Divat

Legyél divatdiktátor

1689

Egy egyszerű ötletből nagyszerű ruhakollekciót csinálhatsz magadnak bármilyen alkalomra. Hiszen kivel ne fordult volna elő, hogy az emeletes tolltartóban kifolyt a filctoll, esetleg a zsebben, aztán lehetett kimosni. Fernando Brizio ezt használja ki és a ruhákat teletűzdeli filctollakkal, úgy ami úgy néz majd ki, mint a sündisznó. Viszont a fehér ruha ezáltal foltos lesz. És színes. Egyénileg variálható színkavalkád, minden alkalomra. És ha megunta a kedves vásárló, csak kimossa és lehet újrafesteni. Szerintetek hülyeség? Szerintem ötletes.

Ruhafestés divatból

Remélhetőleg a tisztításhoz nem kell valami speciális mosószer, elég az ötkilós tescós, maximum a kis hableányos (ariel). De belegondolva majdnem olyan, mint amikor a beextasyzott bioponos kutya körbeugrálja a gyereket és tiszta folt lesz az új méregdrága felsője, de a muter nem szól semmit, pedig ilyenkor menetrendszerűen kijár a pofon a gyereknek, szóval az is tuti kiszedi a ruhából.

Köszönjük mindennapibetevő!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
júl
11
donci írta:
hàt igy jol néz ki, de fel nem vennék egy ilyen filctollas ruhàt! és vajon leülni benne milyen lehet,ha pont seggen szur egy toll?? : )
10:08
2
júl
11
Barbii írta:
Hát ezek nagyon jók!!:D És tiszta egyedik. Nekem speciel nem ruhában,hanem felsőben kéne.
10:32
3
júl
11
nagyon tuti
10:35
4
júl
11
Rancid írta:
Nagy ötlet és jól is néznek ki...
10:51
5
júl
11
whitetulip írta:
a filctoll akkor is a ruhán marad, ha hordjuk? azt hittem az csak azért kell, hogy összefoltozza a kis zsebeket, és utána le lehet venni..vagy nem?
12:24
6
júl
11
ismeretlen válaszadonci írására:
a filc csak addig van a ruhában, amig a megfelelő mennyiségű tinta, pacát csinál. után a filctoll ki! okés? ;-)
12:26
7
júl
11
donci írta:
akkor csak paca csinàlàs utàn lehet hordani...aha értem : )
13:16
8
júl
11
ismeretlen írta:
zsír
13:56
9
júl
11
Csalomano írta:
És mi van, ha nem akarom újrafesteni, mert olyan jól sikerült? Akkor nem mosom ki és... boááá
15:59
10
júl
11
ismeretlen válaszaCsalomano írására:
alkoholos filc?
16:15
11
júl
11
norcikoma írta:
Fekete pöttyös okés.
20:01
12
júl
12
Butterfly írta:
Hát ez baromi jóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
00:15
13
júl
13
agikriszti írta:
Nagyon vagány!Egyre jobb ötleteket találnak ki ezek a designerek!Csak így tovább.Megyek pacázni!:)
13:09
14
júl
14
ismeretlen írta:
Hehe, ez jól néz ki! A Nobuta wo Produce egyik része jut eszembe, ahol, mert a főszereplő kislánynak összefestékezték neonsárga festékkel a sötétkék iskolaegyenruháját, a barátai is festettek a saját ruhájukra valamit, szolidaritásból. És ezzel divatot teremtettek... XD (Aminek csillaga azonbn hamar leáldozott.)

Lehet, hogy kipróbálom, persze azért elősször egy kis anyagdarabbal kezdeném, és megnézném, kijön-e belőle. Mondjuk, nagy a valószínűsége az igennek, mert a filctollak itthon víz alapúak. Arra figyeljen valaki, ha sikerült spéci filcet szereznie, aminek nem olyan az összetétele, és a lapon se csíkosodik, mert abból baj lehet.
08:44
15
júl
15
Juliette írta:
Kell egy ilyen.
Pontosabban: itthon megoldom. :P
21:00
16
júl
31
Anima írta:
Akrillal jó még ruhát festeni,benne is marad.
22:38
17
júl
31
Anima írta:
Egyszer régen rajzoltam egy szűk,nyári felsőmre alkoholos filctollal,de amikor "felavattam",beleizzadtam,eltompultak a határozott körvonalak(úgy nem tetszett).Néhány mosás után jött ki.
22:42