Test

Talán csak el kellene hinnem, hogy sikerülhet

1277

Hiszen Édespofa már három napja nem gyújtott rá, és azt mondja, hogy egy kicsit sem hiányzik neki a cigaretta, pedig 10 év alatt neki csak kétszer sikerült két hónapra abbahagynia, és akkor is baromira kínlódott. Én 20 év alatt egyszer, két hétig nem szívtam és olyan fájdalmas volt az élmény, hogy töröltem is az emlékeim közül.

Most az van, hogy hétfő reggel óta homeopátiás készítményeket szedünk, aminek hatására többek között a bagóról is le lehet szokni. Zslatinak megy mint a karikacsapás, én pedig kezdetben 5, aztán ma már csak 2 szálat szívtam el, ami a kiinduló másfél dobozhoz képest nem rossz eredmény. Igazából azon gondolkodtam, hogy simán kibírnám én is, hogy egyáltalán nem gyújtok rá, de basszus én annyira szeretek dohányozni!

A holnapi cél, hogy egy nosztalgikus szálat veszek csak a számba, aztán ha ez a sikerélmény is megvan, akkor talán lesz bátorságom ahhoz, hogy elhiggyem, nekem is lehet füstmentes az életem, és mégsem fog összedőlni a világ. Baromi szar lesz hosszú ideig élni az biztos!

Persze ez még nem ígéret, és fogadni sem fogadok senkivel. Csak próbálkozom.

Köszönjük Gus!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások