Közösség

General Midi

1562

Iszonyú tempóban nyitottam ki a sajtóanyagot, amikor megérkezett a postaládámba a legújabb Ninjabreakz.com hírlevél. Őrülten örültem! Nos, veletek is megosztjuk a nagy hírt, de nem beszélünk sokat arról, hogy ki is ez, csak egy kedves barátunk találkozását interpretáljuk vele. 

Slampoetry-s Id sztorizgat: „General Midivel a születésnapi buliján sikerült először találkoznom, miután átvergődtünk a bárpult előtt föltorlódott hipervidám és valószínűtlenül szomjas baráti tömegen, és „happy fucking birthday, Paul!" felkiáltással átadtam neki a kissé viharvert üveg Unicumot, amit széles vigyorral és ez-meg-ki–nézéssel honorált. Az italt egy biciklistáskában hordtam előtte egy hétig, és a brightoni homok meg a villáskulcs együttes mechanikai hatása erősen vintage kinézetet kölcsönzött neki, mire boldog tulajdonosához került Camdenben. Midi szerencsére csak a szettje után kortyolt bele a nyugati embert mindig próbára tevő hungarikumba, és akkor is két bőséges húzás után már csak Sean nevű ír haverját traktálta vele, akit később egy partvisnyél és egy útterelést jelző tábla segítségével kellett kipecáznunk a Camden Lock csatornából, ahol megmerítkezett: a tábla szerepe a mentőakcióban máig sem világos. Az egészen biztos, hogy a House of Funk alatt pezsgőt egyensúlyozva táncoltunk egész közel két lusta szemmozgású jamaikai modell bokszához, és tán a Bass Rockerz is megvolt, de a tények csúnya torzítása volna, hogy a masszívan partiképes General Midi diszkográfia többi darabját is felismertem a vidám forgatagban, hm. Paul, mint most már tudom, Crossman nemcsak a diverted traffic táblával bánik jól, de a lemezjátszók mögött is egy parkettzúzó állat, és bárcsak beleállna egy olyan ős-break félórába a Mokkában is, mint a szülinapján. Az unikumot lesz, aki állja.“

Tehát, akkor mi is a teendő? Június 28-án irány a Hajógyári-sziget, egész pontosan a Mokkacuka, ahol ismét NINJABREAKZ buli lesz!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások