Közösség

10 dolog...

1450

01. Ha a hétköznapi szókincsed közé beférkőzik magukat ezek a kifejezések: kisebbségi kormányzás, hazugságspirál, monnyonle, mélymagyar, illegitim, és hasonlók.

02. Ha már te is az aszfaltot bámulva sétálsz az utcán, és ha véletlenül mégis észreveszed, hogy rád mosolyog valaki (aki általában külföldi) zavartan elfordítod a fejed.

03. Ha már te is megszólod az embereket az öltözködésük miatt az utcán.

04. Ha már agyvérzést kapsz minden egyes utazáskor, amikor te vezeted a kocsit és félsz a következő ilyen esettől, nehogy egyszer dühödben felnyársalj valakit.

05. Ha már félsz kimenni az utcára bármilyen ünnepen, sőt leutazol falura, mert attól félsz, hogy megvernek, megdobálnak, vagy ne adj isten elgázol egy tank.

06. Ha minden pillanatban rettegsz a következő naptól, és félsz teljes joggal, hogy elveszíted a munkádat.

07. Ha már többek között azért sem jársz bulikba, mert tartasz a részeg tini lányoktól, akik jobb esetben telehányják a ruhádat, rosszabb esetben pedig kiverik a fogaidat, vagy leverik a vesédet.

08.Ha már a nyelved meghosszabbításán töröd a fejed, mert úgy látod, hogy nálad sokkal butább és tehetségtelenebb emberek is többre viszik nálad egy kis nyalással.

09. Ha azon kezdesz gondolkodni, vajon megéri-e itt élni.

10. Ha már te is csak ilyen negatív véleményt tudsz összehozni egy postban az országról ahol élsz, holott vidám, optimista és általában az élet apró szépségeit is élvező emberke vagy. 

Köszi Gus!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások