Test

Nyáron, ápoltan

1459

Előkerült a spagettipántos top, a szandál és a szoknya, ám ezek olykor groteszkké is tehetik megjelenésünket. A nyár az az évszak, amikor képesek vagyunk a legjobb szerkónkat is elrontani egy nem megfelelően választott holmival vagy egyszerű nem odafigyeléssel.

Spagetti pántok 

Nagyon kényelmes, könnyű viselet nyáron a spagettipántos top, ám nem mindegy milyen pántok lógnak ki alóla, és mennyi. A szilikon pántot inkább hagyjuk ki a ruhatárból, pláne a színes virágmintásakat, inkább taszító, mint szexi, ezt már ezerszer átrágtuk. Ha jól válogatjuk a melltartó pánt színét a felső színével, akkor nagyon menő lehet együtt a kettő, találkoztunk már olyannal, akin három felső volt, mindhárom más-más színű és nagyon jól néztek ki együtt a pántok. 

Azokhoz az atlétákhoz, melyek háta keresztbe pántos, válasszunk olyan melltartót, amit variálni lehet, azaz le lehet cserélni a pántjait, és keresztbe is lehet kötni. A melltartós üzletekben már lehet olyan fazont is kapni, ami direkt keresztpántos, esetleg nyakba akasztható, de van olyan is, ahol erre a célra egy kis csiptetővel lehetünk igényesebbek. Akinek persze nem kell az atléták alá melltartó, az szerencsés.

Lábujjak

Szandált, vietnámi papucsot és a most annyira divatos, elől nyitott orrú kis cipellőket viseljük, melyekben jól láthatóak lábujjaink. Ez lehet gyönyörű és ocsmány egyaránt. A kalapács lábujj önmagában ronda, nem mégha kilóg összenyomorgatva egy szandálból vagy neadjisten kapaszkodnak a papucs szélén. Elkerülhetjük ezt a vicces látványt eggyel nagyobb méretű lábbelivel. Az ápolatlan lábkörmök taszítóak, és az is annak minősül, ha lekopott a lakk. Az ápolatlánsághoz a vastag bőrkeményedés is hozzátartozik, ezt jobb ledörzsölni vagy elmenni egy pedikűröshöz. Nagyon mutatós tud lenni egy lakk nélküli, ápolt lábfej is. 

Izzadás

Ez kínos kérdés, mert emberi típus kérdése. De aki tudja, hogy izzadós, tegyen ellene megfelelő étkezéssel, ruházattal és hintőporral. Rengeteg műszálas felsőt lehet kapni, melyek aztán hozzásegíthetnek két kis kifli alakú izzadságfolthoz a mell alatt, vagy akár egy tócsához a hónaljnál. A hintőpor csodákra képes, ez Ázsiában életmentő volt egy barátnőmnek. Nem beszélve arról, hogy az izzadékony területek könnyen begombásodhatnak, így nagymellű lányoknak fokozotabban kell erre a területre figyelniük. Pamut pólókkal, pamut felsőkkel és kevesebb izzasztó étellel elviselhető az izzadósoknak is a nyár.

És ha izzadás, akkor térjünk ki a sminkre, melyet nyáron célszerű kerülni, pláne a púdert, hiszen csak árthat a bőrünknek és ocsmány, amikor az egész leolvad az arcunkról. A vízálló szempillaspirál bőven elég, az összes többit felejtsük el. A faktoros naptejet és hidratálót azért nyugodtan használjuk.

Persze, lehet most beszólni, hogy milyen már ilyet írni, de most komolyan, végignézve és szagolva egy villamoson, látható, hogy pusztán hanyagságból nem viseljük magunkat ápoltan.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások