Közösség

A te cotcotod!

1452

Végre mi is alkothatunk egy kis közösséget. Létrehoztuk a mycotcot-ot, úgyhogy  ha regisztrált olvasónk vagy – és mi tudjuk, hogy az vagy –, kattints az avatarodra (a képre a nevek mellett), és töltsd ki az adatlapodat, hogy mások is képben legyenek veled kapcsolatban. Add meg, hogy mikor születtél, add meg, hova jártál isibe, hogy mit olvasol, hogy mivel közlekedsz és még sok minden mást, ha esetleg valaki ismerkedne veled, akkor tudja, mire számítson. Még üzenetet is küldhetsz a többieknek, meg persze nekünk is, szóval innentől lehet flörtölni privátban is. Láthatod, ki mire kommentezett utoljára, hogy arra érkezett-e válasz, de azt is azonnal láthatod, ha magadra kattintasz, hogy neked válaszolt-e valaki.

Válogathatsz a márkák közt is, cuccok rovatunkból kiválaszthatod a kedvencedet, csak kattints arra, hogy imádom. A többiekkel itt megbeszélheted, hogy ki mit hol vesz meg, véleményt nyilváníthatsz az egyes márkákról. Legalább a barátaid is tudják mostantól, mivel lepjenek meg.

Talán a legjobb opció, hogy publikálhatsz! Számtalan levelet kap szerkesztőségünk, hogy szeretnétek írni a cotcot.hu-ra. Nos, eljött a pillanat, amikor mindenki megkapja erre a lehetőséget. Írd meg, mi foglalkoztat épp, mit hallottál, mit láttál, mi háborított fel vagy épp min mosolyogtál. Vess fel témát, indíts gondolatot! Nincs szelekció, némi szerkesztés után, amennyiben vállalhatónak érezzük mondandódat – ez nem jelenti, hogy feltétlenül egyet kell értenünk–, megspékeljük azt egy jó kis illusztrációval, és máris olvashatja több tízezer olvasó a hasábjainkon. A te írásod. Jó mi?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások