Közösség

Lezajlott a bazár

1543

Túl vagyunk az első cotcot cserebere bazáron. Nem túlzás, nagyszerű volt! A négy órára meghirdetett esemény már három körül elkezdődött a Corvin tetőn, a ruhacserélők is óriási izgalomban lehettek, mert három után egy kicsivel már ott tolongtak a Corvintető bejáratánál. Jó volt a megérzésük, ugyanis így elkerülhették az éktelen hosszú, kígyózó sorokat. Ügyesek voltatok csajok! Mi még bőszen építettük a terepet, szereltük a fogasokat, rendeztük az állványokat, amikor a lányok, már legszívesebben pakolták volna ki ruháikat, csecsebecséiket. Mert volt bőven minden. Volt aki két-három óriástáskával érkezett, persze olyanok is akadtak, akik csak egy-két cuccocskától akartak megszabadulni, cserébe valami szépségért. 

Nézd meg a bazáron készült képeket!

Hogy működött?

Osztályoztuk a ruhákat, ékszereket, kiegészítőket, cipellőket, s fizetségül üveggolyókat osztottunk. Egy sima pamut póló ért egy golyót, egy ruha általában kettőt, attól függően milyen állapotban volt, no és persze volt olyan is, amelyikért három golyót kaptatok cserébe. Miután mindenki becserélte a ruháit golyókra, jött az őrületes turkálás, volt vagy száz csaj, meg néhány srác, akik türelmesen várakoztak, míg mindenki feltérképezte a kínálatot, és kiválasztotta a számára megfelelő kincset. 

Tapasztalatok

Rengeteg kérdést kaptunk a bazáron, így most ezekre is megpróbálunk válaszolni, hogy azok is tudjanak róla, akik nem tették fel a kérdést. Tehát a megmaradt ruhákat árvaházaknak, családsegítő intézményeknek fogjuk eladományozni. Ha egy cucc nem kelt el, ha senki nem vitte el, a gazdája ellenérték nélkül hazavihette, hiszen az övé volt, szóval valójában azt csinált vele, amit akart. Persze annak örültünk a legjobban, ha a ruhák elvándoroltak az új gazdákkal, vagy ha már ott maradtak, senki nem vitte el azokat. És a legfontosabb, hogy lesz még cotcot bazár, időben értesítünk mindenkit!

Még több kép

Nektek tetszett? Ha nem, akkor miért nem? Mit szeretnétek, mi legyen másként? Mi csak annyit kérünk, hogy legközelebb ne ötven, csak harminc fok legyen, hogy jobb állapotban levő, valóban hordható ruhákat hozzatok, és legyetek ott legalább ennyien!  

És persze köszönjük nektek, továbbá Enikőnek, Daninak, Attilának és Sinyának.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások