Divat

Bikini Fashion

1711

A Balaton Soundon volt időnk végigmustrálni a fürdőruha felhozatalt, s ebből nektek is összállítottunk egy ízelítőt. Az van, hogy egyáltalán nem egyszerű jó bikinit venni, ezt nyilván minden csaj pontosan tudja, ezért is néztünk körül, ki mit hord. Mikor venni próbálunk vagy a mintája béna, vagy a fazonja nem jó, vagy a teteje jó de az alja nem, esetleg fordítva.

Ha pedig minden tetszene, kiderül, hogy a bugyi lötyög rajtad, a melltartó meg kicsi rád. Idén azt figyeltem meg, hogy széles hátú kismellű lányoknak gyártanak fürdőruhákat, mert miközben kicsi a ciciden az anyag, a háta már le akar esni - és ehhez nincsenek ám hatalmas melleim. Mindehhez hatalmas bugyogó jár, és természetesen a legtöbb helyen nem vehetsz külön méretet alulra és felülre.

Persze idővel mindenkinek sikerül valami kedvére valót találni, s az alábbi galériából talán ötleteket is kaphatsz arra, merre érdemes legközelebb indulni, ha jön a binikivadászat ideje. Tippünk pedig, hogy most vegyél, tombolnak a leárazások! Egyébként pedig nem tudni mennyire reprezentatív a fesztiválon felvonultatott minta, de az az igazság, hogy csajok, jól néztek ki!

Kattints a Bikini Fashion galériához!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások