nagynevűek. Egyszerűen képtelenek vagytok összefüggéseiben átlátni bizonyos bonyolultabb dolgokat.....

Tehát felmerül a kérdés, hogy mégis milyen csaj lenne az, akivel hosszú távon életem végééig kijövök? SEMMILYEN. :D Tehát akkor milyen tulajdonságokat keressek egy nőben? Legyen szép. Ennyi. Az evolúció erre teremtett benneteket. Ha olyan könnyű rondából szépet csinálni, akkor rajta csináljátok. Erre születetek. Rövid távon toleráns vagyok. :D
00:52
59
Jul
20
V10R1C4 írta:
"ti nők kizárólag az érzésekre hagyatkoztok" - ne igyál már többet, ha kettő látsz a vitapartneredből. Egy, azaz egy nővel vitatkozol, aki azt találta mondani, hogy a szépség frankón relatív. Mert az tényleg az, ennek a felismeréséhez nem kell érzéseire hagyatkozó, térképforgató libának lenni.
"milyen csaj lenne az, akivel hosszú távon életem végééig kijövök? SEMMILYEN." - na. Hát itt van a kutya elásva. Olyan témáról vitatkozol, amiben Te magad sem vagy valami offé. Ezért hajigálózol ilyen üres szólamokkal, hogy a nő azért van, hogy szép legyen. Öregem, az a virágon a szirom, ami a píár kedvéért van, meg a horgászcsalin a villantó. Kevered a kavart...
"sosem éreztem, hogy bármit is kaptam volna INTELLEKTUÁLISAN egy csajtól" - így jártál. Attól, hogy egy kacsa nem tud úszni, még nem biztos, hogy a víz a hülye. Avagy, az, hogy nem tudsz beszélgetni/kifogtad a hülye csajokat, a Te egyedi szocproblémád.
01:07
60
Jul
20
Thecain válaszasyssy333 írására:
Syssykém nem akarok személyeskedni, de ahogy a képedet elnézem...:D De inkább nem fejezem be. Az a helyzet, hogy hiába sötét a nő agya, mint az éjszaka, a férfiembert ez nem érdekli. Hidd el nekem, hogy egy nő nem tud az okosságával elbűvölni egy pasit sem. Minden pasi csak azt akarja. :D Ez a szörnyű igazság! :D

A fránya evolúció miatt sajnos nekünk ez a feladatunk, hogy minél több minél jobb genetikájú nőt (szép nő) megtermékenyítsünk. Nektek nőknek az a feladatotok, hogy egy olyan pasit kerítsetek, aki biztonságot tud adni, hogy a gyerekeknek egy erős apjuk legyen. Na most, ezért fontos nektek nőknek a személyiség, mert nem mindegy, hogy egy erős határozott férfi a gyerekeid apja, vagy egy lúzer. Azért van szükségetek párkapcsolatra, hogy a gyereket biztonságban fel tudjátok nevelni. Az egész szerelem dolog csak egy érzés, ami arra ösztönöz, hogy a megfelelő partner mellett maradj. Az ez egész romantika dolog, csak egy sallang. Nem ez a lényeg. :D

Nekünk férfiaknak egyáltalán nem fontos, hogy párkapcsolatban éljünk. Illetve kétféle pasi van. Az alfa, akiről álmodoztok az olaszok meg a négerek, azok mennek csajról csajra minél többet megtermékenyíteni, míg a béták, akik hosszútávú párkapcsolatban vannak. Egy olasz vagy egy néger már ha tényleg olyan jó pasi, sose fog megmaradni mellettetek, illetve gyakran meg fog csalni. A béták a leadnak az igényeikből, és egy csaj mellett megmaradnak hosszútávon, mert nem tudnak több csajjal kezdeni. Nagynehezen fogtak egyet, akkor megtartják. Ez a szörnyű igazság! :D A férfiakat csak "az" érdekli. Ne magatokból induljatok ki, amikor a férfiakat megítélitek! :D
01:20
61
Jul
20
Thecain válaszaV10R1C4 írására:
Na már megint a női okosság. :D A nő azért van, hogy szép legyen. Nem csak olyan értelemben, hogy magára aggat egy csomó kiegészítőt. Hanem jó genetikában. Evolúciósbiológia. Hallottad egyáltalán már ezt a szót? :D Adjak irodalomjegyzéket? Nem az ujjamból szopom az "üres" szólamokat... De azért hagyatkozz csak az "érzéseid"re. :D
01:24
62
Jul
20
Thecain írta:
Általánosságban mondtam, hogy az érzéseitekre hagyatkoztok. Nem azért, mert kötözködött. Ez az igazság. Minden nő az érzéseire hagyatkozik. Nincs is ezzel semmi baj. Nem véletlen, hogy ilyenek vagytok. Azzal van a baj, hogy még ítélkeztek is. :D Érzések alapján ítélkezni... Nem abszurd? Hogyan ítélkezhetsz valamiről, amit fel sem fogsz? Mindenesetre nektek megy! :D
01:28
63
Jul
20
V10R1C4 írta:
Evolúciósbiológia, nofene! A génállományok örökíthetőségére gondolsz? Gondolj csak rá sokat, termékenyíts meg egy bibét, és menekülj...
Ítélkezni Te ítélkezel, amikor előadod, hogy ti így, ti úgy, ilyenek vagytok, mert az lesz a jó a gyerekgyártásnál. Mindennő és társai. Holott csak arról van szó, hogy kitaláltál egy jó teóriát arra, hogy miért nem tudsz vitatkozni. Persze nem azért, mert a Te készülékedben van a hiba, hanem mert a hülye picsákkal nem is lehet, mert nem arra valók.
Nektek: még mindig csak iszol, egyre többet látsz abból az egy beszélgetőpartnerből. Szakadj már le a többesszámról, nem tűnsz okosabbnak tőle!
02:22
64
Jul
20
JuliannaPuente válaszaV10R1C4 írására:
Ez igy van! De azert remelem tisztaban vele a magyar,hogy 2008 Januar1 es Februar 15 kozott csak Budapesten a bevandorlasi hivatal 20000/huszezer/ Kinai allampolgarnak adott letelepedesi engedelyt......
03:23
65
Jul
20
Oly11 írta:
Hat nem is tudom eleg gaz es serto a cikk nekem tobb szempontbol is.. annak ellenere, hogy tudom, hogy csak vicc es sztereotipiak azert nem tennek be minden marhasagot ide... A CotCot nekem ennel kicsit jobbnak tunik...
03:58
66
Jul
20
Oly11 írta:
de amugy Olafnak hivnak es a skandinav resz Teccett:)
04:00
67
Jul
20
Thecain írta:
Natessék! :D Pontosan erről beszélek. Női logika!:D

Nem létezik, hogy Thecain egy normális ember, hanem csakis egy retard lehet, ha egyszer ilyen csúnyaságokkal jön elő, hogy "evolúciósbiológia". Biztos csak kitalálta az egészet, hogy minket idegesítsen, mert egy önző disznó, akinek fogalma sincs a női lélekről! :D És bizonyára egy alkoholista, ha már így nem ért velem együtt.

Az a helyzet, hogy ezt nem én találtam ki. 3 könyvből merítettem a mondandómat: Párválasztó Agy, Önző gén és Spermaháború. Olvasd el őket, hátha kinyílik a csipád a világra! :D Az a baj, hogy ti lányok olyan szinten messze vagytok a valóságtól és a logikától, amennyire csak lehet. Még magatokon sem igazodtok ki, nemhogy a környező világon. :D De megnyugtatlak, pontosan ezt vártam tőled. Nem mutattál fel semmilyen olyan viselkedést, amire ne számítottam volna. Pedig úgy örülnék, ha egy lány egyszer azt mondaná, hogy "wow, ebben van valami!" :D De ilyen nem lesz, mert most is érzelemből dolgozol. Felfogni a dolgokat??? Jesszus olyan is van?!
05:03
68
Jul
20
Thecain írta:
De persze én vagyok az, aki ítélkezik, mert figyelmesen elolvasok néhány könyvet a témában...Annyira jellemző... Remélem tudod, hogy minden lány pontosan így reagált volna a mondandómra. Egyszerűen mindannyian annyira egyformák vagytok. :D Azt akarnád hinni, hogy különleges vagy. Elárulom: NEM. :D Tudod ez egy aranyszabály, hogy minden lánynak el kell mondani, akinek udvarolunk, hogy különleges. És persze el is hiszik. :D
05:08
69
Jul
20
syssy333 válaszaThecain írására:
A személyeskedésed nem érdekel(ne), az a vicc része a dolognak..
Azt remélem észrevetted, hogy egyik szavaddal ütöd a másikat??! Nekem azt írtad, hogy a sötétség nem számít, de azért TE mégis csak arra vágysz, hogy valaki elragadjon vagy megváltoztassa az életed valami bölcsesség által..
Miből gondolod, hogy a jó pasik nem maradnak meg mellettünk??? Ha ő már eleve tudja magáról, hogy jó, akkor az csak jó nővel kezd.. Miből gondolod, hogy olaszokról meg négerekről álmodozunk? Hogy tudd, a legtöbb nőnek nem a pénisz mérete számít, ellenben a férfiakkal, őket sokkal jobban foglalkoztatja ez a téma, ezért is jöttök a négerekkel...
Akár mennyire is fáj a tudat, törődj bele, hogy a nők is képesek dolgokat felfogni, tudnak logikusan gondolkozni és nem csak a megérzéseikre hagyatkoznak, ami ha már itt tartunk, akkor ez lehet a 6. érzék is, ami csak nekünk adatott meg, nektek, domináns hímeknek nem!! És lehet, hogy emiatt a plusz tulajdonságunk miatt, egyes férfiak ostobaságokat találnak ki?.;)
Hiába is minden szó, te leragadtál annál a fejezetnél, hogy a nők csak arra valók, hogy szüljenek, háztartást vezessenek, csak az marad ki, hogy mellette meg ugyanúgy dolgoznak mint TI, kedves férfiak! De bátran kijelentem, hogy a nők nagy százaléka vígan elboldogulna férfi nélkül is, míg ti belepusztulnátok, ha nem lenne egy nő az oldalatokon.
Részemről ennyi, befejeztem a veled folytatott érdemtelen kis csevejt!
06:16
70
Jul
20
szokecsavo válaszasyssy333 írására:
"De bátran kijelentem, hogy a nők nagy százaléka vígan elboldogulna férfi nélkül is, míg ti belepusztulnátok, ha nem lenne egy nő az oldalatokon."

:)))

Ugyanmar...azert maradjunk a foldon
09:29
71
Jul
20
Megara írta:
srácok, ne itt éljétek ki az aberrációtokat. vegyetek playboyt és társait,nétzegessétek azt és hagyjátok az ilyen fórumokat, ahova csak bosszantani jártok. a hozzászólásnak legyen már köze a cikkhez. KÖSZI
visszatérve a cikkhez az olaszok kissé lusták. tavasszal, márcuis környékén voltam nápolyban. a bankok 10kor nyitottak, aztán déltől ebédszünet és szieszta 14-ig, amikor újra kinyitaottak, de 16 kor már be is zártak
09:50
72
Jul
20
kittygirl88 írta:
nem birom ki, hogy ne irjak ide. egyébként kiváncsi lennék h ezek a playmate luvnyák hogy néznek ki smink és alapos photoshop nélkül...volt szerencsém hargitai beácska 'hülye vagyok mint a segg' playmateket látni smink nélkül...hát...a hányinger kerülgetett...ha nektek ezek a műanyag xarok kellenek hát legyen...de ne ide gyertek szapulni...mi normálisan szeretnénk itt beszélgetni...
10:08
73
Jul
20
kittygirl88 írta:
egyébként a franciák sztem télleg rondák:S volt szerencsám párizsban sétálgatni és 1 jó pasit nem láttam... a britek sem nagy durranások:S az olaszok még jók is...már amelyik:D
10:18
74
Jul
20
bettiepage írta:
az izraeliek bunkók. vendégszeretők, egészen addig, amíg nem akarsz az országukban lakni. mert ott viszont mindenki utálja egymást. az oroszokat, a feketéket, a keletiek az európaiakat ,askenázik meg a mizrachikat , a franciákat, a perzsákat.szerintük minden perzsa pizsamában jár nappal is éfukar, a marokóiakról azt gondolják, hogy sokszor használják a késüket, amit aztán csak akkor tesznek el, ha vér tapad hozzá, a dél amerikaiak mindenkivel dugnak megállás nélkül, az európaiak okoskodnak, de nem életrevalók. az oroszok bűnözők és állandóan isznak, a thai földiek meg minden piszkos munkát elvállalnak.
11:55
75
Jul
20
kittygirl88 válaszabettiepage írására:
hu érdekes emberek lehetnek:S pedig nagy álmom h 1x kijuthassak oda:( de apámmal félünk a bombázásoktól meg támadásoktól:(
12:36
76
Jul
20
Megara írta:
a csehek nem értik, ha valaki nem szereti a sört. értetlenül néznek....
13:44
77
Jul
20
Pussyfoot írta:
Az én barátom német és nem hogy jódlizni nem tud, de a sört is utálja. Nála szelídebb emberrel pedig még nem találkoztam (ergo nem az a katonás típus... :D ) Jót nevetett, mikor olvasta a cikket - úgy tűnik, még humora is van... :)

Egyébként szerintem nagyon jó az iromány, régen nevettem ennyit!:)
14:50
78
Jul
20
majtika32 válaszaThecain írására:
Kezet foghatnál drágalátos bátyámmal, mert számomra az jön le, h úgy gondolod te vagy a nagy okos, aki csak érdekfeszítő témákról tud beszélni, akit csak csodálni lehet. Hát sajnos ez nem így van, és ha már egy jó páran azt mondják(írják) neked, h a véleményed nem teljesen fedi a valóságot, akkor már elgondolkoznék, h talán bennem van a hiba(mármint a te helyedben).
Azt is eltudom képzelni, az érdeklődési körödből és a női ízlésedből kifolyólag, h tényleg nem találkoztál normális csajjal, mert vannak azok a lányok akik tényleg buták, ők kint lógnak minden este vmik szórakozóhelyen és a seggüket lógatják.
Ez az én kis szerény véleményem, bár több mint valószínű, h ezzel se változtattam a felfogásodon, mert a bunkó, buta embereken sajnos nagyon, nagyon nehezen lehet.
15:00
79
Jul
20
majtika32 válaszaThecain írására:
nekem még soha senki nem mondta, h különleges vagyok, csak azt, h "Szeretlek!"
15:03
80
Jul
20
Riri válaszaThecain írására:
jaj ez a minden nő duma..mert te az összes csajt ismered ugye?
15:24
81
Jul
20
kittygirl88 írta:
az ilyen pasikat rúgnám fejbe.....agyatlan buta prosztó....
15:33
82
Jul
20
Thecain írta:
Úgy látszik egyikőtök se csapott le a témára... Ezt én 3 baromi jó, tudományos könyvben olvastam. Syssy megint nem leptél meg. A lányok ennél a pontnál elkezdenek ellentmondást keríteni valami olyasmiben, amiben nincs. Aztmondtam régen kerestem egy okos lányt, és nem találtam. Örültem volna, ha van ilyen, de ha nincs akkor alkalmazkodom. :D

Apropó 6. érzék...Tudod mi az? Annyi az egész, hogy a nőknek az érzékszervei nem szelektál úgy, mint a férfiaknak. Mi ha egy dologra koncentrálunk, akkor hiába beszélnek hozzánk, tényleg nem halljuk. Ellenben titeket nőket folyamatosan elárasztanak a külvilág ingerei, és ebben az érzetbőségben vergődtök. Azáltal, hogy folyamatosan többet veszel le a külvilágból, könnyebben alakulnak ki olyan dolgok, hogy veszélyérzet. Ez a 6. érzék. De attól még sajnos nem tudtok elvontan gondolkodni.

Tudod miért nem marad egy jó pasi meg egy csaj mellett? Mert folyamatosan éri a csábítás. Folyamatosan érdeklődnek felőle a nők, és vágynak egy jó pasi után. Na most nekünk férfiaknak meg ez a feladatunk, hogy minél több nővel. Ezt nem mi találtuk ki. Ez ösztön. Az ember természetétől fogva poligám. Minden jobb pasi elnézi magának, hogy továbbáll, főleg inkább csalják a párjukat.

Belepusztulnánk, ha nem lenne egy csaj az oldalunkon? Rossz emberekkel találkoztál. Te valszeg, bétákkal találkoztál, akik elkeseredetten udvaroltak. Szétizzadták magukat, hogy járhassanak veled, de te valahogy nem éreztél vonzódást... Az alfák sosem izzadnak egy nőért. A nők izzadnak értük, pontosan azért, mert nekik nem kell nő, mert mindig is lesz. :D

Ha már itt tartunk : "Allan Pease - Barbara Pease: Miért nem képesek többfelé figyelni a férfiak, és miért nem tudnak eligazodni a térképen a nők?". Azért van nekem igazam, és nem nektek, hiába vagytok többen, mert én nem az ujjamból szoptam ezeket a dolgokat, hanem KÖNYVBŐL...:D
15:43
83
Jul
20
kittygirl88 válaszaThecain írására:
de érdekes csak a kutya sem kiváncsi rá.....
15:46
84
Jul
20
Thecain írta:
Egyébként hihetetlen, hogy mennyire nem vagytok tisztában saját gyökereitekkel, és saját viselkedésetek mozgatórugóival. Csak úgy éltek a vakvilágba, aztán sodor az ár... Sosem éreztetek vágyat arra, hogy komolyan megértsétek, hogy mégis mi folyik körülöttetek?

Körkérdés: Mi az a célja az életnek?
15:48
85
Jul
20
Thecain írta:
Ez borzasztó...azt mondod senki nem kiváncsi rá. :D Nem érzed magad egy kicsit se hülyének? Felsoroltam 4 fontos könyvet, amik választ adhatnának olyan kérdésekre, amikkel állandóan foglalkoztok, hogy "Istenem miért van az, hogy engem mindig megcsalnak???". De te inkább, azért mert fájna az igazság, inkább elutasítod. Inkább úgy gondolod, hogy te sokkal okosabb vagy, mint ezek a professzorok, akik 20 évet erre áldoztak az életükből. Megint nem lepődtem meg. Azért csak hajrá! Meneteljetek a vaksötétbe...
15:51
86
Jul
20
kittygirl88 írta:
nem nem érzem magam hülyének,de te annak ellenére sem hagyod abba ezt az idióta 'pofázást' h már mki lebaxott.....nekem ugyan nem fáj az igazság,ink az h élhetnek ilyen normáltalan pasik a Földön...
15:55
87
Jul
20
kittygirl88 írta:
de mind1 hagyjuk már a pitsába ezt...unalmas
15:59
88
Jul
20
kittygirl88 írta:
normálatlan bocs....elirtam
15:59
89
Jul
20
ratatata írta:
Úgy érzem ez is ugyanúgy egy általánosítás amit mondassz a nőkről...
Kiváncsi lennék az arcodra h te tényleg olyan alfahím vagy mint amilyennek mondod magad:)
Nem, ez most nem szemétkedés.Vagy csak olyan srác vagy aki arc nélkül szeret beirogatni ilyen fórumokba h minden nőnek a kurva anyját.csakazértis.
Az írásaidból egy kis megkeseredettséget is érzek,csalódást.Ami természetes,hogy ilyenkor iylen álláspontot vesz fel az ember.vagy sok pofont kaptál már az élettől vagy még nem eleget:)
A hímsoviniszta könyveket pedig nem olvastam,de biztosan vannak benne igazságok..Ugyanúgy mint ahogy férfinak jó lehet lenni(néha tényleg azt kívánom,h sokkal jobb lenne annak lenni)ugyanúgy megvannak az előnyei,maga szépségei h nő lehet az ember.De valószínűleg elfáradok a könyvtárba és megnézem ezeket a köteteket..kiváncxsi vagyok rá..hátha meggyőzöl;)
És most hirtelen felmerült bennem egy kérdés még így a végére:
a saját édesanyádat is ugyanígy utálod?!:)
16:08
90
Jul
20
Thecain írta:
Nos igen. Nem örülök annak, hogy nincs ilyen lány. Sokáig dédelgettem ezt az álmot, hogy léteznek lelki társak, és végső soron el kell felejtenem. Valahol szörnyű, hogy mi fiúk és lányok ennyire végletesen különbözünk. Az is szörnyű, hogy gyakorlatilag azáltal, hogy elolvastam egy-két könyvet nem tudok olyan lánnyal találkozni, aki ebben a témában újat tudna mondani, pedig nem olvastam halálra magam... Ez 4 könyv. Nade az ember csak magán változtathat és nem a világon. :D Keresem az igazit továbbra is, de egyre kevésbé hiszek benne, hogy valaki el tudna bűvölni.

Nade fáradj el a könyvtárba, olvasd el a könyveket, már ezerszer előrébb vagy, mint az embertársaid 99%-a, aki azt se tudja, hogy férfi meg nő teljesen más biológiailag, és nemcsak nevelés miatt olyanok amilyenek.
16:21
91
Jul
20
ratatata írta:
biológiailag talán egy kicsit előrébb vagyok..:)))))))
élettant, anatómiát,alkalmazott biológiát,mikrobiológiát és pszichológiát és szociológiát hallgatva azt hiszem tisztában vagyok mind a biológiai,fizikális és egyéb különbségekkel.
örülök hogy leírtad a mondatot,h kerested az igazit és még keresed is.nagyon helyes.jön majd valaki.és lehetséges h teljesen más álláspontotok lesz,és nem bírod megmagyarázni miért de mégsem tudsz majd ellenállni a veled szembeszegülönek:))
és kénytelen leszel az érzéseidre hagyatkozni.és az alapján dönteni.h ez a lány mégis kell neked..és nem feltétlenül lesz egy playmate..
tudod ez hívják úgy h szerelem;)
16:38
92
Jul
20
sipi119 írta:
Ezt nagyon jól összeraktátok, gratula érte! Minden igaz, az utolsó szóig. :D
16:51
93
Jul
20
Thecain válaszaratatata írására:
Ne érezd ezt ilyen vizsgáztatásnak, de mégis szerinted mi húzódik amögött, hogy nem érdekelnek az ellenszegülők? Remélem abban egyet értünk, hogy mindennek megvan a biológiai, és pszichológiai oka. Ezek szerint abban is egyet értünk, hogy az állati ösztönök jobban uralják a tetteinket, mint hinnénk... Na beszélgessünk egy kicsit. :D
16:56
94
Jul
20
ratatata írta:
:DD abban teljesen egyetértek,hogy ki mire lett teremtve,ez így van ez azzal is, h kit mi motivál és h ki mivel gondolkodik.
Állatvilágból hozza magával mindenki.
de azért vannak kivételek,van olyan pl h egy férfi agya sokkal nőiesebb mert születése elött több nöi hormon jutott belé.
ezáltal ő is sokkal emocionálisabb beállítottságú lesz,hasonlóképpen gondolkodik mint egy nő.
és szintén az érzelmei vezérlik és inkább tartósabb kapcsolatra vágyik.
túlságosan kategórizálsz erről szól a cikk is.nagyjából igaz de vannak kivételek:))
abban is egyet értek h a nők azok után futnak a te szvaiddal élve akik alfa hímek..
kik elutasítják őket,akiket nem lehet befogni..hogy ez miért van erre nem sikerült még rájönnöm:Dezt saját tapasztalatból mondom:S :)az kell ami nem lehet a tied. és ha meg már megvan akkor nem biztos h érdekel.így van ez.fura dolog.az embert a hiúsága is hajtja.
de nehogy azt hidd h egy nőben nincsenek benne ugyan ezek a tulajdonságok!egy nő is szeret állandóan hódítani és szüksége is van rá..:)
változatosság gyönyörködtet.menyire így van ez.én legalábbis flörtölni szeretek.még ha nem is lesz belőle semmi.akkor is:)


17:10
95
Jul
20
Thecain írta:
Hol tanulsz ratatata? :D Egyébként lehet annyira nem is gondolkozunk másképp. :D

Azért tetszik az alfahím, mert független, és erős. Nem feltétlenül fizikai értelemben erős, hanem lelki értelemben. Annyira összhangban van önmagával, hogy nem téríti le az útjáról a női csábítás. :D Bármennyire furcsa pont attól lesz valaki vonzó, hogy nem enged bizonyos női kéréseknek. Ez az erő: tudja mit akar az élettől, maximálisan azon van, és nem hagyja, hogy bármi is megzavarja. Na most amikor érdekérvényesítésre, és túlélésre kerülne a sor (állati gyökerek), akkor az ilyen férfi nagyon jól fog teljesíteni. Egy béta, aki minden kívánságodat teljesíti, nemcsak azért nem izgalmas, mert "megvan", hanem azért sem, mert érzed, hogy amikor igazi kihívásokra kerül sor, akkor nem fog helyt állni. Azért, mert könnyen irányíthatod...akkor hogy várhatnád el, hogy más ne irányítsa könnyen?
17:34
96
Jul
20
ratatata írta:
Okés ezt aláírom,amit a végén írtál az irányíthatóságról. Tök igaz.
De tényleg ne álltalánosítsál már!!!Azért nem vagy állat h ne viselkedj úgy,azért vagy magasabbrendű,mert többre vagy hívatott mint az alapvető életszükségletek..Mashlow féle szükséglet piramis?azt hiszem azt mind2 nemre lehet vonatkoztatni..és az h szeretve legyen az ember arra mindenkinek szüksége van.
nem válaszoltála kérdésre,milyen viszonyod van anyukáddal?Ha rossz kapcsolatod van vele,esetleg elváltaka szüleid akkor annak is betudható ez a fajta rossz vélemény.
na látod ha szebben megfogalmaztad volna ezt az egésszet akkor nem forgott volna minden ide irogatónak vérben a szeme az irásod láttán:)))
kérdésedre válaszolva:két iskolába is járok egyszerre fősulira BGFre és a SOTÉra is.
17:45
97
Jul
20
Thecain írta:
Együtt vannak a szüleim, és jól megvagyok az anyukámmal. :D Ez valami Freudista elemzés lenne? :D Azt gondolom, hogy a férfiak nem elég őszinték veletek, azért tetszik "durvának" az, amit most mondok nektek.

Hmm... szerintem nem annyira magasabbrendű az ember. Bizonyos események úgy hozták, hogy az agyunk megnőtt (Párválasztó Agy...nagyon ajánlom). De az emberben ugyanúgy benne van az állat. Nézd meg mi történik egy háborúban, vagy a természeti népek között. Érdekes, hogy a természeti népek sokkal kevésbé frusztráltabbak. Azért, mert közelebb állnak az ember eredeti természetéhez, aminek szerves része az emberölés.

Ezek a nemes érzések, mint szerelem, ugyanúgy jelen vannak az állatok közt, és ugyanolyan túlélési ösztönöket szolgálnak, mint az állatoknál.

Szerintem végső soron, az ember nem több, mint egy fejlettebb állat, szerencse, hogy itt vagyunk a 21. században, civilizált környezetben. A civilizáció megvéd bennünket, saját állati természetünktől, és ez frusztrál bennünket. ..."Minél fejlettebb egy civilizáció, annál több a frusztráció." Freud...

Ezért általánosítok. Ezek általános túlélési törekvések, és mindenkiben benne van. Mindenki másképp alkalmazkodik a környezethez, ezért vagyunk mások. De azok a dolgok, amikről beszélek, valamilyen szinten minden emberben közös. Szerintem...
18:01
98
Jul
20
Thecain írta:
Együtt vannak a szüleim, és jól megvagyok az anyukámmal. :D Ez valami Freudista elemzés lenne? :D Azt gondolom, hogy a férfiak nem elég őszinték veletek, azért tetszik "durvának" az, amit most mondok nektek.

Hmm... szerintem nem annyira magasabbrendű az ember. Bizonyos események úgy hozták, hogy az agyunk megnőtt (Párválasztó Agy...nagyon ajánlom). De az emberben ugyanúgy benne van az állat. Nézd meg mi történik egy háborúban, vagy a természeti népek között. Érdekes, hogy a természeti népek sokkal kevésbé frusztráltabbak. Azért, mert közelebb állnak az ember eredeti természetéhez, aminek szerves része az emberölés.

Ezek a nemes érzések, mint szerelem, ugyanúgy jelen vannak az állatok közt, és ugyanolyan túlélési ösztönöket szolgálnak, mint az állatoknál.

Szerintem végső soron, az ember nem több, mint egy fejlettebb állat, szerencse, hogy itt vagyunk a 21. században, civilizált környezetben. A civilizáció megvéd bennünket, saját állati természetünktől, és ez frusztrál bennünket. ..."Minél fejlettebb egy civilizáció, annál több a frusztráció." Freud...

Ezért általánosítok. Ezek általános túlélési törekvések, és mindenkiben benne van. Mindenki másképp alkalmazkodik a környezethez, ezért vagyunk mások. De azok a dolgok, amikről beszélek, valamilyen szinten minden emberben közös. Szerintem...
18:01
99
Jul
20
Cacika írta:
Sziasztok Fiúk -Lányok!:)

Nem akartam ehhez a cikkhez írni,mert nem fogott meg különösebben,de néhány kommentár kihozta belőlem a gonosz kis dögöt!:P
Lányok!!!Még mielőtt félreértené vki,az ilyen plasztikpicsákat,én sem értékelem semmire,mert valóban a körülöttük dolgozó stáb érdeme ahogy kinéznek,de lássuk be mennyivel jobb rájuk nézni,mint egy dagadt,szürke egérre.
Én is lány vagyok,és sohasem voltak lány barátaim,-talán egy-kettő elvétve-,mert vhogy sosem éreztem azt,hogy hűde jól kijönnék velük!A nyafogáson,egymás kipofázásán kívül máshoz nem értenek/értettek soha.
Hiába próbáltok "észérveket" felhozni,lássátok már be,hogy nincs igazatok,csak bántja a hiúságotokat az,hogy vki nincs elájulva tőlünk magyar nőktől!
Thecain valóban jó könyveket hoz fel példának,bár annyival kiegészíteném ha nem bánod,hogy Popper és Csernus mellett az egyik leghíresebb és legsikeresebb női pszichológusunk(is többek közt) dr.Kopp Mária.
Visszatérve a csajkommentekre...mihelyst nektek nem tetszik vki véleménye,rögtön rátámadtok vagy 5-en( mint rám egy másik cikknél),és fel vagytok háborodva,ha az illető visszadumál!(ír)
Ja,és még egy gondolatom van ezzel kapcsolatban....nem akarok én védeni senkit,de Thecain írásában csak egy két helyesírási hiba volt,míg pár lány jobban tenné,ha csak otthon a disznóól előtti porba irogatna a pici ujjaival,mert ahhoz már tényleg pofa kell,hogy vki ilyen helyesírási tudománnyal mást oktasson ki a tudományokról,meg satöbbiről!:)
Továbbá... Ha vki nem borul térdre előttetek azonnal,miért kell neki rögtön otthon recskázós kis gyíkarcnak lennie???!!!
Nincs több kérdésem Bíró Úr!:P:)

További szép napot mindenkinek!;)
18:10
100
Jul
20
ratatata írta:
ez amit most írtál egyáltalán nem hatott durvának.az eddigi összeszólalkozásokra gondoltam a többiekkel.
én úgy hiszem az állatoknál nincs szerelem ez sztem csak az embernek adatott meg.Persze mindnekiben ál az állat csak van aki elnyomja és van akiben ez elöjön.
És az elfojtás természetesen frusztrációt okoz.ez van,tudsz ellene tenni vmit is?! nem..elfogadod.
azért azt hiszem h nem kell mindenféle dolgot visszahozni avégett h ne legyenek az emberek frusztráltak.ezért vagy ember de ezt már elmondtam.
erre is van egy mondás csak kurvára nem jut eszembe:D
na mindegy majd ha beugrik leírom.amúgy meg kurvára elkanyarodtunka főtémától..


18:13
101
Jul
20
Thecain írta:
Én egyáltalán nem bánom, hogy itt vagyunk a civilizációban. Érdekel is engem, hogy körülöttem ki mennyire frusztrált. :D Amíg 70 évet élek 40 helyett, addig szerintem ez teljesen jó. :D

Miért ne lenne szerelem az állatok között? Paul Hauck: Mitől jó a házasság? c. könyve. Azt írja, hogy a szerelemnek az a célja, hogy össze kösse a párokat, hogy gyerek születhessen. Annyi a lényeg, hogy akibe szerelmes vagy, attól jobban kell a gyerek, mert jobbak a tulajdonságai, mint másoknak. 1-3 év után véget ér. Ezért van az, hogy a legtöbb válás a 3. és 4. években történik.

Egyébként volt egy sztorim erről. Kikötöttem egy stégnél a Dunán, ahol két kutya volt. Érdekes módon egyik sem ugatott meg, meg nem reagáltak rám rosszul. Egyszerűen bámulta mind a kettő a Dunát, és szorosan egymáshoz simultak. Aztán 2 méterrel arrébb mentek a bokorhoz és elkezdtek kefélni. :D Na most szerintem egyszerűen romantikáztak. Nézték a folyót, örültek a pillanatnak, aztán nyomták a témát a tovább. :D Szerintem szerelmesek voltak egymásba...
18:28
102
Jul
20
ratatata írta:
aranyos volt ez az állatos sztori.sztem csak szomjasak voltak..és szivük szerint megitták volna az egészet.:))
tudom tudom a szerelem 3 évig tart addig müködnek a hormonok tovább nem de azért láttunk már erre ellenpéldát.
Nem tudom meddig de csak pár évig hat a kémia az igaz.
nem tudom,azt nem nevezném szerelemnek amit irtál.igaz vannak madarak amik egy életre választanak párt maguknak,az pl talán már annak nevezhető.de azt hiszem ehhez több kell..értelem.és nem hiszem h egy tavaszi párzási ösztön annak nevezhető-e..sztem nem.
ebben különbözöl az állattól.de hiába probálok erre rávilágitani azt hiszem:DD
19:12
103
Jul
20
Thecain válaszaratatata írására:
A láttunk már ellenpéldát nem elég arra, hogy számolni lehessen vele. A kivétel erősíti a szabályt. :D A madarak azért választanak egész életre párt, mert ez van beléjük kódolva. Lehetséges, hogy egész életükben szerelmesek. Belénk az van kódolva, hogy maximum 3-4 évente párt cseréljünk.

Szerintem a szerelem nem azért több, mert értelem van mögötte. Egy fialal első szerelméről általában azt hiszi, hogy tökéletes, meg csodalény stb.stb.... Van emögött bármilyen észbeli megfontolás? De ugyanakkor ott van mondás: "a szerelem vak". Egyszerűen a szerelem egy erősebb kötődés, erősebb szükséglet, mint a tavaszi fellángolás. Ennyi... Másik. Már nem tudom melyik könyvben volt: " a szerelem érzése biokémiailag össze van kapcsolva azzal az érzéssel, hogy nem kontrollálod a másikat". Magyarán ezért van, hogy az egyik fél jobban szereti a másikat. Ha teljes a kontrollod, tehát "megvan" a másik, akkor nem érzel iránta nagy vonzalmat, ellenben, ha "nincs meg", minimális a kontrollod, akkor halálosan szerelmes vagy belé. Ezért a reménytelen szerelem a legerősebb, mert semmiféle hatalma nincs az embernek a kapcsolat fölött.

Gloria:

Úgy látom, te meg a megélt évek száma alapján akarsz okosabbnak tűnni, mint bárki más. Elmondom neked, hogy akik könyveket írnak ilyen-olyan témában, azok sokszor 20-30 évet áldoznak az életükből, hogy egy bizonyos témát feltárjanak. Tehát, aki sokat olvas, az mind magába olvasztja azt sok sok évnyi tapasztalatot, amit mások szereztek. Nem mondtam, hogy tévedhetetlen vagyok, viszont jól alá van támasztva az érvrendszerem. Attól, hogy 10 évvel előbb születtél, még nem feltétlenül fogod jobban érteni az életet.

A tudás az, amitől az ember jobban érti az életet, majd a tudás alkalmazása. Egyébként iszonyatosan projektálsz. Attól, hogy te 20 évesen nem kerested az utadat, attól, még lehet, hogy van, aki itt, aki már meg is találta.
20:02
104
Jul
20
Thecain írta:
Korrekt...
20:18
105
Jul
20
V10R1C4 válaszaJuliannaPuente írására:
Ezt a kínai-dolgot eleve nem vágtam, már amikor Magyarország annak idején tele-tele lett kínaiakkal. Mindenfélével: nem csak rendesen dolgozni jöttek, vagy használható cuccokat eladni, hanem rengeteg vackot hoztak, aztán hazaügettek, és jöttek helyettük mások. Máshol ezt korlátozzák, hogy egy például kínai ember csak akkor mehessen be az országba, ha valami értelmeset fog ott csinálni - akár kereskedni is, de nem úgy, ahogy némelyik kínai csinálja. Szóval fura, de valamiért ez nem változik.
20:49
106
Jul
20
V10R1C4 válaszaThecain írására:
A szerelemről, ami vak: részben azért "vak", mert erősebb, minthogy minden szegét-likát meg tudjuk magyarázni. Részben meg azért, mert sokan összetévesztik más, valóban "vak" dolgokkal: a másikba való kapaszkodással, befolyásolhatósággal - ami gáz, mert ezek nem azok, ami a szerelem. Annak igazán nincs meghatározása, csak van és kész, nem is egyféle, és nem is meghatározott ideig tart mindenkinél. Sőt, az sem bombabiztos, hogy beleszokik, és akor vége is - bár erre nem árt figyelni:-)
20:54
107
Jul
20
Adriana válaszaThecain írására:
Végigolvastam a hozzászólásaidat, az elején volt egy-két bántó, de azokra nem reagáltam volna úgysem. Összességében: hogy a magyar nők, olasz nők, akármilyen nemzetiségűek szebbek -e, ezt soha nem lehet eldönteni, mert az ízlésen nem lehet vitatkozni. Viszont szerintem tévedés, hogy a nők a férfiaknak akarnak tetszeni! A nők egymással versengenek, és az a nyerő, amelyik elégedett magával. Mert úgy érzi, most éppen szebb a többinél. Így (nem utolsó sorban) a férfiak felfigyelnek rá.
Más: a magyar lányok kevésbé kaphatóak az egyéjszakás kalandokra? Ez baj? Úgy gondolom, hogy a nők értékelésre vágynak. De a könnyen kapható lányokat nem értékeli senki pár óránál több ideig. Azt viszont nem tudom, hogy ez a tulajdonság nemzetiségfüggő -e.
21:03
108
Jul
20
haibane írta:
a vége felé már csak a sztereotípiák maradtak, de azért így is jó volt. :) Az angoloknál egy évig voltam, és igenis voltak helyes pasik, akik nem voltak ridegek, a csajoknak meg a stílusa fogott meg (mondjuk ez sem mostanában volt, ki tudja, mi történt azóta a szigeteken...), az angol kaja ugyan felejthető volt, de a gyarmatokról átvett ételek isteinek voltak, ráadásul minden náció minden fűszerét lehetett kapni! Az emberek meg tényleg távolságtartóbbak, mint itthon, de ez inkább abban nyilvánul meg, hogy hagynak élni, és nem ütik bele az orrukat az életedbe, ha nem akarod.
Franciákról az évek során sokat javult a véleményem, 8 éve még lenéztek, ha franciául beszéltem és nem helyesen, tavaly ellenben már azt tapasztaltam, hogy örülnek, ha megpróbálok velük a saját nyelvükön kommunikálni :) a csigaevést nem tapasztaltam, viszont osztrigát előszeretettel fogyasztanak (akár csak kicsit is) különleges alkalmakkor... brrrr...
Amerikaiakkal dolgoztam évekig, és háááát... igen...minden igaz, az is ami nem :) nem az észbeli képességeikkel van baj, hanem avval, hogy ellustultak. A lehetőségük meglenne, hogy tanuljanak amennyit csak akarnak, és olyan tudásra tegyenek szert, amilyenről itthon sokan csak álmodnak (na jó, igazából ott nincs ingyen az oktatás, tehát ez egy kicsit sántít), de ugye a fene nagy szabadságban mindenki azt tanul, amit akar, és olyan szinten, ahogy szeretné, ami részben jó, részben nem (ez egy külön cikk lehetne). Így aki mondjuk pszichiáter akar lenni, az úgy gondolja már gimiben is, hogy minek neki a földrajz vagy a matek? Viszont szövegértésben messze felülmúlnak minket (statisztika szerint) az angolszász rendszerben tanulók, míg mi neveljük a funkcionális analfabéták újabb és újabb generációit.
A magyarokról tényleg mindenki azt gondolja, hogy vendégszeretők, ami olyan szempontból igaz, hogy nem kell hetekkel előre bejelentkezned, ha át akarsz ugrani egy barátodhoz, sőt, vacsorára is ott maradhatsz gond nélkül, mert hát erre (is) valók a barátok, sőt, hozhatod pár barátodat is :) míg pl Amerikában nem divat barátokhoz átjárni, főleg nem náluk enni (bár lehet, hogy ez inkább a nagyvárosokra jellemző) - viszont ha mégis meghívnak, akkor tiéd a mosogatás! A magyar nők pedig külföldi férfiak szerint tényleg gyönyörűek (ez ugye szubjektív, nem érdemes vitatkozni ezen), az összes külföldi, akinek magyar barátnője van itt, azt mondja, hogy a szex a magyar nőkkel mennyei, viszont azt is gondolják, hogy a magyar nők kiszámíthatatlanok, számítók és kicsit őrültek.
most csak ennyi :)
21:05
109
Jul
20
V10R1C4 válaszaCacika írására:
Ehhez a nekitámadás-dologhoz annyit, hogy megfigyeltem, hogy aki érdemi vitába is kezdett Thecainnel, az azt reklamálta, hogy csak playmate-ekre és ronda banyákra osztja a világot. Ez sajna igaz. És vitatható, mert aki járt már utcán, sejti, hogy ez nem ennyire egyszerű.
Viszont továbbgondolni, hogy "akkor Thecain biztos egy kis pöcs" - butaság, öv alatti ütés, nagyon elviszi a párbeszédet monológcserébe és érzelmi töltetű hajigálózásba. Nem biztos, hogy az, az viszont biztos, hogy hajlamos az egyszerűbb elméletet elfogadni és egy-két elv köré rendezni a világot (pl ha híres pszichológust inkább férfit ismer, akkor a nők max középszerű pszichológusok lehetnek; tömegben, kontrollcsoportban, kutatásban gondolkozik, ezt helyezi rá a látott világra, ahelyett, hogy a kettőt oda-vissza hatásában értelmezné. Holott a kutatások eredményei mindig az átlagot tükrözik, tehát nem pontosak).
21:05
110
Jul
20
V10R1C4 írta:
"A nők egymással versengenek, és az a nyerő, amelyik elégedett magával. Mert úgy érzi, most éppen szebb a többinél. Így (nem utolsó sorban) a férfiak felfigyelnek rá." - még ez a legpontosabb. Köszi, ezt nem tudtam összerakni, pedig ez a teljesen külső vezérlésre tett hangsúly engem is zavart.
21:07
111
Jul
20
V10R1C4 válaszaThecain írására:
NA, azért azt az egyet Te se gondolod komolyan, hogy ebből a három könyvből egy életre megokosodtál? Akkor is, ha van tudományos alapja a dolognak, és persze, hogy nem egy éteri lény az ember, hanem egy élőlény - viszont befigyel a kutatások általános => nem egyetemes volta. Ezek az ösztönös dolgok egy részét, (vázát, egy nézőpontját, egyik vezérlőjét) képezik az emberéletnek, de nem kell örökérvényűnek venni őket.
21:15
112
Jul
20
csiliscsoki válaszaThecain írására:
Nos néhány ponton igazad, sőt megnyugtatlak a szerzőpárostól is olvastam már könyvet, nem is egyet. És tényleg jól irnak, - a testbeszédes könyvből rengeteget tanultam, és munkámban sok okosságot is alkalmazok - sok érdekes tényt, megállapítást leírnak, amelyeket azonban egy reprezentatív felmérés alapján szűrnek le!
Tehát hiába tudományos a könyv attól még nem lesz a bibliám, mint ahogy neked sem kéne hogy az legyen. Gondolom a barbara neked is feltűnt hogy női név és remélem nem gondolod hogy ő csak a titkárnő volt aki begépelte a dolgokat! Bár szerintem az általa írt dolgokat inkább átlapoztad mert mint mondtad nő még nem mondott neked hűha dolgokat.

Egyébként meg mind szép és jó ahogy leírtad, meg ahogy minket nőket skatulyázol viszont magadat melyik skatulyába dugod? mert hogy nem alfa hím vagy, az is biztos mert akkor nem állnál ne férfi és női kapcsolatok analizálásánál mert nem lenne erre szükséged elvégre a nők szanaszéjjel izzadják magukat előtted hogy megtermékenyítsd őket és mint elfoglalt és népszerű hím időd és energiád sem lehet a komoly munkára, ugyanakkor magad is bevallottad béta sem vagy mert hosszú távú kapcsolatod még nem nagyon volt. Érzéseim alapján - mert nő vagyok és nem esz a penész ezért a tényért - kissé elkeseredett magányos filozófus lehetsz akinek valami miatt nincs sikere a nők terén ezért elméleti síkon keresi a megoldást a problémájára.
Szóval mint értelmes - többen is mondták, ajánlásokkal :D - emellett igencsak érzelmes, a visszajelzések alapján csinosnak ítélt nő mondom neked, szedd rendbe magad, tedd el a csajozással foglalkozó hamis bibliákat, meg a magazinjaidat és szaladj ki a nyárba ismerkedni a valódi nőkkel! És ne a strandon a plázába és a dizsibe tedd, hanem menj más helyekre! Használd a fantáziádat!
És fogadj meg egy másik tanácsot is: könyvekből nem tudsz sem párkapcsolatot, sem életet tanulni! Ahhoz tapasztalat kell! És nem másé, - pláne nem úgy hogy még arra is hivatkozol - hanem a sajátod!!! Jók a könyvek de nem szolgáltatnak teljes társaságot! Menjél és élj egy kicsit! Szerezz nőt, legyen kapcsolatod élj benne pár évet majd gyere vissza és oszd meg velünk az TE okosságodat! :D
21:20
113
Jul
20
haibane válaszaThecain írására:
Thecain:
ha már a sztereotípiáknál tartunk: lebuktál!! amerikai vagy! ez a kedvenc mondatuk: I've read it in a book :) és ez mindent visz, ez mindenre elég jó érv :)

többek között pont attól érdekes a világ, hogy a nők és a férfiak teljesen mások, és hiába próbálják megérteni egymást, nem fogják, mert a nők az érzelmükkel értenek, a férfiak az értelmükkel (ahogy te is írtad) - mennyivel unalmasabb lenne az életünk, ha ez nem így lenne! tényleg izgalmas dolog ez, mert így egy párkapcsolatban ugyanazokat a helyzeteket, beszélgetéseket, filmeket, könyveket, érzelmi és intellektuális kihívásokat teljesen máshogy éli meg mindkét fél. viszont ha ezt képesek mindketten valahogy kommunikálni a másik felé, akkor igazán csodálatos dolgokat tanulhatnak egymástól.
21:21
114
Jul
20
csiliscsoki válaszacsiliscsoki írására:
jujj a ragjaim! bocsánat! tudom hogy ban ben..... előbb küldöm és csak azután olvasom! :(
21:26
115
Jul
20
haibane írta:
ja ezt volt az a mondat:
"Azért van nekem igazam, és nem nektek, hiába vagytok többen, mert én nem az ujjamból szoptam ezeket a dolgokat, hanem KÖNYVBŐL...:D"
engem meggyőzött ;)
21:26
116
Jul
20
acsiszar írta:
pfff.. folynak a könnyeim a röhögéstől... még mindig... Nagyon jó volt a cikk köszönöm....
Volt egy görög pasim.. az igaz hogy Mammával megy darab báránnyal mindent meg lehet oldani. :))
Japánokkal dolgoztam együtt 6 évig.. (na itt buktam ki... a bemutatás abszolút valószerű, még bírnék hozzá mesélni de majd máskor.) a bugyi-autómata nem vicc... Kis perverz dögök.. heheeeeee
Kubaiakról nem tudtok valamit? hehe
xx
23:11
117
Jul
21
Thecain válaszaV10R1C4 írására:
V10R1C4: Nem is tudom, hol kezdjem azért vak, mert nem ész érveken alapul. Erre utal a mondás, és valóban...A vonzalom nem választás kérdése. Én erre utaltam. Egyébként szerintem igenis része a ragaszkodás, és a befolyásolhatóság. Az a legnagyobb problémátok, hogy olyan szerelemre vágytok, amiben nem vagytok kiszolgáltatottak. Márpedig ez lehetetlen, épp amiatt, mert biokémiailag a kiszolgáltatottsággal van összefüggésben a szerelem érzése, mint ahogy korábban említettem.

A férfipszichológusokról annyit, hogy híres pszichológusból szinte csak férfit hallottam. Szégyen, de gőzöm nincs ki az a dr. Kopp Mária, ellenben Freud, Allport, Adler, Jung, Berne...ezek mind férfiak voltak, azthiszem ők a leghíresebbek.

"A nők egymással versengenek, és az a nyerő, amelyik elégedett magával. Mert úgy érzi, most éppen szebb a többinél. Így (nem utolsó sorban) a férfiak felfigyelnek rá." Na most elsősorban sose a versengéstől lesz valaki kiegyensúlyozott, de ez már megint más téma. Attól, hogy mindenkit legyőztél, még nem leszel összhangban önmagaddal. De nem is ezt keresik a férfiak a nőkben....na mind1...hosszú. Elég annyi hozzá, hogyha nem mész emberek közé, akkor nem foglalkozol magaddal annyit, egész nap elvagy akár szakadtan, mert nem érdekel. De amikor rádnyit egy férfi, akkor rögtön összekapod magad.

Adriana: Elismerem, hogy ízlésen nem lehet vitatkozni. Úgy látszik nekem ilyen van, míg mások nagyon is elégedettek a magyar helyzettel. Az egyéjszakás kalandokról azt gondolom, hogy most, hogy már a szexuális forradalom után vagyunk, és létezik olyan, hogy óvszer, nyugodtan lehetne mindkét fél megelégedettségére szexuális aktusokat folytatni. Volt egy összehasonlítás múltkor a neten a nemzetek szexuális szokásairól és Magyarország elég rosszul szerepelt. Azthiszem ez mégiscsak jelent valamit...

Csiliscsoki: :D Mint csinos nő, mert többen mondták? :D Najó nem kötözködök. :D Tudod, ha az ember nem tanul más tapasztalataiból. Akkor arra azt mondják, hogy ősember. :D Lehet, hogy ez neked követendő, de ha az ember nem akar könyvet elolvasni, meg mások tapasztalatait felhasználni, akkor beleüti a fejét a falba. Épp az előbb mondtad, hogy sokat segített a munkádban a Testbeszéd c. könyv. Nem lett a bibliád, de rengeteget segített. Nos, nem igazán látom, hogy a gyakorlat ellenkezne a könyvben leírtakkal. Az a helyzet, hogy ezek az emberek rengeteget foglalkoztak ezzel a témával, nemcsak átnéztek néhány statisztikát. Miért ne lehetne megbízni bennük? Hogy lehetnék én okosabb a saját kútfejemből, mint az az ember, aki 20 évet erre áldozott az életéből? Ti valójában erre hajaztok. Sokkal jobban tudjátok ezt a témát, merthogy ti vagytok ti. :D Csakhogy ez nem így van.

Tulajdonképpen, csak annyit kéne belátni, hogy "igen, élek a vakvilágba, nem vagyok tisztában azzal, hogy mi folyik körülöttem". Ennyit kéne belátnotok, és sokkal erősebbé tenne. Mert, ha valamilyen gyengeségedet belátod, akkor már nem kell ellene kűzdeni, és megerősít. Ez persze megintcsak túlságosan is férfias, és ésszerű... :D
00:03
118
Jul
21
Cacika írta:
Gondolatokat tiszteljük,érzésekkel nem vitatkozunk!!!
Szerintem nem kellene itt okosságokat osztogatni senkinek sem,mert ez az oldal nem arról szól,hogy meggyőzzük a másikat arról,hogy a mi véleményünk a fasza.
Egyébként most a kommentek vége felé igencsak voltak olyanok( Gloria,Adriana,Csiliscsoki),amiken én is elgondolkodtam,mert olyan szemszögből még nem foglalkoztam a témával!Thx:)

00:14
119
Jul
21
Cacika válaszahaibane írására:
Ez a mondat tényleg odabaszott!:D:D:D
00:17
120
Jul
21
Cacika írta:
Amúgy nagyon tetszik,hogy itt mindenki pszichológia,szociológia,stb...szakot végzett,kurva jó!:D:D
Sokan vagyunk már a szakmában gyerekek!:D:D Ha legközelebb felmerül egy probléma a kliensemmel,majd ide írok,nem hívok össze team-et!:D
00:21
121
Jul
21
Thecain írta:
Tudtad, hogyha beidegesedsz egy egy cikkemen, akkor magadnak ártasz nem nekem? :D Csak hajrá! :D
00:36
122
Jul
21
Thecain írta:
Porig akarsz alázni? Csak rajta! :D Ne kímélj!
01:53
123
Jul
21
MNG írta:
De jól néz ki a jobb szélső srác az első képen... :D
07:21
124
Jul
21
MNG írta:
csak kár, h fecskében van...
07:22
125
Jul
21
MNG válaszaThecain írására:
Elolvastam a kommenteket, és sztem Te elég csúnyán általánosítasz... Amúgy én azt hallottam, h a magyar lányokat szebbnek mondják másoknál.
Sztem aki azt állítja, hogy a külső lényegtelen, csak a belső számít, hülyeséget mond, de ez fordítva is igaz... Vagy Te el tudsz viselni egy "barbie-lányt" hosszútávon"? Illetve nem is kell hosszútávon, de mondjuk be tudsz vele ülni akárhova és végig tudod hallgatni, ahogy a szoliról és a műkörméről beszél??

A könyvek biztos tanulságosak, de lehet, h nagyon egy oldalról közelítik meg a témát. Ha lesz időm, beleolvasok, mert érdekesnek tűnnek.

Az élet értelme meg sztem annyi, h elsősorban önmagad találd meg, utána meg a párodat, aki kivülről, belülről tetszik, és le tudod élni vele az életed...
09:24
126
Jul
21
ismeretlen válaszabettiepage írására:
Jártál már Te Izraelben, mert ha igen biztos, hogy nem abban az országban voltál, amiben én.
Mindenhol kedvesek voltak velem. Pl bementem egy boltba, nem mindennek tudtam héberül a nevét, a néni behívott a pult mögé és megmutogathattam mit kérek, és megtanította mindennek a nevét, mert ő nem beszélt angolul. Nem az volt a reakció, mint sok országban, hogy ha nem érti mit akarsz le vagy sz*rva. Igaz, hogy sokat beszélnek és hangosak az emberek, de ez a tőlünk dél keletibb mentalitásból származik. Miért kéne mindenkinek úgy gondolkodnia, viselkednie, mint itt Magyarországon?
09:28
127
Jul
21
martakisasszony1 válaszaThecain írására:
kedves Thecain,
nem olvastam végig idő hiányában minden hozzászólásod, de érdekesnek tartom, amiket írsz. Eléggé ellentmondásba keveredsz önmagaddal, azt hiszem. Pl. ha szerinted az itt fórumozók nagy része (feltételezésed szerint) nem üti meg a magadnak megjelölt mrécét, akkor miért 'ereszkedsz ' le odáig, hogy belemenj meddő vitákba? A másik: elég szomorúnak tartom, hogy ráadásul még hangsúlyod is, hogy nagy tudásod 'szakirányú' könyvekből szerezted a férfi-női principiumokkal és viszonyokkal kapcsolatban. Ezek szerint ezt lexikonból kell(ene) tanulni? Ne haragudj, de megmosolyogtató. Én nem előítéletek alapján osztályozlak téged (veled ellentétben), csak az olvasott hozzászólásaidból indulok ki. Tudod, én is lány vagyok, és tudom, hová kell tenni az eszem, és helyén van a szívem. Azt hiszed, majd az ideális nő, előugrik egy bokorból, nyakadba mászik és majd elrebegi, hogy csak arra vágyik, hogy pörköltet főzhessen neked két plasztika között? Nem ítélem el azokat a nőket, akik operáltatják magukat, de sajna ez is a fogyasztói társadalom része lett: 'gyorsan csináltasd meg egy testrészed és már nincs is semmi gond...' pedig lehet, hogy csak egy jó pszichológusra lenne szükségük, vagy egy olyan pasira, aki szemükben meglátja a NŐT az optikai tunningon túl (vagy helyett..) Nem vagyok( szerintem ) egy bombázó, de hidd el, pár pasit már földre fektettem beszélgetéssel, akik iszonyat intellektuálisnak gondolták magukat, és közben össze-vissza hablatyoltak, mert nem nézték ki belőlem az értelmes beszégletést (ami nem áll meg mondatok helyes megfogalmazásánál). Talán nem szórakozóhelyeken kellene ismerkedni, oda nyilván senki sem filozofálni jár. Őszintén azt kívánom, sikerüljön találni egy olcsan nőt, akivel lehet beszélgetni, a szó legszorosabb értelmében. Sok sikert:)
09:36
128
Jul
21
MNG válaszaMNG írására:
Pontosítok, a kérdésed az volt, hogy mi a célja mi a célja az életnek... Nekem ez a válaszom (bár gyakran feltettem én is magamnak... :D )
09:37
129
Jul
21
kismalac írta:
én 11 éve élek hollandiában a véleményem az igazi hollandokrol: nagyon sporolnak, minden tul drága. képesek az összes éttermet végig járni csakhogy a legolcsobbat megtalálják. aztán meg panaszkodnak, hogy rossz a kiszolgálás, sz*r a kaja. imádnak campingelni de még a burgonyát is otthonrol viszik hogy ne kelljen megvenni. ha elhiv egy holland pasi randira nagyon valoszinü, hogy elvárja hogy fizesd a számla felét. utálják a külföldieket pedig az ország 60-70% -a nem holland származásu, viszont nagyon szeretnik az angol tudásukat mutogatni. sok kis faluban élnek és szinte minden falunak saját tájszolása van. 50 km-el arrébb már nem nagyon értik egymást. holland csajok legtöbbje vagy slampos, kövér és nagyon buta vagy gyönyörü, magas, és sovány . a kettö közt nincs semmi. a pasikkal szintén ez a helyzet vagy nagyon "parasztok" vagy nagyon jo pasik. imádják a focit de mindig azt hiszik hogy most nyernek. sok sört isznak még a csajok is.de viszont tévhit hogy itt mindenki állandoan füvet sziv meg gombát eszik, azt inkább a turisták csinálják meg az amszerdamiak.
09:43
130
Jul
21
majtika32 válaszaThecain írására:
Igen lehet, h igazad van csak mi egyes dolgokat máshogy fogalmaznánk, pl a nők több dologra is tudnak figyelni....
Egyébként ezek a könyvek is másoknak a véleményei, majd én is írok már egy ilyen könyvet, hát ha az én véleményemet is idézgeted :D
09:52
131
Jul
21
Kimberly írta:
Ez a cikk haláli :D És külön köszi az olasz képért!
10:33
132
Jul
21
csiliscsoki írta:
"Tudod, ha az ember nem tanul más tapasztalataiból. Akkor arra azt mondják, hogy ősember. " Kérnék szépen könyvcímet írót, hiszen minden mást a "tanulmányaiddal" támasztasz alá. Nem azt mondtam hogy ne tanulj más tapasztalataiból de ha neked nincs egy se akkor az viszont elég egyoldalú. Így van ez a szerelemmel és a szexualitással is. Hiába mondja nekem a helyi 60 éves don juan hogy neki 40 év tapasztalata van és a szex fantasztikus ha én nem próbálom ki soha, akkor örökre csak egy tézis marad. Én magam meg csak egy nagyszájú keljfeljancsi maradok mert semmivel nem tudom bizonyítani a mondandómat csak juan bácsi 40 éves tapasztalatával.
Ezért mondtam: menj és élj egy kicsit! Felejtsd el a könyveket, szerezz tapasztalatot és utána vesd össze az olvasottakkal. Más színben fog tündökölni a tudomány.
Ja és tanulj meg vitatkozni: meghallgatni más érveit, nem kiröhögni, lehurrogni, és nagyképűen elsöpörni.
Másfelől nehogy azt hidd már hogy az összes hímnemű tudós egyedül kaparta ki a gesztenyét? Hát a háta mögött álló team?
Ráadásul valamit nem vettél bele az hímemű agytrösztök melletti érvekbe: az évszámokat. Mindegyik a század első felének kiemelkedő tudósa. Hát kérdem én hol volt lehetősége egy nőnek 1920-ban pszichológiát tanulni? Az igaz hogy ezek nagy nevek de mind őskövület. Nézzél szét a jelenlegi felhozatalban...... meg fogsz döbbenni! :D Nem kell leírni a nőket csak azért mert máshogy gondolkodunk, más szempontok alapján vizsgálódunk. Tehát nyisd ki szépen a szemed, és ne ítéld el a nőket csak azért mert nem úgy gondolkodnak mint te.
11:01
133
Jul
21
Megara írta:
Kiscicám, légyszi indíts egy topikot, hogy "miért utálom a nőket" vagy hasonló és ne cseszd szét a többi/ezt a topikot. KÖSZI
11:06
134
Jul
21
revancha írta:
Sziasztok!

Elodolkoztatok már azon, mit keres egy hímsoviniszta (Thecian) egy inkább nőknek szóló honlapn? És miért nem a cikk áktal feldobott témához szól hozzá???? :)

Amúgy nagyon tetszett a cikk, főleg a kínaiakon nevettem nagyon jót:) Igen nemzetközi környezetben dolgozom, és azt látom, hogy igenis vannak nemzetekhez kapcsolódó sztereotípiák, amikről még baromi sokat tudnánk beszélni.

Mostanság voltam Párizsban, és sajnos nem csak a túrista útvonalakból kieső részeken nincsenek agnol nyelvű étlapok. Volt, ahol magánál a látványosságnál nem írtak ki semmit angolul, Versailles-ben pedig a pincér a kastély bejárotától kb 150 méterre, bár értette, hogy mit beszélek hozzá, nem volt hajlandó angolul válaszolni. És a francia vendégeket hamarabb szolgálta ki. Nem sok franciát ismerek közelről, és bár aranyosak, és hajlandók angolul beszélni, van abban valami, hogy büdösek, de már nemzetek ennél sokkal rosszabbak...

Bár az olaszoknak tényleg nagyon fontos a család, még nem láttam olyan magyar nőt, aki hosszú távon le tudta volna nyelni az olasz pasija folyamatos flörtöléseit, félrelépéseit. A legjellemzőbb az, amit egy olasz pasi mondott nekem, miután fél órát udvarolt: tudom, hogy a feleségem még mindig szeret, mert nagyon féltékeny, amikor idegen hajszálakat talál a párnáján...

A japánok tényleg valahogy haladnak előre, de annyira unatkozni még embert nem láttam, mint japánt munkában:)

Az angolok tényleg kimértek, de ez elmondható a németekről is. Bár mindkét társaságnál megtapasztaltam az ellenkezőt is.

A "feka csajoknál" a "big fat mama"-kat bírom nagyon. Ez vagyok, akinek nem tetszik, ne nézzen rám:) Ez az egészséges hozzáállás!!!
11:06
135
Jul
21
angim írta:
édesdrágaegyetlenvirágszálam!:)

nem az eszeddel van a baj, hanem azzal a lenéző stílussal, amit mutatsz. az tény, hogy igen vannak olyan csajok, akiket mutogatni kellene (lehet, kicsit magam ellen beszélek, mert korábban más cikknél felment a pumpa, és azokat is pártoltam, akik nem érdemlik meg, de ezt most hagyjuk). tudom, hogy csak őszinte vagy, és csak kimondod, amit sokan kimondanák, ha lenne merszük hozzá. mert mindenki lenézi a másikat, és nem alapból, mert vannak olyan apró gyakorlati helyzetek, mikor az ember különbnek érzi magát a másiknál, és szereti a másikat hülyének nézni, de ez sokszor nem látható. az is tény, hogy szerintem kicsit nagyobb az egod is. azt látom, hogy nem vagy egy buta ember, de akkor miért provokálod itt a népet, és hangsúlyozod, hogy a nők mennyire alacsonyabbrendűek? miért vitatkozol másokkal?...mert ha valóban nem találsz senkit, akivel vitatkozhatnál, akkor minek múlatod itt az időt, és írsz hosszú sorokat, hogy ki mennyire műveletlen, és hülye?....ezt valóban nem értem. ha ez így volna, nem volnál itt. vagy csak azt akarod mindenáron, hogy valaki megerősítse az igazad, vagy mi?....igen, láttam, olvastam, hogy találtál egykét vitapartnert, de miért állsz szóba olyanokkal, akiket nem tudsz meggyőzni?...miért akarod nekik bebizonyítani, hogy ők mennyire hülyék, "agyatlanok" veled szemben?...azért lásd be, hogy egyes mondatod igenis sértő és bántó volt. nem hinném, hogy a te feladatod lenne eldönteni, hogy a nőnek mi a szerepe, és nem tehet másképpen, mert úgysincs esze hozzá, de magadnak elnézed, ha más csajokkal is dugni akarsz , miközben együtt vagy valakivel. itt nevetséges és átlátszó az ösztönökre hagyatkozni, mivel nem állatok vagyunk. (így a legkönnyebb kibújni a felelősségek alól) az is tény, hogy a nők és férfiak baszottul különböznek egymástól. a nők valóban többnyire érzésekkel reagálnak a dolgokra, de már ott tartunk a világban, hogy ez csökkenjen, és igenis vannak olyan nők, akik a munkájuk során nem érzéseikből döntenek. (ha már itt tartunk: az nem érzelmi döntés, mikor egy pasit lealáznak érzelmileg netán jogosan, sértett hiúságból állnak bosszút?....az nem "gyerekes"?) a pasik viszont szeretnek visszaélni azzal, hogy ha a nő kiakad valamin jogosan, akkor az csak hiszti, és biztosan menstruál, mert nem ért egyet a férfi véleményével, és így lehet elkönyvelni a hülyeséget.

te viszont, barátom, addig provokálsz szándékosan, amíg az igazad nem kerül felszínre, csakhogy te mondhasd, hogy "ismét igazam volt, ti csajok nem viselkedtek másképpen, nem tudtok meglepetést okozni!"

ha meg, kedvesem, nem tetszenek a magyar csajok, el lehet ballagni az imádott külföldiekhez...ennyiiiiiiiiiiiiiii! azokhoz a műcsajokhoz, akik megfelelnek a féfiasságodnak, amíg be nem töltik a 30-at. egyébként hány éves vagy, te tapasztalt, görög (fél)isten?...:)


(nem olvastam vissza a kommentemet, de ha túl össze-vissza írtam volna, akkor sorry, még álmos vagyok kicsit....)
12:18
136
Jul
21
tein válaszaAnouchka írására:
szerintem ausztrálokat számoltál. :) londonban nem nagyon lehet tudni, ki honnan, hogyan, miért, és saját tapasztalatom alapján aki kellemes brit akcentussal bír, és szép, magas, az ausztrál.

mondjuk én az angol pasikban azt bírom, hogy olyan jó kis kákabelűek. de azért általában csúnyák.
12:32
137
Jul
21
angim írta:
ja, és nem tudom miért kellett megint elkanyarodni a témától?....cseréljetek msn/e-mailcímet, és vitatkozzatok ott.....bár az is igaz, így hogy el lehet gondolkozni más emberke világnézetéről....

a témához kapcs.:

írtó jót nevettem én is:))))))) de miért hülyéskedtétek el a felénél?...a kínaiak voltak a legjobbak:)))))))))

a japánokról inkább nem szólnék semmit...:S

de az döbbenetes, hogy a magyarokról így gondolkoznak...:S:( hogy meg kell magyarázni, hogy mi az hogy banán, és hogy kell azt enni....no, meg a színes tv....hát behalok:))))) ennyire primitívnak hisznek minket?:))))))))))) úgy láccik, igen:((((((

no, meg az amcsik!! jujjjjj:@@ én szeretnék egyszer egy évet ott tölteni, csakhogy megismerkedhessek a kultúrájukkal, az ottani élettel....de hogy ennyire azt hiszik magukról, hogy ők a világ közepe...........eléggé dühítő, hogy semmit nem tudnak európáról, bezzeg a magyaroknak kötelező érettségi tétel amerika történelme...na, kösz szépen. nekünk tudnunk kell minimum angolul, nekik persze nem kell magyarul pofázniuk...még akkor se, ha idejönnek dolgozni. oké, az tény, hogy a magyar a világ asszem 2. vagy 3. legnehezebb nyelve....de basszus, hogy van ez, hogy ha mi megyünk hozzájuk, nekünk kell alkalmazkodni, ha ők jönnek, akkoris...

a skandináv csajokat mind ingridnek hívjákXDDDDDDDDD na, ez a másik, amin halálra röhögtem magam:DDDDDDDDDDDDD

fekák: nos.....bármennyire hihetetlen mások számára, sokszor felteszem magamnak a kérdést, hogy miért nem feketének születtem?....annyira gyönyörűek, egyediek....na, és a hangjuk!! wááááá:)))) csodálatosak. olyan van bennük, amit az összes hipóbőrű csak irigyelhet. bennük van alázat, van stílusuk. nem is tudok még mit hozzászólni. nagyon sokat köszönhetünk nekik (zene, kultúra) és tudjátok mit irigylek még? a fogaikat:))))))))) miért van az, hogy nekik olyan szép, fehér szabályos fogsoruk van?:((( :)) én meg itt kínlódok a sárgás, rizsa fogaimmal, és hiába sikálom őket..:P najóóóó, csontszínűek, egy kis jóindulattal ;))))

a többiekről nem akarok még nyilatkozni, mert előbb látni, tapasztani akarom azt az országot. ha sikerült, majd beszámolok:))))
12:48
138
Jul
21
angim írta:
hű, de hosszúra sikerült a kommentem:DDDDDDDDD ezer bocsi érte:))))

martakisasszony1:
"Azt hiszed, majd az ideális nő, előugrik egy bokorból, nyakadba mászik és majd elrebegi, hogy csak arra vágyik, hogy pörköltet főzhessen neked két plasztika között?" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez kész:DDDDDDDDDDDDD
a lakótársam nem tudta, min vihogok annyira:DDDDD
13:09
139
Jul
21
kittygirl88 válaszaangim írására:
jaj a jenkik....ne akard megismerni őket:S én 1 éve kint voltam new yorkban apukámmal...azt a lekezelő bunkó stilust senkinek se kivánom.mikor megkérdezték h honnan jöttünk,mondtuk hogy hungary,de ők mindig visszakérdeztek hogy hungry??? hungry=éhes...aha éhesországból jöttünk:D
de az tetszett a legjobban mikor megkérdezték hogy hol van ez az ország?Észak-Afrikában? azt hittem ledöglök a székről a megdöbbenéstől....
13:32
140
Jul
21
MaryKing válaszaThecain írására:
Szerintem k*rogass egy guminőt! Azzal nem kell beszélgetned és még az elvárásaidnak is tökéletesen megfelel!
13:32
141
Jul
21
tein válaszaThecain írására:
stella ting-toomey, leslie baxter, barbara montgomery, cheris kramarae, sandra harding, julia t. wood, deborah tannen, simone weil, simone de beauvoir, bagdi emőke. csak egy pár a női gondolkodók köréből. és biztos vagyok benne, hogy vagyunk még egy páran, max nem publikálunk ész nélkül. attól, hogy tudod pár tudós férfi nevét (akik valóban nagyot alkottak), még nem kéne elfelejtkezned arról, hogy van, amit még te sem olvastál.

amúgy meg, én kivárom azt a kommentedet, mondjuk pár év múlva, amiben arról fogsz majd áradozni, hogy megtaláltad életed párját, aki szeret, törődik veled, gondoskodik rólad, odafigyel rád, beszélget okosan, szexel jól. (ha nem nőt, majd találsz egy agyilag kompetens férfit.)

addig meg csak egy apró jótanács: az marha jó, hogy sokat olvasol, de néha nem árt meg egy önálló gondolat sem, amit alkalomadtán a kisujjacskádból szoptál ki.

szeretettel,

t
13:34
142
Jul
21
Ninasimon írta:
ez hihetetlen jó volt!!!:)
GRATULA!
14:31
143
Jul
21
gube írta:
Engem egyetlen külföldi kultúra-sokk ért: Angliában nem ismerték a kézilabdát. De még nem is hallottak róla. Pedig azért nem annyira rétegsport, vagy igen????
14:43
144
Jul
21
gube írta:
Engem egyetlen külföldi kultúra-sokk ért: Angliában nem ismerték a kézilabdát. De még nem is hallottak róla. Pedig azért nem annyira rétegsport, vagy igen????
14:43
145
Jul
21
angim válaszakittygirl88 írására:
na, igen....ez a típikus szóvicc, amit nem tudunk magunkról levakarni:P én rögtön azt válaszoltam volna, hogy európából jöttem. bár...úgyis meg kellett volna mondanom, hogy melyik ország, úgyhogy csak az időt húztam volna a szóviccel:)))))

hogy bunkók? azt nem tudom...neked tuti több a tapasztalatod. bár én is ismerek amerikaiakat, és ők rendesek. persze őket már tízenvalahány éve ismerem, itt élnek mo.-n. állítólag úgy mint itthon, az usa-ban is mások az emberek az ország egyik felében, mint a másikban. tehát az usabeliek sem lehetnek mind egyformán bunkók:))) habár ezt te pont kifogtad:((
15:18
146
Jul
21
angim írta:
éhesországból jöttem, ami afrika északi részén található. mesterségem címere: nyílvesszős barbár paraszt, aki nem ismeri a banánt és a színestévét:))))))))))
15:21
147
Jul
21
V10R1C4 válaszaThecain írására:
"azért vak, mert nem ész érveken alapul" - ez így van. Az más kérdés, hogy az előállt helyzeteket valaki tudja-e kezelni, vagy sem. Mert ha nem, akkor már nem a szerelem vakságáról, hanem az alanyok tehetetlenkedéséről beszélünk. És akkor kerül elő az a rész, hogy olyan emberek kerülnek össze, akik alapértelmezetten kb öt percig bírnák egymás képét, de mivel ők hajde szerelmesek, és nem tudnak mit kezdeni eme nagy érzelemmel, ezért aztán úgy mászkálnak, mint a bodobácsok:-). Bár más közük nincs is egymáshoz, mint ez az egyre illuzórikusabbá váló valami.
"Szégyen, de gőzöm nincs ki az a dr. Kopp Mária, ellenben Freud, Allport, Adler, Jung, Berne...ezek mind férfiak voltak, azthiszem ők a leghíresebbek." - oké. Egyszer már beleszaladtam egy ilyen érvelésbe, hogy a pasik keratívabbak, mint a nők, mert lám, a történelem során sokkal több pasiról lehetett hallani, mint nőről. Namármost, amíg a kreatív, alkotó csodaférfiak gyártották a maradandót, addig az asszonyok nagyrésze azzal volt elfoglalva, hogy azért a háztartás, meg hasonló prózai dolgok se rogyjanak össze. Amelyiküknek meg volt ideje alkotni, mert gazdag volt, az is a) megmaradt a hímzőkörös szellemiségen belül b) nem maradt meg a hímzőkörös szellemiségen belül, de hülyének/boszorkánynak/leszbikusnak/földönkívülinek is nézték yol.
A versengéstől attól nem lesz kiegyensúlyozottabb senki. Viszont, ha egyszer hazatalált magához, akkor minden más ilyen "hazatalálás" egyszerűbben, természetesebben megy. Például a pártalálás is, mert nem kizárólag a kétségbeesett önigazolás motiválja. Például, hogy a személyes részére is válaszoljak, úgy vagyok ezzel a kiöltözéses cuccal, hogy nem igyekszem ugyan elhitetni a környezetemmel, hogy én tulajdonképpen papírból/porcelánból/virágillatból vagyok, de ha nem megyek emberek közé, akkor is közel ugyanúgy öltözöm fel. A különbség nálam a lelkesedésben, a készülődés készülődés voltában van, ha emberek közé megyek.
"Az egyéjszakás kalandokról azt gondolom, hogy most, hogy már a szexuális forradalom után vagyunk, és létezik olyan, hogy óvszer, nyugodtan lehetne mindkét fél megelégedettségére szexuális aktusokat folytatni." - gondolni én is ezt gondolom, első körben. Erre rakódik aztán rá az élet. Mert ez csak egy lecsupaszítottt, leegyszerűsített gondolatmenet. De egy egyéjszakásban benne van az is, hogy nem mindenki tud/akar függetleníteni: látja az embert is, nem csak zt, hogy milyen jó vele addig a t ideig, megtetszik neki a partner, meg akarja ismerni a többi oldalát is - mert hát ja, a "szerelem" (amit az tesz meghatározhatatlanná, hogy mindig csak egy nézőpontból egyfelől látni) az nem olyan, hogy előre megmondom, hanem előfordul, hogy megtalálja az embert. És akkor már mindjárt nem limonádé a dolog, nem csak annyi, hogy kész, szuper volt, és a felek mennek a dolgukra. És ezt a tényezőt nem lehet kikapcsolni.
15:31
148
Jul
21
kittygirl88 válaszaangim írására:
ez jó volt:D hát elég furik voltak....soha többé nem megyek vissza az tuti. de az volt legjobb,kisebb koromban unatkoztam,leültem a gép elé és beléptem egy angol chatre. rámprivizett egy angol fiú, elmondtam ugyanúgy hogy magyar vagyok blabla. ő erre azt kérdezte: juj ti jártok lovakkal mindenhova?és sátorban laktok? mondom nem....az max a honfoglaláskor volt a menő...rögtön kiléptem tőle úgy felidegesitett:D
15:32
149
Jul
21
V10R1C4 írta:
"A könyvek biztos tanulságosak, de lehet, h nagyon egy oldalról közelítik meg a témát. " - na ez az. Hogy három darab, a nemek különbözőségét alapul vevő humánetológia könyvből még nem tanulod meg az egész világot. És nem leszel olyan ember, aki racionálisan nem csak "él bele a vakvilágba". Ez az a fajta magabiztosság, ami pofára esés előtt tölti el az embert.
15:37
150
Jul
21
Jajj marha jo ez a cikk konnyesre rohogtem magam rajta:):) Eppen oroszorszagban vagyok, es igen, nagyon sok minden igaz rajuk... Basszus, a hipermarketekben olyan popecul osszedolgoznak hogy hihetetlen, direkt ugy allitjak kersztbe a bevasarlokocsit hogy 10 centi hely ne maradjon kozotte, ha nem figyelsz, lazan elutnek mert mashova bamulnak, a metrobol kifele minimum 10en lepnek a cipod sarkara, es a nok nagy reszenel abbol all a sminkeles h sotet ruzzsal korbekenik a szajuk kornyeket, de ez inkabb az idosebbekre jellemzo.. Oki egyebkent tenyleg nagyon vendegszeretoek, az utolso falatot is eledrakjak, tea melle pedig fel diszno jar, minimum:D Nem akarok senkit bantani tenyleg, de ezek az altalanositasok tenyleg nagyon sokszor igazak.. Mindenesestre szeretem az oroszokat, valoszinuleg azert is mert magam is felig az vagyok...
15:39
151
Jul
21
Jajj marha jo ez a cikk konnyesre rohogtem magam rajta:):) Eppen oroszorszagban vagyok, es igen, nagyon sok minden igaz rajuk... Basszus, a hipermarketekben olyan popecul osszedolgoznak hogy hihetetlen, direkt ugy allitjak kersztbe a bevasarlokocsit hogy 10 centi hely ne maradjon kozotte, ha nem figyelsz, lazan elutnek mert mashova bamulnak, a metrobol kifele minimum 10en lepnek a cipod sarkara, es a nok nagy reszenel abbol all a sminkeles h sotet ruzzsal korbekenik a szajuk kornyeket, de ez inkabb az idosebbekre jellemzo.. Oki egyebkent tenyleg nagyon vendegszeretoek, az utolso falatot is eledrakjak, tea melle pedig fel diszno jar, minimum:D Nem akarok senkit bantani tenyleg, de ezek az altalanositasok tenyleg nagyon sokszor igazak.. Mindenesestre szeretem az oroszokat, valoszinuleg azert is mert magam is felig az vagyok...
15:39
152
Jul
21
angim válaszakittygirl88 írására:
"....az max a honfoglaláskor volt a menő...rögtön kiléptem tőle úgy felidegesitett:D..."

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez nagyon nagy:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és még a magyarok vannak lenézve..:))))))
15:40
153
Jul
21
kittygirl88 válaszaangim írására:
hát de nem??!!!:DDDD hogy irhat vki ilyen hülyeséget hogy mi magyarok lovakkal járunk-e még:D
Ez bnőmmel esett meg 2 éve Berlinben: bnőm beszélgetett német csávókkal,és megkérdezték milyen ruhában lenni:D mert állítólag mi pucéran szeretün flangálni:DDDDDDD ezen akkorát röhögtem:DDD
15:50
154
Jul
21
angim válaszakittygirl88 írására:
atyaisten:DDDDD mit tanulnak ezek rólunk??:))) az amcsiknak még megbocsátható TALÁN, hogy nem tudnak rólunk szinte semmit....de európában???? na, ez szégyen a köbön. de nekünk mindekről tanulnunk kell..:S :/ igaz, mi is beleesünk abba a hibába, mi is általánosítunk (ahogy a cikk is írja), és mi is rákérdezünk az olaszoknál egy-két dolgot, amin ők is nevetnek jobbik esetben....de akkoris:P de azért ennyire nem lehetünk lemaradva:DD
15:58
155
Jul
21
kittygirl88 válaszaangim írására:
hát az....szégyen....nem is nagyon rajongok a németekért....1es helyeken hallottam a rádióba asszem dél németben vagy nem tom már,de nem nagyon szeretnek fürödni.heti 1x megfürödnek azt viszontlátás:S hát ez sztem undoritó....meg nekem az esik xarul,mikor osztrákok irják ki a boltra hogy "magyar ne lopj" mintha minden magyar lopna...
16:02
156
Jul
21
angim válaszakittygirl88 írására:
jujj....hát ez nem semmi...:( de ismerjük el, van ennek alapja (lopás:/) nézzünk csak be a parlamentbe, és a nagy, önzetlen politikusk otthonaiba, akiket azok tartanak el, akik télen megfagynak, vagy éhen halnak...vagy fűtenek, vagy zabálnak. :S ennyit erről...:((


usa: most jutott eszembe, egyszer láttam egy dok.filmet az usabeliek kényelmes életéről, mondhatnám, hogy már szinte hagyományikról. volt egy mamuszos, hajcsavarós, köntösös, 40 éves nőci, akik konkrétan kiment a házából, tett néhány métert gyalog, aztán kocsiba ült, elindult a postaládája felé KOCSIVAL!, ami nem volt még akkora távolság sem, mint gyalog a kocsijához menni...hát azt hittem behugyozok a döbbenettől. oO ezt a kényelmes brigádot....:/
16:09
157
Jul
21
ratatata válaszaangim írására:
eltávolodtunk a témától???naés?inkább beszélgetek értelmesebb emberekkel magasabbröptü témákról minthogy tinédzserekkel vihorásszak.ugyhogy shut up, motherfucker!
mindegy tieteké a topik.nem irok többet.
pápá
16:17
158
Jul
21
angim írta:
"magyar, ne lopj!" hát ezért (is) utálnak minket annyira sokan..:(((( meg az a nem semmi, mikor szerencséten külföldiektől veszik el a pénzt, mert azok ostobák, naívak, nem ismerik az országot. hallottam már arról, hogy azért sem szeretik az usabeliek a magyarokat, mert a taxisok pl pofátlanul többszörösét kérnek el egy-egy fuvarért. vagy itt vannak az éttermek pl. hogy több százezer forintot képesek elkérni egy átlagos vacsoráért (aztán ki tudja mit eszik meg az a szerencsétlen). persze még az amcsi lesz a hülye, hogy nem nézett utána jobban, és a magyarok csak röhögnek a markukba:((( na, ez magyaroszrág, kérem...csak lopni, csalni, elvenni a másiktól, vígan fütyörészni és elfordítani a fejünket, hogy mi aztán semmi rosszat nem csináltáltunk....hát ezért utálnak bennünket. ezért vagyunk mi olyan vendégszeretők:/ ne csodálkozzon hát a magyar, hogy sok országból ki van közösítva, és megverik őket, mert mgyarul merészelnek megszólalni. akár ő tehet ezekről az országos gondokról, akár nem. hiszen az illető is magyar, a hazug nép jelentéktelen parasztja....
16:18
159
Jul
21
kittygirl88 válaszaangim írására:
igen van alapja de akk sem kéne minden magyart elitélni:S úristen az a nő:S fejbecsapkodnám az ilyeneket...nagy dolog ahhoz a postaládához odasétálni...mikor még egyetemre jártam akk sztem naponta 1km-t összejárkáltunk bnőmmel...előadókból ki/be kajavevés,ebédelni menni stb. de mióta szünet van tuti nem járkálok annyit 1 nap:D de én már várom a sulit hiányzik néhány csoporttársam:D ja,usa oktatás:béka popsija alatt....beleolvastunk bnőmmel néhány amerikai egyetemi jegyzetbe,angol szakosak vagyunk legalább gyakoroltunk:D és hát.....gimis szint...borzalmas...itteni egyetemektől sztem a falra másznának:S meg kibuknának...
16:19
160
Jul
21
kittygirl88 írta:
én már nem vagyok tinédzser....kikérem magamnak:D
16:21
161
Jul
21
angim válaszaratatata írására:
na, baszki....:/ megtalálta zsák a foltját:))))) találkozzatok thecain-nal...tuti összeilletek:)) tini?:DDDDD ez jó:) (pont te beszélsz, aki ugrik valami jelentéktelen kommentre, és elkezd személyeskedni, kussoltatni, anyázni...enniyt az értelemről) felőlem azzal vitatkozol, akivel csak akarsz, de ne itt, ha lehet. kösz! és ne anyázzál, baszki, mert rálépek a szádra, és a már nem fog tetszeni!
16:22
162
Jul
21
ratatata válaszaCacika írására:
nem szakot végeztem és nem is ezt mondtam..annyit mondtam h tanultam.ennyi.
ennyit arról h hogyan forgatják ki egyesek mások szavait.no comment.
16:23
163
Jul
21
kittygirl88 válaszaangim írására:
úgy érzem a témához illő dolgokról beszéltünk...nem tom min kapta fel a vizet....hál istennek thecain vagy ki a fene barátunk se irdogál már....nem lett vna bajom vele ha nem beképzelt,affektálós stilusban irt vna...utálom az ilyet....
16:24
164
Jul
21
ratatata írta:
ajajaj juj na nemár:)))azért reagálok mert szar kedvem van és felkurtad az agyam.
nézzél csak utána ki kezdett el kinek beszólni?nem kérdezett senki.te szóltál közbe vállald ha visszaoltanak:) ennyi muci.
16:27
165
Jul
21
kittygirl88 írta:
ne veszekedjetek már:(
16:28
166
Jul
21
angim írta:
azt gondoltam ratatata, hogy egy értelmes csaj vagy a kommentjeid alapján. de mint thecain-nál, nálad is kiderült, hogy az értelmet nem az iq szint határozza meg!!! attól még, hogy valaki okos, eszes, tanult, művelt ember, nem biztos, hogy van akkora értéke, mint embernek, hiszen sznob, bunkózik, anyázik, lenézi a másikat. egy olyan ember, akiben nincs alázat...felőlem úgy vágod ki magad valami okos, íkús mondattal, ahogyan akarod. nem érdekel. te már elástad magad előttem, és ennyi.
16:28
167
Jul
21
angim válaszaratatata írására:
nade baszki....mégis mit írtam?....csak annyit, hogy ne rontsátok el a témát. és még nem is voltam bunkó....:( mert csak azt olvastad el, amire reagáltál. de hogy mit írtam utána, azt már nem?....
16:29
168
Jul
21
ratatata írta:
hm..kár:(((most szomorú lettem.:D
annyi zavart h leoltasz valakit mert elkezd kicsit más témáról beszélni.sztem mi érdemben vitatkoztunk rohadtul nem anyáztunk.de engem ne oltogasson senkise.ok nélkül meg pláne.
ennyi lenne az "ikús" válaszom..

16:32
169
Jul
21
Cacika válaszaratatata írására:
Mintha azt írtad volna,hogy többet nem írsz!?!Nem?:D Egyébként nem bántásnak(ráadásul elsősorban nem is rád gondoltam,de mindegy) szántam,de ez már tényleg kabaré,ami itt megy!:D Én éveket tanultam,hogy szakember lehessek,más meg elolvas pár könyvet,és mindjárt ő itt a jani,aki mindent jobban tud,és keni-vágja a témát!Vicces!:D
16:34
170
Jul
21
angim válaszaratatata írására:
:))))))))))))))))))))))
16:43
171
Jul
21
angim válaszaCacika írására:
én azt látom, hogy elég dinamikus, és szókimondó csaj lehetsz....mivel is foglalkozol?:)
16:44
172
Jul
21
kittygirl88 írta:
hát vicces volt a csávó:D el is tűnt mint szürke szamár a ködben
16:45
173
Jul
21
Cacika válaszaangim írására:
Szociálpedagógus vagyok és szeptembertől kezdem a szoc.munka mesterképzést valamint addiktológia szakot párhuzamosan!
16:49
174
Jul
21
angim írta:
kabaré?...nos, igen....:S volt már egy fórum a "a lányok így csinálják" c. nagyon érdekesen, aranyosan indultak a kommentek, de a 70. után egészen az 500 valahanyadik kommentig ment a végtelen anyázás (nem túlzok), és a végén már az volt a hülye, aki két betűt felcserélt, mondván, hogy az még a helyesíráshoz is műveletlen. na, erre varrjál gombot!:)) én megpróbáltam szívvel-lélekkel visszahozni a témát, de sikertlenül:((( ha kiváncsi vagy, keresd meg, nézd meg, és röhögj, még nagyobbakat:)))) pedig elég jó kis téma volt....csak kár, hogy el lett rontva, ezért is írtam neked, kedves ratatata, hogy ne kanyarodjunk, mert csak anyázás lesz belőle. és tessék. :/
16:49
175
Jul
21
angim válaszakittygirl88 írására:
szerintem azért nem ír, mert bizti nincs gépnél....valami más efoglaltságot kerített helyette...na, most lehet röhögni:)))))
16:51
176
Jul
21
kittygirl88 válaszaangim írására:
biztos guminőt vesz:D
16:52
177
Jul
21
cleo írta:
Nagyon tetszett a cikk, de aztán a kommentek se kutyák :D

Hát igen, ezért szeretem a cotcot-ot..
Különben a magyarok TÉNYLEG vendégszeretőek, legalábbis ebben jobban állunk más nemzeteknél. Persze, az emberek dumálnak, hogy sok hülye turista, de általában rendesen ki van nyalva a "jattos" külföldiek s*gge már a reptértől kezdve a szállodán át az étteremig. Az már más kérdés, hogy megy a lehúzás, meg a túlszámlázás, dehát főleg ezért örülnek a vendéglátósok a jó zsíros külföldi vendégnek és tesznek meg mindent, hogy jól érezze magát egészen a számla benyújtásáig... Mondjuk nem egészen értem, hogy kapcsolódnak a cikkhez a női lélek rejtelmei, de szerintem a fiatalemberből a féltékenység szólt, amiért a magyar nők kedvelik a külföldi pasikat. Ami szerintem megint általánosítás, mert én még nem voltam oda egy külföldiért sem, de lehet, hogy még nem néztem körül eléggé. :)
16:55
178
Jul
21
kittygirl88 írta:
érdekes én se vagyok annyira a külföldiekért, megnézem a külföldi pasikat,de maradok csak a nézésnél:D sajnálnám ha megtetszenénk egymásnak denem tudnám hazahozni:D a táskámba nem férne el csórikám:D
16:59
179
Jul
21
Cacika írta:
Egyébként szerintem most éppen egy könyvtárban ül és olvasgat,hogy estére minél frapánsabb idézettel vághasson vissza!
Ja,és Thecain!!!Kopp Mária évekig a tanárom volt,sőt a férje is,aki szintén egy nagyon nagy koponya,és nemcsak Magyarországon ismertek,hanem az USA-ban is!;)
16:59
180
Jul
21
ratatata írta:
okés akkor sorry,magamra vettem,ne hari.kicsit fel van kurva az agam amunkahelyem miatt.nem akarok anyázni.de akkor is miért volt baj h elkanyarodtunk picit?!irtam is h elkanyarodtunk..na..:)
most már nem leszek gonosz.íííígérem.becsszó:)
17:01
181
Jul
21
kittygirl88 írta:
Cacika tetszik az ikonod:DD hehe:D kész tudok lenni az ilyen pasiktól mint Thecain.. biztos vmi kockafejű majom lehet aki nem kell a csajoknak azt igy vág vissza:D
17:02
182
Jul
21
angim válaszacleo írására:
nem...csak az a baja, hogy kicsit ego:S mátyás királynak gondolja magát (na, az se volt kutya:/). márcsak politizálnia kellene. dehát...jó, hogy nem hülyegyerek, csak kicsit el van szállva magas iq-jával. sok mindenben igaza van, de a lenéző stílust hanyagolnia kellene. ennyi. de ezt már egyszer leírtam. hogy féltékeny e? ezt csak ő tudhatja...

vendégszeretet: épp ezt mondom! ki van nyalva a seggük és át vannak kurva...:S ezért "szeretjük" őket, mert egyszerűen ostobál:P

de azért honfitársaikkal sem viselkednek különbül a tisztelt taxisok, illetve kereskedők, pizzafutárok, akik sosem tudnak visszaadni :@@@. na, egy példa: egyszer elaludtam, és sürgősen be kellett mennem dolgozni, és kénytelen voltam taxit hívni. utólag mondtam a sofőrnek, hogy ennyi pénzem van, és sajna nem tudok többet adni. alig 100-150 forintot kellett volna odaadnom még. és fel volt háborodva, hogy ezt hogy képzelem. odaadta a névjegykártyáját, hogy megadjam a tartozásom. bassza meg az a nemzetközi.... :˙%@#ߤł (sííííp), hogy hogy gondolja, hogy ennyit képes lenne behajtani rajtam, amikor a taxisok (úgy, mint a pizzafutárok, ételkihordók) úgy jutnak borravalóhoz, hogy eleve kapnak, de pofátlanul "jaj, nem tudok visszaadni!" na, ettől megy fel a pumpa, kedves barátaim....a magyarok is ugyanúgy kihasználják egymást....annyira jellemző.
17:06
183
Jul
21
angim válaszaratatata írására:
:)))))) el van nézve..:P:)))
17:07
184
Jul
21
Cacika válaszaratatata írására:
Előfordul,semmi gond!;)
17:08
185
Jul
21
Cacika válaszakittygirl88 írására:
Örülök neki!:) Nekem is bejön!:)
17:09
186
Jul
21
angim írta:
ja, egyébként a tartozásomat nem adtam meg....pontosan a fent említett okok miatt. gyerekek, nem birkának születtem:)))
17:10
187
Jul
21
kittygirl88 válaszaangim írására:
de kedves lehetett:S de az se semmi mikor a pesti taxis átveri a buta vidékit....
17:10
188
Jul
21
kittygirl88 írta:
helyes hogy nem adtad meg:D még te ugrálj neki a hülye 150 Ftért...
17:12
189
Jul
21
angim írta:
viszont a magyar sportolókra nagyon büszke vagyok:))))))))))) mikor eredményt mutatnak fel, érmeket hoznak haza az olimpiáról, és világcsúcsokat döntenek, nagyon nagy a mellényem:))) nagyon büszke vagyok rájuk, arra, hogy magyar lehetek. de amikor leégetik az oszágot, ráadásul olimpián, doppingolással, akkor....had ne mondjam kereken, nagyon szomorúvá tesz.:(((( hiszen magyarország sportban (téli-nyári) benne van a legjobb 10-ben. hát miért van szükség doppingolásra??! annyira butaság ilyenekkel elrontani:((( és rengeteg magyar tudosnak köszönhet a világ nagyon sok mindent. de a magyarok sajnos a saját hülyeségeikkel elrontják az imázsukat a külföldiek felé pont az ilyen "külföldiek lehúzással", politikai ügyek, stb....:((( szánalmas....pedig nagyon jók a magyarok...:/
17:17
190
Jul
21
angim válaszakittygirl88 írására:
abszolút:))))
17:18
191
Jul
21
kittygirl88 írta:
én büszke vagyok arra,hogy magyar vagyok:D a nyelvünk is szép szerintem, nekem sok külföldi mondta hogy milyen gyors és szép a magyar nyelv
17:20
192
Jul
21
angim válaszaCacika írására:
wow!wow!!wow!!!:)))
hajrá, csajszi:)))) abban nagyon egyetértek veled, hogy a csajokra sajnos elégg jellemző:((, hogy kibeszélik egymást, másokat és csak nyivákolnak:P (miért van az, hogy ezt az elméletet, sőt! tényt tőled jobban fogadom el, mint a thecain-tól...?) és sajnos minden csaj ilyen...ha bevalljuk, ha nem. még ha rendesek is vagyunk mindekivel, nem is vesszük észre, és kibeszéljük a másikat:((( persze a pasik is, de mindegy ;)
17:23
193
Jul
21
angim írta:
ja, és azt tudtátok, hogy a telefont is egy magyar találta fel? csak az angolok ellopták tőlünk..:(((( ezdeciki....minthogy a számítógép is magyar találmány (ezt már bizti mindenki tudja). és ez is el van lopva:(((( persze ismerjük az okát. ez olyan szaaaaar:((((
17:27
194
Jul
21
kittygirl88 írta:
nem tudtam....de béna:S
17:34
195
Jul
21
angim írta:
de legalább a korona nálunk van....nem úgy, mint pár száz éve :/ najó, nem okoskodom:P nem áll jól nekem:))))
17:36
196
Jul
21
kittygirl88 válaszaangim írására:
neked jól áll:D 1eseknek nem:D jól ellehet a guminőjével.....biztos együtt filóznak:D
17:42
197
Jul
21
majtika32 válaszaThecain írására:
Lehet, h buzi vagy, azért nem találsz magadnak női társat... :)
18:14
198
Jul
21
majtika32 válaszaThecain írására:
Lehet, h buzi vagy, azért nem találsz magadnak női társat... :)
18:14
199
Jul
21
kittygirl88 válaszamajtika32 írására:
lehet ráhibáztál:D
18:23
200
Jul
21
ciaobambini válaszaVoleth írására:
ezaz csajszi!jol odamondtad!veled vagyunk!!! :)
20:10
201
Jul
21
Anouchka válaszatein írására:
nem tudom, lehet volt köztük ausztrál is, de biztos voltak "bennszülött" angolok is...akk lehet velem van a baj, de nekem tetszettek...
20:53
202
Jul
21
norcikoma írta:
LOL
Kösz
20:57
203
Jul
22
Megara írta:
na még egy amcsiról.
a beosztottak (=mi, európai diákok) egy házban laktunk. belépéskor az ajtóval szemközti falon volt egy kép. elsőre nem ismertem fel... nos az a világtérkép volt, DE!!! nehogy már Európa legyen középen -Csendes-óceánnál "kettévágva"- hanem középen a világ közepe AMERIKA, és simán kettényisszantották Eurázsiát valahol, hogy pont amerika legyen középen. döbbenten álltam előtte. ja ott még Csehszlovákia volt, és a legtöbb európai kisország alakja nem teljesen a valóságot tükrözte...
11:33
204
Jul
22
angim válaszaMegara írására:
azta....melyik bolygón élnek ezek?...:S
11:50
205
Jul
22
kinguc írta:
Szerintem a németes rész egy nagy ökörség, egyáltlán nem igaz...javítandó.
11:58
206
Jul
22
Betuka írta:
Huh, végigolvastam a kommenteket! :)

Thecain, egyszerűen vérlázító vagy, nem is a gondolkodásod, hanem inkább amiatt, hogy meghamisíthatatlan tényként adod elő a VÉLEMÉNYED. Kicsit konzervatív vagy, de nem baj. Vagy csalódott. Kívánom, hogy mihamarabb eléd toppanjon egy NŐ, minden bájával és ESZÉVEL, érzelmeivel együtt. Hidd el, van ilyen!
Egyébként csak egyet nem értettem a hozzászólásaidban: ha szerinted MINDEN nő sötét, akkor miért is reménykedsz, hogy valaha találsz ilyet? :) Mert ugye utána már azt írtad, hogy nagyon várod már, hogy egy nő az eszével is levegyen a lábadról. De ha egyszer ilyen nincs...!?? :)
A másik: említetted Müller Pétert, mint ismert "pszichológust". (Ő drámaíró, és csak "mellékvágányon" ír könyveket, foglalkoztatják ezek a dolgok, és tapasztalatok alapján ír.)Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy valószínűleg Te még nem olvastál tőle egy könyvet sem, mert szinte minden művében tesz említést/egy egész fejezetet szentel annak a témának, hogy mennyire tiszteli a női nemet, és hogy sokkal jobb lenne, ha nők irányítanák a Földet, mert minden akkor minden más lenne, nem lenne ennyi erőszak, és IGEN, az érzelmek alapján hozott érvek és ítéletek alapján irányítanák a világot. Azt is leírja, hogy mennyire tudná értékelni, ha női vezetője lenne a világnak. Ésatöbbi ésatöbbi. Csak mondom. :)
És még valami:
szerinted minden nőnek be kellene vallani, hogy buta és nem érti, mi történik körülötte a világban. Kérlek, elmagyaráznád, hogy szerinted mi-merre-hány méter? :) Ádámtól és Évától, ha lehet.
Arról meg, hogy mi az élet értelme, nem lehet egyetlen választ adni, ez gondolkodás/világnézet/vallás stb. kérdése. Nemtől függetlenül.

Uff.

A cikk amúgy király!! :))
12:54
207
Jul
22
Aranka írta:
Nekem az olaszokról csak jó emlékeim vannak!Háromszor voltam kinnt, és mindig és mindenhol iszonyat kedvesek voltak, és nagyon értékelték a pincér fiúk, hogy megtanultam pár szót (kérem, köszönöm, kávé, szia, viszlát, és fel tudtam olvasni jó kiejtéssel az étlapról a kaját :) (azóta is meg akarok tanulni olaszul, olyan szép:)
Egyszer amikor kinnt voltunk egy üdülővárosban, délután ugye szieszta volt, és nem volt cigink.Az egyik boltnál volt egy automata, beraktunk egy nagy eurót (nem tom mennyi volt, de sok) és beszívta a gép, de nem adott ki cigit. Hát megvártuk, míg jött a bolt tulaja, bementünk, elpanaszoltuk, és szó nélkül kivette a kasszából azt az összeget, amit mi bedobtunk (utána sem nézett, még a cekkert se kérte el róla),odaadta és mosolyogva elköszönt. Na ilyen azért valljuk be nem sűrűn történik:)
A németek=sáskák. Én csak így hívom őket!Beszabadulnak M.o-ra, és az összes helyen sáskajárást rendeznek!Utánuk meg marad a letarolt ruhabolt :D
Franciák: személyes tapasztalat: nagyon kedvesek voltak és igyekeztek megtanulni egy csomó magyar szót, amikor itt voltak.
Négerekről nem tudok mit mondani, egyszer beszéltem eggyel, sőt csak ránéztem, amikor nyaraltunk és őnála kellett fizetni a banáncsónakot :D úgyhogy fogalmam sincs, mekkora nekik.
A többiről nem tudok mit mondnai, bár a japók elég kemények, amikor jönnek a fényképezőgéppel (messziről ki lehet szúrni) és "kátt, kátt, kátt" :D
13:05
208
Jul
22
Aranka válaszaThecain írására:
Pffff.....nem akarok eltérni a témától (mondjuk arra már írtam szép hosszú kommentet), de ez a gyerek egyenesen gusztustalan. Mi az, hogy minden nő ronda, meg hogy úgy kellene kinéznünk, mint a playmate-eknek?Eszednél vagy? Majd 10 év múlva rájössz, hogy ha csak a külsőségeket nézed az életben nem találsz társra! És majd annyi idősen arra is rájössz, hogy semmit nem jelent a műcsöcs meg a felfújt száj!Smink nélkül ők se valami húde tutik! Smink, photoshop és megfelelő világítás, ennyi! A valóságban ők sem úgy néznek ki mint egy újságban!
Szerintem te a tipikus újságrarecskázó, világfájdalommal küszködő, gyerekbajusszal rendelkező mini Petőfi kategóriába tartozol (kinézetre), bár tény, hogy nem tudom, hogy nézel ki, de kiváncsi lennék rá, ha már ilyen nagy igényeid vannak :D:D:D
13:12
209
Jul
22
Aranka válaszaBetuka írására:
Egyébként igen, ha olvasta volna Müller Péter könyveit, tudná, hogy az író miket ír a nőkről, az anyaságról és a nők szerepéről a világban...szegény gyerek, nagyon eltévedt a susnyában.
13:17
210
Jul
22
Aranka írta:
és köszi a bugyis Cannavarot :P
13:31
211
Jul
22
Megara írta:
volt szerencsém jamaikai fiúkhoz, csak beszélgetés szinten. beszélt hozzám, nézek ki a fejemből, majd mondom neki (angolul)hogy ne hari, de csak angolul beszélek, nem értem a nyelved. mire ő lassan, szótagoltan : Im speaking in english. azt az arcot amit vágott közben..., csak röhögtem, és mondtam ,h bocs, de nem úgy tünt, akkor újra, de lassabban elismételnéd. napokig tartott, mire hozzászoktam a stílusukhoz. azóta vannak afrikai barátaim, ők szebben beszélnek, de őket sem értem mindig. a méretükről nincs infom, de sztem nem lehet túl nagy, legalábbis gatyán keresztül nem tünt fel hogy extra nagy lenne
13:42
212
Jul
22
angim válaszaMegara írására:
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
14:25
213
Jul
22
masenyka írta:
Elmondanam,h a magyarok abszolute nem vendegszeretoek,mindenki bunko a kulfoldivel es meg csalnak is,h tobb penzt fizessen a kulfoldi mert neki ugy is tobb van!Nemetek sokkal aranyosabbak,hihetetlen.Mindenki segitokesz.
14:26
214
Jul
22
kittygirl88 válaszamasenyka írására:
hát lehetséges:) de sztem nem minden magyar bunkó
15:10
215
Jul
22
angim válaszakittygirl88 írására:
valóban nem....de ezt a külföldi honnan tudná? ha átmész valamelyik szomszédos országba, ahol nem szeretik a magyarokat, azok nem fogják megkérdezni tőled, hogy bunkó vagy-e, hogy most összeverjen téged, vagy hagyjon tovább ballagni. nekik egyremegy. aki magyar, az ilyen, meg ilyen, meg ilyen...és nincs apelláta. pont úgy, mint a zsidóknál. aki zsidó, akiről kiderül, hogy zsidó, azt előszeretettel utálják ki mások, mert a zsidó ilyen, meg ilyen, meg ilyen, stb...(bocsánatot kérek, akit esetleg megbántottam volna ezzel) nem ragozom.
15:36
216
Jul
22
kittygirl88 válaszaangim írására:
bonyolult dolog ez:( szégyellem magam akkor hogy magyar vagyok ha mutatják a tvben hogy átvertek egy külföldit:S
15:39
217
Jul
22
Cacika válaszaangim írására:
Nem tudom mi lehet az oka,komolyan,pedig én is lány vagyok,de úgy látszik én selejtes vagyok,mert én utálom azt,ha vki a másik háta mögött mer csak véleményt nyílvánítani!Életemben összesen 2 barátnőm VOLT,mára már egy sincs,mert amit elmondtam nekik,azt annyi erővel a Feri-hegyi hangosbemondóba is mondhtattam volna!:S Én úgy vagyok vele,hogy egy embernek ne csak akkor legyen véleménye a másikról amikor az éppen hátat fordít neki,hanem akkor is ha ott áll vele szemben. Lehet,hogy néha bántó,meg fáj az őszinteségem vkinek,de inkább legyek szókimondó,mint gerinctelen.
Egyébként nem lehet általánosítani ebben a témában sem természetesen,biztos vannak még olyan felfogású lányok mint én, csak úgy látszik elkerültük egymást!
16:19
218
Jul
22
Megara írta:
Nekem 2 nagyon jó barátnőm van. ha kell, éjjel/sírva/kiakadva/pánikban hívjuk egymást, tűzbe tenném értük a kezemet (ők és értem). már voltam nagyon a padlón/gödörben sőt ezek alatt, és ők mindig segítettek és összelapátoltak, és már túl vagyunk egy-két rázós helyzeten közösen. semmivel sem pótolhatóak. és ha olyan van, megmondják az igazat, amit gondolnak a helyzetről/pasiról stb. utólag visszanézve soxor volt igazuk. ha mind a 2en 1mástól függetlenül ugyanazt mondják, akkor hiszek nekik :D meg amúgy is. bennük bízok. nagyon örülök, jó hogy vannak nekem/vagyunk egymásnak
19:04
219
Jul
23
Megara írta:
nekik már régóta van pasijuk, most már nekem is :) , de a kapocs nem lazul. van, h ritkábban találkozunk, de ilyenkor onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk. amikor vagy ők vagy én külföldön volt, akkor hónapokig nem láttuk egymást, de ilyenkor csak még jobban örültünk egymásnak, mert megtudtuk miylen, ha nem lenne a másik.
11:18
220
Jul
23
Megara írta:
még a csehekről. ancsitesommal benzikútnál. szerettünk volna szénsavmenets ásványvizet és autópálya matricát. pultoslánnyal ment az activity, mutogatás, angol/német/olasz nyelven próbálgatás de semmi. erre uncsiteróm: hogy az istenben lehet csehül a buborék. mire a csaj: bublicsku?!?!?! kész voltunk,mondtuk igen igen. aztán hasonló a marticával. már nem is tudom hogy csináltuk, mire a csaj: kárticsku?. totál kész lettünk. röhögtünk h ilyen nincs. azóta ha poénkodunk "csehül" minden szó végére odatesszük hogy -csku
15:20
221
Jul
23
Cateyes11 írta:
Azért én megvédeném a briteket...Nekem például ők a legszimpatikusabb embercsoport a világon. Amikor Angliában voltam teljesen otthon éreztem magamat. Sokan azt gondolják, hogy a britek komorak, furcsa a humoruk és gáz kajákat esznek. Nos ez nem így van, vagy legalábbis számomra nem. Először is árad belőlük valami belső derű, amit máshol nem tapasztaltam. A humoruk egyedi, de én értem és jókat röhögök rajta. Az egész életfelfogásuk pozitív és nagyon barátságosak.
A franciákról írt dolgokat megerősíthetem: mindent megdugnának, ami mozog. Olyan arogánsak és beképzeltek, hogy arra nincs is jelző. A pasik pofátlanok, bunkók és marhára önérzetesek. A csajok meg annyira fennhordják az orrukat, hogy félek nehogy nyakgörcsöt kapjanak.
A németek barátságosak, de egyáltalán nincs humoruk. Noha ők marha jól elszórakoznak egymás között.
Az olaszok aranyosak, szeretnek enni és hihetetlenül érzékenyek. Ugyanakkor nem ismerik az önkontrollt, de ez senkit nem zavar.
A spanyolok imádnak táncolni és zenélni. Bárhol és bármikor dalra fakadnak.
Hát 20 évnyi tapasztalatból csak ennyire futotta...:)
16:08
222
Jul
23
angim válaszaMegara írására:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD az vicces lehetett:DDDDDD
17:10
223
Jul
23
Megara válaszaangim írására:
valahogy úgy hozta az élet, hogy minden utazás tele van poénnal. imádok más országoba, városba menni, csúcs szituk vannak. volt olyan, h frankón kandikamera jellege volt a dolognak. nekiálltunk röhögni, és integettünk a mögöttünk levő épületnek, csak néztek minket h mi a bajunk. de nem kandi volt... :D így még nagyobbat nevettünk.
egyébként a kedvenc városom Pozsony. van h csak ülök a padon és nézem az embereket. nekem nagyon bejöttek, egyik aranyosabb mint a másik. velem mind totál kedves, volt h egy néni leszólított minket az utcán, és tök kedves volt. Komárnoban is vot szerencsém aranyos pincérekhez, imádom amerre csak jártam
17:36
224
Jul
24
oiduft írta:
Nagyon tetszett a cikk, tényleg jól szórakoztam rajta.

Csak az írója helyett is elszégyelltem magam. Ha tud fehéreket és sárgákat írni, ami nem pejoratív jelző, akkor mi a csudának kellett a feketéket a feka szóval illetni, ami egyértelműen a fekáliára (szar) utal???
10:19
225
Jul
24
Cacika válaszaMegara írására:
Irigyellek komolyan mondom,hogy ilyen jó barátnőid vannak,és persze őket is,hogy Te is így viszonyulsz hozzájuk!
14:16
226
Jul
24
porcelain írta:
nagyon tetszik a cikk,tényleg frappáns:D
néhány tapasztalat a német cserediák programból..amikor hozzánk jöttek a kedves németek, meglepődtek, hogy vannak utak, mert ők azt hitték, hogy szekérrel közlekedünk a pusztán. Le voltak döbbenve, hogy vannak plázák, ismerjük a mc'donaldsot és nem kis parasztházakban lakunk a puszta közepén. Amikor mi mentünk ki hozzájuk, a fogadócsaládból az anyuka megkönynebbülten mondta, hogy örül nekem, mert azt hitte, hogy cigány fog jönni hozzájuk, mert azt hitte, hogy nálunk csak cigányok vannak. Vittem ki nekik ajándékba egy csomó magyaros dolgot, a pick szalámi annyira ízlett nekik, hogy meg sem kóstolták, hanem nekem pakolták be a szendvicsbe, szóval elég bizalmatlanok voltak a magyar kajákkal. Egyszer elmentünk a fogadócsaláddal közösen vásárolni, egy mekiben ebédeltünk..nagyon néztem az egyik plakátot, mert gondolkodtam, hogy mit egyek, a fogadóm meg elkezdte nekem magyarázni ilyen lesajnálóan, hogy látod, az a sajtburger, elmondta mi van benne, stb, mintha még életemben nem láttam volna sajtburgert. Aztán, szintén még Németország, álltunk néhányan magyarok a buszmegállóban, odajött egy német néni lelkesen, hogy hallja, hogy külföldiek vagyunk..megkérdezte hogy svédek vagyunk-e. Miután elmondtuk, hogy magyarok vagyunk, megint fellelkesedett, hogy milyen szép városaink vannak(Bp-n és Pécsen volt),nagyon szereti a magyar kajákat stb. Más tapasztalatok: görögben barátságosak az emberek, de a pasik túl nyomulósak, a lengyelek meg annyira barátságtalanok voltak, hogy hihetetlen.
16:48
227
Jul
24
porcelain írta:
nagyon tetszik a cikk,tényleg frappáns:D
néhány tapasztalat a német cserediák programból..amikor hozzánk jöttek a kedves németek, meglepődtek, hogy vannak utak, mert ők azt hitték, hogy szekérrel közlekedünk a pusztán. Le voltak döbbenve, hogy vannak plázák, ismerjük a mc'donaldsot és nem kis parasztházakban lakunk a puszta közepén. Amikor mi mentünk ki hozzájuk, a fogadócsaládból az anyuka megkönynebbülten mondta, hogy örül nekem, mert azt hitte, hogy cigány fog jönni hozzájuk, mert azt hitte, hogy nálunk csak cigányok vannak. Vittem ki nekik ajándékba egy csomó magyaros dolgot, a pick szalámi annyira ízlett nekik, hogy meg sem kóstolták, hanem nekem pakolták be a szendvicsbe, szóval elég bizalmatlanok voltak a magyar kajákkal. Egyszer elmentünk a fogadócsaláddal közösen vásárolni, egy mekiben ebédeltünk..nagyon néztem az egyik plakátot, mert gondolkodtam, hogy mit egyek, a fogadóm meg elkezdte nekem magyarázni ilyen lesajnálóan, hogy látod, az a sajtburger, elmondta mi van benne, stb, mintha még életemben nem láttam volna sajtburgert. Aztán, szintén még Németország, álltunk néhányan magyarok a buszmegállóban, odajött egy német néni lelkesen, hogy hallja, hogy külföldiek vagyunk..megkérdezte hogy svédek vagyunk-e. Miután elmondtuk, hogy magyarok vagyunk, megint fellelkesedett, hogy milyen szép városaink vannak(Bp-n és Pécsen volt),nagyon szereti a magyar kajákat stb. Más tapasztalatok: görögben barátságosak az emberek, de a pasik túl nyomulósak, a lengyelek meg annyira barátságtalanok voltak, hogy hihetetlen.
16:48
228
Jul
24
porcelain írta:
nagyon tetszik a cikk,tényleg frappáns:D
néhány tapasztalat a német cserediák programból..amikor hozzánk jöttek a kedves németek, meglepődtek, hogy vannak utak, mert ők azt hitték, hogy szekérrel közlekedünk a pusztán. Le voltak döbbenve, hogy vannak plázák, ismerjük a mc'donaldsot és nem kis parasztházakban lakunk a puszta közepén. Amikor mi mentünk ki hozzájuk, a fogadócsaládból az anyuka megkönynebbülten mondta, hogy örül nekem, mert azt hitte, hogy cigány fog jönni hozzájuk, mert azt hitte, hogy nálunk csak cigányok vannak. Vittem ki nekik ajándékba egy csomó magyaros dolgot, a pick szalámi annyira ízlett nekik, hogy meg sem kóstolták, hanem nekem pakolták be a szendvicsbe, szóval elég bizalmatlanok voltak a magyar kajákkal. Egyszer elmentünk a fogadócsaláddal közösen vásárolni, egy mekiben ebédeltünk..nagyon néztem az egyik plakátot, mert gondolkodtam, hogy mit egyek, a fogadóm meg elkezdte nekem magyarázni ilyen lesajnálóan, hogy látod, az a sajtburger, elmondta mi van benne, stb, mintha még életemben nem láttam volna sajtburgert. Aztán, szintén még Németország, álltunk néhányan magyarok a buszmegállóban, odajött egy német néni lelkesen, hogy hallja, hogy külföldiek vagyunk..megkérdezte hogy svédek vagyunk-e. Miután elmondtuk, hogy magyarok vagyunk, megint fellelkesedett, hogy milyen szép városaink vannak(Bp-n és Pécsen volt),nagyon szereti a magyar kajákat stb. Más tapasztalatok: görögben barátságosak az emberek, de a pasik túl nyomulósak, a lengyelek meg annyira barátságtalanok voltak, hogy hihetetlen.
16:48
229
Jul
24
porcelain írta:
nagyon tetszik a cikk,tényleg frappáns:D
néhány tapasztalat a német cserediák programból..amikor hozzánk jöttek a kedves németek, meglepődtek, hogy vannak utak, mert ők azt hitték, hogy szekérrel közlekedünk a pusztán. Le voltak döbbenve, hogy vannak plázák, ismerjük a mc'donaldsot és nem kis parasztházakban lakunk a puszta közepén. Amikor mi mentünk ki hozzájuk, a fogadócsaládból az anyuka megkönynebbülten mondta, hogy örül nekem, mert azt hitte, hogy cigány fog jönni hozzájuk, mert azt hitte, hogy nálunk csak cigányok vannak. Vittem ki nekik ajándékba egy csomó magyaros dolgot, a pick szalámi annyira ízlett nekik, hogy meg sem kóstolták, hanem nekem pakolták be a szendvicsbe, szóval elég bizalmatlanok voltak a magyar kajákkal. Egyszer elmentünk a fogadócsaláddal közösen vásárolni, egy mekiben ebédeltünk..nagyon néztem az egyik plakátot, mert gondolkodtam, hogy mit egyek, a fogadóm meg elkezdte nekem magyarázni ilyen lesajnálóan, hogy látod, az a sajtburger, elmondta mi van benne, stb, mintha még életemben nem láttam volna sajtburgert. Aztán, szintén még Németország, álltunk néhányan magyarok a buszmegállóban, odajött egy német néni lelkesen, hogy hallja, hogy külföldiek vagyunk..megkérdezte hogy svédek vagyunk-e. Miután elmondtuk, hogy magyarok vagyunk, megint fellelkesedett, hogy milyen szép városaink vannak(Bp-n és Pécsen volt),nagyon szereti a magyar kajákat stb. Más tapasztalatok: görögben barátságosak az emberek, de a pasik túl nyomulósak, a lengyelek meg annyira barátságtalanok voltak, hogy hihetetlen.
16:48
230
Jul
24
porcelain írta:
bocs, hogy ennyiszer ment el, meg van ma kattanva a netem:S
16:49
231
Jul
24
ismeretlen írta:
Végül is mindennek van alapja...
Az oroszokhoz annyit tennék hozzá, hogy irtózatosan faj- és idegengyűlölőek, vagy nagyon vallásosak, vagy nagyon nem, és szentül hisznek abban, hogy ők fogják megváltani a világot, valamint hogy az összes nép az ő rabszolgájuk, és nemsokára eljön az igazság pillanata... :P

A franciák nagyon el vannak szállva maguktól, magukat a legkulturáltabb embereknek tartják, a külföldieket leginkább csak lesajnálják. Nagyon allergiásak arra, ha nem beszélsz franciául. A büdösséget külföldön is tartják, jó példa erre az egyik francia lektor nálunk az egyetemen. Nyaranta nem lehet megmaradni vele egy helyiségben! :P

Az amerikaiakat rendesen kiveséztétek, elképesztően buták! Persze azért itt is akad kivétel, de az leginkább csak a szabályt erősíti.

A skandinávok tényleg minimum 180 magasak, lányok-fiúk egyaránt. Morcik, hűvösek, legalábbis amíg nem ismernek meg téged, viszont hihetetlenül intelligensek és műveltek annak ellenére, hogy már húsz évesen fél lityó Finlandia a napi adagjuk. :P

A japánok szerintem hihetetlenül idegesítőek a merev szertartásosságukkal! Prűdnek tettetik magukat, holott durván perverzek, emellett meg irtó taplók, főleg mikor csoportosan vannak. Sosem mosolyognak, a fényképeket meg mind bambán vigyorognak...

Anglia az az ország, ahol a rántott hal sült krumplival a nemzeti étel, tavaly volt szerencsém egy angol esküvőn részt venni, egy merő rémálom volt az egész. Az "english breakfast"-nél borzalmasabb kaját ember nem talált ki még a földön. Az angol nők bűnrondák, a pasik meg olyanok, mintha húsz évig strázsáltak volna a Buckingham-palota előtt medvekucsmában 40 fokban.

Izraelben sok a zsidó... Nahááát, nem is gondoltam volna! :P :)

Legközelebb esetleg kivesézhetnétek egy kicsit a délszlávokat is: kicsit hiányoltam őket ebből az összeállításból, talán mert tegnap jöttem meg Horvátországból. Hogy ott mik vannak... :P
21:10
232
Jul
24
angim válasza írására:
na, mesélj! ne kímélj:))))))
21:32
233
Jul
24
angim írta:
és szerinted a magyarok milyenek?....
21:33
234
Jul
24
TheBlond válaszaAranka írására:
"Szerintem te a tipikus újságrarecskázó, világfájdalommal küszködő, gyerekbajusszal rendelkező mini Petőfi kategóriába tartozol (kinézetre), bár tény, hogy nem tudom, hogy nézel ki, de kiváncsi lennék rá, ha már ilyen nagy igényeid vannak :D:D:D"

Ennél szebben meg sem fogalmazhattad volna!:D
22:28
235
Jul
24
porcelain írta:
..ja a németekről még annyit, hogy egy német cserediákom se fürdött 2-nél többször abban a másfél hétben amíg ittvoltak, és szintén, amikor én voltam kint, ott is alig fürödtek, furán is néztek rám, hogy mindennap akarok fürdeni. Viszont hajat minden reggel mostak (mosdókagylóba v kádba behajolva), szóval érdekes.
22:58
236
Jul
25
Aranka írta:
Kínaiakkal alapvetően semmi bajom, kicik, szárgák, aranyoszak, de amit maguk után hagynak, az nem semmi. Gondolok itt a wc-papírra, amit nem a wc-be dobnak, hanem a kukába mellé, ugyanis náluk rossz a csatornázás... A törölközőt kilépőnek használják, és felhalmozzák maguk körül a szemetet. De ez csak pár kínai ember volt, nem tudom, a többi is ezt csinálja-e.

09:23
237
Jul
25
Rancid írta:
Most voltam Csehországban.Az emberek szürkék,unalmasak,barátságtalanok és utálják a magyarokat..Szeretik őket az orruk előtt csehül szidni és közben vigyorogni.
Úgy gondolom a magyarok vendégszeretőek.Az ilyen turistanegyedekben főleg.Legalábbis én így látom.A cseheknél kedvesebbek vagyunk,ez biztos.
21:55
238
Jul
25
Rancid írta:
Jah és a hotelban valamint az étteremben is átvertek.Szerencsére időben kapcsoltam mindkét helyen.A hotelban már nem tudtunk mit tenni,az étteremben meg egy ,szorri" keretében visszaadta a különbözetet a csaj....Nem hinném hogy visszalátogatok Prágába.
22:00
239
Jul
25
lolababa válaszaRancid írására:
hát, ha a cseheknél vendégszeretőbbek vagyunk, mi, magyarok, akkor tuti,hogy a horvátoknál is. lehet,hogy csak dél-dalmácia problémája, de amerre csak jártam, mindenhol utáltak, mint túristát. annyi pénzért, amennyit otthagyunk, simán lehetnének kedvesebbek, mosolyoghatnának, az étteremben nem akarnának átcseszni. tisztelet a kivételnek.

egyébként tényleg vendégszeretőek a magyarok?
22:13
240
Aug
05
V10R1C4 válaszaRancid írására:
Náluk nem kunszt:-)))legalábbis a(z amúgy sem a türelmükről és szerénységükről híres) prágaiaknak nagyon tele a bakancsa a turistákkal, ezért aztán olyanok, mint a lópokróc.
De, hogy egy másik hszben olvastam, hogy a lengyelek...? Az igaz, hogy nem szeretnek küföldiül beszélni (általában tudnak, csak, mivel a lengyel még szláv nyelvnek is furcsa, nehezen kattan át az agyuk. Emellett a németet kifejezetten utálják, az orosz pedig... akkor már miért nem lengyel?). De én pont most voltam kint, és nem igazán vettem észre, hogy barátságtalanok lettek volna. De én tanultam egy ideig a Lengyel Intézetben, meg a párom is, csak ő beszélni is mer.
16:47
241
Sep
24
viragocskaa válaszaVoleth írására:
"Na persze, én csak azt látom, hogy most hogy hazamentek, több törött lányszív maradt utánuk, mint a new kids felbomlása után:-)" --> komolyan??? ;) :D (a legrosszabb, ha már akkor, amikor még haza sem mentek:P)

ez a cikk tényleg nagyon ott van, csak a spanyolokat hiányolom...
én elég sok külföldit ismerek, és volt pár igazság..az olaszok alacsonyak és hangosak..hát tényleg..az, hogy minden nőt megdugnának, viszont nem feltétlenül igaz, legalábbis nem mindegyikre, sőt, bizonygatják, hogy nekik szívük is van háhá. ja és lányok, jótanács: olasz pasival egy esténél hosszabb távra csak akkor, ha szuicid és mazochista hajlamaitok vannak (tapasztalat :S)
Angolok, akikkel találkoztam, pedig különösen szépek, főleg azok az angol pasik akikkel mi lógtunk sokat, ohhh...

az, hogy az oroszok szerint minden nő ribanc: nem is, ők azok! írjátok be youtubrea h russian singer, az összes nő szép és vonaglik és ribiskedik:P pl: http://www.youtube.com/watch?v=_K-ixDrtrho&feature=related

az izraelikről annyit hogy a pasik tényleg gyönyörűek :) bár személyesen nem ismerek egyet sem, de egy ilyen srác mindig akkor tanul california coffeeban amikor én, csak messziről csodálom:P :D
22:59
242
Jan
03
Blanci írta:
Az angolokra írt szöveget tessék visszavonni! :P A pasik -ellentétben sokak, köztük anyám véleményével- egyáltalán nem rondák, sőt talán jobbak, mint az olaszok, akik mindenki szemében csúcspasik, pedig nem. Az udvarias abszolúte igaz rájuk. A távolságtartó.. Nos, nekem van egy angol ismerősöm, aki már első találkozásunk alkalmával (más a találkozás pillanatában) megölelt, pedig még csak részeg se volt. És ahogy láttam, nagyon is barátságosak úgy általában az angolok, ha találkozol velük, mosolyognak. Vagy csak én fogtam ki ilyen embereket.? :) De az maximálisan igaz, hogy szeretik a sört.. :D A focihuliganizmus pedig a 80as években volt rájuk igaz, most már kevésbé. Inkább mondanám a magyarokra. (fradisták.. na beugrik..?)

Amcsik.. Totál igaz írás az egész. Kínai, japán úgyszint.
01:48
243
Jan
06
Natasha írta:
xD minden elismerésem..jó a cikk és a képek is..
én cserediák voltam 1 évig németeknél és elmentünk egy meki melett és megkérdezték nálunk van e ilyen..?de az volt a legnagyobb amikor kiesett a szemük hogy bécsbe járok vásárolni!mert ugye Győrhöz az közel van!
15:05
244
Jan
06
Natasha írta:
xD minden elismerésem..jó a cikk és a képek is..
én cserediák voltam 1 évig németeknél és elmentünk egy meki melett és megkérdezték nálunk van e ilyen..?de az volt a legnagyobb amikor kiesett a szemük hogy bécsbe járok vásárolni!mert ugye Győrhöz az közel van!
15:05
245
Jan
06
cremerie írta:
ó, igen. egy franciától tudtam meg, hogy az összes magyar lány pornószínésznő. köztük persze én is. mit tehettem volna, töredelmesen bevallottam, hogy igen, így van. :) sok francia a szexturizmusért jár ide. és meg is kapják amit akarnak. de ez bárhol igaz a világon szerintem. miért csak rólunk terjedt el?!
15:21
246
Jan
14
Katyerina írta:
Besz.rás ez a cikk, asztal alá röhögtem magam... :D
15:39
247
Nov
18
Nyuszicica válaszaCacika írására:
Tépőzárasra érlelt.... XD ISTENEM!!! LOL!!!! XD XD XD Ennél jobbat még soha nem hallottam szerintem... És az otthonrecskázós kis gyíkarc... is viszi a prímet. =D
Amúgymeg... ja. A cikk jó. A többi nem érdekel (hsz-ek).
14:56
248
Nov
18
Naphinel válaszaThecain írására:
Erre csak azt tudom mondani, hogy hülye vagy, és nem értesz semmit! Amíg mások mondatait szajkózod - ráadásul eszement baromságokat - hogy vegyen bárki is komolyan???
Ja, és olyan szinten sértő dolgokat mondasz, hogy az csak na. Haszerinted minden csaj csúnya - csak a playboy k.rvák nem -, akkor hajrá, el lehet menni, r.hadtul nem köt Magyarországra semmi!

Ez a "pasikat a dugásért, a nőket meg a szülésért teremtette isten" a világ legnagyobb f.szsága!
Nem tudom, miért érzik úgy egyes pasik, hogy a nők nélkülük képtelenek lennének élni. Persze, van pár bige, akinek KELL a pasi, mert nélküle lószart nem ér, de ez csak elenyésző szám.
A nők többsége igenis KÉPES NÉLKÜLETEK ÉLNI, bármilyen hihetetlen, nem csak ti léteztek a világon.

15:40
249
Nov
18
originalbumi írta:
Isssszonyat jó cikk!!! Köszi szépen! :D
22:26
250
Mar
30
chanelN5 írta:
ez volt az eggyik legjobb cikk :D
14:14
251
Mar
30
chanelN5 írta:
ez volt az eggyik legjobb cikk :D
14:14
252
Mar
30
MrsFiennes írta:
Drive in templom.... xD xD Mi a szösz? Egy zsoltár 2dollár, vagy mi? xD
Na meg a görögök... xD
LoL :D
14:59
253
Mar
30
MrsFiennes válaszaBlanci írására:
Az angolok jó fejek. Mosolyognak,segítőkészek, útbaigazítanak,úgy,hogy térképet is rajzolnak... a sört meg mi is szeretjük,vagy nem? :)
15:02
Felhasználónév:
Jelszó:
Hirdetés