Közösség

Ez lesz veled júliusban

1602

Ezeknek a bolygókapcsolatoknak a hatását pár napig érezhetjük az adott nap előtt és után is.

Július 1-én nagyobb energiát, erőt érezhetünk magunkban. Nagyobb teljesítményekre lehetünk képesek. Testi, lelki erőnk növekedhet. Fokozódik az akaraterőnk, kitartásunk, versenyszellemünk, győzni akarásunk.

Július 1-től kezdve kb. 2 hónapig képesek leszünk módszeresen, következetesen felhasználni energiáinkat a céljaink eléréséhez. Az agressziónkat képesek vagyunk kordába tartani, nagyon fegyelmezettek leszünk. Gyakorlatias, konkrét céljaink, vágyaink lesznek.

Július 3-án van újhold, ilyenkor érdemes valami új dologba belekezdeni. Július 3-án túlságosan érzékennyé válhatunk. Érzelmeinkkel kapcsolatban túlzásokba eshetünk. Túlzott érzelmi reakcióink lehetnek. Könnyebben meg tudunk sértődni, érzékenyebbek lehetünk. Vigyázzunk, ne menjünk bele erkölcstelen, törvénytelen helyzetekbe, mert ilyenkor az is előfordulhat.

Július 5-én feszültebbek, idegesebbek lehetünk. Óvatosan közlekedjünk, mert hirtelen, váratlan, balesetveszélyes helyzetekkel találkozhatunk. Hajlamosak lehetünk a szétszórtságra, kapkodásra, türelmetlenségre.

Július 6-án jó megérzéseink lehetnek, intuíciónk felerősödik. Tanúbizonyságot tehetünk gazdag, színes fantáziánkról, előtérbe kerülhetnek művészi képességeink is.

Érzelmileg felszabadultabbak leszünk. Társunkkal kedvezően alakulhat a kapcsolat, váratlan, hirtelen pozitív változások lehetnek. Az intuitív, és művészi képességeink felerősödhetnek.

Július 9-én vallási, erkölcsi, törvényességi, filozófiai, hitbeli kérdésekben problémák, feszültségek lehetnek. Az elfogadás, tolerancia, alkalmazkodás nehezünkre eshet. Szerencsétlennek érezhetjük magunkat. Igazságtalanságokkal találkozhatunk. Fokozottabban figyeljünk a törvények, szabályok betartására.

Fontos, hogy felismerjük és elfogadjuk belső értékeinket, ellenkező esetben kishitűvé válhatunk, és saját magunkat akadályozhatjuk meg abban, hogy sikeresen megoldjuk az előttünk álló feladatokat.

Július 10-én a kommunikációban, közlekedésben szélsőséges, végletes, agresszív helyzetek fordulhatnak elő. Óvatosabban, körültekintően közlekedjünk, ilyenkor fokozódik a balesetveszély, kerüljük a vitát, veszekedést. Hajlamosak lehetünk a csúnya beszédre, káromkodásra, óvakodjunk ettől.

Viszont jó időszak ez olyan feladatok elvégzésére, amely pontosságot, precizitást, koncentrálást, kitartást követel meg tőlünk.

Július 10-től kb. 2-3 hétig érzelemdús, fantáziadús, színes gondolkodás, kommunikáció lehet ránk jellemző. Lehet, hogy többet fantáziálunk, álmodozunk. Intuitívebbek lehetünk, könnyen rá tudunk hangolódni másokra. Ugyanakkor érzékenyebbek, szeszélyesebbek is lehetünk.

Július 12-én az érzelmeink hevesebbé, tüzesebbé, felszabadultabbá válnak

Július 14-én megfontoltabbak, összeszedettebbek, alaposabbak, precízebbek, kitartóbbak, koncentráltabbak, türelmesebbek, bölcsebbek leszünk, és tele lehetünk kreatív ötletekkel, a függetlenségigényünk, szabadságvágyunk felerősödhet. Jobban érdeklődhetünk pl. az asztrológia, az ezoterika iránt.

Július 18-án telihold van, ebben az időszakban feszültebbek lehetünk, viszont alkalmas ez a nap arra, hogy ha valamit el kell engednünk, akkor azt ma megtehessük, valamint pl. fogyókúrát is ma érdemes elkezdeni.

Július 19-én feszültebbek, idegesebbek, türelmetlenebbek lehetünk. Hitbeli kérdésekben is lehetnek viták, feszültségek. A közlekedésben is adódhatnak feszült helyzetek. Érdemes ilyenkor fokozottan betartani a törvényt, a szabályokat, hogy elkerüljük a kellemetlen helyzeteket.

A Nap július 22-én délben lép át az Oroszlánba. A Nap uralkodik az Oroszlánban, itt tud leginkább megnyilvánulni, kibontakozni. Határozottabbak, nyitottabbak, optimistábbak vagyunk ebben az időszakban. Az Oroszlán egy központi figura, igényli, hogy elismerjék, csodálják. Jó szívű, nagyon kreatív, egy örök gyerek.

Július 26-tól kb. 2-3 hétig kreatívabbá válhatunk. Kevésbé álmodozunk, kevésbé tudják az érzelmek befolyásolni a gondolatainkat, kommunikációnkat, mint az elmúlt időszakban. Kommunikációnk energikusabb, meggyőzőbb, rámenősebb, mint az előző pár hétben.

Július 27-én könnyebben elérhetjük céljainkat, vágyainkat. Szerencsésen alakulnak dolgaink.

Július 29-én jó lehet a kommunikációs készségünk, ragyogó gondolataink lehetnek. Információéhségünk, tanulási kedvünk, mozgásigényünk fokozódhat. Akár olyan helyzetekkel is találkozhatunk, ahol még szavunk is eláll.

Július 31-én elbizonytalanodhatunk, érzelmi életünk zavarossá, kaotikussá válhat. Előfordulhat, hogy érzelmi csalódás ér miket.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások