Test

Ííí... Wii!

1566

Van az úgy, hogy utálsz sportolni – én mondjuk igen lusta némber vagyok – és ekkor a legjobb dolog, amivel mozgásra lehet bírni, az a játék!

Van egy kedves barátom, nála fedeztem fel először a Nintendo Wii örömeit. Először csak tekéztünk, aztán golfoztunk, aztán már teniszeztünk is. Imádtam, annyira jó játék! Állsz a tévé előtt, a konzol rákötve, te meg, ahogy valójában mozognál, úgy játszol. Gurítasz, ütsz, izgulsz. Frenetikus. Aztán addig addig mondogattam otthon, hogy ez mennyire remek, amíg nem bírta tovább a család, és beruházott egy Nintendo Wii-re! Jajj, de örülök! A legjobb, hogy amióta beszereztem a Wii Fit-et, már nem kell társaság, és edzeni is tudok. Na, de hogy is néz ki ez az egész? 

Van egy fitnessz pad, ami a konzolhoz van csatlakoztatva, és ezen tudsz szörfözni, focizni, gördeszkázni, de még jógázni is akár. Az érzékelő tudja, hol van a súlypontod, milyen a tartásod, és folyamatos visszajelzést is kapsz. Ha napokig nem nézel az "edző" felé, akkor bizony számonkér, konkrétan megkérdezi, hol voltál az elmúlt napokban?! Jó fej! Ráadásul a pad leméri a súlyodat, és kiszámolja a testtömegindexedet is. Nem ciki, mivel ez csak egy gép! Nem kell csini edzőruciba bújni, nem kell idegenben zuhanyozni, és nem kell árgus tekinteteket elcsípni, amik egy edzőteremben igen borzasztóak lehetnek. Miért kell minden társaságba egy Wii? Mert tök jól építi a társaságot, remek hangulatot varázsol, és ha egyedül maradsz, akkor is játszhatsz!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások