Szépség

Tangás

1585

Hordasz tangát? Ránézésre nem tűnik kényelmesnek ez a fehérnemű fajta, ám van olyan, amikor az egyetlen megoldást ez jelentheti. Ha olyan ember vagy, aki nem visel tangát, mert inkább kínzásnak tartod, íme három dolog, ami meggyőzhet a tangapáriak szerint.

Kerüld el a bugyit!

Ha világos színű és testhez álló nadrágot vagy szoknyát szeretnél felvenni, nincs is annál bénább, amikor átüt a nagyi-féle bugyiforma. Nézd meg magad a tükörben, és cseréld le egy tangára!

Csak kényelmesen

Akkor jó a bugyi is, más ruhadarabhoz hasonlóan, ha kényelmes, ehhez azonban az kell, hogy megszokd, nincs abban semmi ciki, ha otthon abban sétálgatsz. A kezdeti idegesítő anyag a fenékben hamar elmúlik, valóban csak hozzá kell szoknunk. Rengeteg a választék a tanga fajtákból, és nem kell a szigorúan három cérnaszálból álló alsóneműt magadra erőszakolnod.

Szexisen

A tanga a legszexisebb bugyifajta, amit nők magukon viselhetnek, míg pasikon ez inkább vicces, mint szexi. Ha valaki tekintetét magadra szeretnéd tapasztani, akkor a tanga erre a legalkalmasabb. Az, hogy valaki rádfigyel, nagyot lendít majd az önbizalmadon, és igazán szexinek fogod magad érezni.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
júl
01
Riri írta:
Én is gyakran hordok tangát, de azért szerintem az túlzás h ez a legszexisebb fehérnemü.
Gondoljunk csak bele, nem mindenkinek van tökéletes formájú feneke, meg van akin jobban áll egy francia bugyi pl:)
14:04
2
júl
01
duckling válaszaRiri írására:
Egyetértek.
Nagyon kevés nőnek áll jól a tanga, ha egy kicsit megereszkedett a feneke, vagy narancsbőrös, akkor máris vége. A franciabugyi sztem sokkal szexibb mert nem tárul elénk egyből a lényeg, nekem az a kedvencem. és más fazonokból is lehet olyat találni, ami nem üt át.

de ami igazán gusztustalan az a string tanga.. blöe
14:54
3
júl
01
cotcotgirl83 írta:
Nálam abszolút a francia bugyi a nyerő, alváshoz a hagyományos szabású. A szerelmem szerint észbontó fenekem van a francia bugyiban... Miért van az, hogy a tanga nem zavar, de ha a "normális" bugyi becsúszik, az igen? Csak én vagyok ilyen béna?
15:18
4
júl
01
whitetulip írta:
én ilyen szabású tangákat hordok, mint amilyen a képen van..szerintem ezek nagyon kényelmesek tudnak lenni..hát a string-tanga az tényleg szörnyű..:S
és a csábítás eszköze nálam is inkább a csipkés franciabugyi..:)
15:19
5
júl
01
timonettika írta:
:D
anno a tangát nem tudtam elviselni, most meg a normális bugyit :D
és egyetértek azzal, h a francia bugyi fayább.. nekem se nem megereszkedett, se nem narancsbőrös, csak szimplán: béna XD a frani bugyi viszont rengeteget krrigál pölö rajta, kiemeli a formáját és nem tűnik olyan kicsinek,laposnak benne
15:21
6
júl
01
DeviL válaszacotcotgirl83 írására:
Szerintem azért, mert ha a normális bugyi csúszik be, akkor ott azért több anyag van ott, mint egy tangánál!

Egyébként én is francia bugyira szavazok, már csak hébe-hóba horok tangát.
16:26
7
júl
01
agoka írta:
Csatlakozom, én is a francia bugyira szavazok!
16:49
8
júl
01
Adriana válaszacotcotgirl83 írására:
Nekem mindig 'becsúszik' a normális bugyi! És mivel több anyagot érzek ilyenkor, egyértelmű, hogy a tanga kényelmesebb. Kár, hogy strandra nem illik tangát venni, illetve talán túlzás. Mert nekem a bikinialsót is folyton igazgatnom kell.
17:41
9
júl
01
cotcotgirl83 válaszaAdriana írására:
Ja, nyilván a több anyag miatt van, de ugye milyen rohadt idegesítő? És szilikonpántos tangát se veszek többet, főleg nem majdnem átlátszó fehér szoknya alá, mert egy nyári buli kellős közepén szakadt el a kis rohadéknak a pántja, még szerencse, hogy okos nő vagyok. Mert tudjátok mi van az okos nő táskájában? Fogkefe, és váltás bugyi:D:D:D
18:06
10
júl
01
Adriana válaszacotcotgirl83 írására:
Ez jó! Még nem volt ilyen balesetem, de jó tanács a váltóbugyi..... :-))) Hmmm, asszem megfogadom! :-D
18:29
11
júl
01
sziszuscicus írta:
Volt olyan időszakom, amikor csak tangát voltam hajlandó hordani...De rá kellett jönnöm, én boldogabb vagyok bugyiban:D Azért, nem száműztem őket, az arány kb. 50-50%.
És éljen a franciabugyi:) ha már csábítani kell...
19:39
12
júl
01
nikzy írta:
A tanga sem jó állandóan ...Néha kell egy kis váltás simára, vagy a francia bugyira...Mert az se egészséges ha mindig csak tangát hordunk..
19:48
13
júl
01
hubbabubba írta:
kövezzetek meg de én imádom a tangát! szerintem a lehető legkényelmesebb! főleg a képen látható sztájl de a string is bejön, szerintem egyáltalán nem gusztustalan.. oké, nincs tökéletes popsim, de pl a barátom is jobban szereti ha tangában nyomom ... :D
persze alváshoz meg is halnék, ha abban kéne.. ugyh oda marad a francia vagy a semmi :)
20:04
14
júl
01
cotcotgirl83 válaszanikzy írására:
Szerintem se egészséges állandóan tangát hordani, a nőgyógyim azt mondta, hogy találkozott olyan esettel, hogy valakinek attól jött ki az aranyere... Na ez durvulencia:D
20:28
15
júl
01
cotcotgirl83 válaszaAdriana írására:
Legközelebb, ha a bikinialsód igazgatod, csekkold le, hogy a pasik szájtátva bámulnak-e utánad... A fiúismerőseim szerint irtó szexi, ha egy csaj a bugyiját húzkodja... És csak azért hiszek nekik, mert az egyik meleg srácnak is ez a véleménye:D:D:D
20:33
16
júl
01
Adriana válaszacotcotgirl83 írására:
Annyira nem látszik, ha húzkodom, mert seggig ér a hajam. De szájtátva bámulnak pont emiatt... :-D
Viszont ha ebbe belegondolok, mindegy milyen bugyi van rajtam, úgyis csak sejtelmesen látszik a hajam mögött! :-)))
20:43
17
júl
01
ree válaszawhitetulip írására:
De hát ez a képen stringtanga! Te szerintem a G-stringre gondolsz, ami csak egy kis madzagból áll hátul. Nem?
20:53
18
júl
01
Dorcsee válaszaRiri írására:
Egyetértek!Nem mindenkinek a tanga a legszexisebb bugyi...És nem mindenkinek áll jól.De a cikk nagyon jó!!
22:03
19
júl
01
zzs írta:
nemértem hogy azt az érvet miért nem sorakoztattátok fel eddig a tanga mellett, hogy mennyivel jobb nyáron minél több helyen szellőzni ill. minél több bőrfelületet szabadon hagyni a gatya alatt... nekem legalábbis jólesik ilyenkor a tanga, meg persze fehér/szűk cuccok alá alap, no way pantylines, de amúgy franciabugyi párti vagyok.
22:27
20
júl
01
zzs írta:
nemértem hogy azt az érvet miért nem sorakoztattátok fel eddig a tanga mellett, hogy mennyivel jobb nyáron minél több helyen szellőzni ill. minél több bőrfelületet szabadon hagyni a gatya alatt... nekem legalábbis jólesik ilyenkor a tanga, meg persze fehér/szűk cuccok alá alap, no way pantylines, de amúgy franciabugyi párti vagyok.
22:27
21
júl
01
syssy333 válaszacotcotgirl83 írására:
Alváshoz nem kell bugyi:DDDDDDDD
22:47
22
júl
01
egyetlen válaszanikzy írására:
Sztem függ az alaktól az is, h melyik a kényelmesebb fajta.. de a tanga sztem baromira egészségtelen és egyáltalán nem érzem jól magam benne. Nyilván fehérnaci - szűk ruci esetén elkerülhetetlen :P
23:38
23
júl
01
nejus írta:
én max akkor vettem fel tangát, ha az exemnek akartam tetszeni.
egyébként 'rendes' bugyi (de abból sem a nagyi, hanem keskenyített, csípőfazon, ami sokkal kisebb mint a nagyeszbugyesz), esetleg néha francia..
23:39
24
júl
02
Adriana válaszasyssy333 írására:
Az tuti! Alváshoz csak a pasi kell melléd... :-)))
06:55
25
júl
02
cotcotgirl83 válaszaAdriana írására:
Konkrétan "alvásról" beszéltem:D A többi ugye adja magát...
08:53
26
júl
02
sinell írta:
nekem is van néhány, de szerintem nem egészséges.
másrészt azt sem tartom gáznak, ha a bugyi vonala átüt a nadrágon-miért???? mintha még ezekkel a butaságokkal is a tökéletesség mítoszát kellene fenntartani. szerintem egyébként szebb egy teljes fenekű bugyi, csinosabb benne a popsi.
egyébiránt tangája válogatja, egyiket-másikat szívesen viselem, de nem kell általánosítani.
08:57
27
júl
02
donci írta:
hàt én is francia-bugyis vagyok, de azért van tangàm is,pont a cikkben leirtak miatt.
szerintem is nagyon béna fehér nacin vagy szoknyàn àtütö bugyi,föleg ha szines,mondjuk a szines tanga is bénàn néz ki fehér alatt... egy nagy tükör ezért nem hàtràny! vagy esetleg még 2pàr szem...
09:12
28
júl
02
blablabla írta:
Véleményem szerint gusztusosabb, ha a világos nadrág/szoknya alatt inkább short fazonú vagy franciabugyi üt át, mint a narancsbőrös popsi hepehupái.
Nekem vannak tangáim, nem zavar, hogy a fenekemben van, de amikor a normál bugyi becsúszik, attól én is frászt kapok, mint itt sokan mások.
09:21
29
júl
02
whitetulip válaszaree írására:
igen, arra gondolok..a madzagbugyira! köszi a javítást!:)
09:21
30
júl
02
tein válaszablablabla írására:
valamiért én is jobban szeretem, ha fehér gatya alatt nem egy félholdsegget látok, hanem egy ízléses franciabugyit. szűk alá oké a tanga, de ha átlátszik, na, én attól rosszul vagyok!

10:09
31
júl
02
marimatsu válaszacotcotgirl83 írására:
én is ugyanigy vagyok vele, azzal magyarázom, hogy nekem olyan "normál" bugyim alig van már, szinte egyáltalán nem hordom, ezért elszoktam tőle. aludni én is franciában szoktam, meg télen is azt hordok hogy a popsim ne fázzon:) de a tangára esküszöm. nagyon kényelmes, már időtlen idők óta olyan mintha nem is lenne rajtam semmi, emellett meg az összes pasi megőrül a tangás popsim látványától:P
10:35
32
júl
02
Adriana válaszacotcotgirl83 írására:
Én meg konkrétan ruha nélkül alszom... :-)
11:31
33
júl
02
Elektra20 írta:
Nálam francia bugyi - tanga 30-70 % arányban. De amúgy szerintem is a francia bugyi a legelőnyösebb a legtöbb nőnek. Viszont nekem tanga kényelmesebb.
És hogy álltok a bikini alsó fazonjával??? Mert én azt kiválasztani gyűlölöm a legjobban...
Tangát strandra semmi pénzért nem vennék fel...
Életemben egy olyan bikini alsóm volt aminek olyan volt a bugyija amit én elképzeltem... se nem telefenekű, se nem tanga, se nem francia, olyan átmenet mindezek közt, és mindemellé csípőfazon :) na ha ezt most valaki érti annak gratulálok :)
11:57
34
júl
02
ree válaszawhitetulip írására:
:D
18:26
35
júl
02
ree válaszatein írására:
Fehér gatya alá testszínű bugyit! Az nem látszik át egyáltalán. Lehet tanga, telt, vagy francia is, egyik se látszik.
18:28
36
júl
02
Adriana válaszaree írására:
Persze! Főleg, ha szűk a nadrág! A normál bugyi vonala elég gusztustalanul tud látszani. Szerintem undorító, mikor egy nő felveszi a szűk nadrágot, és dombormintaként rajzolódik ki a bugyija vonala.
22:02
37
júl
02
Adriana válaszaElektra20 írására:
Én értem, mire gondolsz, de ilyet szinte nem lehet kapni! Megoldás: át kell szabatni...
22:04
38
júl
02
cotcotgirl83 válaszaAdriana írására:
Ha pasival vagyok, én is meztelenül alszom... De mivel még nem élünk együtt, így csak akkor, ha vele vagyok. Egyébként hagyományos fazonú bugyi, egyszer ébredtem fel egy mámoros éjszaka után tangában, szénné forgolódtam magam, nagyon fájt... Durva volt!!!
22:22
39
júl
02
cotcotgirl83 válaszaree írására:
Namármost, nekem van ún. alakformáló Bridget Jones nagyibugyim, ami érdekes, de csípőfazonú, olyan lehet, mint Carrie-nek, mikor a Dolce divatbemutatón volt(Szex és New York)... Szóval testszínű, van hozzá melltartó is, és tényleg nem látszik át a vonala. Nem tudom, hogy csinálták, de profi munka, és nem is volt drága...
22:25
40
júl
03
syssy333 válaszaAdriana írására:
Az a legeslegeslegjobb!!!!:DDDDDDDDDD
00:40
41
júl
03
kirsikka írta:
franciabugyi a legszexibb akármilyen popsin.

nemtom mi van. mikor elkezdtem cotcotolni még orrbaszájba szidta mindenki a tangát, mer milyen ciki ha kilóg, persze a sok okos liba mindent magáraránt amit a "nagyok" hordanak hollywoodban vagy a kifutón vagy a hazai sztárnak álcázott nemtomkik. tanga? tanga! felfázósnaci? felfázósnaci! yyeeeah! van nekemis tangám meg mindenfélém is, és kész. akinek meg nincs ízlése csak megy a többi után annak meg ezután se lesz.végezetül egy édes tangás sztori a családból:
egyszer kaptam egy gyönyörű pántos tangát a pasimtól. évekkel később a nagymamám nálunk volt, szedi ki a mosógépből és tátott szájjal bámul rá: miez? cipőfűző???!! :DDDD
14:12
42
júl
03
kirsikka írta:
franciabugyi a legszexibb akármilyen popsin.

nemtom mi van. mikor elkezdtem cotcotolni még orrbaszájba szidta mindenki a tangát, mer milyen ciki ha kilóg, persze a sok okos liba mindent magáraránt amit a "nagyok" hordanak hollywoodban vagy a kifutón vagy a hazai sztárnak álcázott nemtomkik. tanga? tanga! felfázósnaci? felfázósnaci! yyeeeah! van nekemis tangám meg mindenfélém is, és kész. akinek meg nincs ízlése csak megy a többi után annak meg ezután se lesz.végezetül egy édes tangás sztori a családból:
egyszer kaptam egy gyönyörű pántos tangát a pasimtól. évekkel később a nagymamám nálunk volt, szedi ki a mosógépből és tátott szájjal bámul rá: miez? cipőfűző???!! :DDDD
14:13
43
júl
08
mecemok írta:
végig vigyorogtam a kommenteket :):D mókásak vagytok.. éljen a francia..van tangám, de nekem nem tetszik benne a popim..bár a kedvesem állítja, hogy szép, de ő más szemüvegen néz :) bugyibugyit csak akkor hordok, mikor azok a napok vannak..nemtom miért, ez a rendszer...
12:28
44
júl
08
trapezgatya írta:
Sokáig hordtam tangát, megőrültem érte... Aztán egy nap felvettem egy szexis franciát. A kedvesem kikelve üvöltötte, hogy végre cseréltem. Szerinte nincs szebb, mint egy kicsit takarni, amúgy ki-ki villantani a női szépséget.
15:28
45
júl
16
ree válaszacotcotgirl83 írására:
Meg már lehet kapni úgynevezett lézerrel vágott fehérneműket is, aminek nincs varrása. Konkrétan a Triumph gyárt ilyet, de más márkában is láttam már. Nna, az nem látszik át! Egyetlen gond van vele. Ha kicsit kihízod, egyből összepöndörödik rajtad. (Tapasztalat :))
21:01
46
nov
18
coco2 írta:
sziasztok
12 éves korom ota csak tangát hordok néha veszek fel franciát . van egy eléd rosz esetem a tangával szemben merrt az egyik srác a suliban elkapta tangámat és húzni kezdte ,,éppen olyan tangám volt ami nagyon vékony volt ,,hát nem elszakadt a bugyim , neki meg a kezében maradt a tangám darabokra szakadva .
de ennek elenére is csak tandát hordok mert utállom azt azt az érzést mio´kor tapad popsimon a bugyi
14:09
Felhasználónév:
Jelszó: