Közösség

Indigo, kristály meg fényküldött

1726

Harry Potter a szemüveges, vézna, nehéz sorsú fiú egyik napról a másikra egy teljesen más világ sztárja lesz, de hogy még messzebbre menjek: a Hősök című sorozatban teljesen hétköznapi emberek lesznek különlegesek, világmegváltóak. Amióta világ a világ, mindig vannak olyanok, akik kitalálnak, nevén neveznek valamit, ami addig is volt, csak éppen más értelmezést kap hirtelen, terminus technicusszal illetik, vizsgálni kezdik vagy éppen híveket toboroznak neki. A hiperaktív gyerekeket eddig kivágták az iskolákból, s tény, hogy nem éppen ez volt a legjobb módja a nevelésüknek. Nem tudom, hogy majd milyen gyerekem lesz, lehet indigó lesz, de lehet, hogy kristály, talán fényküldött, de az is lehet, hogy első generációs indigó vagyok. Lehet, hogy teljesen mezei gyerekem lesz, semmi extrával, nekem ez is jó bőven, elvégre is nem tudom milyen szemmel nézném, ha gyerekem megvilágítana a kezével tárgyakat vagy épp gondolattal mozgatná azokat. Merthogy valakik kitalálták, ilyenek a jövő gyerekei, akik már most is köztünk élnek.

Indigó gyerekek

Ezeknek a gyerekeknek indigó színű az aurájuk, ami újítót jelent. E szín megtekintése alapján is több kategóriába sorolhatóak az indigók, van aki az Aranykor hírnöke, van aki a Vaskoré. Az egész onnan jött, hogy megállapították, sok figyelemzavaros és hiperaktív gyereknek indigó színű az aurája. Ők pár lépéssel előrébb járnak társaiknál, nagyon intelligensek, tekintetükben jóval idősebbnek tűnnek, mint társaik, s állítólag nincs bűntudatuk. Küldetésük az, hogy eltöröljék a korábbi szemléletmódokat, melyekből ma már nem lehet profitálni. Általában maguktól tudják mi a helyénvaló, a saját értékrendjük szerint, saját elveik szerint, mindenkin segíteni akarnak és ez igazán kis korban is feltűnik. Nagyon jó képességűek, csak nem figyelnek általában arra, amit mondanak nekik. Sokukat pszichiáterhez küldik emiatt. A nevelésükre vonatkozó tanácsokról óriási a szakirodalom, egy biztos, hogy a mai kor gyermekei messze felülmúlják az eddigi generációkat és az indigó gyerekek küldetéseik sikere a mi hozzáállásunkon múlik.

Ez mind szép és jó,  ilyen gyerekek, ilyen felnőttek nem csak az 1980-as évek óta születnek. Hiperaktivitás, nehezen kezelhető gyerekek, magas intellektusú gyerekek, akik segítőkészek, mindig is voltak, csak épp nem volt gyűjtőnevük, sem irodalmuk. Vannak, akik magasabb rendűnek érzik magukat a többieknél, és tudják, megmondják kinek merre kell mennie, míg vannak, akik szívesen terelgetik szeretteiket, segítenek másokon és érzékenyek a világ problémáira. Ettől még nem lesznek mások, indigók, különbek mint a többiek, csak humánusak.

Kristály kölkök

Jellemzőiket végigolvasva mindenféle kérdés és vélemény kiesik az ember száján. Ezeket hanyagoljuk, jöjjenek a tények. Sokan érzik az energia legújabb változásait, talán megkönnyebbülést is érzünk a levegőben, ez a fajta, energia szintű változás folytatódni fog egy evolúciós lépéssel a kristály mint anyag adta energia összegyúrásában. A kristályok évszázadok óta kommunikálnak velünk, ez a magyarázat arra, hogy miért is szeretjük a kristályokat. A lényeg, hogy minden, ami a Földön van, lassan elkezd kristályos formává válni. 

Általában 1995-ben vagy azután születtek, nagy szeműek és átható a tekintetük, vonzó személyiséggel rendelkeznek, nagyon szenvedélyesek, későn kezdenek el beszélni, nagyon muzikálisak, és hamarabb énekelnek, mint beszélnének, a beszédhez telepátiát és saját maguk által kialakított jel­beszédet alkalmaznak, autizmussal vagy Asperger szindrómával diagnosztizálják őket, kiegyensúlyozottak, édesek és kedvesek, megbocsátóak a többiekkel szemben, nagyon érzékenyek és empatikusak, nagyon szoros összeköttetésben állnak a természettel és az állatokkal, gyógyító képességgel rendelkeznek, nagyon vonzódnak a kristályokhoz és a kövekhez, gyakran beszélnek angyalokról, spirituális vezetőkről és előző életbéli emlékekről, rendkívüli művészi adottságaik vannak,  kreatívak, a vegetáriánus ételeket kedvelik a megszokott ételekkel szemben, lehetnek vakmerő felfedezők és hegymászók, rendkívüli egyensúlyérzékkel megáldva.

A Kristály vibráció gyermekei a következő evolúciós lépcsőfokot képviselik, s két fontos sajátossággal bírnak: rendkívül erőteljesen bírnak olyan képességekkel, melyeket mások mágikusnak tartanak, másrészt rendkívül sebezhetőek, mert nagyon érzékenyek. Tudják mi van a másik gondolatában, és szívében, értik az energiák működését, önmagukban megtörik a fényt, gondolataikkal tárgyakat mozgatnak. Vibrációs hiperérzékenységük abban valósul meg, hogy zavarják őket az ízek, hangok, színek, környezeti szennyezőanyagok, melyekkel szemben védtelenek.

Akkor most gondoljuk végig tudatosan, hogy átállunk a kristályra, gyerekeink csillogó szeműek lesznek, és tárgyakat mozgatnak, miközben belelátnak minden gondolatunkba. Ennek van valami értelme?

Fényküldöttek

A fényküldöttek születésük előtt önként vállalták, hogy segítenek a Földnek és lakóinak kigyógyulni a félelemből és annak következményeiből. Minden fényküldött szakrális feladattal érkezett a bolygónkra, ám ha megfeledkeznek igaz természetükről és céljukról, akkor elveszettnek érzik magukat. Azért jöttek hozzánk, hogy segítsenek nekünk, hogy gyógyítsanak, amiben csak tudnak. Késztetést éreznek mások gyógyítására, a Föld szociális és környezetvédelmi problémáira megoldást szeretnének találni, hisznek abban, hogy spirituális úton sok minden megoldható. Ők általában előre megéreznek dolgokat, vagy találkoztak angyali lényekkel, kemény élettapasztalataik voltak, melyek összetörték a tökéletességbe vetett hitet. Tudják, hogy magasabb cél érdekében vannak itt, csak épp nem tudják mi az, és hogyan tudnák megvalósítani. Belső hívást hallanak, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

A hit és tömeg csodára várása már a népmesékben is ott volt, nehéz helyzetekben, kilátástalanságban tény, hogy csak ezek segíthetnek a túlélésben. Hogy a leírtaknak mi a valóságalapja, nem tudni, ám mindezt végigolvasva rá kell ébrednünk, hogy teljesen mindegy, milyenek leszünk, vagyunk, attól, hogy gyerekünk talán tárgyakat fog mozgatni, nem ússzuk meg a villanyszámla befizetését.

És még valami. Bár kigúnyolódtuk magunkat, a szerkesztőség csajai egyöntetűen hiszik hogy egyfajta paradigmaváltáson megyünk-mentünk keresztül, és ennek következtében a világ egyre inkább a spiritualitás felé fordul, az egzakt tudományok és a vallások helyett egyre nagyobb teret engedünk az energia hatalmának. Hiszünk abban, hogy egyre több ezekre fogékony ember jár a földön, s hogy egyre több születik.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
júl
16
silentscream írta:
nem értem, h tulajdonképpen miért írtok le vmit, csak azért h kigúnyoljátok...
10:51
2
júl
16
zsofi válaszasilentscream írására:
mert gonoszok vagyunk :)
vagy mert érdekesnek találtuk. vagy mert elgondolkoztunk rajta mi magunk is és érdekel a ti véleményetek is
10:54
3
júl
16
BJosh írta:
Én pár éve sorozatosan megéreztem, hogy milyen klippek következnek a Viván (amikor még azt néztem), ez számít? :D
11:04
4
júl
16
Hella írta:
A cikk az jó és érdekes, de szerintem az indigó gyerekek, meg a kristálygyerekek nem léteznek. Vagyis kamu az egész. Csak mert valakinek jobbak a képességei, vagy érzékenyebben reagál a külvilág dolgaira, attól ő nem "indigó" vagy "kristály". Amikor még én voltam általános iskolás volt az osztályban egy lány, aki mindig a többiek előtt haladt pár lépéssel, de őt mi csak jó képességű, okos lánynak tartottuk. Szerintem nincs ebben semmi "hókusz-pókusz".
11:18
5
júl
16
flatcoated válaszaBJosh írására:
Hááát, sztem nem....:)
11:38
6
júl
16
flatcoated írta:
Egyébként érdekes a cikk.
Elgondolkodtató.
11:41
7
júl
16
Gerg0 írta:
Az indigó nekem egyetlen dolgot jelent: a másolás egy kezdetleges, ma már kihalófélben lévő módszerét. A gyererek képességeit és hátrányait meg szépen nevükön nevezem, pl. hiperaktív, diszlexiás, érzelemgazdag, stb. Olyan meg nincs, hogy a jövő hírnöke, max. ha próféta lesz belőle egyszer. Akkor most szűk látókörű vagyok? :)
13:03
8
júl
16
donci írta:
én ismerek egy ilyen "indigo-kislànyt", mikor anyukàja terhes volt vele, akkor történt a csalàdban egy öngyilkossàg,amit a gyerek a hasban élt meg...
mikor kb.4éves volt el kellett vinni teràpiàra,mert nagyon nehéz volt vele,nehezen kezelték.
a gyerek emlékezett, hogy milyen volt a méhben, ezt le is rajzolta, és azt mondta, nem volt kedve "kijönni onnan",mert ezen a vilàgon csunya dolgok történnek, az öngyilkossàgra itélve.
a férfi aki öngyilkos lett,az anyja testvére volt.
13:08
9
júl
16
Minajasina írta:
Na igen ez tarkarja a cikket. Ez egyátalán nem így van, ezt mind csak azért vettettétek képernyőre, hogy gúnyolódjatok egy új generációs gyermekréltegen! Szánalmasak vagytok!
Indigó gyermek nem = a hiperaktív gyerekekkel!
A húgom is indigó és nem hiperaktív!
Igénytelen és szó szerint sz@r cikk!
Mindemellett
FELHÁBORÍTÓ IS!!!!!!!!!!!!
13:25
10
júl
16
Minajasina írta:
http://www.indigogyerek.eu/kikok.htm

Ez egy teljesebb valójú cikk, de nem tökéletes! Rengeteg írás készült a témában. De teljesen átfogó még nem. Ennek a cikknek amit ti készítettetek semmi értelme!
S ismét bebizonyosult, hogy a magyar társadalom képtelen bármit eéfogadni ami a számukra elfogadott nagyátlagon kívül esik.
Legyen az egy fogyatékossággal élő ember, egy indigó kristály vagy épp egy fényküldött gyermek, vagy egy meleg fiú!
Kicsitt nyitottabbnak kellene lenni, nem pedig gúnyoilódni mindenen!
Remélem a cikk készítő(i) belegondolnak késöbb abba, hogy mekkora hülyeségeket írtak itt össze!
13:32
11
júl
16
ismeretlen válaszaMinajasina írására:
Sajnáljuk, hogy így vélekedsz. Távol áll tőlünk a gúny. Kizárólag szakirodalmat használtunk a cikk megírásakor, tény keveset tudunk erről! Viszont érdekes, hogy neked a közeledben van egy indigó gyermek. Írnál erről bővebben? Köszi és ne szarozz, kivele! :)
13:33
12
júl
16
Minajasina válaszaGerg0 írására:
Igen!
Mint sokan mások!
Olvassatok után!
13:33
13
júl
16
ismeretlen válaszaMinajasina írására:
Nekem a konkréumok hiányoznak. Hogyan jöttetek rá, hogy a testvéred indigó? Miket csinált? Mi keltette fel bennetek az érdeklődést? Volt valamiféle "csoda"?
13:38
14
júl
16
Gerg0 válaszaMinajasina írására:
Olvastam már pár ilyen témájú cikket, de valahogy nem tudtak meggyőzni. Afféle keleti ihletésű, félig filozofikus, félig okkult képzelgésnek tűnnek, nincs tudományos "ízük". De persze fenntartom, hogy lehet bennem a hiba.
13:41
15
júl
16
Minajasina válasza írására:
Az indigó színű aura stimmel, mert az van neki, de egyátalán nem hiperaktív. Nagyon értelmes jóval értelmesebb a korabeli társainál, nyitott az új dolgok felé, és szinte minden felé kíváncsisággal fordul már kiskora óta. Legfőbb jellemzője talán az indigó gyerekeknek, hogy az fejletebb inteligenciájuk miatt a saját korcsoportjukkal nem értik meg jól magukat, nem tudnak normálisan beilleszkedni. Mindig idősebb társaságokat keresnek és ez a húgomnál is mindig ott volt. Az én barátaimmal sokkal jobban megértette magát mint az osztálytársaival. S ez is mint mondtam már a többinél is kiskora óta végigkísért.

S a hiperaktív gyerekek lehetnek értelmesek, de nem tudnak úgy tanulni mint egy normál gyerek, pont a betegségükből kifolyólag.

Van egy rélszletes átfogó írás amit a doktor úr adott nekünk, ha dobsz egy e-mail címet nekem itt mail-be és érdekel szívesen átküldöm, de most nem tudok többet írni mert lejárt az ebédszünetem és vissza kell menjek dolkgozni :))!
13:42
16
júl
16
ismeretlen válaszaMinajasina írására:
Köszi. Az a helyzet, hogy ez mind-mind rám is jellemző volt gyerekként is. Meg most is, persze sokkal okosabb vagyok, mindenki másnál:D Na, de tényelg. Akkor mi van ,ha indigó? Semmi nem?
A hiperaktivitás nem betegség. Állapot.
Küldöm a kérelmező levelet:)
13:53
17
júl
16
Juliette írta:
Uhh, anyám. Valahogy nem akarok ehhez hozzászólni, de kéretlenül is Paulo Coelho - A fényharcosának kézikönyve jut eszembe az egészről. Csak félig olvastam el, mert ajándék volt. :)
Majd végig olvasom, talán mag. :) Ajánlom. ^^
14:10
18
júl
16
flatcoated válaszaMinajasina írására:
Akkor az én 5 éves lányom is indigó??......
Ugyanis teljesen ilyen, amit Te itt leírtál. Mi úgy gondoljuk, hogy mivel egyedüli gyerek, több időt és energiát tudunk ráfordítani, azért "okos", és mivel nincs más gyerek a családban, mindíg felnőttek között volt, ezért is érti meg jobban magát az idősebbekkel. Utálja a hangzavart, az ovistársai többségét, kevés (idősebb korú) gyerek a barátja. Viszont imádja a lovakat egész pici kora óta, (nekünk nincs) meg a kutyákat is.
Ja, és nem hiperaktív, inkább megfontolt, nyugodt.
14:11
19
júl
16
flatcoated írta:
Kimaradt: én azt szeretném csak, hogy normálisan nőjön fel és boldog legyen és kiegyensúlyozott felnőtt váljék belőle.
14:13
20
júl
16
zsofi írta:
szerintem meg az van, hogy fölösleges kategóriákat alkotni. a mostani fiatal szülő generáció már nyitott egy ujfajta gondolkodásra, már egy új értékrend szerint nevelhet a gyerekét, azaz egyre többen vannak, aki hagyják kibontakozni a gyerekek alapvetően sokféle és lenyűgöző képességeit. egy gyerek fiatalként sokkal többet tud, mint amennyit később, amikor már kénytelen volt beilleszkedni a társadalomba, a munkaerőpiacra, a sémákba, amiket készen kapott.

a gyerekek jó képességűek, a szülőn múlik, mennyit hagy neki ebből megőrizni, s mennyire hagyja, hogy önmaga legyen - akár magányos, visszahúzódó, akár cserfes, kotnyeles, közvetlen. nem kell ehhez körítés sztem
14:17
21
júl
16
hát, a cikk szerint én fényhozó vagyok:)
egyszer beszégetteme rről egy nővel, aki azt mondta, azért van sok drogos fiatal, mert az indigók született idealisták és sokkal nehezebben veszik az életet, mert nem gyakorlati embereknek születtek.
14:34
22
júl
16
pipitanc írta:
én végig se olvastam. ott abba is hagytam,hogy az "1995ben vagy azután születtek, nagy szeműek... "birom a spirituális dolgokat,de csak mértékkel.ez már sokkkk egy kicsit. szerintem nem lehet ennyire általánosítani. biztosan van benne valami igazság,de kb. annyi mint a napi horoszkópokban
15:03
23
júl
16
silentscream írta:
egyébként egy látó megmondja neked, milyen színű az aurád/gyerek aurája, és máris tudod, h indigó -e vagy nem. mindössze ennyi.
15:13
24
júl
16
Gerg0 válaszasilentscream írására:
Ezek ugyanolyan "látók", mint azok akik megmondják hogy azért alszom rosszul mert valami rossz energiamezőben fekszem, és ha odébbrakom az ágyamat, minden megjavul?

:)
15:25
25
júl
16
Jadeye válasza írására:
ehhez a témához, pláne szakirodalmat? na ne már... ez még viccnek is rossz. habár ha ti szakirodalomnak vesztek bármi édesvíz kiadós "terméket", akkor egészségetekre... már bocs.

a következő cikkben meg akkor már írhatnátok angyalkurzusról, a mindennapi ártatlan mágiáról meg a hasonló nyálezotériákról (igen, ezotéria és nem ezoterika...).

és ha már indigó meg csillag-fényküldött gyerekekről szólt a fáma:
http://www.ezoterisztan.hu/images/stories/easygallery/resized/14/1205260179_9eso.jpg
20:21
26
júl
16
Minajasina írta:
Mivel ti nem vagytok képesek felemelkedni a saját elképzeléseiteken túl, nem vagytok képesek elfogadni hogy ezek a gyerekek igazán léteznek, nem nektek kellene ezzel foglalkozni azt hiszem!
Akit érdekel ide feltöltöttem a doki cikkét:

http://www.asztralutazas.hu/index.php/indigo/Az-indigo-gyerekekrol.html
23:00
27
júl
17
Jadeye válaszaMinajasina írására:
szerintem itt az a baj, hogy mind a "szakirodalmat" felhasználó cikkírók, mind az indigóhívők túlreagáljátok az egészet. én nem állítom, hogy nincsenek ilyenek, sőt. de miért kell ennek ekkora nagy farkaalját keríteni?

indigó meg hasonló beállítottságúak mindig is voltak. csak mondjuk egy angol nevelőnő kinevelte belőlük, ennyi. azt mondja a lányom, hogy de hát szörny van az ágy alatt, de mivel én nem látom, azt sulykolom belé, hogy nincs is. és egy idő után már ő sem fogja látni. ennyi.

most meg jön az ezochondria-hullám, és mindenki baromi különleges és kiválasztott akar lenni (de mire mégis?), valamint elkezdik keverni a szezont a fazonnal, és szakirodalomként tálalnak egy csomó baromságot, amit sokan meg- majd bevesznek. ha legalább tényleg szakirodalom lenne, és nem nyálezo spekulációs tündérmese...

nekem csak az a furcsa, hogy most mi ebben az újdonság? vagy csak itt is igaz, hogy egy újszülöttnek minden vicc új... áhh, értem már. én kérek elnézést.
09:38
28
júl
17
livcso írta:
olyankor mivan ha egy indigó és egy kristály.....tulajdonságokkal rendelkező ember találkozik esteleg egymásba szeret..engem érdekelne...érdekes a cikk
09:46
29
júl
17
zsofi válaszaJadeye írására:
egyetertek. a szakirodalom nyilvan az, amit a nagyon hívők magukról állítanak :)
09:48
30
júl
17
Aranka írta:
Erre ennyit szeretnék mondani, mindenféle megbántás és piszkálódás nélkül (akinek nem inge...):
Mostanában egyre több ilyen ezoterikus "akármi" könyv, előadás stb. jelenik meg, és sztem az emberek úgy hisznek ezeknek a többségébe, hogy nem néznek utána rendesen. Egy darabig mindenkivel el lehet hitetni pl. ezt a baromságot, amit nemrég találtam, hogy 2012-ben dimenziót vált a Föld, és aki nem lép be ebbe a csoportba (nem tudom a nevüket), az meg fog halni...könyörgöm, azért gondolkodjunk már!Én is jó képességű kisgyerek voltam a szüleim szerint, mégsem tudtam reptetni tárgyakat stb. Ezek szimplán jobb (jó) képességű kölykök, akik kitűnnek valamivel (pl. a hiperaktív stb.) ez nem azt jelenti, hogy "fényküldöttek" jééézusom....a szakirodalom szó meg egyenesen nevetséges...pláne ha az édesvíz könyvekre gondoltatok.
12:27
31
júl
17
Aranka írta:
ja, én is hiszek dolgokban, de szerintem ez már a túlzás kategóriába tartozik...
12:28
32
júl
17
Aranka válaszaMinajasina írására:
Szerintem mindnekinek szíve joga, hogy mit hisz el, mit nem, hogy miben hisz és miben nem!Ez nem azt jelenti, hogy aki nem hiszi el, az buta stb. Az ember igenis válogassa meg, hogy miben hisz!Nem kell minden szennynek bedőlni! (nem konkrétan az indigó témára gondolok)
Ezek az ezoterikus emberkék kicsit sokat gondolnak magukról (sajnos családban is van egy ilyen ember, és ma már kb. pszichiátriai eset)
12:31
33
júl
17
magika7603 írta:
Van egy ismerősöm akinek van egy égedelem rossz kölke. Nem szoktam ilyen kijelentéseket tenni egy gyerekre, mert sztem rossz gyerek nincs , csak unatkozó.De az a kölök !!! Elképesztő! Kezelhetetlen , szemtelen, irritáló, sztem totális nevelési csőd. Most , hogy az anyukája választ kapjon a gyermeke viselkedésére kitalálta rá , hogy a kölök gyémánt -gyermek __!____
Pedig csak egy tudatosabb , odafigyelőbb nevelési elv kellett volna neki , nem egy teória amivel megmagyarázzák a kölök nevelési hiányosságait!

Amugy Jadeyenek van igaza.
23:54
34
júl
31
ismeretlen írta:
Érdekes, hogy a hiperaktív gyerekeket egyesek kóros pszichiátriai esetnek tartják, míg mások csodálni való lényként, egy új kor követeként üdvözlik őket. Én egyik táborba sem tartozom, szerintem a "hiperaktívnak" minősített gyerekek egyszerűen túl izgágák az átlaghoz képest. Hogy tanulási nehézségeik vannak, az pedig a szülői nevelés hiányosságait mutatja. Sokáig én sem szerettem tanulni, és folyton csak rohangáltam volna ahelyett, hogy a lecke fölött görnyedjek, ugyanakkor már egész kicsi koromban megmondta a háziorvos anyámnak, hogy különlegesen okos vagyok. Ezzel együtt nem érzem, hogy bármiben más lennék, vagy több lennék, mint az átlagemberek. Ugyanígy nem hiszek az indigókban sem: ezzel az erővel ki lehetne találni rengeteg kategóriát, ahová be lehet sorolni az embereket, csak éppen nem sok értelmét látom a dolognak.
Ja, és kíváncsi lennék egy kristálygyerekre, aki magától megtöri a fényt, majd hirtelen átalakul pl. hegyikristállyá... Ha mutatnak nekem egy ilyet, elhiszem ezeket a dolgokat, addig nem. :P
16:05
35
aug
08
gube írta:
Én sosem értettem, hogy ha az ember hisz egy vallásban (tegyük fel, katolikus), milyen alapon nem hisz egy másikban (pl. buddhizmus), hiszen a legtöbb vallás ugyanarra épít: állít valamit és a hívők ezt feltétlenül elhiszik. Szóval mi alapján szelektálnak, hogy ebben, vagy abban hisznek? Nekem mindegyik megalapozatlak és alátámaszthatatlan butaságnak tűnik (nem akarok senkit megbántani, ez az én véleményem és nem ítélem el a hívőket). Cserébe nem hiszek el olyan tudományos feltevéseket sem, amik nincsenek alátámasztva. Állítólag a felvilágosult 21.században élünk, de én nem úgy látom, hogy az embereknek igényük lenne arra, hogy ne tündérmesékbe kapaszkodjanak. Ja és a cikkhez: az ember nem fejlődik sehova, mert nem szelektálódunk egy-egy környezeti tényező által (pl. meggyógyítjuk a betegeket, stb.), így csak keveredik a genetikai állományunk, nem fejlődik az sehova, főleg nem a 80-as évektől.
23:52
36
aug
09
csillagmoha írta:
Nos, végre tudtam regisztrálni. Eddig vmiért nem állt mellettem a technika.

4 éve mondta egy ismeretlen ismerős(?? érdekessége: h olyan mintha ismerném vhonnan, és mégis akkor láttam először), hogy indigó gyermek volnék. Mivel anya nem igazán volt ráállva a spiritulaizmusra, és egyéb nehezen megfogható dolgokra, érdekesen alakultak a dolgok, nem értette. Apukám meg valószínűleg fényküldött, azt feltételezik róla.
Katolikus vallású vagyok, de ez sztem nem befolyásol sok dolgot, jelenleg. Mégis hiszek, a reinkarnációban, és a nirvánában is, az angyalokban, a horoszkóp is néha telibetalál, sokszor nem. Az a baj, h két helyen egyensúlyozok egyszerre. Ugye van ez az anyagi világ, meg amit elhiszünk. Mindig is másként viselkedtem mint a többi gyerek, fiatal, még most is vannak húzásaim, amiket a közvetlen környezet nem tud hova tenni. Hiszek az indigógyerek dologban is, meg nem is.
Nem voltam soha zseni. Okos sem vagyok. Sőt, hiperkaktív se voltam, hanem túlságosan is lassú. Hamar kezdtem el beszélni, illetve az első 3 évemről anyáék tudnak beszélni. Normális gyerekkorom volt, van. Nem kivételeztek velem soha. Viszont..
.. sokszor érzem azt, h van vmi célom.
Mind1. Nehéz ezt megfogalmazni. Itt a másik. Nagyon nehezen értetem meg magam az emberekkel.
Amúgy nagyon is tisztába vagyok magammal, a képességeimmel, a cselekedeteimmel.
A végére a pont: az egészben csak egy bajom van, h olyan ember vagyok aki csak akkor hisz el vmit teljes mértékben, ha azt bebizonyítják, és látom - tapasztalom a két szememmel.
Jöhet a köv. kérdés: "de írtad az elején, h reinkarnáció". Ööö. Ez meg egy belső késztetés, amit nem tudok megmagyarázni. Mert van ilyen is. Meg lehetne magyarázni, de hülyeség lenne. :)

Kinek mi. Majd meglátjuk, hoz-e vmi sorsfordítót a jövő. :D
00:08
37
aug
09
csillagmoha válaszagube írására:
Az utolsó mondatod nagyon igaz. Tényleg csak keverednek a gének. Ezért egyre több a beteg ember, genetikailag. Ezért vagyunk egyre gyengébbek. Csak nézzétek meg akik mondjuk egy 50-60- még a 70 év is belefér. Nagyapáim is mind nagy, erős emberek voltak. Falusiak, és még kevesebbek voltak a mérgező dolgok.

Sajnos, manapság minden beleszól a genetikába.

Az orvostudomány minnél beljebb halad az emberiség anatómiájába, annál jobban öli is. Lehet, h gyógyító szándékú, de ha egy betegséget meggyógyít, a következőt aktíválja. Off. Ez nem az a topic. :D :)
00:13
38
aug
09
csillagmoha válaszacsillagmoha írására:
Jah, amúgy ez az indigó gyerekség, nem igazán észrevehető a mindennapi életünkben, a család életében, bármi. Nem kerítettünk ekkora feneket neki. Mert ha van, van. Ha nem, nem. Nem lettünk se gazdagabbak, se szegényebbek.

Igen, az maradt ki az előző előtti hozzászólásomból, h nehezen ért, értett meg a környezet. Mindig összevesztem mindenkivel már a legelső találkozáskor, nehéz a természetem ez tény. Viszont 2 embert tudtam összeszámolni, akivel eddig még soha nem vitáztam, az egyiket ismerem már kb. 5 éve. A másikat 3-4 éve. Az egyik tényleg indigó gyermek, vagyis ő is tud róla. Meg is értjük egymást, egy igazán barát. A másikban nem vagyok bizonyos, h az. De ki tudja. (:
00:19
39
aug
09
palomita válaszaflatcoated írására:
erre meg a többire is reagálva. vannak jó képességű gyerekek, meg kevésbé. ha az ember sajátja ilyen, örüljön neki. de ne magyarázzunk már bele mindent mindenbe. a legtöbb gyerek - főleg kislány - imádja az állatokat, a lovakat meg főőőleg.
szerintem a legtöbb ember csak belemagyaráz mindent mindenbe, hogy azért mert a gyerek nem szereti a zsivajt (lehet h a füle biológiailag érzékenyebb a miénknél mert még gyerek) akkor ő már indigó vagy nemtom
ha meg jó képességű, mert hogy minden csoportban van egy legjobb, aki nem tud úgy haladni, mint a többiek, mert a többséghez kell alkalmazkodni, akkor el lehet vinni olyan óvodába vagy iskolába, ami kifejezetten a legjobb képességű gyerekeknek van. és ott azért máááár nem lesz olyan hatalmas a szakadék a többiek és közte. van ám olyan iskola, ahol egy diák 4 oktvn indul és 3-on ér el helyezést (első 30 között), pedig nem fénygyerek vagy mi, csak jóval tehetségesebb az átlagnál.
nyilván minden gyereknek meg kell találni a megfelelő módot, ahogy a legtöbbet lehet kihozni belőle, de szerintem csak azért mert a gyerek azt mondja angyalt vagy szellemet látott, ne gondoljuk hogy nem evilági lenne
10:15
40
aug
10
sayouri írta:
Nem értem...
Miért kell leszólni azt, ami nem egyezik a világlátásotokkal? Maga Einstein mondta: "Isten nem szerencsejátékos", ezzel arra utalva, hogy lehetnek összefüggések a számunkra érthetetlen dolgok mögött is!
Amúgy az a baj, hogy az emberek csak a korlátolt eszüknek hisznek, illetve annak, amit látnak, pedig még hány millió szín és hang, érzet van, amit mi nem tudunk érzékelni a húdefejlett emberi szerveinkkel! Akármennyire könnyű elfelejteni, mi is a természet gyermekei vagyunk, mint minden anyagnak, nekünk is vannak rezgéseink, van auránk, avagy energiamezőnk, csak nem mindenki látja. Az indigó szín (vagy padlizsánlila) a homlokcsakra színe, intuitív szín, olyan, mint az a bizonyos "harmadik szem". Ezért mondják, hogy az "indigó-gyerekek" azért születnek, hogy figyelmeztessék a világot arra, amit nem vesznek észre a nagy rohanásban és közömbösségben. Nézzen csak körül mindenki, mi folyik a világban, milyenek vagyunk mi, emberek, mit teszünk a Földdel, mit teszünk egymással. De aki földhözragadtan csak a számításoknak hisz, annak úgyis hiába beszélek.

GergO, mit gondolsz, ha az égitestek energiája,vonzása a tengereket tudja mozgatni (árapály), akkor a Föld energiája nem befolyásolhatja esetleg a te álmodat is?

Túlságosan nyugatias gondolkodásúak vagyunk, plussz magyarok, ezért nem tolerálunk semmit. Most őszintén, a cikk szerzőjét zaklatta valaki is azzal, hogy higyjen ebben a dologban? Nagydobra verte valaki, hogy ez az IGE, ezt kell hirdetni? Akkor meg miért kell cinikusan olyan dologról írni, amiről tényleg nem tudtok sokat?
:(
22:21
41
aug
16
Fer79 írta:
Nézzétek meg a -MEGSZÓLÍT AZ ÉJSZAKA című filmet, szerintem nagyon érdekes, én mindig hittem, vagy szeretnék hinni az effajta dolgokban!
21:42
42
aug
17
bloblob írta:
családibarátnak nembarát hameg családtag akkor meg inkább tagadom hogy ismerem mindenesetre akad az ismeretségi körben ilyesféle áldott gyermek.
a szülei szerint indigógyerek, nem okosabb mint az átlag semmivel sem tűnik ki a társai közül csak esetleg a neveletlenségével.
a gyerek 6 éves kicsit béna mitudomén de azért rácsodálkozunk amikor megkérdezi hogyakkor most idekakálhatok a szönyegre? kérdi a gyermek mire mi NEM menj ki ha vécézned kell és kimegy a nappaliba a tévé elé elintézni a dolgát.beszélgetni nem igazán lehet vele úgy hogy magunkban egy pár trágár szó azért ne hagyja el a szánkat egyes megnyilvánulásai folytán meg különben a téma mindig a napközben termelt bélsár.
01:17
43
aug
17
bloblob írta:
2 éves koromig alig mászkáltam mindig csak ültem akkor aztmondták hogy valószínüleg valamilyen rendellenességem van volt amikor ztamondták egyenesen hogy béna vagyok .aztán hiperaktív voltam.utána indigógyerek mert hamarabb tanultam és jól rajzoltam már kiskoromtól kezdve.

a lényeg hogy volt egy kirakós rajzolós aztán egy szaladgálós majd egy könyves rajzolós korszakom.aztán egy tanulós.

most nem tanulok lusta vagyok és rajztagozatos iskolába járok.ügyesebb vagyok ilyen téren mint az átlag viszont semmivel se több.
01:23
44
aug
17
bloblob írta:
tény hogy létezik az indigó "színű" aura de természetesen minden szüő bele szeretné magyarázni hogy az őgyereke különleges és így a nagyrésze KAMUvá válik.
01:26
45
aug
17
bloblob válaszaJadeye írására:
szerintem mindent elmondtál helyettem is
01:40
46
aug
17
bloblob válaszalivcso írására:
akkor egy kékkristályfényhozó gyermek születik gondolom.


valami ilyesmit akarnak hallani az emberek.
01:41
47
aug
22
marimatsu írta:
a szülői elfogultság határtalan. csak száz egynéhány éve az volt, hogy az enyém szép, erős egészséges és akárhány évesen már úgy kaszált mint az apja, lány esetében h már kiskorában házias volt stb stb.
a mi századunkban ugy látszik ehelyett az van, hogy indigó meg kristály meg ilyenolyan harcos. ezt úgy mondom mint aki érintett a témában mert nekem is azt mondták, hogy indigó gyerek vagyok, ezzel magyarázták, hogy tehetséges vagyok és hogy mindig kilógtam a sorból. akkor bachék is indigók vagy esetleg fényharcosok voltak? no nem hiszem. mindenféle különleges emberek voltak ezelőtt is, lesznek ezután is. nem kellene valótlan dolgokkal teletömni az emberek és főleg a gyerekek fejét. attól, hogy nem superman még lehet tündér aranyos, okos kedves meg minden.
kevesebb heroes-témájú sorozat kellene és esetleg többet kellene foglalkozni helyette valami igazán értékessel:kultúra, képzőművészet, zene, nincs olyan gyerek aki nem élvezné, ha ügyesen közelited meg vele. és biztos, hogy neki sokkal többet használna mint az, hogy fiacskám indigó vagy, csodagyerek, nyugodtan legyél rá büszke és különcködjél. az én szüleim hála Istennek sosem viselkedtek így.
11:56
48
aug
26
hs1cat írta:
Hát nem tudom... Tanultam matekot a fősulin valamikor, bár már nem sokra emlékszem belőle, de azért arra igen: kimondjuk a tételt, aztán levezetjük a bizonyítást! A matek tankönyvem az pölö szakirodalom, szerintem... :) De hogy ilyenek? Vááá!! Húsvéti nyuszi siiincs! :D
(ja, és én is bocs, ha valakinek ez fáj, de evvan!)
01:10
49
aug
28
venice írta:
a teszt alapján indigó vagyok
13:28
50
szept
01
philantrope válasza írására:
Doreen Virtue: Indigó gyermekek nevelése.
Itt mindent megtalálsz, és igazán hasznos. Többek közt ír az angyalterápiáról is.
22:17
51
szept
01
philantrope válaszapipitanc írására:
lehet csak itt van rosszul megfogalmazva. ez valóban nagy általánosítás.de van sok, nagyon jó cikk ezzel kapcsolatban. és könyvek..
de azért ennyire nem hiszem, hogy érdeklődsz eziránt. : ) csak azért szóltam, hogy te se általánosíts egy olvasott dolog alapján:]
22:22